Yaaa arkadaşlar biri bana şu zayıflama cetvelinin nasıl yapıldığını gösterebilirmi acaba ??
beni kariyernetten 1 kere bile aramadılar bugüne kadar nerde yanlış yapıyorum anlamadım ciciş :sm_confused:
kızlarr kilo çizelgesi nerden yapılıor_hangi bölümde bulunuor?
canım benim bildiğim kadarıyla kariyer.net bunların en buyuğü.. ikinci olarak yenibiriş.com var.. secretcv falan vs var ama onlardan pek mantıklı iş ilanlrı bulunmuyor.. canım orda her kesıme hitap eden iş ilanları var .. neden olmuyorki...benı sayısız kere aradılar karıyer.net aracılıgı ıle.. basvuru mu yapmıyorsun? yoksa cv'nde hata mı var?
keşke tüm gün yemek yeseydinde gece o pastayı yemeseydinArtık benimde bi cetvelim var
Gelelim hesap zamanına dün ne yedim :)
sabah : 1 simit + yeşil çay
Ara : 1 şeftali
öğle : Mercimek çorba + salata
ara : grisini
akşam : yoğuttlu ıspanak kavurma bir dilim k.ekmeği
gece çooook küçük bir dilim kestaneli yaş pasta :asigim:
bu arada elma kroma devam ediyorum ama x-tra gel e ara verdim kiloları vereyim sonra sarkan kısımları onunla toparlarız diye :1rolleyes:
cvim doğru ve hemen hemen her ilana başvuruyorum ama hiç arayan yok neden olduğunu bilmiyorum
keşke tüm gün yemek yeseydinde gece o pastayı yemeseydin
günaydın fulyam:)opuyorumnanaktanGünaydın kıslarrrr, opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın latin şekerimopuyorumnanaktanGünaydın kıslar opuyorumnanaktan
bu sabah meyve ile kahvaltı yapıyorum şakkıdı
hayırlısı olsun kuzuuuumkaydirigubbakcemile3evet canım ögleden sonra 3te.. ben 9a kurdum saati.. hazırlanamam dıye kaydirigubbakcemile3
sacımı,makyajımı,manıkurumu,pedikürümü falan herseyımı kendım yapıcem.. kuaförüm yok istanbulda.. olsa da hepsı dunyanın parası tutuyor.. degmez
ne yaptın ablasının prensesibugun bir ilki basardım ve ballı sırkelı su ıctım.içebildim..cok zor oldu ama. luna ve benek abla zindelık verıyor dıyorlardı..o yüzden içtim.
dogru mu koymusum.. bır bardak ılık suya ıkı yemek kasıgı sırke ve bır cay kasıgı bal???
evet mervem çok tok tutuyo ve hiç halsizlik yapmıyozemuszemusaplam bence gayet güzel bi diyet bunla iyi kilo verilirrr
günaydın kızlarrr
ciciş hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer görüşmen :1hug:
bitanem 6 şapka tekniği bir eğitim terimi...bu teknikte 6 değişik renkte şapka var ve her renk bir düşünce biçimini ifade ediyor;mavigünaydın güzeller.
6 şapka ne oluyo ablacığım.:uhm:kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımm.a.s.
bana o limonata gibi geliyodu.tadına bayılıyorumm.sirkem bitti.alayım bende.1 haftadır içmiyorum.
hayırlısı olsun tatlım.ama iş ortamına iyi bak,iyi düşün.inş senin için en güzeli olur.
günaydın tatlıııım:)ben kitabımı(şibumi)bitirdim ama o da beni bitirdi...opuyorumnanaktancanım o kadar ilaçla bu kadar zayıfladıysan metabolizman zaten çok yavaşlamıştır.o ilaçlar öyle yavaşlatır metabolizmayı ama tabii sen bilirsin CADIARZU
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yakışır ablammm zemuszemus zemuszemus
benek ablam ve diğer kısçeler herbişeyleri anlatmışlar zaten.
artık aramızdasın hoşgeldin pelinceee Şeniz
evet benek ablam kimseye siyahı yakıştıramıyo çünküü Şeniz
günaydın canlarımmm opuyorumnanaktan
canımmm inşallah içine sinen bir iş olur inşallahhh en hayırlısıyla işine başlarsın bitanemm :Saruboceq:
ama şu piyasa koşullarında çok fazla seçici olmamak gerekiyo gibi hiç olmazsa bi başlangıç olur senin için canım benim yerimseniben
kalbimiz ve dualarımız seninle opuyorumnanaktan
Artık benimde bi cetvelim var
Gelelim hesap zamanına dün ne yedim :)
sabah : 1 simit + yeşil çay
Ara : 1 şeftali
öğle : Mercimek çorba + salata
ara : grisini
akşam : yoğuttlu ıspanak kavurma bir dilim k.ekmeği
gece çooook küçük bir dilim kestaneli yaş pasta :asigim:
bu arada elma kroma devam ediyorum ama x-tra gel e ara verdim kiloları vereyim sonra sarkan kısımları onunla toparlarız diye :1rolleyes:
günaydın fulyam:)opuyorumnanaktan
günaydın tatlıııım:)ben kitabımı(şibumi)bitirdim ama o da beni bitirdi...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım:)
hepinize tekrar günaydın...
cvim doğru ve hemen hemen her ilana başvuruyorum ama hiç arayan yok neden olduğunu bilmiyorum
keşke tüm gün yemek yeseydinde gece o pastayı yemeseydin
günaydın fulyam:)opuyorumnanaktan
günaydın latin şekerimopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun kuzuuuumkaydirigubbakcemile3
ne yaptın ablasının prensesilmaz:bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve iki tatlı kaşığı sirke...opuyorumnanaktan
evet mervem çok tok tutuyo ve hiç halsizlik yapmıyozemuszemus
bitanem 6 şapka tekniği bir eğitim terimi...bu teknikte 6 değişik renkte şapka var ve her renk bir düşünce biçimini ifade ediyor;mavilumlu,kırmızı:şüpheci..gibi...öğrencilere bir konu ve bir şapka verilerek o konu hakkında şapka renginin gerektirdiği biçimde düşüncelerini ifade etmesi isteniyor...böylece çocuk;aynı konu ya da soruna çok farklı açılardan bakmayı,çok yönlü düşünmeyi öğreniyor..opuyorumnanaktan
günaydın tatlıııım:)ben kitabımı(şibumi)bitirdim ama o da beni bitirdi...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım:)
hepinize tekrar günaydın...
İlk gün okadarcık fire olsun artık tamamen eşimin diyetimi sabote çalışmalarından kaynaklanıyor kafamçokkarıştı
canım cok sık aranmasan anlayacagım da hıc aranmamak garip... sonucta kendı nıtelıgıne uygun işlere basvuruyorsundur dıye düsünüyorum.. bence sen o cv yı bu işlerden anlayan,güvenecegın bırıne check ettır..pasif durumda falan olmayasın.. yada acık ögretımı hala ögrencıyım dıye gösterdıysen full tıme işlere uygun olmadıgın düsünülüyor olabılır.. netıcede işveren anahtar kelımeler belırleyerek göz atar cvlere.. tek tek incelemez.. aklıma gelenler bunlar.. bu tarz ufak tefek hatalar bas agrıtabılır...
cok fazla olmus benımkı kaydirigubbakcemile3 sirke komasına girmemişim iyi...
eşlerin işi bu malesf canımmm kaydirigubbakcemile3
ciciş sen iş görüşmenden sonra zahmet olmazsa müsait olurs bi ara bakabilirmisin
motive ederiz seni kuzu hiç üzülme..kızlar meraba bnde 66 kiloyumm 59 olmak istiorummm bnide içinize alır mısnızz???? motivasyona çok ihtiyacım war kilo vermm duraksadııı artık eskisi gibi veremiorum...
olmuşşş tebrikkmerhaba kilo çizelgesi yaptım oldumu acaba
destur var mı ?
kızlar meraba bnde 66 kiloyumm 59 olmak istiorummm bnide içinize alır mısnızz???? motivasyona çok ihtiyacım war kilo vermm duraksadııı artık eskisi gibi veremiorum...
merhaba kilo çizelgesi yaptım oldumu acaba
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce 70-79 kilo aralığında ki arkadaşlarla beraberdim 74 kiloydum 1 ayda 68 kiloya indim ve diyeti bıraktım yaklaşık 2 aydır herşey yedim sonuç olarak 1 kilo aldım şuan 69 kiloyum ve bugün diyette 2.günüm 30 ağustosa kadar 60 kilo olmak istiyorum inşallah bu seferde sizlerle beraber veririz bu kiloları:enbuyukkk:
destur var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?