nasıl gitti bu kilolar bilmiyorum ama tekrardan aşık olsam hiç fena olmaz sanırım
aslında çevreme bakıyorum en yakın arkadaşlarım falan istediklerini yiyorlar hatta kilo olmak için çok çaba harcıyorlar ben bunu anlamıyorum sinir oluyorum onlara
bu arada ne olursa olsun akşam yemek çok az yiyin :)
bende bisiklet var 30 dk binsem her akşam
sorma bende de var o zımbırtı alan kadar hop oturup hop kalktım sor kaç kere bindin diye tıss....paltomu çantamı neyim asıyorum :)) ben mekik falan yapmaya çalışıyorum düzene oturtmaya çalışıyorum bakalım.... daha iyi olcak zamanla....
şttt ne aşkı önce okul.... pişman olursun sonra... üniversitede aşık ol... mühendis mimar neyim bul... hatta doktora ile uğraşanlardan birini bul...
boşver sen çiroz arkadaşlarına her kezin bünyesi farklı kimiside kilo alamaz.... o da problem onlarda üzerine uygun şey bulmakta zorlanıyor onlarada her giydikleri yakışmıyo... orta karar iyidir...
senin taktikler bize biraz yetersiz gelir... biz yaşlıyız yahu metabolizma yerlerde karizmayla birlikte :)))
şttt ne aşkı önce okul.... pişman olursun sonra... üniversitede aşık ol... mühendis mimar neyim bul... hatta doktora ile uğraşanlardan birini bul...
boşver sen çiroz arkadaşlarına her kezin bünyesi farklı kimiside kilo alamaz.... o da problem onlarda üzerine uygun şey bulmakta zorlanıyor onlarada her giydikleri yakışmıyo... orta karar iyidir...
senin taktikler bize biraz yetersiz gelir... biz yaşlıyız yahu metabolizma yerlerde karizmayla birlikte :)))
o kadar da yaşlı değiliz yahu yapma
30 en verimli yaş kadında
hoş geldin :) diyetisyene gidiyosun sanırım. en sağlıklısı. ne kdr zamandır gidiyosun? kilo verdin mi?
merhabalar hanımlar ben de yeni katıldım aranıza :)
ben her yediğinden kilo alan biriyim ondan dikkat ediyorum epey şuan zayıflama değil de oldugum kiloda kalmak istiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce 8kg yakın kilo verdim şimdi 63.5 civarıyım boyum da 1.69 falan 5 kilo falan vermek istiyorum ama en azından şimdilik bu kilomu da korusam iyi. asıl amacım sizlere yardımcı olabilmek deneyimlerimi paylaşabilirim
Senden 3 kilo fazla 9 cm kısa ama 18 yaşında bir kızım bende :) evet aşık olmak zayıflamaya birebir bende 78 den 61 e düşmüştüm bir zamanlar sırf bu yüzden :)
herkes kendi sporunu yapsın o zaman bizde spora gidiyorduk da bu aralar iiice tembelleştik üyelik boşa gitti.
sen hareketlerini bırakma o zaman bende akşam bi bakım ne yaparım.
bu arada akşam kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt yedim kızlar. fakat acıkıcam gibi
evet sabah tartıldım kızlar 68 olmamışım ki valla çok mutluyum 65 çıktı belki dün dikkat ettim ya o arada biraz gitmiştir.
neyse akşam 30 dk bisiklete bindim birazda hareket yaptım.
valla gaza geldim
tebrikleer.... aynen devam bozmak yok... ipin ucu kaçmamalı....
ee bugün nasılsınız
btl hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?