60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba:)Ben 63-64 kiloyum 163 boyum çikolatadan dondurmadan asla vazgeçemiyorum e kiloda veremiyorum haliyle nasıl vazgeçebilirim sizce

Son düzenleme:

Yazmistim ama cikmadi iste blog'un linki:

WordPress.com

Yazmistim ama cikmadi iste

Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!

merabalar
boyum çok kısa 1.57 ve kilom boyuma göre oldukçaa fazlaa 65 kiloyum bir hafta boyunca sabahları yürüyüş yaptım sonuç olarak değişiklik yok inşaallah tartı bozuktur eczanede tartılmıştım...
kendime dur diyemiyorum 2 gündür akşammlarıda çok yiyorumm offff birlikten kuvvet doğar diyip aranıza katıldım bende :)

günaydın kızlar 64 kilo oldum. bugün plates günüm. sabahta kepekli tost ile 5 tane zeytin yedim. öğlen biraz karbonhidrat alıyım diyorum hafif halsizim. az yağlı makarna olabilir mesela.

hoş geldin cnm hayırlı olsun. en hatalı şeyi yapıyosun keşke sabah iyi yiyip akşam az yesen. bir de sabırlı olmak lazım benim 2 ay olmak üzere mesela. acele etme kendine bir süre koyma. tartıyıda kafaya takma. akşamları ızgara et, 1 kepçe çorba(veya 1 dilim ekmek), salata yiyebilirsin mesela. sabahları kepekli ekmekle tost ve 5 tane zeytin domates salatalık olabilir mesela. bence diyet yapmak çok zor değil. ailenle yaşıyosan annene yağlı şeyler yapmamasını söyleyebilirsin evliysen de eşinle tencereleri ayırabilirsin.

günaydın kızlar 64 kilo oldum. bugün plates günüm. sabahta kepekli tost ile 5 tane zeytin yedim. öğlen biraz karbonhidrat alıyım diyorum hafif halsizim. az yağlı makarna olabilir mesela.

tbrk ederim şekeriimm
bende artık kilo vermeye başladım ilk hedefim 66.5,az kaldı sabırla bekliyorum o rakamı görmeyi :)

tbrk ederim şekeriimm
bende artık kilo vermeye başladım ilk hedefim 66.5,az kaldı sabırla bekliyorum o rakamı görmeyi :)

teşekkürler cnm inşallah sende hedefine kolayca ulaşırsın. insan bir süre sonra alışıyo zaten diyet yapmaya. çok hızlı kilo vermek istemiyodum. şu an hiç acelem yok. çünkü kendimi gayet iyi hissediyorum. kaç kilo verdin göremiyorum. sen çizelgeni yenilemiyor musun yoksa?

Merhaba canim takip ettigin bi liste varmi? Yoksa her gun rastgele mi planliyorsun? Merak ettim

tbrk ederim şekeriimm

Canim senin yontemin nedir?

Su 10 kiloyu saglikli bi sekilde vermek istiyorum ama cok uzun surse de motivem duser diye korkuyorum ya

:) yani insan küçüldükçe kendini iyi hissediyor :)
benim 4 gün önce 70.6 ydı bugün 67.9 olmuşum :) bi kaç gün sonra yeniliycem cnm özellikle tutuyorum bu şekilde

Canim senin yontemin nedir?

Su 10 kiloyu saglikli bi sekilde vermek istiyorum ama cok uzun surse de motivem duser diye korkuyorum ya

karataya başladım cnm,4. günüm bugün şu ana kadar iyi gidiyorum yani bence öyle,hatta öyle ki ilk gün sıkıntı oldu biraz açlık falan hissettim ama sonraki 3 gün iyi geçti,hatta bugün aşırı iyiydi,yemek aramıyorsun,acıkmıyorsun,sürekli tok oluyorsun ve düzenli besleniyorsun
benim bi yöntemim vardı onda da kilo verdim ama sınırlı yiyodum hep,aman az yiyim aman çorba içmiyim falan bi yerden sonra kopuyo olay sende,karatay da doyuyosun yani doyana kadar yiyosun,az önce bişeyler atıştırdım ama inan zorla yedim hiç aç değildim,sırf akşam yemeğim hani atlamayayım diye,ve gayet güzel kilo veriyorum :)tavsiye ederim

benim 4 gün önce 70.6 ydı bugün 67.9 olmuşum :) bi kaç gün sonra yeniliycem cnm özellikle tutuyorum bu şekilde

Masallah 4 gunde 2,5 kilo felan vermissin tebrik ederim! Super sonuc!
Karatay diyetinde bilgidim kadariyla ekmek yok ve 2 gun yeniyor, dogru mu?
Ne kadar su iciyorsun? Ben su ictigim zamanlar midem doluyor ve acikmiyorum

Masallah 4 gunde 2,5 kilo felan vermissin tebrik ederim! Super sonuc!
Karatay diyetinde bilgidim kadariyla ekmek yok ve 2 gun yeniyor, dogru mu?
Ne kadar su iciyorsun? Ben su ictigim zamanlar midem doluyor ve acikmiyorum

saol cnm:) valla bende anlamadım 4 günde nasıl bu kadar verdim ,ödem diycem ki bilmiyrm olabilir de :)inşallah bıkmam da devam ederim valla bıktım hiç bişey almıyorum kendime zayıflıycam ya hani
ekmek yok 2 gün falan yeniyor diye görmedim cnm ne yalan diyim,kitabını netten buldum indirdim pdf formatında,orda ekmeğin her türlüsü kesin yasak(kepekli-çavdar-buğday..vs) onun yerine kuruyemiş yiyorsun (fındık-fıstık-ceviz-badem...vs)
ne kadar su içiyorum valla bilmyrm
sabah kahvaltı öncesi 330 ml su bardağıyla 2 bardak bi içiyorum
kahvaltı sonrası da 2 tane :) zaten 1.5 l içiyorum o ara akşama kadar da artık ne kadar içersem büyük ihtimal 2.5-3 l içiyorumdur
alışkanlık benimkisi bayadır böyleyim..

süper 4 günde 3 kilo hatta baya hızlı. sonrasında yavaşlıyo gerçi ondan başta hızlı vermenin bir sakıncası yok. hadi bakalım kolay gelsinnn

ne kadar yavaş o kadar kalıcı ama unutma

orası öyle canım..ama ben aşırı hareketli oluyorum okul zamanları özellikle,metro da falan hiç yürüyen merdiven kullanmıyorum,sürekli normal merdiven kullanıyorum falan evde de sürekli egzersiz falan :) ayyy bi 60 ları görsemmm amaann :) gerisi gelecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…