60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm :)
ben aranıza yeni katılıyorum.
4 ay boyunca fitnes, yüzme, platese gittim 1 gr bile veremedim. şimdi yürüyüş, stres ve az yeme ile devam ediyorum.9 ay içinde 74 kilodan 65'e düştüm, hedefim 60.
kolay alıp zor kilo verenlerdenim. herkese kolaylıklar diliyorum:)

mühim olan başlamak hedef başarmak

Son düzenleme:
merhaba bayanlar. bende ramazanda tam 5 kilo aldım ve 60 kiloya çıktım.şimdi ise kara kara düşünüyorum nasıl vericem diye. evlenmeden önce 44 kiloyken evlendikten sonra kilolar geldi de geldi.sanki almak istiyomusşum gibi.((

selamlar
ben 1 hafta öncesinde yine yazmıştım ama kimseden ses çıkmayınca bir daha yazmadım
ama bugün çok mutluyum. daha önce yazdığımda diyetisyene gittiğimi yazmıştım ve bu gün kontrolum vardı gittim ve ne göreyim 1 kilo 600 gr gitmiş. ve diyetisyenimin verdiği listede yok yok hani aç kalmadan zayıflama deniliyorya aynen öyle oldu çok sevinçliyim çok . merak edenlere günlük neler yediğimi yazabilirm sevgilerle kalın....

Selam herkese. Ben 55 le hamile kalıp 82 ile doğuma gidip üstün başarı gösterdim :) doğumdan sonra 76 ydım. Ama gece yemelerini kesmekle başlayarak 40 günde 69 a kadar indim. Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek. amacım önümüzdeki ay 65 olmak. Sonrasına bakacağım :)

Emzirince acıktım ekmek peynir yedim. Ekmekte yarım ekmek şimdi yediğime pişman oldum keşke sadece peynir yeseydim

tebrik ederim kaç kilo ile başladın? ben de kilo verme serüvenine başladığım için ben merak ediyorum neler yediğini yazar mısın?
özel uyguladığın bir formül var mı?

tebrik ederim kaç kilo ile başladın? ben de kilo verme serüvenine başladığım için ben merak ediyorum neler yediğini yazar mısın?
özel uyguladığın bir formül var mı?

ben hamilelik sonrası 86 kilo idim sonra kendi çabalarımla 74 e düştüm son 1 yıl içinde yaz ayı da girince 69 u gördum ama daha fazla olmuyor du birde göbek ve baden lerde cok yağlanma vardı geçen hafa diyetisyene gittim 69,400 ile başladım

sabahları 07:30-08:00 arası2 dilim kepek ekmeği (uno nun kepekli lıght olanı)
30 gr peynir (1 kk kutusu büyüklüğünde)
domates salatalık yeşillik söğüş olarak yağsız
1 açık şekersiz çay

ara10:30 1porsiyon meyve

öğlen 12:30-13:00 90 gr ızgara et. köfte yada tavuk 1
1 kase çorba 2 dilim ekmek
1 kase yoğurt yağsız salata serbest

ara 15:30 1 porsiyon meyva, 1,5 galeta (17 gram)

akşam 18:30-19:00 arası 1 kade çorba
8 yemek kaşığı(1 tabak ) sebze yemeği(etsiz)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata serbest

ara 21:00 2 porsiyon mey ve

diyet listemde meyvelerin porsiyona kaç gr girdiği yazzıyor örneğin 100 gr elma armut 100 gr üzüm 50 gr gibi buna göre yiyorum saatler i hiç kaçırmıyorum
yine merak ettiğiniz bir şey olursa yazarım

merhaba 64.5 kiloyum diet gruplarından en uygunu bana buydu sanırım lütfen benide kabul edin aranıza

1 aydır diet yapıyorum 6.5 kilo verdimm

başlangıç kilom 71
güncel kilo: 64.5
boy: 1.68
hedef:58

bugün sabah 9 da diet sandvic yedim biraz önce de bir fincan yeşil çay içtim..

hepimize başarılar

Son düzenleme:

canım ya nasıl verdiğini detaylı anlatır mısın lütfeen :26:bende 69.700 1.63 boyunda ve 27 yaşındayım ilk hedefim 65 olmak tabi son hedef 56 inşAllah yoksa evlenemicem bu kiloyla ve koca göbeğimle yaa

hanımlar eliptik bisiklet kullananınız var mı? kalori hesabımda hata mı var anlamadım ama çok düşük çıkıyor ya. yarım saatte 20 kalori falan yakiyorum

Baayanlar yardııım !
58'de tıkandım kaldım.Dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor.
Metobolizmada sok etkisi yaratacak beslenme önerileriniz var mıdır acaba ?

3 gün sadece sebze ve meyve yiyeceksin..

Asla başka şey yok..
tazefasulye yicem dersen yağsız pişircen, çok kötü bir tadı oluyor ama mecbur..
istersen 1 kilo elma ye mesela..salatalık domates yükle:)şekersiz çay, yeşilçay bol su.

3 gün sonra bırak..

yıllar önce gittiğim diyetisyen, diyet sürecinde metabolizmam durduğunda 3 günlük bunu vermişti..işe yaradı..metabolizma tekrar çalıştı ama biraz zor gelmitşi bana..

Kızlar ben de geldim aranıza Ben yemek yemeye bayılıyorum ya off hele ki gece yemek yemek : çok geç uyuyan birisiyim normalde gece 3 4 gibi işte o vakite kadar dolapta ne bulsam götürüyorum yaa. Bunun dışında ekmeğe bayılıyorum, beyaz ekmek :) hem de en kötüsü. Tuzu çok kullanan, gazlı içecekleri seven birisiyim. Anlayacağınız tüm pis huylar bende uff :2: Bütün bu huylar bana hep kilo olarak döndü maalesef.

Normalde 57 kilo falanken kendimi gayet beğenirdim, hadi yine üst bacağım bana kalın geliyordu ama olsun şimdi o hallerimi mumla arıyorum yaa Ne güzel inceymişim diye. Ay neyse konuyu dağıtmayayım. Şu anda 64.5 kiloyum vermem gereken bi 7 8 kilo var ya ve ben yaz başından beri sürekli diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum. Artık arkadaşlarım da biraz dikkat et demeye başlayınca, dedim noluyoruz. Diyete ve sağlıklı beslenmeye başladım 2. günümdeyim. Yarından itibaren spora da başlayacağım. Slim in 6 + Callanetics yapacağım daha hızlı sonuçlar görmek için işte

Size hemen bugün yediklerimi yazayım:

Sabah:
önce 1 bardak soğuk su
Bol domates, salatalık, biber
peynir
zeytin
bir peynirli gözlemenin 1/4'ü
ekmek yok
Yeşil çay

Ara:
1 tane sade soda
Aralarda yeşil çay

öğlen:
Yeşil soğan
domates
salatalık
Pul biberli biraz ev yapmı yoğurt
yine bir gözlemenin 1/4ü
ekmek yok

aralarda 1 kupa yeşil çay

akşam:
Ekmek yok
light kola 1 kutu
1 kaşık yoğurlu semizotu
3 4 kaşık salata
1 kaşık patatesli tavuk
4 5 kaşık yeşil fasulye
1 kaşık patates salatası

ve tabii günde 2 3 litre su mutlaka içiyorum.

Kızlar sizce nasıl listem? bugün evde gözleme var diye yedim yoksa normalde 1 2 dilim çavdar ya da kepek ekmeği yemeyi planlıyorum aslında.

Her gün yazmaya çalışacağım. Siz de yazın olur mu? Eski pantolonlarıma girmem lazım artık canıma tak etti yaa. Destek olalım birbirimize

cnm hemen hemen aynıyız bende 72yle başladım bugn 63.8 olmuşm kısa vadede 59 uzun vadede 55 hedefim ama sen baya kısa bi sürede vermişsn ben 2 buçk aydr dyet ve spor yapıom helal valla

oo süpermiş ya bende 64 de takılıp kalmıştm 63.8 olmuş çok zor veriorm şuan.durdu gb bşy 2 3 haftadr 64 tüm.bunu yapıcam ama evdekler asla izin vermz en iisi yurda gdnce yapmak

cnm hemen hemen aynıyız bende 72yle başladım bugn 63.8 olmuşm kısa vadede 59 uzun vadede 55 hedefim ama sen baya kısa bi sürede vermişsn ben 2 buçk aydr dyet ve spor yapıom helal valla

teşekkür ederim canım sende çok güzel vermişsin maşallah.. ilk hedefim 62 idi ama ona çok az kaldı bende 58e indim direkt

kilomu güncelliyorum:
başlangıç:71
güncel kilo: 63.5
Hedef:58
boy:1.68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…