60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şttt ne aşkı önce okul.... pişman olursun sonra... üniversitede aşık ol... mühendis mimar neyim bul... hatta doktora ile uğraşanlardan birini bul...

boşver sen çiroz arkadaşlarına her kezin bünyesi farklı kimiside kilo alamaz.... o da problem onlarda üzerine uygun şey bulmakta zorlanıyor onlarada her giydikleri yakışmıyo... orta karar iyidir...

senin taktikler bize biraz yetersiz gelir... biz yaşlıyız yahu metabolizma yerlerde karizmayla birlikte :)))

bende bisiklet var 30 dk binsem her akşam

sorma bende de var o zımbırtı alan kadar hop oturup hop kalktım sor kaç kere bindin diye tıss....paltomu çantamı neyim asıyorum :)) ben mekik falan yapmaya çalışıyorum düzene oturtmaya çalışıyorum bakalım.... daha iyi olcak zamanla....

ben doğumdan sonra kullanmıştım. şimdi oğlum babasına oturma yerini alçalttırdı o oyun oynuyor bak bisiklet gerçekten süper oluyor kan ter içinde kalıyor insan 30 dk da yapalım her akşam hadi bacım

ben eşimle lisede tanıştım çok aşıkoldum üniv. kazandım gitme dedi gitmedim şimdi it gibi pişmanım ha çoook mutluyuz ama oda bende az kazanıyoruz ve geçinmek çok zor.
şimdiki aklım olsa ah ah.
ama onu asla bırakmazdım :2:

o kadar da yaşlı değiliz yahu yapma
30 en verimli yaş kadında

o kadar da yaşlı değiliz yahu yapma
30 en verimli yaş kadında

30 dakka yapamam ben.... sıkılıyom ben o alette totom acıyo :)) denedim maksimum 15 dakka katlanabiliyorum kendisine.... ben geçen yıl spor salonuna gitmiştim her akşam bir saat üşenmedim gittim.... aletler vardı bir gram zayıflamadım ama vücudum baya toparlanmıştı.... bırakınca gene saldı kendini.....

hem benim spor programım dolu düzenli yapıyorum bir kaç haftadır... mekik bacak hareketleri vs... bunlar bende daha çok işe yarıyo... bisiklette bazen 15 dakka yapıyorum....

herkes kendi sporunu yapsın o zaman bizde spora gidiyorduk da bu aralar iiice tembelleştik üyelik boşa gitti.
sen hareketlerini bırakma o zaman bende akşam bi bakım ne yaparım.

hoş geldin :) diyetisyene gidiyosun sanırım. en sağlıklısı. ne kdr zamandır gidiyosun? kilo verdin mi?

Bugün tam 1 hafta oldu önceleri kendim yapmaya çalıştım baktım ayarı bir türlü tutturamıyorum dedim bu sefer işini bilene gideceğim gittim güzel bir liste hazırladık artık aç kalmıyorum :) henüz tartılmadım vermediysem üzülürüm verdiysem de belki boşlarım 2 hafta sonra güzel bir süpriz olacak inşallah :))

Senden 3 kilo fazla 9 cm kısa ama 18 yaşında bir kızım bende :) evet aşık olmak zayıflamaya birebir bende 78 den 61 e düşmüştüm bir zamanlar sırf bu yüzden :)

Senden 3 kilo fazla 9 cm kısa ama 18 yaşında bir kızım bende :) evet aşık olmak zayıflamaya birebir bende 78 den 61 e düşmüştüm bir zamanlar sırf bu yüzden :)

sen hangi ara 78 kilo oldun tatlım daha 18 yaşındasın çok dikkatli ol ipin ucu kaçmasın

bu arada akşam kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt yedim kızlar. fakat acıkıcam gibi

herkes kendi sporunu yapsın o zaman bizde spora gidiyorduk da bu aralar iiice tembelleştik üyelik boşa gitti.
sen hareketlerini bırakma o zaman bende akşam bi bakım ne yaparım.

mekik candır :) bir kaç hafta önce düştüm bileğim hala ağrıyor yoksa plateste yapardım.... ebru şallı idolüm benim... tamam onun işi bu ama olsun.... kadın nasıl zevkle yapıyo hayran kalıyorum..... kendine değer veriyo....

evet sabah tartıldım kızlar 68 olmamışım ki valla çok mutluyum 65 çıktı belki dün dikkat ettim ya o arada biraz gitmiştir.
neyse akşam 30 dk bisiklete bindim birazda hareket yaptım.
valla gaza geldim

evet sabah tartıldım kızlar 68 olmamışım ki valla çok mutluyum 65 çıktı belki dün dikkat ettim ya o arada biraz gitmiştir.
neyse akşam 30 dk bisiklete bindim birazda hareket yaptım.
valla gaza geldim

tebrikleer.... aynen devam bozmak yok... ipin ucu kaçmamalı....

selam avrupai hatunlar....

ben hala dökülüyorum..... bu gün için yeşil mercimek yapamadım malesef... salata günü yapıcam bu gün.... bol yeşillik....belki tavuk...

şu lahana çorbasını yapayım diyorum... iyi diyorlar biraz daha araştırayım olmazsa yarında lahana günü yaparım....

ee bugün nasılsınız
btl hanım

bende bu gün 68.9 u gördüm.... ama bütün gece wc ye taşınıp durdum.... fena üşütmüşüm.... dün bide döküle döküle gittim ayakkabı baktım ayağımdakiler artık beni terketmek üzereydi... amaan eve gelir gelmez perte çıktım.... bi yatak bi wc bütün gece böyle geçti... herkez tişörtle geziyo ben kışlık polarımla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…