kibarca ama hafif tombulca bi erkk arkadşm ellerin ne güzel bebek eli gb demişti sinir edici bşeyyüzük fln takamıorm
hhahahaha ilahi evde musluk bozulmuşken hiç gülecek halim yoktu :))))
iltifat etmiş adam sende alınma hemen :))
cnm nefes alırken dikkat etmiyosundur. özellikle mekik çekerken yerdeyken nefes alacaksın kalkarken nefes vereceksin. spor yaparken her zaman şuna dikkat et nefesini verdiğin yer hareketin zor kısmı olmalı. bu daha az zorlanmanı sağlar. belki biliyosundur tabi ama dikkat etmiyosan diye söyleyim dedim. kaburga ağrın bundan oluyodur çünkü. midene gelince karın kasların olmasın mide dediğin yer?
bende işte yıllardır hiç görmediğim bir kiloya 71 e çıkmıştım şimdi 65.9 um. zaten 63 fln gibi bir şey hedefliyorum boyum 1.70. eşimde zayıf kadınları hiç sevmiyor :)
meraba arkadaşlar 22 yaşındayım 1.66 boyunda 59 60 kiloyum çok yemek yediğimi düşünmüyorum fakat hareketsizim kilo veremiyorum beşi bir yerde çayı da içiyorum fakat bie etkisini göremedim özellikle simit bölgem var bir de bacaklarım pek ince sayılmaz
Tesekkur ederim haklisin buna dikkat etmemistim.suan sadece yuruyorum agrilarim yeni geciyodiyet konusunda cok canim sikkin 10 gun olacak sadece bir kilo verdim cok dikkat etmeme ve spor yapmama ragmen sen guzel vermissin masallah benim esimde cok zayif istemiyo ama benim boy 1.60 en azindan 55 i gormem lazim.suan 63. 6 ay olacak doguma 76 ile dogum yaptim
ne biliyim bana sevimli geldi :)))böle iltifat mı olur ya bebek el nedirbu arada bugn itibaryle 64.4 oldum yani 1 kilo daha gitti çok mtluyum
canım doğum yaptıysan süper kilo vermişsin. benim doğum yapan 2 arkadaşımda 2 seneyi geçti hala veremediler. hiç canını sıkma güzel gidiyosun doğum kilosu anca gidiyo. ne kadar çok emzirirsen o kadar çok kilo verirsin çünkü anne sütü inanılmaz yağlı(biliyosundur :))
vücudunda ki yağı sütle atarsın hem uzun süre emzirmek bebeğin ilerde alerji ve astım riskini azaltır.
ya arkadşlar 2 aydr diyet yapıyrm artk küçk bir parça tatlı yediğim zaman rahatsz oluorm benm gb olan var mı? ve tatlı yediğim gnler aç karnına tartıldığmda yani ertesi sabah tartıldığmda 300 400 gram almış oluorm mesela bugn 300 gram almışımbugn deniycem hiç tatlı tüketmycem zaten hergn düzenli spor da yapıorm eğer kilo verrsem demek ki bana tatlı yaramıor ne diosnz böle bşy olur mu
bende tatlı yesem asla pısmanlık duymuyorum.
zaten omrum boyunca hıc tatlı delısı olmadım
hamılelıkte ve sonrasında yemeye basladım
ama hıc bana kılo kattıgını dusunmem
cunku dıbıne dusmem.
gunde 1 paket cıkolata yerım,hatta hergun yerım ama ıcım acımaz nıye yedım dıye
ya arkadşlar 2 aydr diyet yapıyrm artk küçk bir parça tatlı yediğim zaman rahatsz oluorm benm gb olan var mı? ve tatlı yediğim gnler aç karnına tartıldığmda yani ertesi sabah tartıldığmda 300 400 gram almış oluorm mesela bugn 300 gram almışımbugn deniycem hiç tatlı tüketmycem zaten hergn düzenli spor da yapıorm eğer kilo verrsem demek ki bana tatlı yaramıor ne diosnz böle bşy olur mu
bebiş ne yazıkki iki ay anne sütü aldı bıraktı( emiyo olsaydı dha kolaydı dediğin gibi.diyetle ilgili hakıkaten çok dikkat ediyo olmama ragmen verememem canımı sıkıyo ama pes etmicem tabi :) sen spor yapıyomusun
cnm başka sebeple olabilir ama eğer tatlıdansa gıda intolerans testi yaptırabilirsin. bu testti bir çok diyet kliniği yapıyo bazıları pahalı ama daha ucuza yapan yerler var. senin kilo almana neden olan vücudunun başedemediği besinleri tespit ediyolar.
valla canım ben anladım tatlı bana iyi gelmio demek ki ben tatlıdan kilo alıomuşum ya zaten ben öle çok yemek falan yemem hamur işi falan da çok yemem artık tatlı alımını en aza düşürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?