60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hep böyle gitmez ki... her hafta iki kilo verebilsem ohooo süperde.... bu ilk kilolar ille hızlı gider ya hani... şimdilik bu detoks gibi bir temizlenme sayıyorum... ama illaki yavaşlayacağı günlerde gelecek... o yüzden bu günleri değerlendireyim diyorum bastırabildiğim kadar bastırayım giden gitsin... sonra da geri almama mücadelesi vermeye başlıcam... çok çabuk alabilme potansiyelim var....iştahım zaten hiç kapanmaz mübarek... ama işte nişana kadar agresif bir şekilde diyetede egzersizede devam :) çatlatacam o gacıları... çok güzel bi ayakkabı aldım üzerine pantalon ve şöyle dökümlü bir bluz alırım... bu sefer etek yok onlara... haketmiyolar benim bacaklarımı :))) ahh bide saçlarımın dipleri çıktı iyice onlarıda bir boyatabilsem rüzgar gibi eserim beee havam yeter... ne hırs yaptırmışlar laa banaa :))

hurma bizim de yememiz lazım bağarsakları çalıştırıyo.... hem çok faideli.... ramazanda ucuzdu ne güzel :)) her ramazan diyom stoklucam bu sen bi yapamadım :)) neyse şimdi pahalı pahalı alcaz mecbuur....

yavaşlasa üç gün beş gün sen hiç bozmadan devam edersen o nişan sana bayram olur bayram.
incir yedim akşam hata mı yaptım acama 2 adet kuru incir
canım çekti be kocam yerken

ahananın Özellikleri:

Lahana (brassica oleracea) : Turpgiller familyasından iri ve kalın yapraklı bir bitkidir. En çok yetiştirileni baş lahanadır. Yurdumuzun bütün bölgelerinde yetişir. Başlıca çeşitleri: Kemer lahanası, Batman lahanası, köse lahanası, Brüksel lahanası ve kara lahana. Lahana C vitamini bakkımından zengindir. Yapısında kükürt bulunur. Çiğ olarak yemek veya sıkarak suyunu içmek daha faydalıdır.

Lahananın Faydaları:

* Kansızlığı giderir.
* İdrar söktürür.
* Vücutta biriken zehirli maddelerin atılmasını sağlar.
* Mide ve bağırsak yaralarını yumuşatır.
* Kabızlığı giderir.
* Kandaki şeker miktarını düşürür.
* Vücudu hastalıklara ve kansere karşı korur.
* Göğüs ucu çatlaklarını giderir.
* Sarılık ve safra kesesi hastalıkları için iyidir.
* Astımda faydalıdır.
* Romatizma, siyatik, lumbago ve Apsede yararlıdır.
* Ses kısıklığını giderir.
* İştah açar.

Lahana Nasıl Tüketilir:

Beyaz ve kara lahana dolması çok lezzetli Türk mutfağı yemeklerindendir. Lahana turşusu, kabuska yemeği lahanadan yapılan diğer yemek çeşitleridir. Lahana kaynatılıp suyu içildiğinde bazı hastalıklara iyi geldiği gibi zayıflamaya da yardımcı oluyor. Lahananın çiğ olarak salata gibi tüketilmesi daha çok fayda sağlamaktadır.

Lahanın Zararları:

Lahananın bilinen bir zararı olmamakla birlikte uzmanlar guatr olanların yememesi gerektiğini söylüyor.

yavaşlasa üç gün beş gün sen hiç bozmadan devam edersen o nişan sana bayram olur bayram.
incir yedim akşam hata mı yaptım acama 2 adet kuru incir
canım çekti be kocam yerken

yoo kuru incir iki tane çok değil hatta ara ara yenmeli..... ama işte aynı gün başka neler yediğin önemli... çünkü sende biliyorsun zaten güçlü bir şey kuru incir. vücudunun kullanabileceği saatte yesen daha iyi olurdu bence.... akşam 7 den sonra yeme dicem ama... çalışan insanın hayatı zor... 7 de çıkıyosan işten yemeği yapana kadar oluyo 8... ben o saatten sonra çaydır sudur geçiştiriyom... ama dün felaket acıktım... direndiiim... aç kal acık dedim... ölmezsin dedim... ölürsem bi hafta sonra bulurlar beni valla :))) baş ucumda yeşil çayım şişe şişe suyum :)) ne romantik.....

ne azim be tebrikler.
akşam çay faslında kaçtı valla normalde sevmem ve yemezdim ama şimdi malum dürtüyorlar beni
su çok önemli devam bacım devam...

ne azim be tebrikler.
akşam çay faslında kaçtı valla normalde sevmem ve yemezdim ama şimdi malum dürtüyorlar beni
su çok önemli devam bacım devam...

spor nooldu spor... bisiklet hımmm? unuttum mu sandın acaba... başlanmadıysa bu akşam başlıyosun tımam mııı...

ayol 3-4 saat girmedim herkes gelmiş

kızçeler bekleniyorsunuz nnirdesiniiiz.... kilo bildirim güüünnüüü.....

akşam yaptım da gene sabah kalkamadım yaaaaa
kalkılmıyor nasıl yapsam ki acaba

aynen bende kalkamıyom sabah yaa :))) kalksam bende sabah 10 dakkalık bi spor yapsam süpper olur.... tamam bunuda aldık listeye... erken kalkıyoruz....gençliğimizin son demlerini değerlendirelim bacım.... çalıştıralım kendimizi...

ne diyon kızım ne son demi
daha çok gençiz biz o sert sert ıvana kim bilir kaç yaşında daş çıkarıcaz bi o hatunlara bi daha yaşlıyız deme biber sürecem ağzına haaaa

ne diyon kızım ne son demi
daha çok gençiz biz o sert sert ıvana kim bilir kaç yaşında daş çıkarıcaz bi o hatunlara bi daha yaşlıyız deme biber sürecem ağzına haaaa

ne dövdüm beya

hadi öyle olsun ama gençleşmediğimiz kesin.... bir 10 yılımız var sonra bildiğin teyze moduna gircez ben sana diyim... şu on yıl bizim yılımız olmalı.... 2014 e çok fit girmeliyiz... tüm fitliğimizle yılbaşı fotomuzu şuraya gururla koymamız lazım..... atbi yüzler sansürlü oolcak :))

mecbuur napacaklar nasıl resim atacaz ki ben teknoloji cahiliyim

o günler gelsin hallederiz şekerim....

gülben ergen nasıl zayıflamış yahu... simge tertemiz o nasıl zayıflık yaa... çıldırcam ben bu gacılara baka baka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…