60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım
bugünü zararsız ziyansız atlattım ben

Günaydın beybiler,

bu gün tam anlamıyla dökülüyorum... daha kış gelmeden hastalığı geldi yahu... birde malum günler başladı hormonlar tavan yapmış durumda... gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niyee.....

dün webte esneme hareketleri buldum
Haydi Spora - Ebru Karaduman ile Esneme Egzersizleri - YouTube

bunları yaptım.... ama ben bildiğin kütüğüm... yaa ne var bunda yaparım ki dedim bişiler yaptım ama abladaki görsellik bende yok malesef... o ayağının üstüne yatıyo benim ayak blink diye açılıyo zorlasam kırılacak o şekil yani... abla öne eğiliyo ben göbekten öne eğilemiyom bildiğin hacı yatmaz gibi havada kalıyom.... ağğğyyy...... nolcak benim sonuuummm.....

ama pes etmek yok belki olur....

60 69 arası bir ben varım şu koca dünyada sanki.... huuu kızancıklar nirdesiniz....

60 69 arası bir ben varım şu koca dünyada sanki.... huuu kızancıklar nirdesiniz....

cnm günaydınnn
gece uyuyamadığımdan geç uyandım. belki olur demişsin. ben söyleyim olacak vereceksin. ben destekçinim senin. egzersizlerden vazgeçme. öyle öyle olacak. bu malum dönemde hafif su toplayabilirsin ama biter bitmez inersin sakın moralini bozma. ben bu sabah tartıldım. 63,5 olmuşum. çok sevindim. sende yapacaksın eminim.

sağol beybi... bi ikimiz varız zaten.... hedefine az kalmış ha gayret..... bende 69.5 tum bu sabah.... ama bu dönemde dediğin gibi çok oynar.... bir kaç gün daha görmeden inanmam :)

sağol beybi... bi ikimiz varız zaten.... hedefine az kalmış ha gayret..... bende 69.5 tum bu sabah.... ama bu dönemde dediğin gibi çok oynar.... bir kaç gün daha görmeden inanmam :)
benim bitse bile ben buradan sana yazıcam söz :) bi arkadaşım doğum sonrası 2 sene kilo verememişti hatta daha da almıştı onu da sıkı yönetimle 6 kilo zayıflattım :) insanların mutluluğundan çok mutlu olan bi insanım. hadi yediklerimizi yazalım bugün.
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek, tek şekerli çay.
ara: bir yumruta büyüklüğünde elma rendesi ve büsküvi karışımı (geçen yaptığım tatlının içi aslında ama kendime çikolata sosu dökmeden ayırmıştım)

öğle yemeği olarak da 2 köfte ve 4 kaşık bulgur pilavım var. dünden ayırdım ısıtıp yicem :)

bu arada pazartesi okulum açılıyo bakalım orda neler bulucam yicek :/ tosta talim olabilir.

hadi bakalım inşalllah...

valla ben çok şahsıma munasır besleniyorum bu aralar.... aç kalmadan öğünlerimi küçülterek gidiyorum... eee oluyoda maşallah....

sabah nohut yemeğinden iki kaşık
10 yer fıstığı 5 fındık -- enerjisi gün boyu yetiyo hemde sapıtmamı önleyen bu sanırım

ara 1 mandalina

öğlen bir kase nohut yemeği...

ara 1 mandalin

akşam salata.....

bol bitki çayı (beyaz çay ve acaili form çayım var bitene kadar içicem)

bol su....

akşama da sportif faaliyetler :)

ne bereketli nohutmuş arkadaş bir haftadır nohut yiyiyorum az yediğimden bitmedi de namussuz.... kalanını buzluğa attım en son... güzel de yapmışım sölemesi ayıp :)) yemek ziyan etmeyi hiç sevmem....

yarında mercimek yemeği yapıcam bir haftada onu yerim muhtemelen çalışınca ve yalnız olunca böyle oluyo :) yeşilmercimek çok faydalıymış bu arada ebru şallı pek anlattıydı. aklında bulunsun ben bayılıyorum yeşil mercimeğe ımmhhh.... yarın bayram gibi gelcek bana :)

bende bayılırım hele çorbasına. evet gayet besin değeri yüksek aslında nohutunda yüksek. sık sık tüketmek lazım. ne iş yapıyosun özel olmazsa? yani kabaca söylesen olur merak ettiğim evden yemek mi götürüyosun?

yazılım, evden götürüyorum yemeğimi... şikayetçi değilim açıkçası ne yiceğime kendim karar veriyorum yağını tuzunu ayarlıyorum istediğim gibi :)

73.9 u gördüğümden beri kabuslardayım...

sen ne iş yapıyosun öğretmen misin okul falan demişsin.... en sevdiğim meslek tatilleri özellikle pek cazip geliyor :)

sen ne iş yapıyosun öğretmen misin okul falan demişsin.... en sevdiğim meslek tatilleri özellikle pek cazip geliyor :)

yok cnm :) tabi 30 unda öğrenci olmaz diye düşündün ama öğrenciyim. ikinci üniversitemi okuyorum. bende 7 yıllık bi çalışma hayatından sonra tekrar üniversite okumaya karar verdim. :) öğrenci olmakta sınavlar dışında güzel :)

hahaha diğer kızlar nerde ya biz burayı iyice özel mesaj alanına çevirdik
kızlaaaaar homini gırtlak yiyomusunuz yoksaaaaa

yok canımcım ben de hala öğrenciyim... 3.üniversitemi okuyorum.. hatta seneye ygs ye bi daha giricem :) okumaya doyamayanlardanım....

yok canımcım ben de hala öğrenciyim... 3.üniversitemi okuyorum.. hatta seneye ygs ye bi daha giricem :) okumaya doyamayanlardanım....

ooooo tam benim kafa :)))
hakkaten burda kimseden ses çıkmıyor diğer gruplarda böyle mi ya???

bende burdayım diyete başlayacam başlayacam hep ertele neyse işte bugün başladım tabi ne kadar dayanırım bilmiyorum ya hiç bu kadar iradesiz değildim ama yaş ilerledikçe zor oluyor muş kendimi nasıl gaza getirsem ki

hoşgeldin boy kaç kilo kaç yaş kaç..... seni senden başkası gaza getiremez beybi... olmak istediğin gibi değilsen olmak istediğin gibi olmaya çalış yada homurdan dur sana kalmış

yaş 30 boy 1,63 kilo 59 la yola çıktım şişmanım derdim hep sonra halime kaldım doğuma giderken 93 oldum bi gaz bi gaz acınası bakışlar bunaldım 1 yılda 57 oldum derken zaman ve egzema için kortizon iğneleri derken 63 ha verdim verecem derken 67/ 68 arası bişey dedimya eskisi gibi kendime gaz veremiyorum

verirsin verirsin homili gırtlak tumba yatak dönemi bitti artık elimize düştün bi kere..... hedefine odaklan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…