60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

walla instagram kullanıyomusun bilmiyorum ama ben ordan takip ediyorum kadınlar salata, meyve, portakal suyu, ızgara tavukla beslenip haftada 4 gün spor yapıyo. biz türk kadınlarının alışkanlıkları kötü.

ben onlar gibi olmak istiyorum.... çok çok çoook istiyorum... onları taklit edicem yaşlıları bile taş gibi.... biz de öyle yapalım.... yapabiliriz... sporda yapalım kendimiz için.... ebru şallı nasıl zevkle yapıyo sporu...hayran kalıyorum.... beğenip beğenmemek ayrı mevzu... ama sporu hayatının bir parçası yapmasına hayranım....

inşallah.... 70 i bu kadar zaman sonra gördüm ya iyice gaza geldim... İnşallah 60 larıda görürüm..... hep birlikte hedefe kitlenelim...
inşallah cnm bende 71 kiloyla başladım şu an 64 üm çok rahatım bu halde ama 61 olmak istiyorum. şu an da 38 beden giyiyorum zaten. 61 olmaya da acelem yok. hayat benim hayatım. bir yandan da plates yapıyorum. hatta bugün de var. spor çok önemli.

benim evimin yakınında da bir yer var ama saatleri çok erken malesef.... uymuyor... yoksa uçarak giderim.... hem kalablıkta daha bir hırs gelir insana....

çok güzel vermişsin maşallah ne kadar sürede verdin boyun kaç.... benim 1.58 boyda kısa yani... kilo çok feci duruyo bende....

çok güzel vermişsin maşallah ne kadar sürede verdin boyun kaç.... benim 1.58 boyda kısa yani... kilo çok feci duruyo bende....

2 ayda 7 kilo verdim cnm. boyum 1.70
uzun vadede verdiğin zaman bedenin kilona uyum gösteriyo. ne sarkıyosun ne büzülüyosun :) o nedenle sana da mutlaka spor yaparak ve sadece haftada 1 kilo vererek zayıflamanı öneririm. kaç yaşındasın?

30 yaş 30 kasımda 31 olucam ..... bari o güne kadar vereyim verebildiğim kadar... kendime doğum günü kıyağı yapayım istiyorum :)))

30 yaş 30 kasımda 31 olucam ..... bari o güne kadar vereyim verebildiğim kadar... kendime doğum günü kıyağı yapayım istiyorum :)))

bende 30 yaşındayım :) haftada 1 kilo hedefle hiç sıkılmadan bıkmadan kolayca verirsin.

inşallah yaa inşallah....

akşam spora gitme iptak pide yemeye gidiyorum hahahah ne kadar tezat değil mi? kuzenim gelmiş Kars'ta zorunlu hizmette. o kdr yoldan gelmiş gitmek farz. artık yarım yiyerek ortama ayak uydurcam :)

akşam spora gitme iptak pide yemeye gidiyorum hahahah ne kadar tezat değil mi? kuzenim gelmiş Kars'ta zorunlu hizmette. o kdr yoldan gelmiş gitmek farz. artık yarım yiyerek ortama ayak uydurcam :)

haaayııığğrrr..... yapamazsın bunuuuu..... sen salata yiceksin sadece.... hemde akşam üstüüü.... artık avrupai olcaktık hani....

teşekkür ederim desteğin için :) inşAllah hep birlikte başaracağız bu akşam 10 tane fındık yedim ona bin pişmanım şuan

fındık yemelisin zaten.... 10 tan çok değil ama sana nacizane tavsiyem sabah ye..... ben kahvaltıda yiyiyorum hem doyurucu olduğunu hissediyorum hem de verdiği enerjiyi gün içinde kullanmış oluyorum....

arkidişler burda bi düzen var mı bilmiyorum varsa uyarım.... ama yoksa cuma günü kilo bildirim günümüz olsun.... o hafta yaramazlık yapanların kulağını bükelim.... olur muu....

haaayııığğrrr..... yapamazsın bunuuuu..... sen salata yiceksin sadece.... hemde akşam üstüüü.... artık avrupai olcaktık hani....
hahahahaha cnm çok tatlısın valla çok güldüm :* walla dün 2 parça pide yedim. bugün dikkat ederim artık.
bu arada ben bu 7 kiloyu veririken asla sadece salata yemedim. herşeyden yedim ama normal de yiyeceğimin yarısı kadar. yani ben zaten pide makarna pilav fln yiyerek zayıfladım :)) ama dün biraz başım dönüyodu tansiyonum düştüğünden diye düşündüm ve kendime izin verdim. 2 parça fazla oldu kabul. bugün dikka etcem ama. hemen hesap vereyim:
bugün sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 1 küp şekerli çay
birazdan bir bardak ayran içicem
öğlen yediklerimide yazarım.

arkidişler burda bi düzen var mı bilmiyorum varsa uyarım.... ama yoksa cuma günü kilo bildirim günümüz olsun.... o hafta yaramazlık yapanların kulağını bükelim.... olur muu....
cnm burda bir düzen yok maalesef. ama olur cuma günü kilo bildirimi yapalım. ben cuma ya 63,5 olmak istiyorum yani yrm kilo vermek. dedim ya ben yavaş vermeyi seviyorum. sana sözüm 63.5 olsun. senden de bir rakam duyayım bence sende 1 kilo vermeyi hedefle nasıl anlaşma?

tamamm o zaman düzen geldi hoş geldi... cuma günü kilo bildirim günümüz olsun.... ben çizelgeyi tutarım....

valla vereyimde ne verirsem vereyim derdindeyim.... şu 70 in altına bir düşeyim hayırlısıyla daha bi rahatlarım.... ama bir bayana benzemem için 65 in altına yani eski balık etli kıvamıma gelmem lazım..... şu an su aygırı gibi görüyorum kendimi aynaya baktıkça.... tiksinçç....

hayırlısı olsun inşallah.... ben elimden geleni yapıcam Allah ın izniyle sonuçlarıını görücez...

rakam dersen cumaya kadar 70 in altına düşersem çok mutlu olurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…