60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç yaşındasın sen ne olur beni bırakma emi:18: :18: :18:

ne bırakcam dişime göre rakip bulmuşum yaşımız aynı ben 69.5 kiloyum.... yaklaşık üç haftadan az bir süre önce 73.9 la başladım... bende olmuyo nasılsa diye iyice salmıştım kendimi.... ama ne laflar millette yüzüme yüzüme neler dediler.... apışıp kalacaklar.....

porsiyonlarını küçülterek başla olaya birde akşam 6 en geç 7 den sonra yemeyi kes... etkisini bir iki günde göreceksin... tatlı yiceksen sabah ye.... kahvaltında ye tatlını, gün içinde eritebileceğin kadar ye... misal dolabımda bir baton çukulata duruyo şu %60 kakaolu olandan bitter üç gün arayla iki küçük karesini yiyiyorum sabahları... yeterli.... yedikte ne oldu.... yiyerek olmuyo bu işler şekerim tutcaz boğazımızı avrupai hatun olcaz... o laf söyleyen gacıların gözlerini yerinden pörtletcez... ok mi..... fit bir anne olceksin... ivana sert olana kadar burdayız....

şimdi bugün tartılıp tam kilomu akşam eve gidince öğrenip sana yazayım o halde
senin bebeğin varmı çalışıyormusun
bak ben bunu bi kere başarmıştım o duygu paha biçilemez herkes bön bön bakıp ne yaptın demişti ya çok güzeldi...
gene yaparız biz ya

yok canım ben evde kaldım yapayalnızım şu hayatta :))

ayyy bende bir zamanlar 47 - 48 dim... aahh aahhhhh tutamadım boğazımı.... her gün pizza yediğimi bilirim.... pisboğazım ben işte... ama artık bitti....

ben hiç bir zaman pis boğaz olamadım hamilelik hariç.
2 gün yesem karnımı doyursam 3 gün rejim yaptım. genelde fittim ama takıntı vardı bende şuram çıktı buram çıktı.
kocam kiloyu hiç sevmez o da konuşurdu. işte önceki yaz iğneler demiştim zaten o kilo kaldı bende bi süre uğraştım veremeyince bölede iii dedim bu hale geldim. ben böle mutlu değilim onu iiice anladım eşimde artık çaktırmıyım diyo ama hissediyorum rahatsız geçen gün küçük bir tartışma yaşadık sabah kendine poğaça aldı sen yeme dedi o an üzüldüm karar verdim 2 gün sonra unuttum. adam daha ne yapsın belli etmek için evbde bisiklet var bin diyo hep yorgunum o spor yapar çok dikkat edere kilo alsa kese ekmeği ıvır zıvırı iradelidir. ben nasıl bunu yaptm kendime ya.
ama artyık bitti yarın hepimiz kilolarımızı ve hedeflerimizi tam belirleyip yazalım olurmu...

cuma günü tartı günümüz sende tickerını ayarla... yarın kilonu bildir cumaya kadar bu günkü kilondan az ol..... kurallarımız bu kadar.. ben malum günlerdeyim cumaya kadar tartılmasam daha iyi olcak.... çünkü böyle zamanlarda gördüğüm rakam hiç gerçekçi olmuyo :)

merhabalar hanımlar ben de yeni katıldım aranıza :)
ben her yediğinden kilo alan biriyim ondan dikkat ediyorum epey şuan zayıflama değil de oldugum kiloda kalmak istiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce 8kg yakın kilo verdim şimdi 63.5 civarıyım boyum da 1.69 falan 5 kilo falan vermek istiyorum ama en azından şimdilik bu kilomu da korusam iyi. asıl amacım sizlere yardımcı olabilmek deneyimlerimi paylaşabilirim

tamam o zaman dediğin gibi yaayım yarın kilomu bildiririm.
niye evlenmedin yalnız daha mı mutlusun özel se cevap vermeye bilirsin.

hoş geldin tatlım...
başarılısın her türlü öneriye açığım. valla
yaş kaç

tamam o zaman dediğin gibi yaayım yarın kilomu bildiririm.
niye evlenmedin yalnız daha mı mutlusun özel se cevap vermeye bilirsin.

ince işler... hiç girmeyelim beybi... biz kilocukları verelim kendimize odaklanalım.....

merhaba,

eee bekliyoruz artık ip uçlarını....

olmaz oöyle buçuklu şeyi sevmem... 60 a yuvarla gözüm takılır benim....

hoş geldin tatlım...
başarılısın her türlü öneriye açığım. valla
yaş kaç

18 yaşındayım :)
şöyle oldu aslında ben okul zamanı falan 4 kilo falan vermiştim sonra da aşık olmuştum o sıra hiçbir şey yiyemiyordum bilmiyorum nedendir şimdi de hem koruma hem de belki zayıflarım diye yediklerime dikkat ediyorum. mesela ben kalori hesabı nedir bilmezdim şimdi birileri bisküvi falan alınca hep bakarım kalorilerine. öncelikle sabah kahvaltıdan önce biraz zorlayın ve 2 bardak su için az yemiş olursunuz :) her öğünden önce yine bu iki bardak su içme meselesi önemli bence. akşamları filtre kahve içiyorum. metabolizmayı hızlandırıyormuş. adaçayı içiyorum sabahları. ve aslında önemli olan da akşam yapılan spor mesela akşam 30 dk falan dans hareket falan yapmak önemli de ben üşeniyorum bi de sınava hazırlanıyorum :)

ah bebeğim sen tabi kolay verirsin çok gençsin.
aşk tabi zayıflatır ay çok tatlı ya

ah bebeğim sen tabi kolay verirsin çok gençsin.
aşk tabi zayıflatır ay çok tatlı ya

nasıl gitti bu kilolar bilmiyorum ama tekrardan aşık olsam hiç fena olmaz sanırım
aslında çevreme bakıyorum en yakın arkadaşlarım falan istediklerini yiyorlar hatta kilo olmak için çok çaba harcıyorlar ben bunu anlamıyorum sinir oluyorum onlara
bu arada ne olursa olsun akşam yemek çok az yiyin :)

Sabah 1 subardağı laktozsuz diyet süt.4 yk yulaf,3 kaşık vişne,tarçın,,,,,arada 2 kiwi,1 çb light kefir,,,,,,öğlen 1 kepekli simit,peynir,1 zeytin,5 lokma tatlısı yedim:))Eve gidince kepekli ekmekle tost yiyeceğim akşam da salata,1 subardağı haşlanmış nohut yiyeceğim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…