60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şuan daha fazla almamak için dıkkat ediyorum aslında kendimce gün içerisinde çok dikkatliyim hatta ama akşam büyük hata ama normal yiyorum şuan almıyorum 2 aydır almıyorum vermiyorumda tabii...akşam işini bitirmem lazım hep eşim yüzünden oluyo o eve gelincebi rahatlıyorum ye bebiş var diyo bişe olmaz.(bebiş 5 aylık bu arada) ee tabi benimde zaten yiyesim var:)bayramsonu çoksıkı başlıyorum inşallah yeminim var misafirlerim olacak bayramsonu gidiyolar...teşekkür ediyorum ve sanada başarılar diliyorum...

Bayram sonrası hep beraber birbirimizden güç alarak istediğimiz kilolara göreceğiz inşallah...Ben 4 yeni kitap aldım sağlıklı beslenme üzerine...Okuyamadım daha ama okudukça paylaşırım...Bebeğini benim yerime kokla mis gibi kokuyodur şimdi o :) Allah analı babalı büyütsün...

Bende 7 li hanelerden 6 'lı hanelere düştüm bi kaç gün önce 63 kilo ile başlamıştım duraksama dönemimdeydim akşam tartıldığımda 61 kilo çıktım çok az kaldı 6'lı hanelerden kurtulmama daha çok kilo vermem gerekiyo tabi ben bide idaaya girdim :))
allah hepimizin yardımısı olsun çok kolay alıyoruzda kolay veremiyoruz.

tbrk ederim cnm neler yaptın kısaca özetler misin?
benimde bi an önce 6 lı rakamdan iniş yapmam lazım ama çok uzun bi zaman var

hayatım boyunca sürekli kilo alıp vermekten bıktım. hayır bünyem böyle ben ne yapayım denıyorum ollmuyor. yıllardır ugrasıyorum. yıne kılo aldım. e verıyorum bı daha alıyorum sabıt tutamıyorum kı ( ne kdar dengesız bı bünyyemm var( zayıflamak ıstıyorum

Merhaba ablalarimmm! Ablalarim diyorum cunku ben daha 16 yasindayim buyuk ihtimal hepiniz benden buyuksunuz :) simdi size birazcik kilolarimdan bahsediyim ben tam 1 sene once 72 kiloydum sınra minik capli bi depresyon gecirerek 1 ayda 9 kilo verdim buarada boyum 163 her neyse eylulun sonunda 63 kiloydum okul dnemi boyunca mayisa kadar 65 oldum evimizde kondisyon bisikleti var mayista ona binmeye basladim ve 22 haziranda 61i gordum :) suanda yazliktayim ve tartilamiyorum en son 22 haziranda tartildim bence bu tatilde 1 2 kilo aldim ama suan 1 haftadir kalori sayimiyla diyet yapiyorum 7 gunun ortalamai 828 kaloriymis.. Bu kadar az olduguna bakmayin 2 gun 600 kalori yaktiricak sekilde yuzdum ama sonra adet oldum ve suan yuzemiyorum yani tahminlerime göre suan 61imdir ve 55 kilo olmak istiyorum kalorisepeti.com dan kalorimi hesapliyorum her gun orda kendime55 hedefini belirledim ve tarihi de 15.eylulekadar ayarladim bana gunde 1113 kalori alirsam hedefime ulasicagimi soyledi. Bi de son 3 gundur her gun yattigim yerden iki bacagimi da 500er kere indirip kaldiriyorum su sisesiyle de kollarimi 500er kere indirip kaldiriyorum. Cok uzun yazdim :) yani durum bu hepinize yeniden merabaaaaa! :))

yalnız değilsin bu konuda :) bende aynı durumdayım.

önceki topiğimdi burası burda 69 kiloyla diyete başalmıştım 1 ayda 3.5 kilo kadar verip 65.5 düşmüştüm sonra hamile kalınca diyeti bıraktım şimdi bir bakayım kim var kim yok dedim ama daha önceki arkadaşları göremedim demekk herkes zayıflayıp başka topiklere geçmiş ben de şu an 7. ayım bitti toplamda 6 kiloya yakın aldım umarım bundan sonrada az alırım doğumdan sonra yine topikte başlicam diyete çok iyi burası

canım tatildeydim cevap yazamadım :) güzel haber 1 kilo daha verdim bu süreçte 66,5 oldum senin nasıl gidiyo?

kızlar darılmayın da bir şey dicem darılmayında hedeflerinize bakıyorum boyum 1.70 55 kilo olmak istiyorum fln yazmışsınız benimde boyum 1.70 ben eskiden 55 kiloyken 34 beden giyiyodum. şimdi sadece 63 fln olmak istiyorum çünkü aşırı zayıflığın güzel olduğunu düşünmüyorum. kimisi 47 kilo olmak istiyorum yazmış!! yani amacımız sağlıksız kilolara düşmek olmasın bence ayrıca makul hedefler koymazsanız başaramayınca mutsuz olursunuz. size tavsiyem amacınız sizin için sağlıklı olan kiloya inmek olsun. internetten beden kitle endeksi hesaplayabilirsiniz. sağlıklı kilo aralığınızı görebilirsiniz.
kimse alınmasın ben olması gerekeni yazdım.

1,5 2 ay önce baskülde 65.1 ' i görmemle basladım diyete..Bu baslığa 62.3 kg ile yazmıstım ilk. Diyete diyorum ama listeye falan uymadım kesinlikle.
' Az az sık sık yemek ' kavramının doğruluğunu yaşayarak öğrendim.
Şok diyetler çok sakıncalı ; kilo kaybı yapıyor evet ama su ve kas kaybettiriyor ve kas oranını azalttığı için değil
ince görünmek daha kalın ve ham gösteriyor.
Tek yaptığım su tüketimini arttırmak,az ve sık yemek,aksam yemeğini erken yemek ve yağ tüketimini azaltmak oldu.
Şuan 59.5 kiloyum.Kısa zamanda olmadı bu kilo kaybı ama sağlıklı oldu.Zaten benim içinde en önemlisiyde buydu.
cicisko 47 kg ye düsmek isteyenlerden biride benim . Bu hedefimin sağlıksız olduğunu düsünmüyorum cünkü yağ oranı fazla kas oranı az bir bayanım ve boyum 1.58.Kilo kemik kas dağılımı hatta vücut yapısıyla bile çok ilişkili.Kimi insan 55 kilo olduğu halde 60 kg . gözükebiliyor çünkü vücut yağ oranı fazla oluyor.
Benim öncelikli hedefim yağ oranımı azaltmak zaten.

Kızlar kilo vermeye 2012 mayısta 85 kiloyla başladım , daha 20 yasındayım. Şu anda 69 u gördüm boyum 1.67 kışa kadar 5 kilo daha gitsin istiyorum , tam anlamıyla bir diyete kesinlikle uyamıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin [/COLOR]

canım tebrikler uzun vadede çok güzel kilo vermişsin insan ne kadar uzun zamanda veriyosa koruması da o kadar kolay oluyo
ne güzel bir yol kat etmişsin 5 kilo senin için kolay önünde 2-3 ay var veririsin. illa diyet listesine uymak zorunda değilsin. bende uymuyorum sadece eskiden yediğimin yarısını yiyorum ve önümde seçenek varsa yağsız olan ile karnımı doyurmayı tercih ediyorum.
başarırsın inanıyorum. ben de 1,5 ayda 5,5 kilo verdim. yaz dönemine gelmesi işimi hızlandırdı. haftada 1 kilo verdim diyebiliriz.

canım 1.58 boya 47 kilo normal olur ben 1.68-1.70 boyla o rakamları hedefleyenlerden bahsettim.
sonuçta sende 1.58 boyla 47 olursa zayıf bir kız olursun normal bir kız değil yanılıyomuyum?

başlamak bitirmenin yarısıdır :) hoş geldin

Ewt aynen 4. gunum ve cok huzurluyum yalniz spor yaparken neyi yanlis yaptim bilmiyorum ama midem ve kaburgam kotu aciyo.yarim saat kosu bandinda yuruyorum 5 dk. mekik ve yarim saat plates.mekikten mi oldu plates yaparken yanlis bi hareketmi yaptim bilemiyorumsenin durum ne?

Ben bu sra kendimi biraz saldım ya :)) ama vericem inşallah

canım 1.58 boya 47 kilo normal olur ben 1.68-1.70 boyla o rakamları hedefleyenlerden bahsettim.
sonuçta sende 1.58 boyla 47 olursa zayıf bir kız olursun normal bir kız değil yanılıyomuyum?

Aynen öyle canım.1.70 boya 47 kg.olmak isteyenlerin yağ-kas oranını,dağılımını bilmeden görüntü açısından birşey diyemeyeceğim
ama sağlık açısından tartısılır bir durum.
Herkes en önemlisi sağlıklı bir sekilde hedef kilolarına ulaşır dilerim.
Tartı suan 59.0 kg'yi gösteriyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…