hadi bakalımtamamm o zaman düzen geldi hoş geldi... cuma günü kilo bildirim günümüz olsun.... ben çizelgeyi tutarım....
valla vereyimde ne verirsem vereyim derdindeyim.... şu 70 in altına bir düşeyim hayırlısıyla daha bi rahatlarım.... ama bir bayana benzemem için 65 in altına yani eski balık etli kıvamıma gelmem lazım..... şu an su aygırı gibi görüyorum kendimi aynaya baktıkça.... tiksinçç....
hayırlısı olsun inşallah.... ben elimden geleni yapıcam Allah ın izniyle sonuçlarıını görücez...
60 69 arası bir ben varım şu koca dünyada sanki.... huuu kızancıklar nirdesiniz....
cnm günaydınnn
gece uyuyamadığımdan geç uyandım. belki olur demişsin. ben söyleyim olacak vereceksin. ben destekçinim senin. egzersizlerden vazgeçme. öyle öyle olacak. bu malum dönemde hafif su toplayabilirsin ama biter bitmez inersin sakın moralini bozma. ben bu sabah tartıldım. 63,5 olmuşum. çok sevindim. sende yapacaksın eminim.
benim bitse bile ben buradan sana yazıcam söz :) bi arkadaşım doğum sonrası 2 sene kilo verememişti hatta daha da almıştı onu da sıkı yönetimle 6 kilo zayıflattım :) insanların mutluluğundan çok mutlu olan bi insanım. hadi yediklerimizi yazalım bugün.sağol beybi... bi ikimiz varız zaten.... hedefine az kalmış ha gayret..... bende 69.5 tum bu sabah.... ama bu dönemde dediğin gibi çok oynar.... bir kaç gün daha görmeden inanmam :)
benim bitse bile ben buradan sana yazıcam söz :) bi arkadaşım doğum sonrası 2 sene kilo verememişti hatta daha da almıştı onu da sıkı yönetimle 6 kilo zayıflattım :) insanların mutluluğundan çok mutlu olan bi insanım. hadi yediklerimizi yazalım bugün.
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek, tek şekerli çay.
ara: bir yumruta büyüklüğünde elma rendesi ve büsküvi karışımı (geçen yaptığım tatlının içi aslında ama kendime çikolata sosu dökmeden ayırmıştım)
öğle yemeği olarak da 2 köfte ve 4 kaşık bulgur pilavım var. dünden ayırdım ısıtıp yicem :)
bu arada pazartesi okulum açılıyo bakalım orda neler bulucam yicek :/ tosta talim olabilir.
hadi bakalım inşalllah...
valla ben çok şahsıma munasır besleniyorum bu aralar.... aç kalmadan öğünlerimi küçülterek gidiyorum... eee oluyoda maşallah....
sabah nohut yemeğinden iki kaşık
10 yer fıstığı 5 fındık -- enerjisi gün boyu yetiyo hemde sapıtmamı önleyen bu sanırım
ara 1 mandalina
öğlen bir kase nohut yemeği...
ara 1 mandalin
akşam salata.....
bol bitki çayı (beyaz çay ve acaili form çayım var bitene kadar içicem)
bol su....
akşama da sportif faaliyetler :)
ne bereketli nohutmuş arkadaş bir haftadır nohut yiyiyorum az yediğimden bitmedi de namussuz.... kalanını buzluğa attım en son... güzel de yapmışım sölemesi ayıp :)) yemek ziyan etmeyi hiç sevmem....
yarında mercimek yemeği yapıcam bir haftada onu yerim muhtemelen çalışınca ve yalnız olunca böyle oluyo :) yeşilmercimek çok faydalıymış bu arada ebru şallı pek anlattıydı. aklında bulunsun ben bayılıyorum yeşil mercimeğe ımmhhh.... yarın bayram gibi gelcek bana :)
bende bayılırım hele çorbasına. evet gayet besin değeri yüksek aslında nohutunda yüksek. sık sık tüketmek lazım. ne iş yapıyosun özel olmazsa? yani kabaca söylesen olur merak ettiğim evden yemek mi götürüyosun?
bende bayılırım hele çorbasına. evet gayet besin değeri yüksek aslında nohutunda yüksek. sık sık tüketmek lazım. ne iş yapıyosun özel olmazsa? yani kabaca söylesen olur merak ettiğim evden yemek mi götürüyosun?
sen ne iş yapıyosun öğretmen misin okul falan demişsin.... en sevdiğim meslek tatilleri özellikle pek cazip geliyor :)
yok cnm :) tabi 30 unda öğrenci olmaz diye düşündün ama öğrenciyim. ikinci üniversitemi okuyorum. bende 7 yıllık bi çalışma hayatından sonra tekrar üniversite okumaya karar verdim. :) öğrenci olmakta sınavlar dışında güzel :)
yok canımcım ben de hala öğrenciyim... 3.üniversitemi okuyorum.. hatta seneye ygs ye bi daha giricem :) okumaya doyamayanlardanım....
hahaha diğer kızlar nerde ya biz burayı iyice özel mesaj alanına çevirdik
kızlaaaaar homini gırtlak yiyomusunuz yoksaaaaa
Bende buradayımmm :) tam gaz diyete devam 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç çıkacağım :)
bende burdayım diyete başlayacam başlayacam hep ertele neyse işte bugün başladım tabi ne kadar dayanırım bilmiyorum ya hiç bu kadar iradesiz değildim ama yaş ilerledikçe zor oluyor muşkendimi nasıl gaza getirsem ki
yaş 30 boy 1,63 kilo 59 la yola çıktım şişmanım derdim hep sonra halime kaldım doğuma giderken 93 oldum bi gaz bi gaz acınası bakışlar bunaldım 1 yılda 57 oldum derken zaman ve egzema için kortizon iğneleri derken 63 ha verdim verecem derken 67/ 68 arası bişey dedimya eskisi gibi kendime gaz veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?