60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence 50 sana ideal yinede sen bilirsin :) ben henüz karar vermemekle beraber 63 fln olsam süper olur. dediğim gibi boyum 1.70
çok zayıflıktan hoşlanmıyorum

cnm nefes alırken dikkat etmiyosundur. özellikle mekik çekerken yerdeyken nefes alacaksın kalkarken nefes vereceksin. spor yaparken her zaman şuna dikkat et nefesini verdiğin yer hareketin zor kısmı olmalı. bu daha az zorlanmanı sağlar. belki biliyosundur tabi ama dikkat etmiyosan diye söyleyim dedim. kaburga ağrın bundan oluyodur çünkü. midene gelince karın kasların olmasın mide dediğin yer?
bende işte yıllardır hiç görmediğim bir kiloya 71 e çıkmıştım şimdi 65.9 um. zaten 63 fln gibi bir şey hedefliyorum boyum 1.70. eşimde zayıf kadınları hiç sevmiyor :)

bence 50 sana ideal yinede sen bilirsin :) ben henüz karar vermemekle beraber 63 fln olsam süper olur. dediğim gibi boyum 1.70
çok zayıflıktan hoşlanmıyorum

Benim öncelikli hedefim yağ oranımı azaltmak..Sağlık açısındanda yağ fazlalağı oldukça zararlı 47 olmaz 48 olur ya da 49 veya dediğin gibi 50 olur yani benim için belirleyici faktör yağ oranım olacak.1.70 boya 63 kg gayet normal ve sağlıklı olur .

kızlar bende takıma dahil olmak istiyrmm Boy 1.60 kilo 65 7 kilo verdim 72 den düştüm 1 buçuk 2 aya yakın bi sürede.Şimdi sanki durmuş gbym 1 hafta 2 gndr aynı kilodayım Diyet listem yok kendim uyguluorm.Ve hergn 45 dakika step yapıorm. Kilo vermemiz durursa napmamz lazm benm okula gidene kadar en kötü 62 en iyi 60 olmam lazm yardım ? :)

hoşgeldin cnm :) valla benimde durdu geçen bir haftada 400 gr verdim. aslında bu durumlarda diyetisyenler 2 veya 3 günlük şok diyet veriyolar ama ben uygulamak istemiyorum. 3 gün açlıktan öleceğime yavaş veririm :) yine de istersen sende 3 günlük bir şok diyet uygulayabilirsin. bir ton liste var internette.

hadi ya aslında ii olur ama ben staj yapıorm burda öğlen yemegi yiyrm artk ne çıkarsa bahtma dikkat etmeye çalışıorm Akşam yemek yemiorm meyve yiyrm bazen.Kahvaltı da çok az yapıorm.Yeşil çay içiorm herkes süzüldn zayfladın dio ama hiç yeterli deil bi de benm sıkıntım bacak ve basen

ben işte diyet yaptığım zaman 4 çeşit yemek çıkıyosa aralarından en kalorili olanı almazdım. 3 çeşit alırdım. bu şekilde de baya kilo vermiştim. öğlenlerini öyle düzenleyebilirsin bence.

bende öle yapıorm zaten yoğrt meyve salata ve sebze yemeği.. Sen spor olarak ne yapıosn?

cnm eşimle bi spor klübüne üyeyiz ama 8 gündür gidemedik ben biraz üşütmüşüm. öncesinde de tatildeydik her gün yüzdük.
fakat evde bi spor yapma gibi alışkanlığım yok. yani gidemediğimizde de oturup evde yapmıyorum maalesef.

oo süper bence.bende üyeydim ama yapamadım gt gel birde insan yediğinden kısmaynca zayflayamyo bence.Ben şimdi bi saat yürüyş 45 dakika step yapıorm gnlük

oo süper bence.bende üyeydim ama yapamadım gt gel birde insan yediğinden kısmaynca zayflayamyo bence.Ben şimdi bi saat yürüyş 45 dakika step yapıorm gnlük

valla her gün yapıyosan büyük başarı cnm biz spora gün aşırı gidiyoruz. hedefime az kaldı ondanda çok sıkmıyorum açıkçası
ama bu kdr sıkı yapıyosan sabret açılır kilo vermen bir süre sonra böyle durması normal

inş ya ramazandan önce hazranda 2 hafta sadece yürüdüm. ramazanda sadece step yaptm bayramdan geldk bi hafta sonra da buna başladım baktım kilo vermyrm yükleniyim dedim benm de amacım ünvnn açılmasına bi ay kaldı bi ayda 4 kilo daha vermek

1 ayda 4 kilo çok rahat verirsin cnm merak etme :) benimde okul başlayacak inşallah. 2.üniversitem.
haftada 1 kilo vermek dert değil sen kendini hiç sıkma. öyle katı diyetler yapmana gerek bile yok.

1 ayda 4 kilo çok rahat verirsin cnm merak etme :) benimde okul başlayacak inşallah. 2.üniversitem.
haftada 1 kilo vermek dert değil sen kendini hiç sıkma. öyle katı diyetler yapmana gerek bile yok.

inş ya bu yzden üye oldum gerçi hep takip ediodum burda sohbet edip daha çok gaza gelirim die düşünüorm.Üzüldm neden daha önce karar vermedm hırs yapmadım die açıkçası yapabilceğimi düşnmemştm.Kilo vermek çok zor almak çok kolay şimdi önüme tatlıları serseler de yer miyim çnkü bunun zorluğunu gördüm.Hedefim 55 en kötü 58 bunu görmeden ölürsem gözm açık gider Bu arada tebrk ederm ne güzel 2. bir üniv. okumak benm de son yılım btnce yüksek lisansa başlıycam :)

tebrikler cnm okumak güzel şey. artık ünv mezunu olmak o kdr normal ki artı bir değer katmak için bir şeyler yapmak lazım.
ben her gün girip bakıyorum buraya. artık haberleşiriz. bende 71 kilodan 65.5 a indim 1,5 ay oldu sanırım. bende 63 de bırakıcam boyum 1.70 eşimde çok zayıf sevmiyor :)

Boyun çok güzel yaa bende keşke öle olsaydm ben 1.60 byndaym. bende 72 den 65 e indim iki gndr tartılmayı unutuorm inş yarn sabah tartılcam.hadi hayrlısı

Boyun çok güzel yaa bende keşke öle olsaydm ben 1.60 byndaym. bende 72 den 65 e indim iki gndr tartılmayı unutuorm inş yarn sabah tartılcam.hadi hayrlısı

saol cnm ama minyon olmakta güzel olmalı elin ayağın kibarcadır ne güzel işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…