- 27 Ağustos 2013
- 29
- 9
- 36
selamlar
ben 1 hafta öncesinde yine yazmıştım ama kimseden ses çıkmayınca bir daha yazmadım
ama bugün çok mutluyum. daha önce yazdığımda diyetisyene gittiğimi yazmıştım ve bu gün kontrolum vardı gittim ve ne göreyim 1 kilo 600 gr gitmiş. ve diyetisyenimin verdiği listede yok yok hani aç kalmadan zayıflama deniliyorya aynen öyle oldu çok sevinçliyim çok . merak edenlere günlük neler yediğimi yazabilirm sevgilerle kalın....
tebrik ederim kaç kilo ile başladın? ben de kilo verme serüvenine başladığım için ben merak ediyorum neler yediğini yazar mısın?
özel uyguladığın bir formül var mı?
merhaba 64.5 kiloyum diet gruplarından en uygunu bana buydu sanırım lütfen benide kabul edin aranıza
1 aydır diet yapıyorum 6.5 kilo verdimm
başlangıç kilom 71
güncel kilo: 64.5
boy: 1.68
hedef:58
bugün sabah 9 da diet sandvic yedim biraz önce de bir fincan yeşil çay içtim..
hepimize başarılar
Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?
tebrik ederim kaç kilo ile başladın? ben de kilo verme serüvenine başladığım için ben merak ediyorum neler yediğini yazar mısın?
özel uyguladığın bir formül var mı?
merhaba 64.5 kiloyum diet gruplarından en uygunu bana buydu sanırım lütfen benide kabul edin aranıza
1 aydır diet yapıyorum 6.5 kilo verdimm
başlangıç kilom 71
güncel kilo: 64.5
boy: 1.68
hedef:58
bugün sabah 9 da diet sandvic yedim biraz önce de bir fincan yeşil çay içtim..
hepimize başarılar
3 gün sadece sebze ve meyve yiyeceksin..
Asla başka şey yok..
tazefasulye yicem dersen yağsız pişircen, çok kötü bir tadı oluyor ama mecbur..
istersen 1 kilo elma ye mesela..salatalık domates yükle:)şekersiz çay, yeşilçay bol su.
3 gün sonra bırak..
yıllar önce gittiğim diyetisyen, diyet sürecinde metabolizmam durduğunda 3 günlük bunu vermişti..işe yaradı..metabolizma tekrar çalıştı ama biraz zor gelmitşi bana..
cnm hemen hemen aynıyız bende 72yle başladım bugn 63.8 olmuşm kısa vadede 59 uzun vadede 55 hedefimama sen baya kısa bi sürede vermişsn ben 2 buçk aydr dyet ve spor yapıom helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?