60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yine buraya geldim yapcak bişey yok diyet günlüğü tutmak benim gibi üşengeç biri için oldukça zormuş bari burda sizin desteklerinizle can bulaun yeniden diyetim :/ ben belirli bir diyet yapmıyorum besinleri çok iyi tanıyorum ve şuan için dr mike morenonun 17 gün diyetini yapıyorum zamanım oldukça ve elimden geldiğince paylaşmaya hazırım hepinize sevgiler :)

hoş geldin cnm :)
ben o diyeti biliyorum biraz okudum kitabı :) umarım başarılı olursun..ben okul zamanı yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım maalesef dışarda olunca sürekli düzeni tutmuyor..bizimlede paylaşırsın artık yaptıklarını

merhaba arkadaşlar bende sıze katılmak ıstıyorum dıyetıme 1 ay ara verdım yarın yenıden sızlerle devam edecegım 70 kg mım. 13 kg verdım araya oruç bayram yatılı mısafır derken dıyet bozuldu aslında 67 ye ınmıstım ama olsun sızlerden guc alarak kendımı toplayıp kaldığım yerden devam edıcem

Evet arkadaşlar bugün diyette ilk günüm. Bir hafta sonra pazar günü tartıda görüşmek üzere veda ediyorum kilolarıma
Bu sabah çeyrek simit bir kk peynir bir dilim domates ve bir dilim salatalık yedim bir parçada pastırma aldım ucundan şekersiz ama tatlandırıcılı çay ile tamamlayıverdim maalesef ben tatlandırıcıdan vazgeçemeyenlerdenim. Bugünki hedefim öğle yemeğini 1 yumurta ile idare edip akşama da ızgara et ya da balık yemek olacak.

olur olur merak etme önemli olan sabır. bir de spor yaparsan ohh gider kilolar

bugün 67.6 ile devaamm ediyorum :) darısı diğer pazara :) yani 3 kilocuk veda etti bedenimden :)
(sanırım birazı ödem ve şişlikti :))

olur olur merak etme önemli olan sabır. bir de spor yaparsan ohh gider kilolar

inşallah cnm :) okulum yarın tam manada başlıyo ,düzenim hafiften bozulcak gibi ama ben genede elimden geleni yapıcam

Son düzenleme:
bugun fena degıldı ılk gun ıcın yarın çocuklar okula gıttıkten sonra daha duzenlı olucak ınsallah hafta sonuna kılo vermıs olurum sabah sporunu jıllıan mıchaels le yapıyorum mükemmel otesı bu kadınla ılgılı konular var forumda tavsıye ederım

Ay 2 gun yazmisim 2 ogun diyecektim. Yani 2 buyuk ogun yeniyor diye biliyorum oylemi yapiyorsun merak ettim.

Son düzenleme:
hoş geldin :) 26 kilo vermişsin tebrikler. aynı şeyleri yapmaya başlarsan yine başarırsın. Yalnız hemen vermeye bak çünkü aldıktan ne kadar uzun zaman sonra diyete başlarsan o kadar zorlaşıyor.

1-1 buçuk yıl önce verdim maleseff..
Şimdi şu 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal,1 çay kaşığı tarçın kürünü deniyorum.
Tadı çokkkk berbat kusucak gibi olsam da zorlanarak yiyiyorum.

Ayrıca kızlar ben de yazayım
Bugün 1 bardak naneli limonlu yeşil çay içtim
zencefil zerdeçal tarçın karışımlı yoğurdumu yedim(yeni başladım)
Suyumu da içiyorum.
Artık tartıda 5'li rakamları görmek istiyoruumm

cnm bence hiç öyle eziyetler etme kendine insan az yiyince ve hareket edince veriyo.

cnm bence hiç öyle eziyetler etme kendine insan az yiyince ve hareket edince veriyo.

Aslında benim için çok çok büyük sorun teşkil etmiyo,çünkü 86 kilo hallerimi hatırlıyorum yani,ama erkek arkadaşım rahatsız kilolarımdan.
Sürekli zayıflama ilaçları,hapları araştırıp duruyo.
Yani bi 10 kilo vermem şart..

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve 67 kiloyum ve bugün dedim ki yarın yeni bir başlangıç yapacağım beni hiçbir şey yıldıramaz.Diyetisyene gideceğim kendimi nasıl görmek istiyorsam öyle olacağım nasıl mutlu olacaksam bundan sonra o yolda gideceğim.Sürekli şok diyetler yaptım bazıları 1 ay sürdü hep aynı söz kızım yapma hızla geri alırsın sporu bırakınca diyetin bitince fazlasını alırsın dendi takmadım hep kafamın dikine gittim yok dedim ben sporu bıraksamda yeme içmeme dikkat ederim inanın öyle olmuyor en ufak bir şey yiyince vücut alışkın olmadığı için hemen kiloları fazlasıyla geri alıyor bütün emeklerde gidiyor psikolojik olarakta insan umutsuzluğa kapılıyor.Artık akıllandım şok diyetler yok sabırsızlıklar yok yılmak yok bıkmak yok seneye üniversiteye gideceğim inşallah ve ben üniversiteye giderken mutlu olduğum görüntüde olacağım kararlıyım.Yarın diyetsiyenden aldığım programı sizinle paylaşacağım umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız mutlu olduğunuz sevgiler

Kizlar ben suan 64 kiloyum ama 2 aydir cok az yememe ragmen bu kilodan asagiya dusemiorum resmen takildim sizdede boyle oldu mu hic ? 7 kilo verdim bi 7 kilodaha vermek istiyorum ama gram oynamio yha

kızlar boyum 168 kilom 67 öldür Allah 66yı göremedim,platese başladım bugün aç kalıyorum resmen ya niye gitmiyor anlamıyorum diyet de yapamıyorum ya tam yiyorum yada aç kalıyorum

kızlar boyum 168 kilom 67 öldür Allah 66yı göremedim,platese başladım bugün aç kalıyorum resmen ya niye gitmiyor anlamıyorum diyet de yapamıyorum ya tam yiyorum yada aç kalıyorum

Canım aç kaldığın için kilo veremiyosun muhakkkak ara öğün yapmalısın
Bu 1 avuç leblebi olabilir,1 elma,salatalık olabilir, ama muhakkak ara öğün yap,yoksa çok sağlıksız verirsin ve geri de alırsın yazık olur

zaten artık veremiyorum,büyük bir ümitsizlik içindeyim gerçi plates sayesinde 68 değil 64 kilo falan görünüyorum,sıkıyım ama tartıyı kıracağım artık yani neden gitmiyor çözemiyorum ( ara öğün yapmıyorum haklısın acıkınca tam yiyip kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…