- 22 Ağustos 2013
- 5
- 0
- 16
Kizlar lezzetli yemekler yiyerek zayiflamak istiyorsaniz bu blogu siddetle tavsiye ediyorum:
Bi cok arkadasin zayifladigina sahit oldum. Sorulariniz olursa bana yoneltebilirsiniz.
Ben gecen sene 2-3 hafta yapabaildim ve ise baslayinca malesef biraktim. Simdi tekrar basliyorum.
Inanin hic aclik hissetmiyorum!
Ilk liste biraz zorlayabilir ama bir haftada baya kilo verdiriyor, vucudu arindirdigi icin. 2ci liste daha guzel!
Ben 1ci listenin 3cu gunundeyim cok iyi gidiyorcuma gunu bakalim ne kadar gitmis olacak
Insallah guzel bi bildirim yaparim
Kizlar lezzetli yemekler yiyerek zayiflamak istiyorsaniz bu blogu siddetle tavsiye ediyorum:
Bi cok arkadasin zayifladigina sahit oldum. Sorulariniz olursa bana yoneltebilirsiniz.
Ben gecen sene 2-3 hafta yapabaildim ve ise baslayinca malesef biraktim. Simdi tekrar basliyorum.
Inanin hic aclik hissetmiyorum!
Ilk liste biraz zorlayabilir ama bir haftada baya kilo verdiriyor, vucudu arindirdigi icin. 2ci liste daha guzel!
Ben 1ci listenin 3cu gunundeyim cok iyi gidiyorcuma gunu bakalim ne kadar gitmis olacak
Insallah guzel bi bildirim yaparim
merabalar
boyum çok kısa 1.57 ve kilom boyuma göre oldukçaa fazlaa65 kiloyum bir hafta boyunca sabahları yürüyüş yaptım sonuç olarak değişiklik yok inşaallah tartı bozuktur eczanede tartılmıştım...
kendime dur diyemiyorum 2 gündür akşammlarıda çok yiyorumm offffbirlikten kuvvet doğar diyip aranıza katıldım bende :)
günaydın kızlar 64 kilo oldum. bugün plates günüm. sabahta kepekli tost ile 5 tane zeytin yedim. öğlen biraz karbonhidrat alıyım diyorum hafif halsizim. az yağlı makarna olabilir mesela.
tbrk ederim şekeriimm
bende artık kilo vermeye başladımilk hedefim 66.5,az kaldı sabırla bekliyorum o rakamı görmeyi :)
günaydın kızlar 64 kilo oldum. bugün plates günüm. sabahta kepekli tost ile 5 tane zeytin yedim. öğlen biraz karbonhidrat alıyım diyorum hafif halsizim. az yağlı makarna olabilir mesela.
tbrk ederim şekeriimm
bende artık kilo vermeye başladımilk hedefim 66.5,az kaldı sabırla bekliyorum o rakamı görmeyi :)
teşekkürler cnm inşallah sende hedefine kolayca ulaşırsın. insan bir süre sonra alışıyo zaten diyet yapmaya. çok hızlı kilo vermek istemiyodum. şu an hiç acelem yok. çünkü kendimi gayet iyi hissediyorum. kaç kilo verdin göremiyorum. sen çizelgeni yenilemiyor musun yoksa?
Canim senin yontemin nedir?
Su 10 kiloyu saglikli bi sekilde vermek istiyorum ama cok uzun surse de motivem duser diye korkuyorum ya
:) yani insan küçüldükçe kendini iyi hissediyor :)
benim 4 gün önce 70.6 ydı bugün 67.9 olmuşum :) bi kaç gün sonra yeniliycem cnm özellikle tutuyorum bu şekilde
karataya başladım cnm,4. günüm bugün şu ana kadar iyi gidiyorum yani bence öyle,hatta öyle ki ilk gün sıkıntı oldu biraz açlık falan hissettim ama sonraki 3 gün iyi geçti,hatta bugün aşırı iyiydi,yemek aramıyorsun,acıkmıyorsun,sürekli tok oluyorsun ve düzenli besleniyorsun
benim bi yöntemim vardı onda da kilo verdim ama sınırlı yiyodum hep,aman az yiyim aman çorba içmiyim falan bi yerden sonra kopuyo olay sende,karatay da doyuyosun yani doyana kadar yiyosun,az önce bişeyler atıştırdım ama inan zorla yedim hiç aç değildim,sırf akşam yemeğim hani atlamayayım diye,ve gayet güzel kilo veriyorum :)tavsiye ederim
Masallah 4 gunde 2,5 kilo felan vermissin tebrik ederim! Super sonuc!
Karatay diyetinde bilgidim kadariyla ekmek yok ve 2 gun yeniyor, dogru mu?
Ne kadar su iciyorsun? Ben su ictigim zamanlar midem doluyor ve acikmiyorum
:) yani insan küçüldükçe kendini iyi hissediyor :)
benim 4 gün önce 70.6 ydı bugün 67.9 olmuşum :) bi kaç gün sonra yeniliycem cnm özellikle tutuyorum bu şekilde
süper 4 günde 3 kilo hatta baya hızlı. sonrasında yavaşlıyo gerçi ondan başta hızlı vermenin bir sakıncası yok. hadi bakalım kolay gelsinnn
Merhaba canim takip ettigin bi liste varmi? Yoksa her gun rastgele mi planliyorsun? Merak ettim
ben her hangi bir liste uygulamıyorum bence listeye bağlı zayıflamak zor. elinin altında listedekiler olmayınca bir şekilde bozuluyor diyet.
bilmiyorum da inşallah çok yavaşlamaz300-500 razıyım
Merhaba canim takip ettigin bi liste varmi? Yoksa her gun rastgele mi planliyorsun? Merak ettim
ben her hangi bir liste uygulamıyorum bence listeye bağlı zayıflamak zor. elinin altında listedekiler olmayınca bir şekilde bozuluyor diyet.
buna katılıyorum aynen..elinde liste olunca ooff çok zor ama istediğini ölçülü yediğinde gerçekten huzurlu oluyor insan
ne kadar yavaş o kadar kalıcı ama unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?