Canım benim hem bu şekilde çok mutsuzum demişsin hem de kafama koysam yaparım...Çok istesen yapabileceğini bilmen güzel...O zaman mutsuzluğunu devam ettirme ve ilk adımı at...Bak ben haftalardır dikkat etmeme rağmen hiç kilo veremiyorum ama hiç moralimi bozmuyorum çünkü artık yaşam biçimim haline getirdim ve hızlı kilo vermektense sağlıklı kilo vermeyi tercih ediyorum :))
şuan daha fazla almamak için dıkkat ediyorum aslında kendimce gün içerisinde çok dikkatliyim hatta ama akşam büyük hata ama normal yiyorum şuan almıyorum 2 aydır almıyorum vermiyorumda tabii...akşam işini bitirmem lazım hep eşim yüzünden oluyo o eve gelincebi rahatlıyorum ye bebiş var diyo bişe olmaz.(bebiş 5 aylık bu arada) ee tabi benimde zaten yiyesim var:)bayramsonu çoksıkı başlıyorum inşallah yeminim var misafirlerim olacak bayramsonu gidiyolar...teşekkür ediyorum ve sanada başarılar diliyorum...
Bende 7 li hanelerden 6 'lı hanelere düştüm bi kaç gün önce 63 kilo ile başlamıştım duraksama dönemimdeydim akşam tartıldığımda 61 kilo çıktım çok az kaldı 6'lı hanelerden kurtulmama daha çok kilo vermem gerekiyo tabi ben bide idaaya girdim :))
allah hepimizin yardımısı olsun çok kolay alıyoruzda kolay veremiyoruz.
hayatım boyunca sürekli kilo alıp vermekten bıktım. hayır bünyem böyle ben ne yapayım denıyorum ollmuyor. yıllardır ugrasıyorum. yıne kılo aldım. e verıyorum bı daha alıyorum sabıt tutamıyorum kı( ne kdar dengesız bı bünyyemm var ( zayıflamak ıstıyorum
Moralini neden bozuyosun hiç anlamadım...ne güzel 3.5 kilo vermişsin önce onun sevincini yaşa çok tebrik ederim ben de...biliyorsun kilo vermenin durmasını herkes yaşıyor...az yiyorum demişsin ya bir kaç gün normal beslen abartmadan bünyeyi şaşırt..sonra yine aynı şekilde devam edersin...su tüketimin nasıl tahminimce az tüketiyorsun...yanılıyor muyum ?
Kızlar kilo vermeye 2012 mayısta 85 kiloyla başladım , daha 20 yasındayım. Şu anda 69 u gördüm boyum 1.67 kışa kadar 5 kilo daha gitsin istiyorum , tam anlamıyla bir diyete kesinlikle uyamıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin [/COLOR]
başlamak bitirmenin yarısıdır :) hoş geldinEveeettt basladim sonundaaa gidecek bu simitttt
1,5 2 ay önce baskülde 65.1 ' i görmemle basladım diyete..Bu baslığa 62.3 kg ile yazmıstım ilk. Diyete diyorum ama listeye falan uymadım kesinlikle.
' Az az sık sık yemek ' kavramının doğruluğunu yaşayarak öğrendim.
Şok diyetler çok sakıncalı ; kilo kaybı yapıyor evet ama su ve kas kaybettiriyor ve kas oranını azalttığı için değil
ince görünmek daha kalın ve ham gösteriyor.
Tek yaptığım su tüketimini arttırmak,az ve sık yemek,aksam yemeğini erken yemek ve yağ tüketimini azaltmak oldu.
Şuan 59.5 kiloyum.Kısa zamanda olmadı bu kilo kaybı ama sağlıklı oldu.Zaten benim içinde en önemlisiyde buydu.
cicisko 47 kg ye düsmek isteyenlerden biride benim . Bu hedefimin sağlıksız olduğunu düsünmüyorum cünkü yağ oranı fazla kas oranı az bir bayanım ve boyum 1.58.Kilo kemik kas dağılımı hatta vücut yapısıyla bile çok ilişkili.Kimi insan 55 kilo olduğu halde 60 kg . gözükebiliyor çünkü vücut yağ oranı fazla oluyor.
Benim öncelikli hedefim yağ oranımı azaltmak zaten.
başlamak bitirmenin yarısıdır :) hoş geldin
canım tebrikler uzun vadede çok güzel kilo vermişsin insan ne kadar uzun zamanda veriyosa koruması da o kadar kolay oluyo
ne güzel bir yol kat etmişsin 5 kilo senin için kolay önünde 2-3 ay var veririsin. illa diyet listesine uymak zorunda değilsin. bende uymuyorum sadece eskiden yediğimin yarısını yiyorum ve önümde seçenek varsa yağsız olan ile karnımı doyurmayı tercih ediyorum.
başarırsın inanıyorum. ben de 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. yaz dönemine gelmesi işimi hızlandırdı. haftada 1 kilo verdim diyebiliriz.
canım 1.58 boya 47 kilo normal olur ben 1.68-1.70 boyla o rakamları hedefleyenlerden bahsettim.
sonuçta sende 1.58 boyla 47 olursa zayıf bir kız olursun normal bir kız değil yanılıyomuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?