kızlar yaşasınn 1.5 kilo verdim 63 oldummm
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun...Ayrıca vermiş olduğunuz kilodan dolayı çok tebrik ederim...Ben öncelikli olarak kilo vermekten çok sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeyi istiyorum...Ben şunu merak ediyorum kitabı henüz okumadım ama annemin hem kolesterolü hem de şekeri var kahvaltı da sanırım 2 yumurta yenebileceğini söylüyor annem de yiyebilir mi yoksa sağlık problemi olmayan kişiler için mi geçerli ?
Çok tebrik ederim harika :)kızlar yaşasınn 1.5 kilo verdim 63 oldummm
Cevabın içimi rahatlattı canım sağol...Kitabı ben de aldım...Bakalım okuyup hayata geçirince herşey daha iyi olur umarımbende de ikisi de var. ben hala yumurtanın düzgün pişirildiği ya da haşlandığı zaman zararı olmadığını düşünüyorum.
Oooooo işe başlamana daha 2.5 ay varmış ...Bu 2.5 ay içinde çok rahatlıkla en az iki beden incelebilrsin biliyorsun...İse baslamama 2.5 ay kaldi ve ben bu sekilde cok mutsuzum kilolarinhepsi karin ve yanlarda birikmis durumda...acil yardiminiza ve motive olmaya ihtiyacim var..
ayyy inşallahh yaa...dediğim gibi motıvasyonda problem var kafaya koysam yaparım biliyorum..teşekkür ederim ilginizeOooooo işe başlamana daha 2.5 ay varmış ...Bu 2.5 ay içinde çok rahatlıkla en az iki beden incelebilrsin biliyorsun...
ayyy inşallahh yaa...dediğim gibi motıvasyonda problem var kafaya koysam yaparım biliyorum..teşekkür ederim ilginize
Hadi o zaman kafaya koy :) İki buçuk ay uzun bi süre ve yaz aylarının rahatlığı yürüyüş için dışarıyı rahatça kullanabilmektir :) bak benimde bir bucuk aya yaklasıyor 2 beden rahat küçüldüm simitler gitti yüzüm küçüldü :))
işe başlayınca çıtır arkadaşlarını görünce kendinden utanıp anında motive oluyorsun, hiç merak etme.........ayyy inşallahh yaa...dediğim gibi motıvasyonda problem var kafaya koysam yaparım biliyorum..teşekkür ederim ilginize
insallah baslicam.bebis firsat verirse gece uykudan vazgecip sporumu yapcam ins.simittt durumdan dn sikayetci olmayan esim galiba alisverisler birden kesilince bisi yakismiyo cunku.senin iki beden supermisss darisi bana ins.
kuzenimin düğününde ağlamstm. hepsi çırpı bacaklı tabigiydiler mini mini elbiseleri aynı yerden denediğimiz hemde. Allahtan farklı zamanlarda denemstk de üzerimde kmse görmedi bebis yanında yatıyoken uzan sende yere yaparken eğlenirsn hem o da bıcır bıcır izler :)) How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs - YouTube beş dklık egzersiz yap sende bi günde :)
ayyy inşallahh yaa...dediğim gibi motıvasyonda problem var kafaya koysam yaparım biliyorum..teşekkür ederim ilginize
Moralini neden bozuyosun hiç anlamadım...ne güzel 3.5 kilo vermişsin önce onun sevincini yaşa çok tebrik ederim ben de...biliyorsun kilo vermenin durmasını herkes yaşıyor...az yiyorum demişsin ya bir kaç gün normal beslen abartmadan bünyeyi şaşırt..sonra yine aynı şekilde devam edersin...su tüketimin nasıl tahminimce az tüketiyorsun...yanılıyor muyum ?kızlar az yiyorum ama durdu sanırım kilo vermem.20 gün oldu 3,5 kilo verdim daha neden durdu bilmiyorum. moralimi bozmıcam diyorumda bazen sıkılıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?