60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biberiyemi böyle yaptı sana acaba? eğer öyleyse bende başlayayım hemen çünkü bende kabızlık problemi var.
birde ben her sabah giyinip işe gitmeden tartılıyorum mutlaka bu beni daha fazla motive ediyor nedense...

biberiye bağırsakları çalıştırıyo evet ama benim olayım çalışmaktan çıktı iç iç tavsiye ederim ama sallama alma mümkünse aktardan çay olarak al demle ki fayda göresin tatlım

o zaman 5 eylül itibariyle elma diyetine başlıyoruzz ve ve 7sinde yani cumartesi gecesi 3 günü bitirdikten sonra kilomuzu buraya yazıyoruz. hedef 3 günde 3 kilooooo

Bende 65 kg yim.Bu gün platese başladım ve crazzy fit and masage ile de desteklemeyi düşünüyorum.
Yok anacım ben diyet falan yapamıyorum.Bu sebeple de metebolizma çayı hazırlayıp içmeye başladım 2 gündür.Bakalım sonu ne olacak??Herkese kolay gelsin...

o zaman 5 eylül itibariyle elma diyetine başlıyoruzz ve ve 7sinde yani cumartesi gecesi 3 günü bitirdikten sonra kilomuzu buraya yazıyoruz. hedef 3 günde 3 kilooooo

tamamdırr bana uyar!!! bugun zaten dünkü hatalarımı yapmamak için mecburen kendimi bi programa bağlamalıyımm!!! 5 eylül itibariyle elma diyetine başıyorum... sağlıksız olmaması için akşama belki bir kase corb ekleyebilirim... hepimize kolay gelsin arkadaşlarımm

biberiye bağırsakları çalıştırıyo evet ama benim olayım çalışmaktan çıktı iç iç tavsiye ederim ama sallama alma mümkünse aktardan çay olarak al demle ki fayda göresin tatlım
canım sana dokunduysa hergün içmek yerine gün aşırı iç veya 2 güne 3 güne bir iç dene kendinde ama bırakma iyi geldiyse. aktardan bende alıcam tmm çok teşekkür ederim

canım sana dokunduysa hergün içmek yerine gün aşırı iç veya 2 güne 3 güne bir iç dene kendinde ama bırakma iyi geldiyse. aktardan bende alıcam tmm çok teşekkür ederim

bebeğim en son ctesi içtim zaten ondan olduğunu düşünmüyorum mikrop kaptım bi yerden sanırım ve geçer inşallah ne zaman zayıflama adına bişey yapsam zaten hemen hastalanıyorum geçen sene de dukan diyeti yaptım 8 günde 4 kilo verdim sonra 2 gün rapor aldım kalp doktorumda spor yapmamı yasakladı ama kilo ver dio nasıl olcaksa bu iş ben anlamadım bakalım bu sefer daha umutluyum olacak inşallah

Merhaba citirlar bende araniza katilabilir miyim?
Bugun diyetimin ilk gunu ve insallah 58 kiloya kadar goturebilirim.. Hep bi sekilde bozuluyor diyetim (nedense )
Yakinda 2 yasina girecek bir oglum, 40 saatlik fulltime bir isim, uc katli evim ve bir tembel kocam var.
Vakit adina pek zengin degilim anliyacaginiz...

Onceden 2-3 haftada 5-6 kilo verdigim listelere tekrar basladim.
Bu blogtan faydalaniyorum: Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!

Sizler nasil bir yontem izliyorsunuz, ne kadar yol kat ettiniz cok merak ediyorum

65 oldum hiç acelem yok 60 a doğru gidicem inşallah
bu arada platese başladım. dün kendime süper spor kıyafetleri aldım insanı motive ediyorlar

saol cnm
insan diyet yapıyorum diye kasmayınca daha kolay veriyo
mesela bugün mc donalds a gittim menü aldım ama patatesini yemedim kolayı ise diyet aldım. normal hayatıma devam ediyorum ama bazı şeylerden fedakarlık ediyorum normalde o patatesi asla affetmezdim hem de bol mayonez ve tuzla yerdim
bu arada bugünde spor yaptım. bazen hiç halim olmuyo ama mecbur katlanıcaz.
senin nasıl gidiyo?

en iyisini yapıyosun cnm,benim bi ileri bi geri iyi gitmiyor valla biraz fazla kasıyorum aman şunu yemim aman bu kalsın aman o aman bu derken delircek gibi oluyorum ne yapmam gerektiğini bilipde yapamayan tek akıllı ben olsam gerek

cnm günlük tutmayı dene her gün ne yiyosan not al. kontrol edemiyosan çok faydasını görürsün.

tam bi yıl önce 64'den 58'e ineceğim diye yazmışım buraya :) hala 64 kiloyum tü Allah beni azıcık ya 6 kilocuk öffff versem ne güzel olacak yarın öbürgün evlensem gelinlik bile güzel olmaz kızlaaar ne yapayım

Hayatımın en kilolu dönemindeyim şu an konunun başlığını görünce "işte bu!!!" dedim ve aranıza katılmayı istedim... bugün karatay diyetine başladım... çok zorlanıcam belli

Hayatımın en kilolu dönemindeyim şu an konunun başlığını görünce "işte bu!!!" dedim ve aranıza katılmayı istedim... bugün karatay diyetine başladım... çok zorlanıcam belli

hoş geldin cnm, hadi hayırlı olsun. ağbim karatay diyetiyle 1,5 ayda 11 kilo verdi yalnız ben kitabını fln okumadım ağbimde kitabı var. sen neler biliyosun karatay diyetiyle ilgili? biraz anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…