baş ağrılııı... yatak olsa şu masa yatı versem battaniyem yanımda olsa diye homurdanarak geçiyor... ay bu zayıflama işine o kadar taktım ki kafayı işe motive olamıyorum.... işler birikti valla... aynaya bakıyom sürekli karnımı çekiyom işte böyle olsa bacaklar erise diye diye kafayı yicem :)))
olmaması için bir neden göremiyorum.
yapamazsan saçını başını yolarım :)
bayramdan sonra dayımın oğlunun nişanı varmış.... çok dikkat ederler kiloya falan ömrümce hep bıyık altından alay ettiler benle.... ahhhh bayrama kadar bir zayıflasam ama çok az zaman kaldı malesef... bunuda kaçırdım pehh.... düğününe kadar kesin erimem lazım.... ivana sert olmam lazııım.... hep eziklediler beni yaaaa artık değişsin bu sistem istiyorum... ayyy bu nişanda 65 in altına bile düşsem ki zor beğenmezler beni... şişko derler gene.... oooffff ooooffff....
bizim düğün var 25 ekimde ben onun için uğraşıyorum . sen 68 kilosun bayram 15 ise nişan da 1 hafta sonra olsa 26 sı eder ki tam bir ay var 1 ayda 6 7 kilo verebilirsin yaparsın ve öyle fark ederki şaşar kalılar kimse alay edemez
hatunlar bende katıldım aranıza kendı başıma çabalayıp duruyorum destek olururz bırbırımıze belkı burada kg veren arkadaşları okudukça daha da gaza gelirim. ben 1.60 boyunda 63kg dayım.66ydım 1 ayda 3 kg verebıldım. pco insilün direnci ve hipotroiti hastasıyım yanı kılo yaan tüm hastalıklar bende mevcut.
63de takılı kaldım sınır oldum bıde kaçamak falanda yapınca hıç inmedi kılom 2 haftadır neyse ben günlük 45 dk olan yürüyüşlerimi artık günde 2 ye çıkardım bugünden ıntibaren bır sabah 45dk bır akşam 45dk yuruyecegım. yeşil çayı bır türlü sevemedim onu içemiyorum 2 ana oğun bır ara oğun yapıyorum akam 6dan 7 den sonra yemek yemek yok çay serbest onuda ben içmıyorum. benım yerımde başkası olsa bu tempoda çok rahat tıkır tıkır gitmişti kılolar ama benım yağlar taşlaşmış sanırım
14 yaşımdan berı 60dan aşağı hiç inmedim bu sefer elımden gelenın fazlasını yapacağım burayada bıldırcem kızlar istersek yaparız yeterkı kafamızda bıtırelım. kılolarımızı hemen almadık hemen veremeyiz az azım gösterecegız kıçımızı kaldırıp hareket edeceğiz
uzun oldu dıye okumamazlık etmeyın hee hadi kızlar koşuya
hoş geldin sefa geldin yaş kaç kardiişş.... burda bi 30 luklar var birde 17 lik 18 lik çıtırlar...
hatunlar bende katıldım aranıza kendı başıma çabalayıp duruyorum destek olururz bırbırımıze belkı burada kg veren arkadaşları okudukça daha da gaza gelirim. ben 1.60 boyunda 63kg dayım.66ydım 1 ayda 3 kg verebıldım. pco insilün direnci ve hipotroiti hastasıyım yanı kılo yaan tüm hastalıklar bende mevcut.
63de takılı kaldım sınır oldum bıde kaçamak falanda yapınca hıç inmedi kılom 2 haftadır neyse ben günlük 45 dk olan yürüyüşlerimi artık günde 2 ye çıkardım bugünden ıntibaren bır sabah 45dk bır akşam 45dk yuruyecegım. yeşil çayı bır türlü sevemedim onu içemiyorum 2 ana oğun bır ara oğun yapıyorum akam 6dan 7 den sonra yemek yemek yok çay serbest onuda ben içmıyorum. benım yerımde başkası olsa bu tempoda çok rahat tıkır tıkır gitmişti kılolar ama benım yağlar taşlaşmış sanırım
14 yaşımdan berı 60dan aşağı hiç inmedim bu sefer elımden gelenın fazlasını yapacağım burayada bıldırcem kızlar istersek yaparız yeterkı kafamızda bıtırelım. kılolarımızı hemen almadık hemen veremeyiz az azım gösterecegız kıçımızı kaldırıp hareket edeceğiz
uzun oldu dıye okumamazlık etmeyın hee hadi kızlar koşuya
geçen yıl küçük oğlunun düğünü vardı özendim etek giydim diz üstü hafif, altına topuklu ayakkabı.... tabi tombalakım ne laflar yediler beni... inşallah dediğin gibi olur da bu sefer apışıp kalırlar.... ahh bi olsaa ahh bi olsa.... hay ağzın bal yesin 6 - 7 kilo... oooyy ooyy oyyy hayali bile güzel.... 61 62 oluruummm ayyyy.... aman ne derlerse desinler ben orlara varayımdaa :)))
hoş geldin sefalar getirdin.
ev hanımısın herhalde sabah akşam vakit bulduğuna göre yürüyüşe.
kuşum bi üşün şimdi 61 kilo olmuşsun ki imkansız değil grçekten bak çok samimiyim onların ağzı açık kalınca sen o hızla 55 olursun kız 1 ayda. söyle şıkır şıkır giyersin ay hayali bile süper be aynı benim içinde gerçerli sabah erken kalkıp spor yapayım dedim oğlum sabaha kadar öksürdü hiç uyutmadı yapamadım tabi ama bu gün sabah akşam yapacam...
geçmiş olsuun... oğluşun kaç yaşında bebiş mi daha....
55 ölüüürüüüm.... kıııızzz ne güzel şeyler söylüyorsun vallaa.... o kilolara geldik mi ivana sert pabucumuzu yesin bacım :)))
iş yerinde o kadar sıkılıyorum ki ne yapsam sıkıldıkça yemek istiyorum ne yapayım ya bi akıl verin bana:18: :18: :18:
aman diyim... olmadı buu.... benim çöp aburcubur ambalajıyla dolar dolar taşardı... bir haftadır açıp boş olduğunu gördükçe mutlu oluyorum..... sağlıklı besleniyorum diyorum baktıkça... hani karatay diyor yaa ambalajlı hiç bir şeyi yemeyin yedirmeyin... o geliyo aklıma elim bir şeye uzanırken... çok haklı... hep uzun ömürlü olsun diye kimyasalları basıyolar bizde löp löp yiyiyoruz... sonra löp löp oluyoruz...
iş yerınde canın sıkıldıkça bişey yemek istıyorsan yemegını tam yememişsin demektır yeterlı kadar yada şekerlı unlu g.i yüksek beslendıysen 1 1.5 saate kadar tekrar canın bişeyler yemek ister. iş yerındekendın için abur cubur bulundurma hiç alma kendine ole şeyler çok acıkırsan elma ye hemen iştahın kapanır üzerine bolca su iç yada 3 5 badem ye yada bır meyvalı yoğurt öğününde guzel beslen tek çeşit yeme yeil çayı sevıorsan aralarda iç iştah kapanır acıkmazsın hemen hem metabolizmayıda çalıştırır ben sevemedim yaa bır türlü keşke içebılsem
Selam kızlar
Bu sabah 2 yumurta akından soğan mantar ve lorlu bir omlet yaptım birde güzel yedim çok lezzetliydi
Ara da birşey yemedim
Öğlen tavuklu salata yedim 1 bucuk tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koydum bol da limon tabiki
Ara da sütlü nescafe içtim şekersiz
Şimdi bir tane ayran
Akşam da nasipse
Sirkeli sarımsak limonlu söğüş karides
Buharda brokoli
1 kase de cacık yemeyi düşünüyorum
Öyle hazırlandım diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?