walla instagram kullanıyomusun bilmiyorum ama ben ordan takip ediyorum kadınlar salata, meyve, portakal suyu, ızgara tavukla beslenip haftada 4 gün spor yapıyo. biz türk kadınlarının alışkanlıkları kötü.
inşallah cnm bende 71 kiloyla başladım şu an 64 üm çok rahatım bu halde ama 61 olmak istiyorum. şu an da 38 beden giyiyorum zaten. 61 olmaya da acelem yok. hayat benim hayatım. bir yandan da plates yapıyorum. hatta bugün de var. spor çok önemli.inşallah.... 70 i bu kadar zaman sonra gördüm ya iyice gaza geldim... İnşallah 60 larıda görürüm..... hep birlikte hedefe kitlenelim...
inşallah cnm bende 71 kiloyla başladım şu an 64 üm çok rahatım bu halde ama 61 olmak istiyorum. şu an da 38 beden giyiyorum zaten. 61 olmaya da acelem yok. hayat benim hayatım. bir yandan da plates yapıyorum. hatta bugün de var. spor çok önemli.
inşallah cnm bende 71 kiloyla başladım şu an 64 üm çok rahatım bu halde ama 61 olmak istiyorum. şu an da 38 beden giyiyorum zaten. 61 olmaya da acelem yok. hayat benim hayatım. bir yandan da plates yapıyorum. hatta bugün de var. spor çok önemli.
çok güzel vermişsin maşallah ne kadar sürede verdin boyun kaç.... benim 1.58 boyda kısa yani... kilo çok feci duruyo bende....
2 ayda 7 kilo verdim cnm. boyum 1.70
uzun vadede verdiğin zaman bedenin kilona uyum gösteriyo. ne sarkıyosun ne büzülüyosun :) o nedenle sana da mutlaka spor yaparak ve sadece haftada 1 kilo vererek zayıflamanı öneririm. kaç yaşındasın?
30 yaş 30 kasımda 31 olucam ..... bari o güne kadar vereyim verebildiğim kadar... kendime doğum günü kıyağı yapayım istiyorum :)))
bende 30 yaşındayım :) haftada 1 kilo hedefle hiç sıkılmadan bıkmadan kolayca verirsin.
Selam 69 kilo olarak aranıza sınırdan katılıyorum... Hedef 55 bakalım Artık :)
Selam 69 kilo olarak aranıza sınırdan katılıyorum... Hedef 55 bakalım Artık :)
inşallah yaa inşallah....
teşekkür ederim desteğin için :) inşAllah hep birlikte başaracağız bu akşam 10 tane fındık yedim ona bin pişmanım şuandurmak yok yola devam.... stres yaptıkça daha çok şiştiğimi farkettim.....pozitif düşünücez....
akşam spora gitme iptak pide yemeye gidiyorum hahahah ne kadar tezat değil mi? kuzenim gelmiş Kars'ta zorunlu hizmette. o kdr yoldan gelmiş gitmek farz. artık yarım yiyerek ortama ayak uydurcam :)
teşekkür ederim desteğin için :) inşAllah hep birlikte başaracağız bu akşam 10 tane fındık yedim ona bin pişmanım şuan
hahahahaha cnm çok tatlısın valla çok güldüm :* walla dün 2 parça pide yedim. bugün dikkat ederim artık.haaayııığğrrr..... yapamazsın bunuuuu..... sen salata yiceksin sadece.... hemde akşam üstüüü.... artık avrupai olcaktık hani....
cnm burda bir düzen yok maalesef. ama olur cuma günü kilo bildirimi yapalım. ben cuma ya 63,5 olmak istiyorum yani yrm kilo vermek. dedim ya ben yavaş vermeyi seviyorum. sana sözüm 63.5 olsun. senden de bir rakam duyayım bence sende 1 kilo vermeyi hedefle nasıl anlaşma?arkidişler burda bi düzen var mı bilmiyorum varsa uyarım.... ama yoksa cuma günü kilo bildirim günümüz olsun.... o hafta yaramazlık yapanların kulağını bükelim.... olur muu....
cnm burda bir düzen yok maalesef. ama olur cuma günü kilo bildirimi yapalım. ben cuma ya 63,5 olmak istiyorum yani yrm kilo vermek. dedim ya ben yavaş vermeyi seviyorum. sana sözüm 63.5 olsun. senden de bir rakam duyayım bence sende 1 kilo vermeyi hedefle nasıl anlaşma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?