ay tatlım benim geliriz kız hemde öle bi gelirizki
ben doğum da 93 kiloydum kaynım nişanlandı bi hır bi hırs 58 le düğüne gittim kızım yaaaa ay herkes ne yaptın ne yaptın diyordu.
oğluşum 4 yaşında ablası ellerinden öper
olur tabıkıde nıye olmasın aynı şehırde olanlar toplaşır
bende onu öperiim... bayılırım çocuklara :)) 93 woouwww.... mucizevi bişi yapmışın helal olsun.... tamam hedefe kilitendik 50 leri görmeden dönmek yok...
istanbul bahçeköy
ben ANKARA'dayım ben yuruyuşlerı koşu bandında yapıyorum kızlar o nedenle kışında bırakmam dıye düşünüyorum yoksa yok hava soğuk yağmurlu kar var dıye çıkmazdım bu sene bu işi halledeyım seneye bebek olur inşallah
istiyorum ama yemiyorum sıkılıyorum çok boş vaktim oluyor valla sinirden çatıyorum ustalara çalışmaktan soğudum ben ya .
ay bende içemiyorum yeşil çayı.
şey fındık var arada yiyorum işte mandalina yedim 1 tane o kadar .
dikkate ederim vazgeçmem kıslar siz korkmayın hepimiz istediğim kiloya gelince buluşuruz belkimde
istanbul bahçeköy
senin hayat enerjin çok yüksek gerçekten merak ettim seni ikimizde 55 olanakadar yakandan düşmiycem sakın kaçma bak ona göre haaaa
ben ANKARA'dayım ben yuruyuşlerı koşu bandında yapıyorum kızlar o nedenle kışında bırakmam dıye düşünüyorum yoksa yok hava soğuk yağmurlu kar var dıye çıkmazdım bu sene bu işi halledeyım seneye bebek olur inşallah
arkidişler 3 idiots filmini izlemediyseniz izleyin süpermiş.... güldüm ağladım güldüm ağladım sinirlendim sevindim bütün ayarlarımı bozdu film....
izliycek güzel film aranıyoz bızde eşimle filmın konusu ne güzel dıyosan izleyelımm
kızlar bende film önerisinde bulunayım piyanist kesinlikle izlenmeli ben bır izlediğim filmi bır daha izlemeyı sevmem keyıf almam ama bu filmı 3 kez izledim herçek yaşanmış bır hayat hıkayesıdır Yahudi soy kırımını konu alan bır filmdir. elli ilk öpücükde güzel akıl oyunları, yeşil yol, özgürlüğün bedeli ,haciko bunlar en beğendiklerim
kızlar bu arada 40 dk yuruyeyım dıye koşu bandına çıkdım hiç halımde yoktu sabahta spor yapmıştım ya neşe bana bır güç geldi 1 saat yürüdüm şimcik yeşil çay içiyorum. bu çayı bugun aldık tadı güzelmiş marka ismi verilmiyor herhalde ondan dıyemıyorum ama mısırpüsküllü acı degıl tadı yumşak
bu hafta güzel gitti 2.1 kg iyi... malum günleri kara çevirmeyi başardım... bakalım haftaya ne olacak....
hafta sonuda Taare Zameen Par/Her Çocuk Özeldir bunu izlicem ve Bridget Jones un Günlüğü nü izlicem bunlarda pek meşhur...
valla bizim evde iki tv var biri oğlumda biri kocamda beraber başarırsak izliyoruz yoksa malesef geçen hafta milenyum sersinin 2. filmi vardı ki yal var dım yok izletmediler. kitap sersini bayılarak okumuştum eşimle beraber ilk filmi izledik ama 2. olmadı işte....
ben özgür değilim akşam gözümün önünde tatlılar kurabiyeler kuruyemiş götürdüler valla sofralarını da ben kuruyorum
aaaa niye sana böyle yapıyolar kızdım şimdi..... o kadar yüz verme kız onlara.... oğlunda olsa kocanda olsa....neyse bastın feminist damarıma :)) sen bana bakma bacım.... işte bunları tahmin edebiliyorum yaa evde gözünün önünde bir şeyler yenirken tutmak kendini çok zor oluyo... helede çocuk varsa evde mutlaka abur cuburda oluyo... aaa bak doktorum programında demişlerdi ki canı çukulata isteyen çocuğunuza üzerine kako serpilmiş muz verin diye... amaç çukulatadan uzak tutmak... tabi bu bize değil çocuklara muz bizim için fazla kalorili malesef....
ama napıyoruz avrupai hatun olmaksa hedefimiz ommmm deyip odaklanıyoruz... onlarda bak çifter çifter doğuruyolar sanki ben doğurmuşum onların yerine... hiç bir emare belirti yok hatunlarda...
ben dediğim gibi yalnızım o yüzden eve bir şeyde almıyorum... geçen aylarda dolap taşardı :)) almayınca yemiyorum haliyle... mesela dün lahana aldım çorbasını yapçam diye... sabah uyanamayıp yapamadım tabi... çiğ lahana yicem bütün gün bakalım öyle olunca etki edecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?