60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zayıflamak isteyen arkadaşlar hadi gelin birbirimize azim aşılayarak zayıflayayım...
okyanusum_84 ben varım sonuna kadar senle.birbirimnize destek olalım .bugun öglen bi dondurmalı browni yicem sonra yarın itibariyle sıı sıkıya eski şeklimde devam edicem.vucudu sözde yanıltın dyolarya kilo vermesi durunca hos bende yemek istemiyo degilim:)))) ramazanda zaten pek bisey yiyemem yalnızım ve eve gidince yorgunluktan salata ayran yiyorum gecen sene 4 kilo yag verdim 4 kilo kas yaptım tartıda değişmedim ama görüntüde inceldim.inş böyle bi mucize yine olur:) hadi aynı yola bas koyalım hafta sonları ne yedim ne içtim paylasamam ama hafta içi aktif takip edebilirim siteyi sanada uyarsa yarın itibariyle bende senle gaza gelip diyetimi asılcam.

bende varım bendeeeeeeeeeeeeeee :)) 59 kilodan 63 e çıktım acilen 55 olmam lazııım :)))

merhaba kızlar öncelikle kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 1.60 boyundayım ve kilom 63/64 gibi seyrediyor
hedefim en az bi 56-57 olmaktı. kendi kendime hakim olamıyordum bari diyetisyene gideyim dedim. kadın millete diyet listesi verirken benle ilgilenmedi bile neredeyse. uyduruk bi tartı ve boy ölcme aletiyle boyumu ölçtü. vücut analizi bile yapmadı yağ/kas/su olarak.
tam sınırdasın dedi. dediği 3 şey vardı: 12 bardak su iç, hamur işinden uzaklas, günlük bir saat yürü

ee bunları herkes biliyor, bunu söylemek icin 4 yıl nye okumus bu kadın cok sinir oldum ((

Bendeee evlendiğimde 61-62 kıloydum 2 yıl olsu 68 e cıktım(((((( vermeye calışıyorum 66 ya kadar düşebıldım snra gerı aldımmm
eşim esnaf oldugundan da 9 da gelıyor eve özellıkle yaz aylarında( o gelmeden yemege calışıyorummm

başladım mı dayanamayıp bırakıyorum bana da yardım edersenız sevınırımm(( diyet gunluklerınızı paylaşırsanızzz..
hedefim 58 e düşmek sonra da bebiş yapmak ıstıyorum bu kıloyla hamıle kalırsam yandım (( bana yardım edın kzılarrrr

Bende kilo vermek için uğraşıyorum boyum 1.60 65 kilodayım. Evlendiğimde 55 kiloydum 55 kiloma dönmek istiyorum bi ara evde plates yaptım ( ebru şallının programıyla şiddetle tavsiye ederim **** mutlaka plates yapın ) faydasını görmüştüm sonra iş güç bıraktım yeniden platese başlıcam bu sefer bırakmıcam.

67.50 olmusum yarım kılo gtms 2 gunde ama tam anlamıyla yapamıyorum annem geldı ye kızım ye ye kızım ye dayanamaıyorum spor yaptım 2 gun hamlıoktan her yerım tutuldu
mekık cekıyorum süreklı göbegım ıncelsın dıye ınsallah ıse yarar

merhaba kızlar, ben de artık bu gruba katılmaya karar verdim. öyküm kısaca: hayatımda diyet nedir fazla kilo nedir bilmedim. bunda boyumun uzun oluşunun avantajı da var tabiki. ama 30 yaşını geçtikten sonra vücudumda yağlanmalar başladı. özellikle bel çevrem ve göbeğim beni çok rahatsız ediyor dar bluz dar pantolon giysem yanlardan belimden göbeğimden çok çirkin şekilde çıkıntılar oluyor. 170 boyum 60 kiloyum. fazlalıklarımı eritmek ve eski kilom olan 55e düşmek istiyorum.

Herkes cok gûzel zayifliyor! Bana bir yardimci olun
1 haftadir col dikkat ediyorum, spor yapiyorum ama gram eksilmemis.
Sizce neden olabilir? Ben normalinde cok cabuk kilo verirdim:S
Moralim cok bozuldu

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım karatay diyeti yapan varmı acaba aranızda son günlerde herkes bunu konuşuyorda dikkatimi çekti

Kizlar youtube girin julinin egzersizlerini yapin be-fit denulasabilirsiniz basene ayri kollara ayri egzersizleri var yine 15 dakikalik basen egzersizi var balerin bir kizin ballet yazarsaniz cikar tavsiye ederim 5 gunde farkediyor

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım karatay diyeti yapan varmı acaba aranızda son günlerde herkes bunu konuşuyorda dikkatimi çekti

merhaba. 8 yaşından beri diyabet ve hormon bozukluğu tedavisi görüyorum. yapmadığım diyet ve spor kalmadı. 15 kilo zorla da olsa verdim. bu sene içinde karatay'ın diyabet ve obeziteye çözüm var kitabını okudum. diyet değil yaşam tarzı. 1 ayda b-fit'le beraber 6 kilo verdim. daha da üstüne 1 kilo almadım. tavsiye ederim. aklınıza takılan bi şey olursa da cevaplarım. bu arada 20 yaşındayım.

öncelikle geçmiş olsun umarım herşey yoluna girmiştir. şuanda kilonuz nedir acaba, bu diyete nasıl başlayabilirim ne gibi önerilerin olabilir mesela, bu kadın yani canan karatay ezber bozan bir doktor, sık yemeye karşı az fakat düzenli yemeyi öneriyor birde bildiğim ekmek yerine çay bardağı ceviz onun dışında bilmiyorum

87den 67ye düştüm. sabahları yumurta şart. çünkü yumurta enerji tüketimini arttırır ve çok uzun süre tok tutar. ben karatay'ın kahvaltısıyla 7-8 saat acıkmadığımı bilirim. dediğim gibi o kitap her şeyin özeti, herkes için.,
Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var! - Canan Efendigil Karatay | 8,99TL - D&R : Kitap

çok şükür bir hastalığım yok.zannediyorum önerdiğin kitap diyabetliler için, evet kahvaltı önerileri gayet başarılı sonuç veriyor, 2 yumurta şart doğalsa rafadan değilse iyi pişmiş olması lazımmış, ben genelde kahvaltı ağırlıklı beslenmeyi seviyorum fındık fıstık ceviz badem dolabımızda eksik olmaz zaten ,açlık hissiyatını ara öğünlerde bastırıyor , önerilerin için teşekkür ederim canım, ha bu arada ben 61-62 arasındaydım ramazanla beraber yediklerime dikkat ettim herşeyden yedim ama az yedim mantıyla ekmek bile yedim yani o derece, ama herşeyden az yedim yukardaki yazdığım kahvaltıyı baz aldım genelde, bide en büyük etken sabah erken kalktım 8-9 gibi sonuç birhaftada 3 kiloya yakın spor olarakta yan yatıp bacaklarımı açıp kapadım(biraz basen sorunum var da) 59 kiloyum baskülde 59 u gördüm ya ölsemde gam yemem

hstalığının olması mühim değil hayatın gerçeklerini anlatıyo tatlım. okumanı tavsiye ederim yine de sen bilirsin. çok sevindim hastalığının olmamasına. ben de biraz daha çabalarsam bende de bi şey kalamaycak hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…