merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce 70-79 kilo aralığında ki arkadaşlarla beraberdim 74 kiloydum 1 ayda 68 kiloya indim ve diyeti bıraktım yaklaşık 2 aydır herşey yedim sonuç olarak 1 kilo aldım şuan 69 kiloyum ve bugün diyette 2.günüm 30 ağustosa kadar 60 kilo olmak istiyorum inşallah bu seferde sizlerle beraber veririz bu kiloları:enbuyukkk:
özelden at canım kullanıcı adını sifrenı bakayım hemen..bugun cok gec gelcem cunku eve..
kızlar meraba bnde 66 kiloyumm 59 olmak istiorummm bnide içinize alır mısnızz???? motivasyona çok ihtiyacım war kilo vermm duraksadııı artık eskisi gibi veremiorum...
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce 70-79 kilo aralığında ki arkadaşlarla beraberdim 74 kiloydum 1 ayda 68 kiloya indim ve diyeti bıraktım yaklaşık 2 aydır herşey yedim sonuç olarak 1 kilo aldım şuan 69 kiloyum ve bugün diyette 2.günüm 30 ağustosa kadar 60 kilo olmak istiyorum inşallah bu seferde sizlerle beraber veririz bu kiloları:enbuyukkk:
günaydın fulyam:)opuyorumnanaktan
günaydın latin şekerimopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun kuzuuuumkaydirigubbakcemile3
ne yaptın ablasının prensesilmaz:bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve iki tatlı kaşığı sirke...opuyorumnanaktan
evet mervem çok tok tutuyo ve hiç halsizlik yapmıyozemuszemus
bitanem 6 şapka tekniği bir eğitim terimi...bu teknikte 6 değişik renkte şapka var ve her renk bir düşünce biçimini ifade ediyor;mavilumlu,kırmızı:şüpheci..gibi...öğrencilere bir konu ve bir şapka verilerek o konu hakkında şapka renginin gerektirdiği biçimde düşüncelerini ifade etmesi isteniyor...böylece çocuk;aynı konu ya da soruna çok farklı açılardan bakmayı,çok yönlü düşünmeyi öğreniyor..opuyorumnanaktan
günaydın tatlıııım:)ben kitabımı(şibumi)bitirdim ama o da beni bitirdi...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım:)
hepinize tekrar günaydın...
destur var mı ?
oleyyyy olmuş
Ciciş şimdi gördüm mesajını, hemen özelden gönderiyorum
hoşgeldiniz kızlar aramıza
cicişler ben bugün bunalım durumdayım gene çok yiyorum yaaaaaa
ablam ben daha yeni başlayabildim başlangıç çok sürüklemiyo ama sonrası heyecanlancak gibi şimdiden bazı şeyleri merak etmeye başladım
kızlaaar dün alacakaranlık diye bi film var onu seyrettim harika bi film herkese tavsiye ediyorum.izlediğiniz en enteresan aşk filmi olacaktır heralde :kedi:
olmazmı zabınımmm kaydirigubbakcemile3
olmuş olmuşşş :lepi:
hoşgeldin canımm a.s.
bi çıkamadın şu bunalımdan haalmaz:
evet canım ögleden sonra 3te.. ben 9a kurdum saati.. hazırlanamam dıye kaydirigubbakcemile3
sacımı,makyajımı,manıkurumu,pedikürümü falan herseyımı kendım yapıcem.. kuaförüm yok istanbulda.. olsa da hepsı dunyanın parası tutuyor.. degmez
bugun bir ilki basardım ve ballı sırkelı su ıctım.içebildim..cok zor oldu ama. luna ve benek abla zindelık verıyor dıyorlardı..o yüzden içtim.
dogru mu koymusum.. bır bardak ılık suya ıkı yemek kasıgı sırke ve bır cay kasıgı bal???
pazartesi spor yapmaya tekrar başlamıştım.dün akşam da sproumu yaptımalkisalkisalkis no trouble zones mu ne var.ondan.karın,kol,baldır,yan bölgeleri çalıştırıyorum.birgün walk at home birgün onu yapacam.bakalım.bu arada çok halsizlik ve unutkanlık vardı bende.b12 eksiktir diye düşünüyorum.aylar oldu süt içmiyordum.bugün süt içmeye başladım.annemede böbrek ve ciğer sipariş ettim.akşama onlardan yiyecem.bakalım halsizliğim geçecekmi.
beni kariyernetten 1 kere bile aramadılar bugüne kadar nerde yanlış yapıyorum anlamadım ciciş :sm_confused:
kızlarr kilo çizelgesi nerden yapılıor_hangi bölümde bulunuor?
Artık benimde bi cetvelim var
Gelelim hesap zamanına dün ne yedim :)
sabah : 1 simit + yeşil çay
Ara : 1 şeftali
öğle : Mercimek çorba + salata
ara : grisini
akşam : yoğuttlu ıspanak kavurma bir dilim k.ekmeği
gece çooook küçük bir dilim kestaneli yaş pasta :asigim:
bu arada elma kroma devam ediyorum ama x-tra gel e ara verdim kiloları vereyim sonra sarkan kısımları onunla toparlarız diye :1rolleyes:
Bir profesör, yüksek lisans öğrencilerine pazarlama kavramlarını anlatıyordu:
1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.
Bu, doğrudan pazarlamadır.
2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza 'O Çok zengin. Evlen onunla!' dedi.
Bu, reklamdır.
3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.
Bu, tele pazarlamadır.
4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını açtınız, çantasını düşürünce eğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra 'Bu arada ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dediniz.
Bu, halkla ilişkilerdir.
5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve 'Duyduğuma göre Çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?' dedi.
Bu, marka bilinirliğidir.
6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim . Evlen benimle!' dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı.
Bu, müşteri geribildirimidir.
7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı.
Bu, arz-talep uyuşmazlığıdır.
8. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına
yaklaştınız, ama siz bir şey söyleyemeden önce biri gelip ona 'Ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dedi ve kız onunla gitti.
Bu, sizin pazar payınıza göz koyan rekabettir.
9. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim, evlen benimle!' diyecekken karınız geldi.
Bu, yeni pazarlara girememektir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.
2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza 'O Çok zengin. Evlen onunla!' dedi.
Bu, reklamdır.
3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.
Bu, tele pazarlamadır.
4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını açtınız, çantasını düşürünce eğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra 'Bu arada ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dediniz.
Bu, halkla ilişkilerdir.
5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve 'Duyduğuma göre Çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?' dedi.
6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim . Evlen benimle!' dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı.
7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı.
yaklaştınız, ama siz bir şey söyleyemeden önce biri gelip ona 'Ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dedi ve kız onunla gitti.
9. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim, evlen benimle!' diyecekken karınız geldi.
Kızlar selam..Ben felaket bir haldeyim..Daha önce bahsetmiştim yasmin kullanıyorum diye..İki gün önce ilacım bitti.Şimdi regl olmayı bekliyorum ve psikolojim berbat.Her yere saldırıyorum.Biraz önce eşime bile çıkıştım,şimdi çok üzgünüm.Çarpıntım var,elim kolum kalkmıyor,afacan tepemde,kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum.Felaketim felaket.
Sabah da 56,3 geldim tartıda.Sanırım ödem yapmaya başladı vücut...Offf şu bir-iki gün geçsin,ben de normale döneyim,başka bir şey istemiyorum vallahi...:bbo:
Bu, reklamdır.
Bu, tele pazarlamadır.
Bu, halkla ilişkilerdir.
Sen de ne marifetler varmış fiume...Vallahi bravo.Bu arada şu an iş görüşmesine girmişsindir sanırım,hayırlı ise olsun,Allah gönlüne göre versin canım...
Ay iki yemek kaşığı mı? Ben iki tatlı kaşığı sirke,bir çay kaşığı kadar bal koyuyorum..Bir de ılık suyu biraz sıcağa yakın yapıyorum..
Unutkanlığa ceviz birebirdir canım (Omega3)..Bence ara öğünlerinde 2-3 tane cevize denk gelecek,ceviz içi ye fibulacım..
Geçen sene ben telefonu buzdolabında bırakacak kadar dalgınlık ve unutkanlık çekiyordum.Cevize başladım bir kaç gün içinde faydasını gördüm..
Canım tabi ben neden arayıp aramadıklarını bilemem ama kariyer netteki(ve diğer büyük sitelerdeki tabii) ilanların %70 oranında reklam olduğu söyleniyor.Yani şirket sadece adını duyurmak için böyle bir yol izliyor.Çünkü bu yol normal reklamdan daha ucuz ve oldukça fazla insana ulaşıyor..Hatta geçtiğimiz kış haber kanallarından birinde (isim vermeden) bu konu hakkında çok güzel bir program yapılmıştı...
Bir de şöyle bir durum var:İş sahibi ilanı veriyor ve diyor ki ilanım (atıyorum) 10 gün yayınlansın (Çünkü uzun vadeli ilanlarda dolayısıyla fiyat daha düşük oluyor).Sonra bu firma elemanını 5.gün buluyor,fakat anlaşma olduğu için ilan bu 5. günden sonra da bir 5 gün daha yayınlanıyor,aslında ihtiyaç kapatılmış durumda ama senin bundan haberin yok....(Anlatabilmişim dir umarım)
tego,shatsy ve inci478 hoşgeldiniz...
opuyorumnanaktan
Kızlar selam..Ben felaket bir haldeyim..Daha önce bahsetmiştim yasmin kullanıyorum diye..İki gün önce ilacım bitti.Şimdi regl olmayı bekliyorum ve psikolojim berbat.Her yere saldırıyorum.Biraz önce eşime bile çıkıştım,şimdi çok üzgünüm.Çarpıntım var,elim kolum kalkmıyor,afacan tepemde,kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum.Felaketim felaket.
Sabah da 56,3 geldim tartıda.Sanırım ödem yapmaya başladı vücut...Offf şu bir-iki gün geçsin,ben de normale döneyim,başka bir şey istemiyorum vallahi...:bbo:
canım topiğimizin diğer kızlarını bilmiyorum ama bugün iyi olan kimseyi görmedim ben. sabah kalktığımdan beri acaip gerginim ve o gerginliğim geçmiyo dahada katlanıyo.tansiyonum oynuyo sanırım baş ve ense ağrısı var ve bütün vücudüm titriyo ara ara.ve bu gerginlik nerdeyse konuştuğum herkeste var canımcım.bi enerji kaçağı var sanırım :1shok:
Sen de ne marifetler varmış fiume...Vallahi bravo.Bu arada şu an iş görüşmesine girmişsindir sanırım,hayırlı ise olsun,Allah gönlüne göre versin canım...
Ay iki yemek kaşığı mı? Ben iki tatlı kaşığı sirke,bir çay kaşığı kadar bal koyuyorum..Bir de ılık suyu biraz sıcağa yakın yapıyorum..
Unutkanlığa ceviz birebirdir canım (Omega3)..Bence ara öğünlerinde 2-3 tane cevize denk gelecek,ceviz içi ye fibulacım..
Geçen sene ben telefonu buzdolabında bırakacak kadar dalgınlık ve unutkanlık çekiyordum.Cevize başladım bir kaç gün içinde faydasını gördüm..
Canım tabi ben neden arayıp aramadıklarını bilemem ama kariyer netteki(ve diğer büyük sitelerdeki tabii) ilanların %70 oranında reklam olduğu söyleniyor.Yani şirket sadece adını duyurmak için böyle bir yol izliyor.Çünkü bu yol normal reklamdan daha ucuz ve oldukça fazla insana ulaşıyor..Hatta geçtiğimiz kış haber kanallarından birinde (isim vermeden) bu konu hakkında çok güzel bir program yapılmıştı...
Bir de şöyle bir durum var:İş sahibi ilanı veriyor ve diyor ki ilanım (atıyorum) 10 gün yayınlansın (Çünkü uzun vadeli ilanlarda dolayısıyla fiyat daha düşük oluyor).Sonra bu firma elemanını 5.gün buluyor,fakat anlaşma olduğu için ilan bu 5. günden sonra da bir 5 gün daha yayınlanıyor,aslında ihtiyaç kapatılmış durumda ama senin bundan haberin yok....(Anlatabilmişim dir umarım)
tego,shatsy ve inci478 hoşgeldiniz...
opuyorumnanaktan
yüzde 30luk kısmı dahi olsa degerlendirmek zorundayıss.sen kovalamaya devam et..bir gün olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?