hannacım inşallah başarırsın ancak yaşın küçük diyetinde hergün et süt ve meyve sebze tüketmeyi ihmal etme. yoksa ilerleyen zamanlarda sağlık sorunları yaşarsın hala gelişme çağındasın biliyorsun.kadınların boyu 22 yaşına kadar uzayabiliyor mesela biliyosun. zaten yaşının avantajıyla çok kolay kilo verirsin. senden ricam hızlı vercem diye besinsiz kalma. saçların ve tırnakların etkilenir, güçsüzleşir.
slm kızlar,bende bugün dukana başladım,3 gün atak yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa,şuana kadar ii gidiyorum,açlık hissi olmadığı için bu diyeti seviyorum
ağbim dukanla 22 kilo verdi :) başarılı bi diyet ama bıraktıktan bir kaç ay sonra dikkat etmediğinden kilo almaya başladı
birde bir arkadaşım bir hafta uyguladı ve 4 kilo vermişti. 1 hafta sonra bırakınca abandı yemeğe aynen geri aldı
ben denediğimde ise çok zorlandım. eğer uygularsan ve bitince dikkat edersen süper bi diyet cnm
selam kızlar :) bende evlendikten sonra 5 kilo aldım ve henüz 7 aylık evliyim yani diyete girmezsem gidişat çok kötü
bu nedenle 5 gün önce 71 kilo diyete başladım bugün 69 kiloyum ve en azından 65 kilo olmam gerek
geride bıraktığım 5 günde yazlıktaydım orda diyet yapmak daha zor devamlı gelen giden 5 çayları vs
dün döndüm ve bugün special k ve yoğurt yiyerek daha düzgün bir diyete başladım. tatilde 5 günde 2 kilo vermeme gelince haliyle yüzmek çok işe yarıyor. aslında fena bir başlangıç olmadı.
öğlende special k yiyeceğim ve bir adet meyve.
her zaman kolay kilo alan biri olduğumdan yıllarca bir sürü diyet yaptım diyetisyenede gittim.
hem sizlerle paylaşacak çok şeyim var hemde desteğinize ihtiyacım.
haydi ben başladım ve hergün yazacağım
kilolarımız aynıymış :) benimde ilk hedefim 65.5 bakalım ne kadar sürede vericem :)
cnm bu sabah tartıldım 68 im :) tabi dün akşam spora gittim. gün içinde de baya az yedim.
şimdi yine special k yicem sütle ara öğünde bir meyve yaparım dün ki düzenim iyiydi.
15 gün sonra yine tatile gitcem. ilk tatilimde löp löptüm maşallahinşallah sezonun 2. kısmına incecik girerim :)
bayrama 15 gün var pofu bence 65 kilo olmak için 15 günü hedefleyelim
kızz geçen akşam (dukana başlamadan önceki akşam ) bi pide yedim var yaaao yediğim pide 1.5 kilo olarak döndü dün sabah,bu sabah tekrar 69 oldum
15 günde aslında 3 kilo olmasa bile 2 kilo verilir bence..
bekleyelim ve görelim
alemsin, güldürdün beni valla
ben bi arkadaşımıda diyete soktum her gün bana ne yediğini mesaj atıyo:)
birine haber vermek insanı disipline sokuyo. ben her gün yazıcam buraya, sanki günlük gibi oluyo
bugün yediklerim:
sabah: süt ve k-fleks
öğlen: kepekli tost, 3 zeytin, biber, salatalık, diyet kola
ara: taze sıkılmış portakal suyu ve bir bardak çay
akşam: teflonda yağsız 1 sosis ve bir yumurtayla yapılmış omlet, peynir, bir dilim tam tahıllı ekmek diyet kola
yatmadan da bir meyve yerim
sanırım iyi bir liste ne dersin?
selam hanımlar kolay gelsin hepinize, bir şey soracaktım. diyette çay içmek yanlış mı? normal siyah çay yani. şekersiz?
ben bugün kahvaltıda içine bir tatlı kaşığı çilek reçeli koydum inanır mısın doyamadım tadına artık öyle yicemgayet güzel cnm
ben nesft yediğimde aç hissdyrm kendimi,sırf zevkine yiyom onu
ben bugün kahvaltıda içine bir tatlı kaşığı çilek reçeli koydum inanır mısın doyamadım tadına artık öyle yicem
sabahları yediğimde tok tutuyo beni ama sabah ve öğlen yersem akşam saatlerinde tansiyonum düşüyo ondan tek öğün yani sabah yiyorum
mecbuur napacaaan dayanacaaaan :)valla ben sadece tatlı niyetine yiyom :)
diğer türlü çok acıkıyorum sen ii dayanıyorsun :)
mecbuur napacaaan dayanacaaaan :)
Merhaba :)
Grup'a katılabiliyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?