60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah :) Zaten 3 aylık süreçteydi bi daha o kadar ağır bi diyet yapmam saçlarım az zaten allaha şükür o dönemde bişi olmadı ama belki bu sefer kaldırmaz o yüzden ağır ağır kilo vercem :)

slm kızlar,bende bugün dukana başladım,3 gün atak yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa,şuana kadar ii gidiyorum,açlık hissi olmadığı için bu diyeti seviyorum

eveeet kızlar
sabah yoğurtlu k fleks
ara öğün küçük bir muz
öğlen kepekli tost yedim ve 3 zeytin
ara bir bardak ayran

akşamda ızgara tavuk ve yağsız piyaz yicem
bence ilk günün hatrına yarın tartıda eksik çıkarım

slm kızlar,bende bugün dukana başladım,3 gün atak yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa,şuana kadar ii gidiyorum,açlık hissi olmadığı için bu diyeti seviyorum

ağbim dukanla 22 kilo verdi :) başarılı bi diyet ama bıraktıktan bir kaç ay sonra dikkat etmediğinden kilo almaya başladı
birde bir arkadaşım bir hafta uyguladı ve 4 kilo vermişti. 1 hafta sonra bırakınca abandı yemeğe aynen geri aldı
ben denediğimde ise çok zorlandım. eğer uygularsan ve bitince dikkat edersen süper bi diyet cnm

kesinlikle cnm dikkatli uygulandığında güzel sonuçları var.ama şunu da unutmamak gerek,hangi diyeti yaparsan yap,bırakıp yemeklere saldırdığın da zaten her şekilde alıyorsun o kiloları
atak evresini bitirince normale dönücem..beni zorlayan atak evresi ama en güzeli açlık hissetmiyorum şu saat oldu ben çookktan acıkmış olurdum :)

kilolarımız aynıymış :) benimde ilk hedefim 65.5 bakalım ne kadar sürede vericem :)

kilolarımız aynıymış :) benimde ilk hedefim 65.5 bakalım ne kadar sürede vericem :)

cnm bu sabah tartıldım 68 im :) tabi dün akşam spora gittim. gün içinde de baya az yedim.
şimdi yine special k yicem sütle ara öğünde bir meyve yaparım dün ki düzenim iyiydi.
15 gün sonra yine tatile gitcem. ilk tatilimde löp löptüm maşallah inşallah sezonun 2. kısmına incecik girerim :)
bayrama 15 gün var pofu bence 65 kilo olmak için 15 günü hedefleyelim

kızz geçen akşam (dukana başlamadan önceki akşam ) bi pide yedim var yaaa o yediğim pide 1.5 kilo olarak döndü dün sabah,bu sabah tekrar 69 oldum
15 günde aslında 3 kilo olmasa bile 2 kilo verilir bence..
bekleyelim ve görelim

Hoşbuldum javel tesekkürler :)

Evet kilo vücut yapısı , kemik-kas dağılımı bunlarla birebir ilişkili..Örneğin bir arkadaşım 54-55 kg boyu 1.62
Kimse inanmıyor bu kiloda olduğuna 48-49 kg gibi duruyor.
Ama ben bayağı minyon bir bayan olduğum için 47-48 kg benim için ideal diye düşünüyorum.
Hani ben haftada bir tartılacaktım ( ) bana..
Aynı zamanda da bir aferin 61.6 kg geldim.
Yani tam 700 gr gitmiiş. :))
Bu sabah üzerimde bir kırgınlık var canım hiç kahvaltı etmek istemedi ve bir kase yoğurt yedim ve yeşil çay içtim.
Başaracağız hep birlikte inanıyorum .

alemsin, güldürdün beni valla
ben bi arkadaşımıda diyete soktum her gün bana ne yediğini mesaj atıyo:)
birine haber vermek insanı disipline sokuyo. ben her gün yazıcam buraya, sanki günlük gibi oluyo
bugün yediklerim:
sabah: süt ve k-fleks
öğlen: kepekli tost, 3 zeytin, biber, salatalık, diyet kola
ara: taze sıkılmış portakal suyu ve bir bardak çay
akşam: teflonda yağsız 1 sosis ve bir yumurtayla yapılmış omlet, peynir, bir dilim tam tahıllı ekmek diyet kola
yatmadan da bir meyve yerim
sanırım iyi bir liste ne dersin?

selam hanımlar kolay gelsin hepinize, bir şey soracaktım. diyette çay içmek yanlış mı? normal siyah çay yani. şekersiz?

Lacivert.Tesekkürler sanada kolaylıklar . Bildiğim kadarıyla aşırıya kaçmamak ve şekersiz içmek kaydıyla bir zararı yok. Ama yeşil çay da iyi bir seçim olabilir.Tavsiye ederim :)

gayet güzel cnm
ben nesft yediğimde aç hissdyrm kendimi,sırf zevkine yiyom onu

gayet güzel cnm
ben nesft yediğimde aç hissdyrm kendimi,sırf zevkine yiyom onu
ben bugün kahvaltıda içine bir tatlı kaşığı çilek reçeli koydum inanır mısın doyamadım tadına artık öyle yicem
sabahları yediğimde tok tutuyo beni ama sabah ve öğlen yersem akşam saatlerinde tansiyonum düşüyo ondan tek öğün yani sabah yiyorum

valla ben sadece tatlı niyetine yiyom :)
diğer türlü çok acıkıyorum sen ii dayanıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…