Aslında benim için çok çok büyük sorun teşkil etmiyo,çünkü 86 kilo hallerimi hatırlıyorum yani,ama erkek arkadaşım rahatsız kilolarımdan.
Sürekli zayıflama ilaçları,hapları araştırıp duruyo.
Yani bi 10 kilo vermem şart..
günaydın kızlarrr...
herkes zayıfladı sanırım kimse topiğe girip yazmıyorr
70-79 topiğindeyim ve grup olarak 60-69a düştüm ama
burda da kimse yok kii nasıl vercez bu kiloları tek başımıza :26:
günaydın cnm benim kilo vermem durgun halde hatta regl olduğumdan 500 gr fazla çıkıyorum. sanırım ondandır yani
kuzum sen hiç ona aldırma böyle durumlar insanın kendine olan güvenini zedeler. ilaç konusuna gelince hem paran hem sağlığın gider hem de hiç kilo veremezsin. etrafımda ilaç içen çok insan oldu hiç işe yaradığını görmedim. bence sende bu konuda erkek arkadaşına fazla pabuç bırakma.
zaten artık veremiyorum,büyük bir ümitsizlik içindeyim gerçi plates sayesinde 68 değil 64 kilo falan görünüyorum,sıkıyım ama tartıyı kıracağım artık yani neden gitmiyor çözemiyorum( ara öğün yapmıyorum haklısın acıkınca tam yiyip kalkıyorum
günaydın kızlarrr...
herkes zayıfladı sanırım kimse topiğe girip yazmıyorr
70-79 topiğindeyim ve grup olarak 60-69a düştüm ama
burda da kimse yok kii nasıl vercez bu kiloları tek başımıza :26:
aynı durumdayız canım fazla çıkmadım bende bu hafta ama 200 gr vermekte bişey ifade etmio sanırım bi hafta için reglim bugün bitiyor yarın sabah kalkıp tartılcam gerçek kilomu o zman anlicam eminimki sende kafaya takma bence ödem oluşuo ondan fazla gözüküyormuşuz burdaki kızlar öye diyor valla
walla neyi denediğini tam anlamadım. eğer kilo vermekten bahsediyosan insan az yediğinde mutlaka kilo verir. iradene sahip olman lazım. erkek arkadaşından bahsediyosanda evlenirseniz mahvoldun. kadınlar evlenince çocuk sahibi olunca fln genelde kilo alır. devamlı eşim beni beğenmiyor derdine düşersin.kızma bana bunları söylüyorum diye. bazen gerçekçi olmak lazım.Çoğu kez denedim,n'apıcam artık bilmiyorum(
Dediğim gibi leblebi mükemmel bi'ara öğün canım
Bu arada plates hakikatten bu kadar faydalı mı?
Ben de 64 kiloyum ama görsen 74 kilo gibi duruyorum çok çok sıkılaşmaya ihtiyacım var.
walla neyi denediğini tam anlamadım. eğer kilo vermekten bahsediyosan insan az yediğinde mutlaka kilo verir. iradene sahip olman lazım. erkek arkadaşından bahsediyosanda evlenirseniz mahvoldun. kadınlar evlenince çocuk sahibi olunca fln genelde kilo alır. devamlı eşim beni beğenmiyor derdine düşersin.kızma bana bunları söylüyorum diye. bazen gerçekçi olmak lazım.
Selam kürkçü dükkanı,
gene ben yine ben.... ipin ucu iyice kaçtı artık.... bir kaç aydır 73 lerdeydim.... her yer llömbür lömbür.... şişkoyum zayıflayınca alırım diye diye bütün kıyafetlerim epridi eridi ben hala zayıfamadım üstüne aldıkça aldım.... porsiyon küçültmeye başladım ama nafile o kadar yavaş gidiyorki kilolar... ahh bu ofis hayatı... koca gün oturuyorum....
şimdi yeni kararları yine alma zamanı....
2 haftada 73.9 da 70.9 a anca indim.... metabolizmam o kadar yavaş ki.... biliyorum bu gruba sığmıyorum henüz ama olsun burda yazmaya devem edeyim... sizi gördükçe hevesleneyim....
ben burlara ilk yazdığımda 65 lerde falandım ve bunalımdaydım.... bilmem anlatabiliyor muyum...
Çok yoruldum arkadaşlardiyete başlayalı 4 gün oldu bu arada 66,6 kiloymuşum çok kas kaybetmişim yaptığım şok diyetlerden vücudumda tamamıyla yağ kalmış 2,5 hafta sonra kontrole gideceğim acaba ne olacak o güne kadar tartılmayı düşünmüyorum dua edin bol bol bana ben size ediyorum
walla instagram kullanıyomusun bilmiyorum ama ben ordan takip ediyorum kadınlar salata, meyve, portakal suyu, ızgara tavukla beslenip haftada 4 gün spor yapıyo. biz türk kadınlarının alışkanlıkları kötü.yaa şu avrupai hatunlar bunu nasıl beceriyor hayret ediyorum.... hepsinin fiziği on numara... doğuruyolar ediyolar hep taş gibiler.... ama spor yapıyolar sanırım ve çok bilinçliler....
hoş geldin cnm :) inşallah seni 60 lı kilolarda görcez burda :) bence 2 haftada 3 kilo gayet normal. bırakınca geri alıyorum diyosun. hızlı verirsen alırsın elbette. o yüzden sabırlı ol. bence böyle gitmesi senin için çok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?