hoş geldin cnm, hadi hayırlı olsun. ağbim karatay diyetiyle 1,5 ayda 11 kilo verdi yalnız ben kitabını fln okumadım ağbimde kitabı var. sen neler biliyosun karatay diyetiyle ilgili? biraz anlatır mısın?
Teşekkür ederim... Karatayı hem yapıyorum hem de araştırmaya devam ediyorum... sen abinden dolayı benden daha çok şey biliyor olabilirsin :) unlu gıdalar ve şeker kesinlikle yasak... bal bile piyasada orjinal bal bulma ihtimali çok düşük olduğu için yasak... işlem görmüş her gıda yasak... yumurta çok önemli bu diyette. günde 8 yumurtaya kadar çıkabilirsin diyor. kırmızı et, tavuk ve balık serbest... en önemlisi kavrulmamış fındık, badem, fıstık ve ceviz... hem enerji veriyor hem tok tutuyor. ara öğün tavsiye edilmiyor. eğer ara öğüne ihtiyaç duyuyorsanız ana öğünde yedikleriniz vücudunuza zarar veriyor diyor. haftada 1 taneden fazla olmamak şartı ile ince hamurlu lahmacuna izin veriyor. içinde hem et hem de sebze olduğu için...doğal olmak şartıyla tereyağ ve zeytinyağ kullanabilirsiniz diyor, hatta zeytinyağlı yemekleri serbest bırakmış. bu diyeti yapan arkadaşlar yeme alışkanlıklarını değiştirdikleri için yeniden kilo almadılar... ben de biraz onlardan tiyo alıyorum biraz kitaptan faydalanıyorum... bakalım diyet özürlü ben bunu yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum...
hepimize kolay gelsin...
10 gündür kilo veremiyorum ne oldu acabakilom aynı gitmedi bu sefer çok üzüldüm. tamam iştahım açık ama kaçırmamaya dikkat ediyorum. iştahım açıldı+kilo veremiyorum 58e bu kadar yaklaşmışken durdum
Teşekkür ederim... Karatayı hem yapıyorum hem de araştırmaya devam ediyorum... sen abinden dolayı benden daha çok şey biliyor olabilirsin :) unlu gıdalar ve şeker kesinlikle yasak... bal bile piyasada orjinal bal bulma ihtimali çok düşük olduğu için yasak... işlem görmüş her gıda yasak... yumurta çok önemli bu diyette. günde 8 yumurtaya kadar çıkabilirsin diyor. kırmızı et, tavuk ve balık serbest... en önemlisi kavrulmamış fındık, badem, fıstık ve ceviz... hem enerji veriyor hem tok tutuyor. ara öğün tavsiye edilmiyor. eğer ara öğüne ihtiyaç duyuyorsanız ana öğünde yedikleriniz vücudunuza zarar veriyor diyor. haftada 1 taneden fazla olmamak şartı ile ince hamurlu lahmacuna izin veriyor. içinde hem et hem de sebze olduğu için...doğal olmak şartıyla tereyağ ve zeytinyağ kullanabilirsiniz diyor, hatta zeytinyağlı yemekleri serbest bırakmış. bu diyeti yapan arkadaşlar yeme alışkanlıklarını değiştirdikleri için yeniden kilo almadılar... ben de biraz onlardan tiyo alıyorum biraz kitaptan faydalanıyorum... bakalım diyet özürlü ben bunu yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum...
hepimize kolay gelsin...
Merhaba kızlar,beni de aranıza alın çok kötüyüm bu aralar
86 kilodan 60 kiloya kadar düştüm 1 yıl içerisinde
Bayramda tatlıları götürürken 5 kilo aldım şimdi o 5 kiloyu veremiyorum,65 kiloyum ve iştahım çok arttı
En kestirmeden o 5 kiloyu vermem gerek ama reglm tatlı yemeden duramıyorum.
N'apıcam bilmiyorum
Slm kizlar bende katilmak istiyorum araniza tam kac kiloyum bilmiyorum ama 66-65 civari bir seyim.sitede ayca kayanin diyet listesini buldum onu uyguluyorum bugun 2. Gunum.bayrama kadar diyete devam edip 10 kilo civarinda kilo vermek istiyorum.tavsiyelere acigim.pazartesi tartilacagim.
bana da oldu sonra düzeliyor sakın bozma diyetini devam et.
merhaba
senelerdir kilo ile başı belada olan 29 yaşında 1 çocuk sahibi anneyim .aslında başlarda kilo bende takıntı imiş çok da kilolu değilmişim.
bunu hamile kalıp 59 dan 93 e çıkınca anladım.herkes bana acır gözle akınca ne olmuşsun sen deyince ama bi sıkı diyet su maydanoz mısır püskülü ne bulduysam işte 1 senede 58 kiloya düştüm. takiiii geçen yaza kadar egzama hastalığım nedeniyle kortizon iğneleri ve sonuç 67 kilo giyinemiyorum biryere gidesim gelmiyor mutsuzum 1 yıldır ne yaptıysam beceremedim galiba diyet yapmaya gücüm kalmamış ne yapayım?:
beni de alın beni de alın! kilom 68 boyum 173 ve sözüme kadar 62-63 civarı olsam muhteşem olur. ama en azından 1 kişi ile birlikte ilerleyelim ki destek olalım lütfeeeeen
burada sana uygun gruba üye ol düzenli olarak tartıl beslenmene dikkat et hareketli bir yaşamın yoksa hareket kat tatlılardan içeceklerde dahil uzak dur o zaman nasıl veriyorsun gör bak :)
birde bu maydanoz ve mısır püskülü dedigin nedir canım bizede söyler misin? güvendigin bir iksirin varsa bizimle de paylaş lütfen :)
ben elma sirkesi içiyorum suya karıştırıp mesela...
valla artık çalıştığım için yapamıyorum ama o zaman evde yapabiliyordum. şöyle hersabah üç su bardağı kadar su ve yarım demet maydanozu kaynatıp limonla içiyordum. aç karnına evi temizleyip bebeğin ihtiyacını giderene kadar içiyordum. gün içinde de mısır piüskülü kaynatıp içiyordum valla akşama kadar evde uğraşmaktan mı yoksa bunlardan mu zayıfladım bilemiyorum. şimde zayıflayamıyorum ama...
bende çalışıyorum bu yüzden akşamları olsn içmeye çalışıyorum kullandığım kürü. mısır püskülü ödem atıyormuş yağları yakıyormuş, maydanozunda zayıflatma etkisi var sanırım sen bunlar sayesinde de vermiş olabilirsin. bence gündüz değilse bile akşamları kullanmaya devam et. saklama kaplarına da meyvemi, sandvic malzemelerimi koyuyorum her sabah işyerinde yapıyorum kahvaltımı. sallama yeşil çayım masamda mutlaka vardır hergün bir bardak mutlaka içiyorum. eminim ki bunlar ödemimizi atıyor sindirim sistemimizi rahatlatıyordur. bence sende saklama kapları kullanmaya başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?