bence dügün tarihinde 15 önce karatay diyet yap kesin 2 haftada harfi harfine uyarsan 2 kilo gider:)
kan testi yaptırdınmı hormon degerlerin normal olmaya bilir .önce bunu tanısı konsun troit hormonlarına baktır.birde yediklerin doyurucu olmayıp kalorisi yüksek besinler olabilir bu snei yanıltmasın bunu gözlemlemek için yediklerini bir hafta paylasırsan net yorum yapabilirim.durmak yok kalmasın fazlalıklarslm kızlar bende zor verenlerdenım dogumda sonra baya aldım altı kılo verdım altı kaldı dıyet spor bıtkı cayları herseyı denıyorum cok yavas verıyorum nerde yanlıs yapıyom anlamadım yaaa
guatr var mı? valla ben sıkı diyet yapamıyorum yiyorum yani napayım ama tam doymadan kalkıyorum sofradan. tıka basa doymuyorum. yavaş gitsin daha iyi daha önceden 13 kilo vermiştim çatlaklar falan oluyor çabuk geri alıyorsun. ayda iki kilo vereyim yeter bana.slm kızlar bende zor verenlerdenım dogumda sonra baya aldım altı kılo verdım altı kaldı dıyet spor bıtkı cayları herseyı denıyorum cok yavas verıyorum nerde yanlıs yapıyom anlamadım yaaa
Merhaba kızlar
Benim çok fazla motivasyona ve desteğe gerektiği yerlerde de azarlanmaya ihtiyacım var sanırım başka türlü olmayacak çünküşu an 68 kiloyum boyum da 168 bir 10 kg vermek istiyorum bunun öncesinde diyet ve pilatesle birlikte iki ay içinde 74 kg dan 67 ye indim bırakınca da 1 kg aldım fazla bir şey değil ama hedef kiloma daha çok var.. Birbirimize destekle bu işin üstesinden geliriz inşallah
selamlar...doğuma 35 kilo alarak girdim :) şaka gibi dimi..oldu valla.. dahası 54 kiloyla hamile kaldım 89 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 ay sonra 3 yaşına girecek..2 yaşına girdiğinde 35 kiloyuda verdim 54 kiloya indim tamamen kendi çabamla... şu son 6 ayda kpss illetine çalışmak yüzünden tam 10 kilo aldım..neyse velhasıl 4 gün önce başladım sıkı diyet ve sıkı egzersiz.. boyum 1.64 kilom 4 gün önce 66.5 di.. şimdi bu sabah aç karna 64.8kg. yaş 29.. hayırlısı diyelim.. bu arada beden eğitimi öğretmeniyim ben :) aerobik pilates antrenörüyüm işim bu yani,,kpss yüzünden 6 ay astım herşeyi sadece ders çalıştım gece 3lerde yattım sabah 7lerde kalktım yine çalıştım ...sürekli acıktıkça dersten kalktım nutellaya abandım...sonuç 6 ayda 10 kilo.....benim görünürde zaten basenim hep vardı ve belim hep inceydi..sezeryanım (normal başlayıp aşırı spor kaslanmadan dolayı apar topar kasılma meydana gelmeyip sezeryana alındım) ama karnım dümdüzdür..ölçülerim göğüs 89 bel 73 basen 102. beden olarak 38 giyiniyorum Mbedenim. durum bu...bakalım nasıl olcak gün içersinde yazarım kilomu..
4kilo bisey degil sayet gec saatte yemek yiyosan onu kes bol su ve sebze agırlık bir beslenme sekliyle ac kalmadan sporda varsa hayatında 1 ayda gider.bol sansboyum 1.72 ve 64 kiloyum şöyle 4 kilo verebilsem daha bişey istemem :) ama başaramıyorum var mı önerisi olanaslında yazın iştahım da kapalı oluyor ama sanırım düzenli spor yapmak gerekiyor...
Merhaba Arkadaşlar...
Bu sitenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum... Hayatta satın alınamayacak en önemli şey kesinlikle Tecrübe :)
Haliyle buradaki arkadaşlar kendi deneyimlerini çok güzel paylaşıyor.. uzun zamandır sadece okuyucu olarak takip ettim ama artık bende paylaşmak istiyorum deneyimlerimi :)
1,60 Boyunda Şimdilik 61,60 Kilodayım... 24 Yaşındayım..
15 gündür yediklerime dikkate ediyorum... Başlangıç kilom Sabahki tartıda 63,90 kg iken akşamki kilom 64,30 du :)
Ama şuan sabah akşam 61,60 ta kaldım :) Hedefim Kesinlikle 52+3 kilo opsiyonlu bir kiloya düşmek :)
BENİM VÜCUDUMUN YÖNLENDİRMESİYLE SPONTANE ZAYIFLAMA MENÜM :
- Kızlar kahvaltınızı mutlaka evinizde yapın derim... Ben 07'de hiç üşenmeden yumurta, domates, salatalık, zeytinyağı pulbiberli,
bol limonlu çaysız bir kahvaltı yapıyorum. ama sınırlamıyorum kendimi canım o an ne istiyorsa kahvaltı namına yiyorum
doyana kadar :)
- Kahvaltı başında ve sonunda istem dışı 2 bardak su içiyorum mutlaka...
- Ofise geliyorum 09 gibi tok oluyorum ama 11,30 gibi mutlaka 1 yada 2 zeytin ile minik bi parça ekmek yiyorum..
- Yeşil çayımı mutlaka içiyorum bir fincan..
- 13,30 gibi şekersiz Türk kahvesi bir fincan...
- 15,00-15,30 arası limonlu mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yiyorum...
- Aralarda midem kazınırsa mutlaka leblebi yiyorum, yada bir tane kuru kayısı...
- Çorbadan sonra gene 1 fincan yeşil çay içiyorum..
- 17,00-17,30 arası minik yoğurt ile bir adet kuru kayısı yiyorum..
- Susadıkça su içiyorum özellikle 2 litre içecem demiyorum...
- Akşam iş çıkışı oldu mu benim için yemek faslı bitiyor yaklaşık on beş gündür böyle..
- Eve giderken sahilden 1,5 km hızlı adım yol yürüyorum...
- Eve gelince 1 bardak su içiyorum.
- Yatana kadar hiç bişe yemiyorum çünkü acıkmıyorum..
- Acıkırsam iki kaşık yoğurt yada bir dilim karpuz yada 3 adet fındık yada yada 1 çay bardağı ayran içiyorum..
ŞUAN 15 GÜNDE YAKLAŞIK 2,5 KİLO VERDİM...
HEDEFE AZ KALDI :)
HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM :)
MUTLU ZAYIFLAMALAR :)
Haftalardır kilom yerinde sayıyor.Canım sıkılıyor:26:Zor bela kilo veriyorum,kısa sürede geri alıyorum.Kendimi biraz daha zorlasam kan değerlerim düşüyor.Daha olmadı ramazan sonu diyetisyene giderim
Haftalardır kilom yerinde sayıyor.Canım sıkılıyor:26:Zor bela kilo veriyorum,kısa sürede geri alıyorum.Kendimi biraz daha zorlasam kan değerlerim düşüyor.Daha olmadı ramazan sonu diyetisyene giderim
bizlede paylasırsan diyet listeni cok sevinirim ben karatay diyetiyle 13 kilo verdim ama bi aydır yerimde sayıyorum vede yoruldum veremiyorum belki yeni bi uygulama işime yarar yardımlarını bekliyoruzdiyetime bugün itibariyle başldım hem ben geçmişte aldığım bana uygun diyet listemle hem çok sağlıklı hem doğru beslenerek zayıflıyordum ve sizle de bu listeyi paylaşacağım birçok arkadaşım bu yöntemle 20 25 30 kilo verdiler sağlıklı bir şekilde ve şimdi sıra hedefim 55 yolumuz açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?