bende bu gün 68.9 u gördüm.... ama bütün gece wc ye taşınıp durdum.... fena üşütmüşüm.... dün bide döküle döküle gittim ayakkabı baktım ayağımdakiler artık beni terketmek üzereydi... amaan eve gelir gelmez perte çıktım.... bi yatak bi wc bütün gece böyle geçti... herkez tişörtle geziyo ben kışlık polarımla :))[/QUOT
süper işte 68 e ne kalmış
çok geçmiş olsun diyet işinde fazla teferruatla uğraşamıyom ben
sabah k flex öğle yemek akşam k flex okudum yorumları işe yarıyormuş.
bende bu gün 68.9 u gördüm.... ama bütün gece wc ye taşınıp durdum.... fena üşütmüşüm.... dün bide döküle döküle gittim ayakkabı baktım ayağımdakiler artık beni terketmek üzereydi... amaan eve gelir gelmez perte çıktım.... bi yatak bi wc bütün gece böyle geçti... herkez tişörtle geziyo ben kışlık polarımla :))[/QUOT
süper işte 68 e ne kalmış
çok geçmiş olsun diyet işinde fazla teferruatla uğraşamıyom ben
sabah k flex öğle yemek akşam k flex okudum yorumları işe yarıyormuş.
ivana sert olmaya giden yolda her şey mübahtır.... lahanaysa lahana.... soğansa soğan... durmak yok yola devam :))
1 kase yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın bunuda yapalım bunuda bunudaaa.... arsız gibi ne görsem istiyorum :)) diğer topiklerden akıl alıp geleyim ben....
yürü be kim tutar bizi
tutmayın küçük enişteyi :))
şu an fındık yiyorum birazcık içinde faydalı yağlar varmış kıslar
ben her sabah yiyiyorum.... iyi oluyo.... enerji de lazım.... ama abartma maksimim 10 tane.....
sana ne diyim maşallah her şeyi biliyon
bunları hepimiz biliyoruzda uygulamada tırt olduğumuz için burlardayız :)
cıssss duymiiiimmm...... aaaaaa.... olmuyo öyle......avrupai olcaz dedik.... ivana sert olcaz....
sonrasında yatmadan süt içtim :) nasıl geçiyo günün?
sen hangi ara 78 kilo oldun tatlım daha 18 yaşındasın çok dikkatli ol ipin ucu kaçmasın
baş ağrılııı... yatak olsa şu masa yatı versem battaniyem yanımda olsa diye homurdanarak geçiyor... ay bu zayıflama işine o kadar taktım ki kafayı işe motive olamıyorum.... işler birikti valla... aynaya bakıyom sürekli karnımı çekiyom işte böyle olsa bacaklar erise diye diye kafayı yicem :)))
Liseye ilk geçince böyle bir hava geliyor insana :) bir de ben tam gündüm paramı alırdım sabah tostumu yerdim öğle arası tavuk döner bir de akşam dershaneye giderken cafe ye uğra hamburger ye tabi dershanede yenilen çikolatalarda eklenince bi baktım 2,3 aya tostoparlak olmuşum :) sonra lise 2 ye geçerken biriyle tanıştım tabi o yaşta ölüp bitiyorum o da bir sebep oldu zayıfladım :) ama hızlı verilen kilolar geri alınıyor bi kısmını geri aldım :)
daha bu yaşta kilo sorunu bi ömür yaşama şimdiden çöz yaşam şeklini değiştir
bitmiyor bitmiyor of be yıllar geçti sorun aynı kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?