60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçmıyorum canım bizde tartı yok zaten 2 haftadan daha kısa bir süre sonra diyetisyende tartılacağım o zaman güzel haberlerimi getireceğim inşallah :)

20 tl bir tartı alı verr.... 150 tl lik bosh aldım ikisini yan yana koydum ikisinde de aynı rakam görünüyor....sağlam oluyolar yani... hade nakalım bekliyoruz... tartısız nasıl yaşanır yaa.... ben işe getircem nerdeyse.....

işlerimide yaparım çenemide yaparım....toparladım çok şükür birikenleri.... az bişi kaldı.. onlarıda halletçem şindik....

yolla bana yardım edeyim sana.
bana iş yetişmiyor sıkılıyorum ama bugün yemek aklıma gelmiyorrrrrr

ne uzun güün ama lahanalar işe yaradı bacılarıım... sizde tüketin.... daha doğrusu lahana mı erik mi bilemicem birinden biri işe yaradı...

ne uzun güün ama lahanalar işe yaradı bacılarıım... sizde tüketin.... daha doğrusu lahana mı erik mi bilemicem birinden biri işe yaradı...

senin bahsettiğin şu zerdeçal tarçın zencefil araştırdım da çok işe yarıyormuş akşam alayım snede yap
bu akşam başlıyom

senin bahsettiğin şu zerdeçal tarçın zencefil araştırdım da çok işe yarıyormuş akşam alayım snede yap
bu akşam başlıyom

ben aldım o tozlarıı tee ne zamandır duruyo bir yapmak kaldı... ok bu akşam başlayalım madem.... yoğurt alayım giderken unutmadan...

kepekli bulgur buldum.... 65 in altına indiğim gün patlıcanlı kepekli bulgur pilavı yapacam.... bir başka zamanda da kepekli bulgurdan kısır yapıcam.... bakalım nasıl olcak... şimdilik öylece beklesinler beni... sizii yicem diyee tehdit ediyorum mutfağa girip çıkıp.... piskolojik işkence yapıyorum onlara.... hatta kepekli spagetti buldum.... arada ödül diye bunları vercem kendime :)

yok hacı jilyan mıdır julyan mıdır o beni aşar.... şinav çekiyo gacılar.... hepsi kaslı kaslı.... benim kolcağızlarım bu hokkalı vücudu nasıl yerden ayırsın pufff...

dizi izliyoruz yalan dünya sanki benim inadıma hepsi bi incelmil zayıflamış çatır çatır çatladım.
kaynanam yanımdaydı şunun fiziğine bak ah şu ne güzel olmuş nerdesin baaacım morele ihtiyacım var bırak bulguru makarnayı sakın yiyim deme bu bunalımdan çıkmam lazımmmmmm sende motivasyonu bozma sakın

ben aldım o tozlarıı tee ne zamandır duruyo bir yapmak kaldı... ok bu akşam başlayalım madem.... yoğurt alayım giderken unutmadan...

ben alamadım tozları meyve almak için pazara gittiş kociş yarın aktara uğrarsın dedi arabayı park edecek yer yoktu neyse işte evde kabuk tarçın vardı çayıma kodum iştim.
akşam yemeğine 1 kase tarhana çorbası bol acı turu biberli salata yedim.
dizidekileri gördümya dahada acıkmam

Kızlar dayanamadım ve eczaneye gidip tartıldım vee 63,4 çıktım gaza da getirdi bu durum beni durmak yok tam gaz devam !! :))))

Kızlar dayanamadım ve eczaneye gidip tartıldım vee 63,4 çıktım gaza da getirdi bu durum beni durmak yok tam gaz devam !! :))))

eczanede 63.4 çıktıysan kılon daha azdır çünkü sabah aç ve çıplak tartılmalısın şimdi ayanda ayakkabı gıysı falan fazla gelırsın

kızla bugn arkadaşım geldi sabahtan bıze akşama kadar benmleydı vakıtımız çok üzel geçti ama ben diyetı boşladım tabı spor yapmak şöyle dursun yedıklerımı saymayım bile pizzayımı deyım avuç avuç çekırdegı çerezi mi meyvaları mı pidelerimi dondurmayı mı hangı bırını deyım bugun vasattı dıyetım.

dü fazladan 1 saat yürüdüm ya acısını çıkarırı gibi çok yedim. ben bır yere gidince yada bana bırı gelınce sapıtıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…