60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım.. Bugün iş görüşmen var dimi canım..??

İyi şanslar dilerim sana..gamyoncuiremsu

evet canım ögleden sonra 3te.. ben 9a kurdum saati.. hazırlanamam dıye kaydirigubbakcemile3

sacımı,makyajımı,manıkurumu,pedikürümü falan herseyımı kendım yapıcem.. kuaförüm yok istanbulda.. olsa da hepsı dunyanın parası tutuyor.. degmez

oooooo marifetli hatun zemuszemus

umarım hakkında hayırlısı olur

bugun bir ilki basardım ve ballı sırkelı su ıctım.içebildim..cok zor oldu ama. luna ve benek abla zindelık verıyor dıyorlardı..o yüzden içtim.

dogru mu koymusum.. bır bardak ılık suya ıkı yemek kasıgı sırke ve bır cay kasıgı bal???

Günaydın canım.. Bugün iş görüşmen var dimi canım..??

İyi şanslar dilerim sana..gamyoncuiremsu

oooooo marifetli hatun zemuszemus

umarım hakkında hayırlısı olur

tesekkürler canım.. napalım iş görüşmesinden iş görusmesıne bakım yapıyoz tam tekmıl zaten... kaydirigubbakcemile3 bakımsızlıktan ölcem şu iş görüşmeleri olmasa..

ben fazla sey beklemıyorum acıkcası siteleri bile hala yapım asamasından..hiç bir şeylerini inceleme olanagım olmadı..kurumsallıktan cok uzaklar sankı.. canım istemıyor gıtmek ama ne yapalım.. armutun sapı üzümün çöpü derken...

daha dün başladım bitanem...çok sıkı bir diyet değil,içinde hertürlü besin maddesi mevcut:)

aplam bence gayet güzel bi diyet bunla iyi kilo verilirrr

Günaydın kıslarrrr, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın fly,

günaydın kızlar..

günaydın kızlarrr

ciciş hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer görüşmen :1hug:

günaydın güzeller.

6 şapka ne oluyo ablacığım.:uhm:kafamçokkarıştı

Hoşbulduk mavibenek.6 şapka tekniğini nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim canım.Kendimle yarışım sizlerle yoldaşlığım kutlu olsun o zaman.

hoşgeldin canımm.a.s.

bana o limonata gibi geliyodu.tadına bayılıyorumm.sirkem bitti.alayım bende.1 haftadır içmiyorum.

hayırlısı olsun tatlım.ama iş ortamına iyi bak,iyi düşün.inş senin için en güzeli olur.

pazartesi spor yapmaya tekrar başlamıştım.dün akşam da sproumu yaptımalkisalkisalkis no trouble zones mu ne var.ondan.karın,kol,baldır,yan bölgeleri çalıştırıyorum.birgün walk at home birgün onu yapacam.bakalım.bu arada çok halsizlik ve unutkanlık vardı bende.b12 eksiktir diye düşünüyorum.aylar oldu süt içmiyordum.bugün süt içmeye başladım.annemede böbrek ve ciğer sipariş ettim.akşama onlardan yiyecem.bakalım halsizliğim geçecekmi.

canım o kadar ilaçla bu kadar zayıfladıysan metabolizman zaten çok yavaşlamıştır.o ilaçlar öyle yavaşlatır metabolizmayı ama tabii sen bilirsin CADIARZU

en iyi akşamlar saracıııııımopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yakışır ablammm zemuszemus zemuszemus

benek ablam ve diğer kısçeler herbişeyleri anlatmışlar zaten.
artık aramızdasın hoşgeldin pelinceee Şeniz

evet benek ablam kimseye siyahı yakıştıramıyo çünküü Şeniz

günaydın fly,

günaydın kızlar..

Günaydın kıslarrrr, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canlarımmm opuyorumnanaktan

canımmm inşallah içine sinen bir iş olur inşallahhh en hayırlısıyla işine başlarsın bitanemm :Saruboceq:
ama şu piyasa koşullarında çok fazla seçici olmamak gerekiyo gibi hiç olmazsa bi başlangıç olur senin için canım benim yerimseniben
kalbimiz ve dualarımız seninle opuyorumnanaktan

canım 4 tane cagrıldım.. 2si karıyer netten ,1 i yenıbırıs.comdan bırı de kişi referansıyla..

şöyle bir şey gördüm ama ne derece saglıklıdır bilemem;

SABAH__2 porsiyon meyve
yarım su bardağı süt
ÖĞLE___1 tabak sebze yemeği,1 kase yoğurt(salata)1 ince
dilim ekmek
ıKıNDı___2 porsiyon myve,bir çay bardağı süt(5 muşmula ve 12 kiraz yada
1 elma bir portakal gibi)
AKŞAM__öğlenin aynısı
GECE___1 ince dilim karpuz

bu diyeti 2 gün uygulayıp diger iki gün normal diyetimize devam ediyoruz.yani 2 gün iniş 2 gün normal 1 hafta uygulayın farkı göreceksiniz:)

an güzeli tatlım valla. Oh temiz temiz..yerimseniben

Tecrübe olur canım, hepsine gitmekte fayda var bence..

bu arada iyi dileklerini dile getıren herkese cok tesekkür ederım..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…