- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
yazdıkların için teşekkür ederim canım az yemeye dikkat ediyorum yeşil çay yerine ben biberiye içiyorum ama 3 gündür bağırsaklarım fena durumda içemiyorum su bile içsem lavaboya koşmak zorunda kalıyorumbugün yediklerime dikkat edeli bi hafta oldu akşam tartılıp bakcam kilomaa inşAllah bi değişiklik olmuştur..
biberiyemi böyle yaptı sana acaba? eğer öyleyse bende başlayayım hemen çünkü bende kabızlık problemi var.
birde ben her sabah giyinip işe gitmeden tartılıyorum mutlaka bu beni daha fazla motive ediyor nedense...
arkadaşlar ben de varımmm 68 kilo ile başladım ben de 67 ye düştüm 4 günde. elma diyeti yapmayı düşünüyorum ben de.. yarışma takımları var ya onlara da katıldım acayıp motive edici... bugun pazardan elma alıp diyete başlamayı düşünüyorum ama bakalım..bir süre once denemiştim ve 1.5 aylık bi sürede 10kiloya yakın vermiştim en bu diyetle. hep başlayıp bırakıyodum ama bu kez kilo vermeye kararlıyım... arkdaşlar da sağ olsunlar cok destek oldular bu diyet konusu körükleyenle cok iyi gidiyor....
o zaman 5 eylül itibariyle elma diyetine başlıyoruzz ve ve 7sinde yani cumartesi gecesi 3 günü bitirdikten sonra kilomuzu buraya yazıyoruz. hedef 3 günde 3 kilooooo
canım sana dokunduysa hergün içmek yerine gün aşırı iç veya 2 güne 3 güne bir iç dene kendinde ama bırakma iyi geldiyse. aktardan bende alıcam tmm çok teşekkür ederimbiberiye bağırsakları çalıştırıyo evet ama benim olayım çalışmaktan çıktıiç iç tavsiye ederim ama sallama alma mümkünse aktardan çay olarak al demle ki fayda göresin tatlım
canım sana dokunduysa hergün içmek yerine gün aşırı iç veya 2 güne 3 güne bir iç dene kendinde ama bırakma iyi geldiyse. aktardan bende alıcam tmm çok teşekkür ederim
65 oldum hiç acelem yok 60 a doğru gidicem inşallah
bu arada platese başladım. dün kendime süper spor kıyafetleri aldım insanı motive ediyorlar
tbrk ederim cnm
saol cnm
insan diyet yapıyorum diye kasmayınca daha kolay veriyo
mesela bugün mc donalds a gittim menü aldım ama patatesini yemedim kolayı ise diyet aldım. normal hayatıma devam ediyorum ama bazı şeylerden fedakarlık ediyorum normalde o patatesi asla affetmezdim hem de bol mayonez ve tuzla yerdim
bu arada bugünde spor yaptım. bazen hiç halim olmuyo ama mecbur katlanıcaz.
senin nasıl gidiyo?
en iyisini yapıyosun cnm,benim bi ileri bi geri iyi gitmiyor vallabiraz fazla kasıyorum aman şunu yemim aman bu kalsın aman o aman bu derken delircek gibi oluyorum ne yapmam gerektiğini bilipde yapamayan tek akıllı ben olsam gerek
Hayatımın en kilolu dönemindeyim şu ankonunun başlığını görünce "işte bu!!!" dedim ve aranıza katılmayı istedim... bugün karatay diyetine başladım... çok zorlanıcam belli
cnm günlük tutmayı dene her gün ne yiyosan not al. kontrol edemiyosan çok faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?