- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
canım ya nasıl verdiğini detaylı anlatır mısın lütfeen :26:bende 69.700 1.63 boyunda ve 27 yaşındayım ilk hedefim 65 olmak tabi son hedef 56 inşAllah yoksa evlenemicem bu kiloyla ve koca göbeğimle yaa
teşekkür ederim canım sende çok güzel vermişsin maşallah.. ilk hedefim 62 idi ama ona çok az kaldı bende 58e indim direkt
kilomu güncelliyorum:
başlangıç:71
güncel kilo: 63.5
Hedef:58
boy:1.68
Merhaba sen,nle nerdeyse aynı zaman diliminde birbirimize yakın kilolar vermişiz bende yaklaşık 6 ayda 81.3 kg den 65.9 a düşmüştüm bir haftadır dikkat edemiyorum 66 küsürlerdeyim kendimi toparlayıp tekrardan başlicam inşallah hepimize kolay gelsin...Slm arkadaşlar ben kışın 83 kiloyu gördükten sonra çok sıkı bi diyete girip 7 ayın sonunda şükürler olsun bugünleri görebildim daha 1-2 hafta öncesine kadar da ideal kilomdaydım 64 ama baktım yine kilo aldı başını gidiyo soluğu burda aldım kışın 70-79 kilo aralarındaki grupla birlikte zayıfladık şimdide buradayım.
Boy:1.62
Başlangıç kilo:83
Şimdiki kilo:67.900
HEDEF:62 İNŞALLAH
Selam kızlar
benı de aranıza alın bende artık 60 kg görmek istiyorum ama nasıl
dukan karatay diyetleri bana yaramadı
çünkü hayatımda ne meyveyi çıkarabiliyorum ne ekmeği gerçi ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum aylardır bir bakıyom 65kg bide bakıyorum 68 kg yani artık bir ileri bir geri gitmek istemiyorum benimde çok çok motivasyona ihtiyacım var
ben diyet değilde bu yeme işlermini yaşam tarzı haline getirmek istiyorum
sevgilerimle
Selam kızlar
benı de aranıza alın bende artık 60 kg görmek istiyorum ama nasıl
dukan karatay diyetleri bana yaramadı
çünkü hayatımda ne meyveyi çıkarabiliyorum ne ekmeği gerçi ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum aylardır bir bakıyom 65kg bide bakıyorum 68 kg yani artık bir ileri bir geri gitmek istemiyorum benimde çok çok motivasyona ihtiyacım var
ben diyet değilde bu yeme işlermini yaşam tarzı haline getirmek istiyorum
sevgilerimle
selam.. Nerdeyse aynı durumdayız.. Yarın elma diyetine baslayıp hızlı ve saglıklı kılo vermeyı dusunuyorum ben. Beraber baslasak ya??Elma diyetı soyle biseymis; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/300677-elma-diyeti-deneyimlerimiz-2118.html biri 8 gunde 10 kılo vermıs ayy darısı basımıza
selamlarrrr
ben 1.5 hatta neredeyse 2 aydır tek başıma kilo vericem diye debeleniyorum. 4 kilo verdim ama 1.5-2 kilosunu anlamadığım bir şekilde çünkü hali hazırda hala diyet yapıyodum. Neyse aranıza katılmak istiyorum. Durum bilgileri:
boy: 168
kilo:62
hedef:55
Slm arkadaşlar ben kışın 83 kiloyu gördükten sonra çok sıkı bi diyete girip 7 ayın sonunda şükürler olsun bugünleri görebildim daha 1-2 hafta öncesine kadar da ideal kilomdaydım 64 ama baktım yine kilo aldı başını gidiyo soluğu burda aldım kışın 70-79 kilo aralarındaki grupla birlikte zayıfladık şimdide buradayım.
Boy:1.62
Başlangıç kilo:83
Şimdiki kilo:67.900
HEDEF:62 İNŞALLAH
şöyle söylim sana canım evde ne varsa ondan yedim. ne bir diet ürün nede kepekli ekmek. cips cikolata kola meyve suyu şekeri hayatımdan çıkarttım hmm bide kızartmaları... işlenmiş hazır gıda artık ağzıma koymuyorum. hergün bisküvi yerdim mutlaka onuda bıraktım! eşime hamburger cips yaptıysam kendime hamburgeri fırına attım yağsız pişirip yedim salata ile köfte gibi.. herşeyin aşağı yukarı kalori değerinin ne şekilde yükseldiğini hepimiz biliyoruz. bazı akşamlar sadece salata yedim (kuru börülce salatası)... bazı akşamlar tok hissettim meyve ile geçiştirdim.
evde ne pişirdiysem ondan yedim. taze fasulyeyse taze fasulye, kuru fasulyeyse kuru fasulye.
toksam birşey yemedim. tokluk hissedince yemiyorum. çok hafif karnım acıkır acıkmaz hemen ağzıma bişey atıyorum. metabolizmanın yavaşlamasına izin vermedim! onu sürekli çalıştırdım.
bol su içiyorum ve günde 1 fincan yeşil çay. 10 gün falandır da elma sirkesi içiyorum. ekmeği kesme iyi değil o yüzden ekmeği çok az da olsa yiyorum.
Kızlar bende varım.
Hedefim 55 kilo ben 65im arada 64 oluyorum o kadar. Yok devamı gelmiyor. Dikkat ediyorum yediklerime. Spor da yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil maalesef...
Bende varım elma diyetine ben öyle az az sık sık yiyerek zayıflayabilenlerden olmadımhiçyemiyorum veriyorum yiyorum hoop geri gelio kilolar
uzun vadede zayıflayamıyosak şok diyetten başka çaremiz yokben bugun evde kepeklı ekmek yok dıye baslayamadım yarın baslıycam 50'li kıloları goruruz ınsallah en kısa zamanda.... 10 gun yapmayı dusunuyorum 2 gunde bır verdıgım kıloyu yazarım:) bu ıste en onemlısı motıvasyon hadi birlikte zayıflayalım! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?