60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar herkese, ben daha önce de gelip gelip sonra aranızdan ayrılanlardanım yeniden yeni bir hesap ile her şeye en baştan başladım. Kilo vermem lazım ve kilo vermek için motivasyona ihtiyacım var, kızlar ben 22 yaşındayım 1,59 boyundayım ve 69 kiloyum 2 yılda 20 kiloya yakın kilo aldım nerdeyse, vermem lazım çünkü evlencem, lütfen desteğinizi esirgemeyin ya

hoş geldin cnm yaşın küçük olduğu için aslında senin için bi avantaj
kendini aşırı sıkmaz ve kasmaz isen bence gerisi gelir

Kusana kadar alkali su içtim 2 gündür,ellerimde ayaklarımdaki şişliklerin indiğini hissediyorum ama , belki de ödemdir. Şu işi bir becersem var ya ...

Merhaba,
Ben de sizlerle beraber zayıflamak istiyorum...62 kiloyum,boyum 1.60 cm ve biran önce herkes gibi 50 li kiloları görmek istiyorum :))

Son düzenleme:
Kusana kadar alkali su içtim 2 gündür,ellerimde ayaklarımdaki şişliklerin indiğini hissediyorum ama , belki de ödemdir. Şu işi bir becersem var ya ...

Alkali su derken nasıl su kullanıyorsun...ben suyu alkali hale getirmek için çeşme suyuna karbonat atıyorum ama yeterli değil sanırım özel damlasını mı alıyorsun ?

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım karatay diyeti yapan varmı acaba aranızda son günlerde herkes bunu konuşuyorda dikkatimi çekti

Karatay diyeti benim de dikkatimi çekti... Henüz yapmaya başlamadım ama başlamayı düşünüyorum...Önce kitabını alıp okumalıyım...

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun...Ayrıca vermiş olduğunuz kilodan dolayı çok tebrik ederim...Ben öncelikli olarak kilo vermekten çok sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeyi istiyorum...Ben şunu merak ediyorum kitabı henüz okumadım ama annemin hem kolesterolü hem de şekeri var kahvaltı da sanırım 2 yumurta yenebileceğini söylüyor annem de yiyebilir mi yoksa sağlık problemi olmayan kişiler için mi geçerli ?

Alkali su derken nasıl su kullanıyorsun...ben suyu alkali hale getirmek için çeşme suyuna karbonat atıyorum ama yeterli değil sanırım özel damlasını mı alıyorsun ?

Araştırdım biraz ben de, doğal elma sirkesi ya da limon suyu katıyorum ben, limonu sıkıyorum ama hazır limon suyu değil, benim tadı en çok hoşuma giden limonlu su oldu. Suyun ph değerinin yükseldiğini hissediyorsunuz zaten limon sıkılmasına rağmen tatlı bi tadı oluyor suyun. Dr.Ayşegül Çoruhlu'nun anlattığı gibi yaptım, kilo vermeme direkt yardımcı oldu mu bilmiyorum ama ödem söktürüyor...

SEvgili pofuduklarım 23 yaşımdayım ve 59.7 kiloyum ahanda az önce tartıldım boyum 1.65 cm. Ben bundan tam 1 yıl önce 69.9 kiloydum ve sihirli ufak şeylerle 10 kilo verdim kendimi kasmadım deli gibi spor yapmadım şimdi tok iken 60.7 oluyorum en fazla fakat hedefim 53 kg olmak yani kalan 7 kilo için harekete geçtim. yaşam koçunuz benim sihirli formüllerle ben bu 7 kg 20 günde veririm. arkadaşımın düğünü var :) bana yazın birlikte gelelim bu işin üstesinden :)

Doğal elma sirkesi bulabilmen ne güzel...Limonlu suyu ben de deneyeyim sağol :)

Merhaba, sihirli formüllerini bizlerle paylaşırsan seviniriz:) ama 20 günde 7 kg vermek pek sağlıklı olmasa gerek kilon da boyuna göre çok fazla değil gel sen bu kararı bir kere daha düşün :)

Merhabalar, öncelikle herkese ve tabi kendime de kolaylıklar diliyorum , ve başarabileceğimize inanıyorum. :) Şu an ki kilom 62.3
Hedefim ise 47 kg.Az göründüğünün farkındayım ama boyum 1.58 ( minnak ) olduğu için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Kendime bugünden itibaren söz verdim , hedefime ulaşacağım.. Ve en önemlisi hergün tartılmayacağım bu şekilde aradaki farkı görebilmek benim için zor oluyor ve +200 +300 leri görünce moralim bozuluyor.Benim için haftaya bugüne kadar tartılmak yok.
Oruçlu arkadaşlardan af dileyerek bugün ne yediğimi yazayım :

Sabah Yağsız kepekli tost , bir fincan yeşil çay
Daha sonrasını atıştırmalarla geçiştirdim diyebilirim bunun sebebi ise annemin yarınki keşkeği.
Bir adet salatalık bir adet muz bir adet elma ve meyveli yoğurt .. Ha birde 3-4 adet ceviz
2,5 litre su.
Bu kadar..
Bu benim ilk mesajımdı , umarım benide aranıza alırsınız :)

Hoşegeldin Princessofroses,

Hemen hemen aynı boy ve kilodayız ama ben 53 kilo olduğumda bile yüzüm özellikle hiç hoş görünmüyor o yüzden 56-57 kilo benim için ideal...Ramazan dolayısıyla sanırım pek paylaşım olmuyor ama hep beraber birbirimizden destek alarak istediğimiz kilolara ulaşacağız ben inanıyorum :)

Yaşım şuan 18. 2 yıl önce 3 ayda 15 kilo verdim :) aslında aklımdan hiç kilo vermek geçmiyodu iddia uğruna kilo verdm 10 kiloydu iddia ama ben baya kendmi kaptrmıştım ve 15 kilo vermiştim. Nasıl verdiğime gelince kesinlkle bi yerden bi diyet programı falan almadım kendi kafama göre sporumu yaptım her gün düzenli yürüdüm akşam yemeğimi hep 7 den önce yedim çok sıkı bi yemek programı uyguluyodum kendime ağzınızı tutarsanz çok rahat kilo verirsinz ben az yiyodum ve yemeklerin yağ oranı çok çok az oluyodu.Ekmek hiç yemedim,meyve suyunu tamamen kesmiştim.Fast food falan 3 ay ağzmdan içeri girmedi.aradan 2 sene geçti tabiki bu kadar kısa sürede kilo verdiğim için kalıcı olmadı bi de sınav dönemi atlattm verdiğimn 5 kilosunu geri aldım ama tabiki kendme çok güvenm var 15 i verdim ben 5 i mi veremicem her sey kafanızda bitiyoo şimdi 62 kiloyum hedefim şimdilik 3-4 kilo vermek bu da benm için çok kolay gibi :) Kendinize inanın...

selam kızlar :) bende evlendikten sonra 5 kilo aldım ve henüz 7 aylık evliyim yani diyete girmezsem gidişat çok kötü
bu nedenle 5 gün önce 71 kilo diyete başladım bugün 69 kiloyum ve en azından 65 kilo olmam gerek
geride bıraktığım 5 günde yazlıktaydım orda diyet yapmak daha zor devamlı gelen giden 5 çayları vs
dün döndüm ve bugün special k ve yoğurt yiyerek daha düzgün bir diyete başladım. tatilde 5 günde 2 kilo vermeme gelince haliyle yüzmek çok işe yarıyor. aslında fena bir başlangıç olmadı.
öğlende special k yiyeceğim ve bir adet meyve.
her zaman kolay kilo alan biri olduğumdan yıllarca bir sürü diyet yaptım diyetisyenede gittim.
hem sizlerle paylaşacak çok şeyim var hemde desteğinize ihtiyacım.
haydi ben başladım ve hergün yazacağım

hannacım inşallah başarırsın ancak yaşın küçük diyetinde hergün et süt ve meyve sebze tüketmeyi ihmal etme. yoksa ilerleyen zamanlarda sağlık sorunları yaşarsın hala gelişme çağındasın biliyorsun.kadınların boyu 22 yaşına kadar uzayabiliyor mesela biliyosun. zaten yaşının avantajıyla çok kolay kilo verirsin. senden ricam hızlı vercem diye besinsiz kalma. saçların ve tırnakların etkilenir, güçsüzleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…