ne zor iş ya şu kilo vermek ooff oofff
merhabalar bende aranıza sıvıştım ağlamak istiyorum kilolardan kurtulmam lazımne kadar diyet yapsam da olmuyor siz bir diyetisyenden yardım alıyor musunuz kızlar
Lacivert.Tesekkürler sanada kolaylıklar . Bildiğim kadarıyla aşırıya kaçmamak ve şekersiz içmek kaydıyla bir zararı yok. Ama yeşil çay da iyi bir seçim olabilir.Tavsiye ederim :)
cnm dur üzülme hallederiz burda insan çok güzel motive oluyo
ben 3 kere diyetisyenle zayıfladım ama geri aldım hele birinde 12 kilo vermiştim.
şimdi kendim yapıyorum. sabahları nesfit ve süt öğlen kepekli tost ve zeytin akşamda ızgara et veya 8 kaşık sebze yemeği yoğurt vs yiyorum
yani çok kolay aslında arada da 1 meyve ve bir bardak ayran içiyorum. tamam tıkabasa doymuyorum ama yetiyo
inan çöp gibi olan herkes normalde böyle besleniyo
hadi sende başla
hoş geldin cnm
sağol canım siyah çay kilo vermede zararlı falan diye okudum da aman zaten internette neye inanacağımı şaşırdım, her şey zararlı öff, ne yiyeyim yani saman mı kemireyim aaaaaaaa
ben de 64tüm kızlar, sonra 60.9 oldum.
60.9 ile diyete başladım bugün 3 hafta oldu. şimdi 57leri falan görüyorum ama regl olcam şiştim. kilodan ziyade belden incelmek istiyorum, boyum 170 ama bel bi ara 75 cm idigöbek ölçüm de 85 idi. bacaklarım çok ince basenim de yok ama tüm yağlarım orta bölgede. şimdi azalttım biraz göbek 80 oldu, bel 72lere düştü, bel çok zor iniyor işte..
kızlar bir de kuruyemişlerle aranız nasıl, ne kadar tüketiyorsunuz? ben bugün karışık kuruyemiş aldım içinde kuru üzüm, kuru incir, fındık, badem falan var. bir de kırmızı bir şey var ne olduğunu anlayamadım, tadı çok hoş ama kayısı değil.
şu orta sıradaki. salatalık gibi şeyin üstündeki ne ki bu acaba ya, satan kişi de bilmiyor
Eki Görüntüle 764188
hadi hayırlı olsun ben hergün girip ne yediğimi fln yazıyorum motive ediyoyaşasın dayanışma :13: hadi o zaman bugün bende başlıyorum 64.5 ile
hadi hayırlı olsun ben hergün girip ne yediğimi fln yazıyorum motive ediyo
zayıflamaya yaramıyo sanırım bence yeşil çay al
bak
Beyaz Çayın Faydaları,Beyaz Çay ve Faydaları,Beyaz Çayın Yararları
* Çok yüksek oranda antioksidan içerir.
* Çok düşük oranda Kafein içerdiği için, kafeinin zararlı etkilerinden korunmayı sağlar.
* Hafif ve yumuşak bir aroması vardır.
* Virüs ve bakterilere karşı etkilidir.
* İçinde bulunan yüksek orandaki antioksidanlar sayesinde beyaz çay, kanseri önlemede güçlü bir içecektir.
* Erken dönemlerde kansere neden olan hücre mutasyonlarını engellediği tespit edilmiştir.
* Ayrıca C ve K vitaminlerini de içerir.
kuzuuuumm 67,6 olmuşum oleeeyyyyyy
bu gruba katılmadan önce 71 dim 69 la da pazartesi buraya katıldım bugün perşembe inşallah haftayı 66,5 la kapatırım
ben de başlıyorum bugün iftar itibarı ile desteklerinizi bekliyorum hacılar bacılar:18:
kızlar halaa 67,6 yım cuma günü tatile çıkıcam 66 giderim diyodum ama 1,5 kilo verebilirmiyim 6 günde bilmiyorum
bugün
sabah: bir activa yoğurt, yağsız menemen, bir parça peynir ve bir dilim tahıllı ekmek yedim
ara: tek şekerli türk kahvesi
öğlen: 4 tane köfte, yağsız salata
ara: yarım bardak kakaolu süt, bir tane siyah erik
akşam: 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?