60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kase yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın bunuda yapalım bunuda bunudaaa.... arsız gibi ne görsem istiyorum :)) diğer topiklerden akıl alıp geleyim ben....

üç tana genç anlaşıp zayıflamış helal olsun onlara.....

Pazar Vatan

çok güzel olmuşlar valla bravo hemde tam kararındalar. biliyosun genç yaşta zayıflama tutkusuyla anoreksiya veya bulimia olan çok genç var. bu gençler tam kararında kilo vermişler.

sonrasında yatmadan süt içtim :) nasıl geçiyo günün?

baş ağrılııı... yatak olsa şu masa yatı versem battaniyem yanımda olsa diye homurdanarak geçiyor... ay bu zayıflama işine o kadar taktım ki kafayı işe motive olamıyorum.... işler birikti valla... aynaya bakıyom sürekli karnımı çekiyom işte böyle olsa bacaklar erise diye diye kafayı yicem :)))

sen hangi ara 78 kilo oldun tatlım daha 18 yaşındasın çok dikkatli ol ipin ucu kaçmasın

Liseye ilk geçince böyle bir hava geliyor insana :) bir de ben tam gündüm paramı alırdım sabah tostumu yerdim öğle arası tavuk döner bir de akşam dershaneye giderken cafe ye uğra hamburger ye tabi dershanede yenilen çikolatalarda eklenince bi baktım 2,3 aya tostoparlak olmuşum :) sonra lise 2 ye geçerken biriyle tanıştım tabi o yaşta ölüp bitiyorum o da bir sebep oldu zayıfladım :) ama hızlı verilen kilolar geri alınıyor bi kısmını geri aldım :)

sabır... olacak

daha bu yaşta kilo sorunu bi ömür yaşama şimdiden çöz yaşam şeklini değiştir
bitmiyor bitmiyor of be yıllar geçti sorun aynı kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…