eczanede 63.4 çıktıysan kılon daha azdır çünkü sabah aç ve çıplak tartılmalısın şimdi ayanda ayakkabı gıysı falan fazla gelırsın
kızla bugn arkadaşım geldi sabahtan bıze akşama kadar benmleydı vakıtımız çok üzel geçti ama ben diyetı boşladım tabı spor yapmak şöyle dursun yedıklerımı saymayım bile pizzayımı deyım avuç avuç çekırdegı çerezi mi meyvaları mı pidelerimi dondurmayı mı hangı bırını deyım bugun vasattı dıyetım.
dü fazladan 1 saat yürüdüm ya acısını çıkarırı gibi çok yedim. ben bır yere gidince yada bana bırı gelınce sapıtıyorum
dizi izliyoruz yalan dünya sanki benim inadıma hepsi bi incelmil zayıflamış çatır çatır çatladım.
kaynanam yanımdaydı şunun fiziğine bak ah şu ne güzel olmuş nerdesin baaacım morele ihtiyacım var bırak bulguru makarnayı sakın yiyim deme bu bunalımdan çıkmam lazımmmmmm sende motivasyonu bozma sakın
Öğrenciyim ben 5 tl bile benim içim hazine :)
eczanede 63.4 çıktıysan kılon daha azdır çünkü sabah aç ve çıplak tartılmalısın şimdi ayanda ayakkabı gıysı falan fazla gelırsın
kızla bugn arkadaşım geldi sabahtan bıze akşama kadar benmleydı vakıtımız çok üzel geçti ama ben diyetı boşladım tabı spor yapmak şöyle dursun yedıklerımı saymayım bile pizzayımı deyım avuç avuç çekırdegı çerezi mi meyvaları mı pidelerimi dondurmayı mı hangı bırını deyım bugun vasattı dıyetım.
dü fazladan 1 saat yürüdüm ya acısını çıkarırı gibi çok yedim. ben bır yere gidince yada bana bırı gelınce sapıtıyorum
Evet olabilir :) inşallah yakında 50 li sayıları göreceğim tartıda azıcık kaldı
ben alamadım tozları meyve almak için pazara gittiş kociş yarın aktara uğrarsın dedi arabayı park edecek yer yoktu neyse işte evde kabuk tarçın vardı çayıma kodum iştim.
akşam yemeğine 1 kase tarhana çorbası bol acı turu biberli salata yedim.
dizidekileri gördümya dahada acıkmam
Kızlar dayanamadım ve eczaneye gidip tartıldım vee 63,4 çıktımgaza da getirdi bu durum beni durmak yok tam gaz devam !! :))))
aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş misali rüyamda tahanlı pide yiyiyorum ama üzerindeki tahan şöyle rahat bir santim kalınlığında ay bir uyandım yalanıyorum yiyiyomuş gibi yapıyorum ne güldüm gece gece... kendime şaştım valla... rejime başlamadan önce almaya meylettiydim sonra amaan çok kalorili deyip vazgeçmiştim herhalde o kalmış aklımda ne bilinç altıymış arkadaş :)))
tüm gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm sabah uyndım tartıldım aaaa 64,5
mutlu oldum ya neyse sabah bi çorba içtim. okadar şimdi cumaya kadar tartılmıycam
arada tartıl ki ipin ucu kaçmış olmasın....
tamam
şimdi hafta sonu çok tehlikeli akşam misafir var yarında anneme yemek pişirmeye gidicem
2 günü inşallah fire vermeden atlatırım.
benimde ablamın doğum günüydü geçen hafta... bu hafta gelcekler ona pasta alcam ama bana yok.... başarmamız lazım.... ivana sert olcaz.... avrupai hatunlar gibi düşünmemiz lazım....
sabah ne yedin söle bakım
5-6 fındık 5-6 fıstık ve lahan :)) sen bana bakma delirdim ben artık :)) ama acelem var biliyosun... yardırıyorum şu an :))) sonrada geri almamak için yardırmam gerekecek...
bu şekilde yaparsan alırsın ama
bak ben çorba içtim tabi tutmadı ama şidide fındık yiyorum. ama yemek de lazım sabah yeme akşam yeme ayakta duramazsın
bu gün kursa kaydımı yaptırmak için erken çıkıcam... eve gidince yeşi mercimek yaparım artık.... yarın için... istemiyorum da biliyomusun.... yemek istemiyorum... aynaya baktıkça daha da iştahım kapanıyo....bel çukuru yok bende yaaa...yüzüm falan ince ama bel yok... bacaklar fil bacağı gibi... genişim ya... hain kilolar... sizi yenecem..... sen ne yediğimi sorma boşver gençlerden biri kalkar örnek alır vebal olur bana...
kendine haksızlık etme sağlığınla oynama bilinçli bir insansın yapma böle insann bir vucut şekli vardır. kilo tamam o verilecek ama böyle olmaz bizim mahallden çok güzel bi gelin vardı ben böle güzellik görmedim o gözler ama kiloluydu baya kilolu genedegüzeldi senin gibi yatı hasta oldu çok zayıfladı amaaaaa ölümden döndü 1 ay hastanede yattık mide hiç birşey almıyordu rica edicem sağlığını tehlikeye atma bi çorba söle işteysen iç miden e acımasızlık etme tamam ekmek yeme abur cuburyeme eme çok açta kalma
gene dövecem yahu
2005 yılıydı gençlik işte bir bunalıma girdim.... 1 yılda 62 den 47 düştüm... herkez aaa ne kötü olmuşun hasta gibi görünüyon sonra bi gün etek almaya karar verdim artık zayıfladım ya aklımca :)) anam etek totomda durmuyo toto yok çünkü bildiğin dümdüz :)) saçlarımın yarısı o dönemde döküldü daha da çıkmadı.... sonra el birliğiyle şişmanlattılar beni iştahım gene açıldı... dur dediler duramadım o derece...
yok bacım bu sefer bilinçliyim...yoğurdumu yiyiyorum meyvemi yiyiyorum bu ender saracaın tarifi gibi bişi o haşla diyo sadece ben çiğden yiyiyorum.... haşlıcak vakit yok :)) fındık var fıstık var... arada sebze yemeğimide katıcam küçük kase şeklinde ama hazır hissettiğimde... 65 in altına indiğimde..... zaten arada iş yemekleri olacak mecbur gidicez yememek ayıp sayılıyo öyle durumlarda... onlar araya girmeden bu hafta sıkı tutayım dedim...hafta sonu zaten ablamlar gelecek... onlara yeşil mercimek yediririm bir kasede ben yicem mecbuur :))
saçların ne renk bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?