gerçeklerden kaçılmaz yeğen :)) nereyee kaççan kaçsan kaçsan....eninde sonunda gelecekler mecbuur :)
kaçmıyorum canım bizde tartı yok zaten 2 haftadan daha kısa bir süre sonra diyetisyende tartılacağım o zaman güzel haberlerimi getireceğim inşallah :)
kiimse yok muuuuu çok yalnız kaldım çokkkk
kiimse yok muuuuu çok yalnız kaldım çokkkk
anam sende gitmişin zaten...
geldim. çok konuş sen beni yalnız bırakma
sıkılıyorum ya işyerinde
işlerimide yaparım çenemide yaparım....toparladım çok şükür birikenleri.... az bişi kaldı.. onlarıda halletçem şindik....
ne uzun güün ama lahanalar işe yaradı bacılarıım... sizde tüketin.... daha doğrusu lahana mı erik mi bilemicem birinden biri işe yaradı...
senin bahsettiğin şu zerdeçal tarçın zencefil araştırdım da çok işe yarıyormuş akşam alayım snede yap
bu akşam başlıyom
ben aldım o tozlarıı tee ne zamandır duruyo bir yapmak kaldı... ok bu akşam başlayalım madem.... yoğurt alayım giderken unutmadan...
20 tl bir tartı alı verr.... 150 tl lik bosh aldım ikisini yan yana koydum ikisinde de aynı rakam görünüyor....sağlam oluyolar yani... hade nakalım bekliyoruz... tartısız nasıl yaşanır yaa.... ben işe getircem nerdeyse.....
Kızlar dayanamadım ve eczaneye gidip tartıldım vee 63,4 çıktımgaza da getirdi bu durum beni durmak yok tam gaz devam !! :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?