60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence dügün tarihinde 15 önce karatay diyet yap kesin 2 haftada harfi harfine uyarsan 2 kilo gider:)

ya son günlere bırakmak istemıyorum aslında bünyeme ters etki yapar rahatsızlanırım diye korkuyorum
ama o kadar etkiliyse bi bakayım bu aralar baslayayım cok sıkı bi diyet mi [/QUOTE]

söyle söyleyeyim hayatım boyunca hep kilo sorunum oldu al ver al ver ama hepsini ac kalarak verdim:)))))

ama bunda hep toktum tek sorunu un seker yok:) yani ekmek,makarna,nisasta oranı yüksek patates piric ve ambalanjlı ürün yok.meyvede yiceksen sofradan kalkmadan yiceksin ara övünde yok 3 ögün beslencen acıkırsan süt ayran ne arzu edersen.ama bulgur pilavı kebablar ızgaralar kuruyemişler yiyebiliyosun.ayrıntıları karatay yazarsan bulursun.

ben bu diyetteyim 120 gün olcak nerdeyse cok ama cok memnumun biraz toplarlandım hayatıma bazı anlarda tatlı pasta cikolata ne istersem alıyorum ama kacamak yapıyosam ertesi gün cidden protein ve sebze agırlıklı besleniyorum.inş bi ömür devam ederim istedigim kiloya gelince.

slm kızlar bende zor verenlerdenım dogumda sonra baya aldım altı kılo verdım altı kaldı dıyet spor bıtkı cayları herseyı denıyorum cok yavas verıyorum nerde yanlıs yapıyom anlamadım yaaa

slm kızlar bende zor verenlerdenım dogumda sonra baya aldım altı kılo verdım altı kaldı dıyet spor bıtkı cayları herseyı denıyorum cok yavas verıyorum nerde yanlıs yapıyom anlamadım yaaa
kan testi yaptırdınmı hormon degerlerin normal olmaya bilir .önce bunu tanısı konsun troit hormonlarına baktır.birde yediklerin doyurucu olmayıp kalorisi yüksek besinler olabilir bu snei yanıltmasın bunu gözlemlemek için yediklerini bir hafta paylasırsan net yorum yapabilirim.durmak yok kalmasın fazlalıklar

guatr var mı? valla ben sıkı diyet yapamıyorum yiyorum yani napayım ama tam doymadan kalkıyorum sofradan. tıka basa doymuyorum. yavaş gitsin daha iyi daha önceden 13 kilo vermiştim çatlaklar falan oluyor çabuk geri alıyorsun. ayda iki kilo vereyim yeter bana.

Merhaba kızlar
Benim çok fazla motivasyona ve desteğe gerektiği yerlerde de azarlanmaya ihtiyacım var sanırım başka türlü olmayacak çünkü şu an 68 kiloyum boyum da 168 bir 10 kg vermek istiyorum bunun öncesinde diyet ve pilatesle birlikte iki ay içinde 74 kg dan 67 ye indim bırakınca da 1 kg aldım fazla bir şey değil ama hedef kiloma daha çok var.. Birbirimize destekle bu işin üstesinden geliriz inşallah

düzenli paylasım yaparsan oluruz elbet destek birlikten kuvvet dogar 2 ayda cok güzel kilo vermişsin +1 kayıp degil vucudun bu arada dinlenmiş olur sıkıca asılırsın.

selamlar...doğuma 35 kilo alarak girdim :) şaka gibi dimi..oldu valla.. dahası 54 kiloyla hamile kaldım 89 kiloyla doğuma girdim.oğlum 1 ay sonra 3 yaşına girecek..2 yaşına girdiğinde 35 kiloyuda verdim 54 kiloya indim tamamen kendi çabamla... şu son 6 ayda kpss illetine çalışmak yüzünden tam 10 kilo aldım..neyse velhasıl 4 gün önce başladım sıkı diyet ve sıkı egzersiz.. boyum 1.64 kilom 4 gün önce 66.5 di.. şimdi bu sabah aç karna 64.8kg. yaş 29.. hayırlısı diyelim.. bu arada beden eğitimi öğretmeniyim ben :) aerobik pilates antrenörüyüm işim bu yani,,kpss yüzünden 6 ay astım herşeyi sadece ders çalıştım gece 3lerde yattım sabah 7lerde kalktım yine çalıştım ...sürekli acıktıkça dersten kalktım nutellaya abandım...sonuç 6 ayda 10 kilo.....benim görünürde zaten basenim hep vardı ve belim hep inceydi..sezeryanım (normal başlayıp aşırı spor kaslanmadan dolayı apar topar kasılma meydana gelmeyip sezeryana alındım) ama karnım dümdüzdür..ölçülerim göğüs 89 bel 73 basen 102. beden olarak 38 giyiniyorum Mbedenim. durum bu...bakalım nasıl olcak gün içersinde yazarım kilomu..

basardıysan yine basaracaksın.ümitsizlige kapılma kaldıki aldıgım 35 kiloya ragmen göbegim bile yok diyosun artı 38 bedenmişsin:)
bence hersey yolunda acele etmeden verirsin ama görmemem ragmen seni aldıgın o kilolar sende abartı degil bilakis kıvrım yapmıstır.:) ama kendini nasıl mutlu hissediyosan o kiloda olman dilegiyle.paylas yaptıklarını birde madem işin pilates aerobik ben 5 km yürüyorum hergün fakat sorunum ergenligimde cok ama cok kiloluydum ve o kiloları kendim ac kalarak verdim ve sarkmalar olmus:)bunu anlamam zayıfladıktan sonra oldu.ve kilolarımı al ver yapan biriyim.toparlanmam için ne yapmalıyım önce yürüyüsle eritmelimiym yaglarımı sonramı pilates vb işte genel düsüncelerni yazarsan sevinicem. boyum 1.58 kilom 66 31 yasındayım bir sezaryanlı dogumum var ve sen gbii sanslı degilim ayva göbegim bacak içi yumuslarım var var var daha sayayımmı varları.bu arada diger arkadaslar neden burda paylasım yapmıyo nasl motive olucaz nasıl destek verip o kiloları vericez.

boyum 1.72 ve 64 kiloyum şöyle 4 kilo verebilsem daha bişey istemem :) ama başaramıyorum var mı önerisi olan aslında yazın iştahım da kapalı oluyor ama sanırım düzenli spor yapmak gerekiyor...

boyum 1.72 ve 64 kiloyum şöyle 4 kilo verebilsem daha bişey istemem :) ama başaramıyorum var mı önerisi olan aslında yazın iştahım da kapalı oluyor ama sanırım düzenli spor yapmak gerekiyor...
4kilo bisey degil sayet gec saatte yemek yiyosan onu kes bol su ve sebze agırlık bir beslenme sekliyle ac kalmadan sporda varsa hayatında 1 ayda gider.bol sans

Merhaba Arkadaşlar...
Bu sitenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum... Hayatta satın alınamayacak en önemli şey kesinlikle Tecrübe :)
Haliyle buradaki arkadaşlar kendi deneyimlerini çok güzel paylaşıyor.. uzun zamandır sadece okuyucu olarak takip ettim ama artık bende paylaşmak istiyorum deneyimlerimi :)

1,60 Boyunda Şimdilik 61,60 Kilodayım... 24 Yaşındayım..

15 gündür yediklerime dikkate ediyorum... Başlangıç kilom Sabahki tartıda 63,90 kg iken akşamki kilom 64,30 du :)

Ama şuan sabah akşam 61,60 ta kaldım :) Hedefim Kesinlikle 52+3 kilo opsiyonlu bir kiloya düşmek :)

BENİM VÜCUDUMUN YÖNLENDİRMESİYLE SPONTANE ZAYIFLAMA MENÜM :

- Kızlar kahvaltınızı mutlaka evinizde yapın derim... Ben 07'de hiç üşenmeden yumurta, domates, salatalık, zeytinyağı pulbiberli,
bol limonlu çaysız bir kahvaltı yapıyorum. ama sınırlamıyorum kendimi canım o an ne istiyorsa kahvaltı namına yiyorum
doyana kadar :)

- Kahvaltı başında ve sonunda istem dışı 2 bardak su içiyorum mutlaka...

- Ofise geliyorum 09 gibi tok oluyorum ama 11,30 gibi mutlaka 1 yada 2 zeytin ile minik bi parça ekmek yiyorum..
- Yeşil çayımı mutlaka içiyorum bir fincan..
- 13,30 gibi şekersiz Türk kahvesi bir fincan...
- 15,00-15,30 arası limonlu mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yiyorum...
- Aralarda midem kazınırsa mutlaka leblebi yiyorum, yada bir tane kuru kayısı...
- Çorbadan sonra gene 1 fincan yeşil çay içiyorum..
- 17,00-17,30 arası minik yoğurt ile bir adet kuru kayısı yiyorum..
- Susadıkça su içiyorum özellikle 2 litre içecem demiyorum...
- Akşam iş çıkışı oldu mu benim için yemek faslı bitiyor yaklaşık on beş gündür böyle..
- Eve giderken sahilden 1,5 km hızlı adım yol yürüyorum...
- Eve gelince 1 bardak su içiyorum.
- Yatana kadar hiç bişe yemiyorum çünkü acıkmıyorum..
- Acıkırsam iki kaşık yoğurt yada bir dilim karpuz yada 3 adet fındık yada yada 1 çay bardağı ayran içiyorum..

ŞUAN 15 GÜNDE YAKLAŞIK 2,5 KİLO VERDİM...
HEDEFE AZ KALDI :)
HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM :)
MUTLU ZAYIFLAMALAR :)

Haftalardır kilom yerinde sayıyor.Canım sıkılıyor:26:Zor bela kilo veriyorum,kısa sürede geri alıyorum.Kendimi biraz daha zorlasam kan değerlerim düşüyor.Daha olmadı ramazan sonu diyetisyene giderim

Çok iyi yöntemler :)
Bende fast-food ,çikolata gibi kilo yapıcılardan sonra 70 i buldum.1 haftadır diyetteyim bu sabah 68 i görmek mutlu etti :) Akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum.Yemeklerim az yağlı.2-2.5 litre su içiyorum,bitki çayları derken kilo vermeye başladım ve tabiki hergün 1 saat yürüyüş .Ama bu hafta haftada 4 gün kardiyo çalışmaları yapacağım.İnternette 40 dakıkalık kardıyo vıdeosu buldum :) Dumbell filan aldım :) Herşeyyy fazlalıklardann kurtulmakk içiiinnnnn :)))))

Haftalardır kilom yerinde sayıyor.Canım sıkılıyor:26:Zor bela kilo veriyorum,kısa sürede geri alıyorum.Kendimi biraz daha zorlasam kan değerlerim düşüyor.Daha olmadı ramazan sonu diyetisyene giderim

bende aynı dertten muzdaribim bir birbucuk aydır +/-1 deli olcam sözümü bilen varsa söylesin artık sporuda diyetide bırakmak istiyorum

öneriler yazıcam sana..ben beden eğitimi öğretmeniyim ve step aerobik pilates antrenörüyüm..benim vücudum günde 4 seansa alıştığı için hepinizden daha zor kilo veririm mesela..çünkü şuan günde sadece 2 saat spor yapabiliyorum ve vucüdum yemiyoo :) hayır yetmiyor o önceki gibi ağır idman istiyorum diyo şuan 20 gün oldu 66 ile başladım,,şuan 62 oldum... geçen seneki ve dün eşimle veda kokteylimizde çekindiğim resmi ekliycem ekleyebilirsem..farkı göreceksin..istediğim mavi tulumlu kıyafetimdeki gibi 55 olmak,,dünkü resmimdede 62 yim...ama bırakmam..devam aynen...siz karar verin resimler igörünce

Eklentiler

• $1005881_10200385401901290_515546764_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $396858_3706577106667_109341674_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 44

spor yapmadan kilo gitmiyor dostum...ben buişin dibine kadar içinde olan biriyim 6 yaşımdan beri sporcuyum milli sporcuyum.beden eğitimi öğretmeni step aerobik ve pilates antrenörüyüm.. öncel,ikle tavsiyem.
fazla kilolar şu şekilde gider,akıllı spor..bak ben sana hergün yaptığım antrenmanımın 1 gününü yazıyım
antrenman sürem 1.5 -2 saat
önce koşu bandında 25 dk yüksek performan ( yani koşma hızın konuşabilecek,şarkı söyleyemeyecek nefes hızında olacak unutma,,takribi koşu bandının 6 devirinde başlayıp sonlara doğru 9 a çıkmak ve bitirmek)
iyice su oluyorum,bacaklarımdan kollarımdan karnımdan heryerimden akar resmen ter.
sonra bölgesel çalışmam başlar,,benim karnım dümdüz dür hep oyüzden alt ekstremite çalışırım ,,basen iç bacak dış bacak,,o hareketlerde internette bacak kalça egzersizleri yaz gösterir..yan yatıp tek bacağımı yukarı aşağı 100 ,diğer bacak sonra .oda 100 kere indirip kaldır..yanma başladığı anda bırakmam..çünkü yanma demek o bölgedeki kasların çalıştığı ve yağların parçalanmaya başladığı demektir. sonra ters köprü pozisyonunda tekrar bacak açma yukarı sağ sol 100 kere..sonra bir kaç bacak daha..sonra karının tek vurucu khareketi olan çıta çevirme yaparım mekik filan hikaye hocam.altta resim ekledim gir bak gör vücudumu. mVI TULUMLU KIYAFETİM oğlumun 2 yş doğum gününde çektirdim,,siyah elbiseli (üstü tüllü) dün eşimle akşam veda kokteylimizde çekindim. bak ve gör. çıta şudur..oklava yada vileda sopasını ensene koyup ayaklarını bir omuz boyu açıp,,hareketi yaparken mutlakaaa(yapmazsanız fayda yok) kalçayı popoyu sıkıyoruz,,karnı içe çekiyoruzki sürtünmeden dolayı erisin) sağa sola günde 400-500 çevireceksiniz ikisi 1 komut yani sağ sol 1 sağ sol 2 diye...ben bunu günde 1000 kere dönüyorum bin kere.. hadi kolay gelsin hepimize.... bunun dışındada zaten açma germe strecging hareketler,,ve dambıl en son çalışmam..ama kiloyu verip öyle dambılla sıkılaşmaya girin yoksaaa kiloları vermedend ambıl çalışması kardio yaparsanız olan yağlar direk kasa dönüşür...

evet arkadaşlar bugüne kadar takipçisiydim bu sitenin vebugün itibariyla üyesi oldum ben 1 sene önce uzman bir diyetisyene giderek doğru beslenmeyle 81 kilodan yaklaşık 3 ay içinde 65 kiloya düşmüştüm.yaklaşık 16 kilo verdim .sonra diyetisyene gitmeyi bıraktım yoğun iş temposu nedeniyle.ve aradan 9 ay geçti sabah tartıldım 66.5 kiloyum akşamları 67.5 gösteriyor o an kendi kendime hadi yeniden inanarak başla dedim zaten hedefim 55 idi. boyum çok uzun değil 1.62 uzmanıma göre hedef ideal kilom 55 olması gerekiyormuş ve size zamanım oldukça geçmişte uzman diyetisyenimle öğrendiğim bilgileri paylaşacağım..

diyetime bugün itibariyle başldım hem ben geçmişte aldığım bana uygun diyet listemle hem çok sağlıklı hem doğru beslenerek zayıflıyordum ve sizle de bu listeyi paylaşacağım birçok arkadaşım bu yöntemle 20 25 30 kilo verdiler sağlıklı bir şekilde ve şimdi sıra hedefim 55 yolumuz açık olsun...

bizlede paylasırsan diyet listeni cok sevinirim ben karatay diyetiyle 13 kilo verdim ama bi aydır yerimde sayıyorum vede yoruldum veremiyorum belki yeni bi uygulama işime yarar yardımlarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…