60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldın inci..

insallah hepberaber vericess kıloları...

Yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz,
hep beraber vercez kiloları, kararlıyız a.s.

yediklerimi yazayım;
Sabah: 2 kayısı, bir avuç kiraz
ara: bir avuç kiraz
öğlen: piliç ızgara ve salata

1litre de su içtim bir de nescafe içmeyi düşünüyorum sütlü ama şekersiz:)

özelden at canım kullanıcı adını sifrenı bakayım hemen..bugun cok gec gelcem cunku eve..

Ciciş şimdi gördüm mesajını, hemen özelden gönderiyorum

kızlar meraba bnde 66 kiloyumm 59 olmak istiorummm bnide içinize alır mısnızz???? motivasyona çok ihtiyacım war kilo vermm duraksadııı artık eskisi gibi veremiorum...

hoşgeldiniz kızlar aramıza

cicişler ben bugün bunalım durumdayım gene çok yiyorum yaaaaaa

ablam ben daha yeni başlayabildim başlangıç çok sürüklemiyo ama sonrası heyecanlancak gibi şimdiden bazı şeyleri merak etmeye başladım
kızlaaar dün alacakaranlık diye bi film var onu seyrettim harika bi film herkese tavsiye ediyorum.izlediğiniz en enteresan aşk filmi olacaktır heralde :kedi:

destur var mı ?

olmazmı zabınımmm kaydirigubbakcemile3

olmuş olmuşşş :lepi:

hoşgeldin canımm a.s.

Ciciş şimdi gördüm mesajını, hemen özelden gönderiyorum

hoşgeldiniz kızlar aramıza

cicişler ben bugün bunalım durumdayım gene çok yiyorum yaaaaaa

bi çıkamadın şu bunalımdan haa lmaz:

bencede cicişşşsenağlama

Bir profesör, yüksek lisans öğrencilerine pazarlama kavramlarını anlatıyordu:

1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.

Bu, doğrudan pazarlamadır.

2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza 'O Çok zengin. Evlen onunla!' dedi.

Bu, reklamdır.

3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp 'Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz.

Bu, tele pazarlamadır.

4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını açtınız, çantasını düşürünce eğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra 'Bu arada ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dediniz.

Bu, halkla ilişkilerdir.

5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve 'Duyduğuma göre Çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?' dedi.

Bu, marka bilinirliğidir.

6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim . Evlen benimle!' dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı.

Bu, müşteri geribildirimidir.

7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim. Evlen benimle!' dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı.
Bu, arz-talep uyuşmazlığıdır.

8. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına
yaklaştınız, ama siz bir şey söyleyemeden önce biri gelip ona 'Ben Çok zenginim. Benimle evlenir misin?' dedi ve kız onunla gitti.

Bu, sizin pazar payınıza göz koyan rekabettir.

9. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp 'Ben Çok zenginim, evlen benimle!' diyecekken karınız geldi.

Bu, yeni pazarlara girememektir.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sen de ne marifetler varmış fiume...Vallahi bravo.Bu arada şu an iş görüşmesine girmişsindir sanırım,hayırlı ise olsun,Allah gönlüne göre versin canım...

Ay iki yemek kaşığı mı? Ben iki tatlı kaşığı sirke,bir çay kaşığı kadar bal koyuyorum..Bir de ılık suyu biraz sıcağa yakın yapıyorum..

Unutkanlığa ceviz birebirdir canım (Omega3)..Bence ara öğünlerinde 2-3 tane cevize denk gelecek,ceviz içi ye fibulacım..

Geçen sene ben telefonu buzdolabında bırakacak kadar dalgınlık ve unutkanlık çekiyordum.Cevize başladım bir kaç gün içinde faydasını gördüm..

beni kariyernetten 1 kere bile aramadılar bugüne kadar nerde yanlış yapıyorum anlamadım ciciş :sm_confused:

Canım tabi ben neden arayıp aramadıklarını bilemem ama kariyer netteki(ve diğer büyük sitelerdeki tabii) ilanların %70 oranında reklam olduğu söyleniyor.Yani şirket sadece adını duyurmak için böyle bir yol izliyor.Çünkü bu yol normal reklamdan daha ucuz ve oldukça fazla insana ulaşıyor..Hatta geçtiğimiz kış haber kanallarından birinde (isim vermeden) bu konu hakkında çok güzel bir program yapılmıştı...
Bir de şöyle bir durum var:İş sahibi ilanı veriyor ve diyor ki ilanım (atıyorum) 10 gün yayınlansın (Çünkü uzun vadeli ilanlarda dolayısıyla fiyat daha düşük oluyor).Sonra bu firma elemanını 5.gün buluyor,fakat anlaşma olduğu için ilan bu 5. günden sonra da bir 5 gün daha yayınlanıyor,aslında ihtiyaç kapatılmış durumda ama senin bundan haberin yok....(Anlatabilmişim dir umarım)

kızlarr kilo çizelgesi nerden yapılıor_hangi bölümde bulunuor?

tego,shatsy ve inci478 hoşgeldiniz...

opuyorumnanaktan

:roflol: çok beğendim bunu yaa..

Kızlar selam..Ben felaket bir haldeyim..Daha önce bahsetmiştim yasmin kullanıyorum diye..ıki gün önce ilacım bitti.Şimdi regl olmayı bekliyorum ve psikolojim berbat.Her yere saldırıyorum.Biraz önce eşime bile çıkıştım,şimdi çok üzgünüm.Çarpıntım var,elim kolum kalkmıyor,afacan tepemde,kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum.Felaketim felaket.

Sabah da 56,3 geldim tartıda.Sanırım ödem yapmaya başladı vücut...Offf şu bir-iki gün geçsin,ben de normale döneyim,başka bir şey istemiyorum vallahi...:bbo:

canım topiğimizin diğer kızlarını bilmiyorum ama bugün iyi olan kimseyi görmedim ben. sabah kalktığımdan beri acaip gerginim ve o gerginliğim geçmiyo dahada katlanıyo.tansiyonum oynuyo sanırım baş ve ense ağrısı var ve bütün vücudüm titriyo ara ara.ve bu gerginlik nerdeyse konuştuğum herkeste var canımcım.bi enerji kaçağı var sanırım :1shok:

kaydirigubbakcemile3

sanırım haklısın canım bana hepböyle ilanlar geliyor sanırım.bide bu tamamiyle benim tezim ben bekarkende kariyernette ilanım vardı günde 2-3 firma arardı.tamam kriz var ama hiç aranmamamın nedeni sanırım bekarlara öncelik veriyorlar.evli insanların sorumluluklarının çok olduğunu düşünüyorlar ki ben bunu bi kaç iş görüşmemde açık açık duydum

kızlar aynı belirtiler bende de var ne oluyor bize hem kavgacıyım hem alınganım, aynı ağrılar sıkıntılar bende de var

arkadaşlar ben de 68 kiloyum. geçen yıl bu zamanlarda 73 kiloydum. hedefim 64 kiloya düşmek. 1 haftadır akşamları 1 saat tempolu yürüyorum ama onun dışında hiçbirşey yapmıyorum bol bol abur cubur yiyorum sonra da pişman oluyorum

Kızlar nerdesiniz yahuu??

bu arada neşeli kız hoşgeldin sende aramıza..

Bende bugünki menümü yazayım
Sabah:5 tane pirinç patlaaa, kk beyaz peynir, domates salatalık
Ara:1 bardak neskafe, 1 tane pirinç patlaaa
Öğlen: tıvık şiş, azcık pilav, 1 bardak ayran
Ara:1 tane pirinç patlaaa :), 1 tabak karpuz
Akşam: yarım kaşarlı simit ve beyaz peynir
hatta su anda yemekteyim.. Önce callanetics hareketleri yaptım biraz üstüne 4 mil yürüdüm. Duş falan derken kendime başka bişey hazırlamaya üşendim.. Ekmeklikte yarısı yenmiş kaşarlı simit buldum peynirle ve yeşil çayla onu yiyorum..:kedi: kaydirigubbakcemile3

ay valla nerden duyduysam artık..öyle kalmıs aklımda.. yarın sabah sizin tarife göre yapıcam.. zorla içtim zaten..

mervecim Lunanın dediği de dogru..cok ucuz bır reklam yöntemı cunku.. fakat hiç aranmaman da garip canım. aldım özel mesajını. su an cok yorugunum.yenı geldım eve.yarın sabah da görusmem var. ögleden sonra yarın bakarım.Lunanın dedıgını ben de duydum ..helekı krız dönemınde iyice azdılar bence..nasılsa dikkat cekmıyor dıye.. cunku krız nedeıyle alımı durdurulan sürüyle pozisyon var ama (torpil/referans hariç)iş bulmanın baska yolu da yok maalesef.. yüzde 30luk kısmı dahi olsa degerlendirmek zorundayıss.sen kovalamaya devam et..bir gün olacaktır..

yüzde 30luk kısmı dahi olsa degerlendirmek zorundayıss.sen kovalamaya devam et..bir gün olacaktır..

Tabii ki fiumecim,mecburen.Yok kimse umudunu ve isteğini kaybetmesin zaten.Bazen umulmadık zamanlarda,umulmadık şeyler karşınıza çıkabilir...

Bu arada ben kardeşimden bahsetmiştim bir ara..O da bu iş sitelerinin birinden buldu işini,hem de en umutsuz bir anında ..

Allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun...:Saruboceq:

Bu gün yediklerim:

Sabah:
sirke-bal karışımı

yarım saat sonra:
1,5 kk peynir
domates,salatalık,yeşil biber
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

öğlen:
300 gr. kadar üzüm

Akşam:
2 dilim börek
1 kupa şekersiz çay

Aşkım kocacım bugün iyi değilim diye bana böğürtlenli magnum süprizi yaptı.Ama onu bile hiççççç canım istemiyor,dolaba koydum yarın öğlen yemeği niyetine yemeyi düşünüyorum,tabii canım isterse...Çok manasızım bu gün arkadaşlar...
:1no2:

Bu arada bu akşam Stephenıe Meyer'ın Alacakaranlığına başladım...Bir solukla ilk 2 bölümünü okudum..Dili çok güzel,akıcı..Sanırım bir ekşına ihtiyacım var benim....:1ninca:kafamçokkarıştı

merhaba canlarıııım....
ne o,yine alçak uçuşta bugün tüm topiğimiz:)
eeee unuttunuz galiba,toplu regl dönemi sendromundayız...:roflol::roflol:
ama benim kas gevşeticiler sağolsun,nerdeyse haberim bile olmadı...:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…