Günaydın kıslarrrr, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın fly,
günaydın kızlar..
Günaydın canım.. Bugün iş görüşmen var dimi canım..??
İyi şanslar dilerim sana..gamyoncuiremsu
Günaydın kıslar opuyorumnanaktan
bu sabah meyve ile kahvaltı yapıyorum şakkıdı
evet canım ögleden sonra 3te.. ben 9a kurdum saati.. hazırlanamam dıye kaydirigubbakcemile3
sacımı,makyajımı,manıkurumu,pedikürümü falan herseyımı kendım yapıcem.. kuaförüm yok istanbulda.. olsa da hepsı dunyanın parası tutuyor.. degmez
afiyet olsun..
senin boyun kac fıstık? hedefın bayagı düsük de..
Günaydın canım.. Bugün iş görüşmen var dimi canım..??
İyi şanslar dilerim sana..gamyoncuiremsu
oooooo marifetli hatun zemuszemus
umarım hakkında hayırlısı olur
daha dün başladım bitanem...çok sıkı bir diyet değil,içinde hertürlü besin maddesi mevcut:)
günaydın fly,
günaydın kızlar..
tesekkürler canım.. napalım iş görüşmesinden iş görusmesıne bakım yapıyoz tam tekmıl zaten... kaydirigubbakcemile3 bakımsızlıktan ölcem şu iş görüşmeleri olmasa..
ben fazla sey beklemıyorum acıkcası siteleri bile hala yapım asamasından..hiç bir şeylerini inceleme olanagım olmadı..kurumsallıktan cok uzaklar sankı.. canım istemıyor gıtmek ama ne yapalım.. armutun sapı üzümün çöpü derken...
burda herkes kendiyle yarışıyor canım:)yıkıcı değil yapıcı bir grup çalışması...hatta arada 6 şapka tekniğini bile uyguluyoruz:)))))))))))proje ve perfonmans görevleri de yok:))))))))))
hoşgeldin aramıza sevgili meslektaşıma.s.
Hoşbulduk mavibenek.6 şapka tekniğini nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim canım.Kendimle yarışım sizlerle yoldaşlığım kutlu olsun o zaman.
bugun bir ilki basardım ve ballı sırkelı su ıctım.içebildim..cok zor oldu ama. luna ve benek abla zindelık verıyor dıyorlardı..o yüzden içtim.
dogru mu koymusum.. bır bardak ılık suya ıkı yemek kasıgı sırke ve bır cay kasıgı bal???
tesekkürler canım.. napalım iş görüşmesinden iş görusmesıne bakım yapıyoz tam tekmıl zaten... kaydirigubbakcemile3 bakımsızlıktan ölcem şu iş görüşmeleri olmasa..
ben fazla sey beklemıyorum acıkcası siteleri bile hala yapım asamasından..hiç bir şeylerini inceleme olanagım olmadı..kurumsallıktan cok uzaklar sankı.. canım istemıyor gıtmek ama ne yapalım.. armutun sapı üzümün çöpü derken...
Bu arada ben zayıflama çalışmalarına şubat ayında 73 kilo ile başladım 1 kutu acı çehre 2 kutu elma krom bilumum beşi biryerde nin sonucunda 67 ye düşebildim sadeceşu andada x-tra gel ve 3 kutu elma kroma devam ediyorum forumun ilk sayfalarında gece yatarken bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi demişsiniz onada başlıycam bu akşam ne dersiniz gidişat için ????
en iyi akşamlar saracıııııımopuyorumnanaktan
çok güzel ve dengeli bir mönü prensesim..
ben de iki gündür şu size bahsettiğim salata diyetimi yapıyorum...bakalım nasıl sonuç verecek?güzel bir sonuç alırsam ''mavidiyet'' diye patent alıp adıma tescilleticem bu diyeti:))))))))))
Arkadaşlar takımınıza girmenin bir prosedürü var mı?Diğer takımlar 3.4.5.takımlara yani yarışıyor ya siz burda yarışıyor musunuz?
Bende takımınıza katılmak istiyorum vize pasaport falan ne lazım.Benide aranıza alımısınız?69 kiloyum tam takımıza göre:))Katılımım da yoğun olur o konuda bir problem yok.
eğitimci olduğunu görünce sadece espiri yapmak istedim pelincim:)ama gerçek yanı da yok değil!biz burda sadece diyet değil her türlü konuyu konuşup tartışıyoruz...o günkü ruh halimize göre de herbirimiz bir şapka rengini temsil ediyoruz:)))))))))))ama hiç kimsenin siyahı seçmesine pek müsade etmiyoruz:)
günaydın fly,
günaydın kızlar..
evet canım ögleden sonra 3te.. ben 9a kurdum saati.. hazırlanamam dıye kaydirigubbakcemile3
sacımı,makyajımı,manıkurumu,pedikürümü falan herseyımı kendım yapıcem.. kuaförüm yok istanbulda.. olsa da hepsı dunyanın parası tutuyor.. degmez
bu arada iyi dileklerini dile getıren herkese cok tesekkür ederım..
canım 4 tane cagrıldım.. 2si karıyer netten ,1 i yenıbırıs.comdan bırı de kişi referansıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?