bizlede paylasırsan diyet listeni cok sevinirim ben karatay diyetiyle 13 kilo verdim ama bi aydır yerimde sayıyorum vede yoruldum veremiyorum belki yeni bi uygulama işime yarar yardımlarını bekliyoruz[
tatlım karatay diyeti hakkında bilgi değilimmmm ama ben vejeteryan olduğum için bu diyetim bana göreydi ama bu diyet vejeteryan olmayan arkadaşlarım içinde aynıydı bana et tavuk balık yerine beyaz peynir vermişti listem şuan evde ben iş yerindeyim ayrıntılarıyla yazarım tatlım ama canım beden bir süre sonra duraklama yapar bu seni yıldırmazsınnn
okyanusum_84 ben varım sonuna kadar senle.birbirimnize destek olalım .bugun öglen bi dondurmalı browni yicem sonra yarın itibariyle sıı sıkıya eski şeklimde devam edicem.vucudu sözde yanıltın dyolarya kilo vermesi durunca hos bende yemek istemiyo degilim:)))) ramazanda zaten pek bisey yiyemem yalnızım ve eve gidince yorgunluktan salata ayran yiyorum gecen sene 4 kilo yag verdim 4 kilo kas yaptım tartıda değişmedim ama görüntüde inceldim.inş böyle bi mucize yine olur:) hadi aynı yola bas koyalım hafta sonları ne yedim ne içtim paylasamam ama hafta içi aktif takip edebilirim siteyi sanada uyarsa yarın itibariyle bende senle gaza gelip diyetimi asılcam.zayıflamak isteyen arkadaşlar hadi gelin birbirimize azim aşılayarak zayıflayayım...
okyanusum_84 ben varım sonuna kadar senle.birbirimnize destek olalım .bugun öglen bi dondurmalı browni yicem sonra yarın itibariyle sıı sıkıya eski şeklimde devam edicem.vucudu sözde yanıltın dyolarya kilo vermesi durunca hos bende yemek istemiyo degilim:)))) ramazanda zaten pek bisey yiyemem yalnızım ve eve gidince yorgunluktan salata ayran yiyorum gecen sene 4 kilo yag verdim 4 kilo kas yaptım tartıda değişmedim ama görüntüde inceldim.inş böyle bi mucize yine olur:) hadi aynı yola bas koyalım hafta sonları ne yedim ne içtim paylasamam ama hafta içi aktif takip edebilirim siteyi sanada uyarsa yarın itibariyle bende senle gaza gelip diyetimi asılcam.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım karatay diyeti yapan varmı acaba aranızda son günlerde herkes bunu konuşuyorda dikkatimi çekti
merhaba. 8 yaşından beri diyabet ve hormon bozukluğu tedavisi görüyorum. yapmadığım diyet ve spor kalmadı. 15 kilo zorla da olsa verdim. bu sene içinde karatay'ın diyabet ve obeziteye çözüm var kitabını okudum. diyet değil yaşam tarzı. 1 ayda b-fit'le beraber 6 kilo verdim. daha da üstüne 1 kilo almadım. tavsiye ederim. aklınıza takılan bi şey olursa da cevaplarım. bu arada 20 yaşındayım.
öncelikle geçmiş olsun umarım herşey yoluna girmiştir. şuanda kilonuz nedir acaba, bu diyete nasıl başlayabilirim ne gibi önerilerin olabilir mesela, bu kadın yani canan karatay ezber bozan bir doktor, sık yemeye karşı az fakat düzenli yemeyi öneriyor birde bildiğim ekmek yerine çay bardağı ceviz onun dışında bilmiyorum
merhaba. 8 yaşından beri diyabet ve hormon bozukluğu tedavisi görüyorum. yapmadığım diyet ve spor kalmadı. 15 kilo zorla da olsa verdim. bu sene içinde karatay'ın diyabet ve obeziteye çözüm var kitabını okudum. diyet değil yaşam tarzı. 1 ayda b-fit'le beraber 6 kilo verdim. daha da üstüne 1 kilo almadım. tavsiye ederim. aklınıza takılan bi şey olursa da cevaplarım. bu arada 20 yaşındayım.
87den 67ye düştüm. sabahları yumurta şart. çünkü yumurta enerji tüketimini arttırır ve çok uzun süre tok tutar. ben karatay'ın kahvaltısıyla 7-8 saat acıkmadığımı bilirim. dediğim gibi o kitap her şeyin özeti, herkes için.,
Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var! - Canan Efendigil Karatay | 8,99TL - D&R : Kitap
çok şükür bir hastalığım yok.zannediyorum önerdiğin kitap diyabetliler için, evet kahvaltı önerileri gayet başarılı sonuç veriyor, 2 yumurta şart doğalsa rafadan değilse iyi pişmiş olması lazımmış, ben genelde kahvaltı ağırlıklı beslenmeyi seviyorum fındık fıstık ceviz badem dolabımızda eksik olmaz zaten ,açlık hissiyatını ara öğünlerde bastırıyor , önerilerin için teşekkür ederim canım, ha bu arada ben 61-62 arasındaydım ramazanla beraber yediklerime dikkat ettim herşeyden yedim ama az yedim mantıyla ekmek bile yedim yani o derece, ama herşeyden az yedim yukardaki yazdığım kahvaltıyı baz aldım genelde, bide en büyük etken sabah erken kalktım 8-9 gibi sonuç birhaftada 3 kiloya yakın spor olarakta yan yatıp bacaklarımı açıp kapadım(biraz basen sorunum var da) 59 kiloyum baskülde 59 u gördüm ya ölsemde gam yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?