ben yine buraya geldim yapcak bişey yok diyet günlüğü tutmak benim gibi üşengeç biri için oldukça zormuşbari burda sizin desteklerinizle can bulaun yeniden diyetim :/ ben belirli bir diyet yapmıyorum besinleri çok iyi tanıyorum ve şuan için dr mike morenonun 17 gün diyetini yapıyorum zamanım oldukça ve elimden geldiğince paylaşmaya hazırım hepinize sevgiler :)
orası öyle canım..ama ben aşırı hareketli oluyorum okul zamanları özellikle,metro da falan hiç yürüyen merdiven kullanmıyorum,sürekli normal merdiven kullanıyorum falan evde de sürekli egzersiz falan :) ayyy bi 60 ları görsemmm amaann :) gerisi gelecek zaten
olur olur merak etme önemli olan sabır. bir de spor yaparsan ohh gider kilolar
saol cnm:) valla bende anlamadım 4 günde nasıl bu kadar verdim ,ödem diycem ki bilmiyrm olabilir de :)inşallah bıkmam da devam ederim valla bıktımhiç bişey almıyorum kendime zayıflıycam ya hani
ekmek yok 2 gün falan yeniyor diye görmedim cnm ne yalan diyim,kitabını netten buldum indirdim pdf formatında,orda ekmeğin her türlüsü kesin yasak(kepekli-çavdar-buğday..vs) onun yerine kuruyemiş yiyorsun (fındık-fıstık-ceviz-badem...vs)
ne kadar su içiyorum valla bilmyrm
sabah kahvaltı öncesi 330 ml su bardağıyla 2 bardak bi içiyorum
kahvaltı sonrası da 2 tane :) zaten 1.5 l içiyorum o ara akşama kadar da artık ne kadar içersem büyük ihtimal 2.5-3 l içiyorumdur
alışkanlık benimkisi bayadır böyleyim..
Merhaba canim takip ettigin bi liste varmi? Yoksa her gun rastgele mi planliyorsun? Merak ettim
ben her hangi bir liste uygulamıyorum bence listeye bağlı zayıflamak zor. elinin altında listedekiler olmayınca bir şekilde bozuluyor diyet.
Bende 100 de 100 yapamiyorum listeleri calistigim icin en pratik olani yapmaya calisiyorum. Bu arada su atici olan ilk listeyi bitirdigimde 65 kilo olmusum oleeey..kaldi 10 kilo
hoş geldin :) 26 kilo vermişsin tebrikler. aynı şeyleri yapmaya başlarsan yine başarırsın. Yalnız hemen vermeye bak çünkü aldıktan ne kadar uzun zaman sonra diyete başlarsan o kadar zorlaşıyor.
1-1 buçuk yıl önce verdim maleseff..
Şimdi şu 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal,1 çay kaşığı tarçın kürünü deniyorum.
Tadı çokkkk berbat kusucak gibi olsam da zorlanarak yiyiyorum.
cnm bence hiç öyle eziyetler etme kendine insan az yiyince ve hareket edince veriyo.
bir anda vermeye kalkışma arkadaşım 7,8 kilo fazlan var en az 2 aya bölmeye çalış umarım verirsin :)63-64 kiloyum inşallah 7-8 kilo vermeyi hedefliyorum
kızlar boyum 168 kilom 67 öldür Allah 66yı göremedim,platese başladım bugün aç kalıyorum resmen ya niye gitmiyor anlamıyorumdiyet de yapamıyorum ya tam yiyorum yada aç kalıyorum
Canım aç kaldığın için kilo veremiyosun muhakkkak ara öğün yapmalısın
Bu 1 avuç leblebi olabilir,1 elma,salatalık olabilir, ama muhakkak ara öğün yap,yoksa çok sağlıksız verirsin ve geri de alırsın yazık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?