hurma alıyorum ablası çukulata yerine lokum kurabiye ama gene de bazen dayanamıyorum veriyorum küçük bir çukulata
eee bizim evde her akşam kurulur çay sofrası öyle tek çeşitle geçiştirmezler neysem
dediğin gibi ama biz fit olcaz dikkat etmeye devam
sen iiyi sin bak bi haftada 2 kilo ise 4 haftada daha fazla bile olacak kız
hep böyle gitmez ki... her hafta iki kilo verebilsem ohooo süperde.... bu ilk kilolar ille hızlı gider ya hani... şimdilik bu detoks gibi bir temizlenme sayıyorum... ama illaki yavaşlayacağı günlerde gelecek... o yüzden bu günleri değerlendireyim diyorum bastırabildiğim kadar bastırayım giden gitsin... sonra da geri almama mücadelesi vermeye başlıcam... çok çabuk alabilme potansiyelim var....iştahım zaten hiç kapanmaz mübarek... ama işte nişana kadar agresif bir şekilde diyetede egzersizede devam :) çatlatacam o gacıları... çok güzel bi ayakkabı aldım üzerine pantalon ve şöyle dökümlü bir bluz alırım... bu sefer etek yok onlara... haketmiyolar benim bacaklarımı :))) ahh bide saçlarımın dipleri çıktı iyice onlarıda bir boyatabilsem rüzgar gibi eserim beee havam yeter... ne hırs yaptırmışlar laa banaa :))
yavaşlasa üç gün beş gün sen hiç bozmadan devam edersen o nişan sana bayram olur bayram.
incir yedim akşam hata mı yaptım acama 2 adet kuru incir
canım çekti be kocam yerken
yoo kuru incir iki tane çok değil hatta ara ara yenmeli..... ama işte aynı gün başka neler yediğin önemli... çünkü sende biliyorsun zaten güçlü bir şey kuru incir. vücudunun kullanabileceği saatte yesen daha iyi olurdu bence.... akşam 7 den sonra yeme dicem ama... çalışan insanın hayatı zor... 7 de çıkıyosan işten yemeği yapana kadar oluyo 8... ben o saatten sonra çaydır sudur geçiştiriyom... ama dün felaket acıktım... direndiiim... aç kal acık dedim... ölmezsin dedim... ölürsem bi hafta sonra bulurlar beni valla :))) baş ucumda yeşil çayım şişe şişe suyum :)) ne romantik.....
ne azim be tebrikler.
akşam çay faslında kaçtı valla normalde sevmem ve yemezdim ama şimdi malum dürtüyorlar beni
su çok önemli devam bacım devam...
spor nooldu spor... bisiklet hımmm? unuttum mu sandın acaba... başlanmadıysa bu akşam başlıyosun tımam mııı...
Bugün tam 1 hafta oldu önceleri kendim yapmaya çalıştım baktım ayarı bir türlü tutturamıyorum dedim bu sefer işini bilene gideceğim gittim güzel bir liste hazırladık artık aç kalmıyorum :) henüz tartılmadım vermediysem üzülürüm verdiysem de belki boşlarım 2 hafta sonra güzel bir süpriz olacak inşallah :))
ayol 3-4 saat girmedim herkes gelmiş
akşam yaptım da gene sabah kalkamadım yaaaaa
kalkılmıyor nasıl yapsam ki acaba
aynen bende kalkamıyom sabah yaa :))) kalksam bende sabah 10 dakkalık bi spor yapsam süpper olur.... tamam bunuda aldık listeye... erken kalkıyoruz....gençliğimizin son demlerini değerlendirelim bacım.... çalıştıralım kendimizi...
ne diyon kızım ne son demi
daha çok gençiz biz o sert sert ıvana kim bilir kaç yaşında daş çıkarıcaz bi o hatunlara bi daha yaşlıyız deme biber sürecem ağzına haaaa
ne diyon kızım ne son demi
daha çok gençiz biz o sert sert ıvana kim bilir kaç yaşında daş çıkarıcaz bi o hatunlara bi daha yaşlıyız deme biber sürecem ağzına haaaa
ne dövdüm beya
kaçıyorlar galiba gelsinlerde hesap soralım
gerçeklerden kaçılmaz yeğen :)) nereyee kaççan kaçsan kaçsan....eninde sonunda gelecekler mecbuur :)
mecbuur napacaklar nasıl resim atacaz ki ben teknoloji cahiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?