60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah : domates - peynir - balkaymak - zeytin - 1 haşlanmış yumurta - 1 ceviz - 2 kuru kayısı - kıvırcık

Öğlen : tahin helvası

Akşam : 2 yk bulgur - 1 but

ooyy oyyy minnakmış daaa.... yee ısır onu benim yerime.... boyun var iyide vermişsin daha da verirsin inşallah... çok erken başlamışsın rejime helal olsun .... işte ivana sert adayı arkadaş...

yeni gelen kızlar hoşgeldi. bu sabah kahvaltıya dışarı gittiğimizden bir simit yedim yanında peynir zeytin. az öncede küçük bir kasede k fleks yedim. akşama köfte var.bu tempoyla pek kilo veremem gibi

bebişim madem simit yedin kflexi niye yedin... o öyle kilo vermene yardımcı olmaz kiii...... bende iki bardak ayran içtim 3 kaşık bulgur yedim.... nabayım misafir vardı.... gitti benim lahana diyetiiim...

ayy çok güzel kilo vermişşsin ama sağlıksız vermişsin... benimde yapmadığım şey değil... çok dikkat et iştahın bir açılırsa verdiğinin iki katını alırsın tecrübe konuşuyor...azar çeşitli ve çok az yee... vermesende olur denebilecek bir kilodasın ama alma.....

bebişim madem simit yedin kflexi niye yedin... o öyle kilo vermene yardımcı olmaz kiii...... bende iki bardak ayran içtim 3 kaşık bulgur yedim.... nabayım misafir vardı.... gitti benim lahana diyetiiim...

hahahahah ilahi :))
simit kahvaltımdı. öğle yemeği yerine kfleks yedim. akşamda 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.

hahahahah ilahi :))
simit kahvaltımdı. öğle yemeği yerine kfleks yedim. akşamda 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.

heee anlaaadııım... sorry :))

bende size katiliym mi kızlar 69 kiloyum 59 olmka istiyorum

katıl katıl ama düzenli katıl cee deyip kaybolma.... kilon kaç yaşın kaç boyun kaç....

ooyy oyyy minnakmış daaa.... yee ısır onu benim yerime.... boyun var iyide vermişsin daha da verirsin inşallah... çok erken başlamışsın rejime helal olsun .... işte ivana sert adayı arkadaş...

Hiç bi kıyafetim olmayınca mecbur başladım forma gibi aynı şeyleri giyiyordum. İnş. veririm cnm.
Oğlum çok yaramaz sadece benim kucağımda duruyor.
Senin boyun ve kilon kaç ? Toplam kaç kg verdin

durdum durdum kuzucum 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim :))
senin nasıl geçti?

Çok güzel tutmuşsun kendini valla ben en son 4 te yiyebildim oğlum durmadı bi türlü. Sadece kucak istiyo yere bıraksam kıyamet koparıyo. Başkasının kucağına da gitmiyo kollarım kas yaptı :)

Sağlıksız biliyorum ama başka türlü de kurtulamıyor, bünyeme şok lazım zayıflamak için, tekrardan ve hızla verdiklerimi almaktan korkmuyor da değilim tabi ama elimden geldiğince buna engel olmaya çalışıyorum ben de sabah çorbamı içtim bakalım günün kalanında durum ne olacak. Herkese tartı da bol eksili güzel günler

Çok güzel tutmuşsun kendini valla ben en son 4 te yiyebildim oğlum durmadı bi türlü. Sadece kucak istiyo yere bıraksam kıyamet koparıyo. Başkasının kucağına da gitmiyo kollarım kas yaptı :)
ooo anne sporu :) valla anne olmak en büyük kas sebebi herhalde :))) kötü alışmış kuzenimi oğlu da öyle hatta sırf kucak yetmiyor bide ayakta gezceksin.

Bu arada hedefine çok az kalmış cnm. 3 kilocuk :)

evet cnm :) boyum 1.70 şimdi ki kilom baya iyi geliyor bana. ben çok zayıf sevmiyorum. eşimde sevmiyor zaten. şimdi 38 bedenim. 3 kilo daha verirsem garanti olur dedim :) pay bırakıyım yani. 63,5 um şu an. ama inan 2,5 aydır az yiyorum. başlarda çok zorlandım ama şimdi alıştım az yemeye. ders çalışırken çok kilo almıştım sınavlar biter bitmez annem bana bakıp gözleri dolu dolu çok kilo almışsın diyince başladım diyete :)) allaha şükür bol şeyler giymekten kurtuldum. oturunca göbeğimde katlanmıyor artık. dediğim gibi 2,5 aydır diyetteyim ama. her şeyden yiyorum ama az yiyorum.

69 kiloyum ama zayiflayamiyorum gasatrit var

oooo yelkenleri suya indirmek yok. gastrit midedeki asidin yemek borusuna sıçrayıp yakması değilmi hacı... bu zayıflamaya engel miymiş ki.... tıbbi şeyisini bilmiyorum tabi....

Hiç bi kıyafetim olmayınca mecbur başladım forma gibi aynı şeyleri giyiyordum. İnş. veririm cnm.
Oğlum çok yaramaz sadece benim kucağımda duruyor.
Senin boyun ve kilon kaç ? Toplam kaç kg verdin

benim boyum 1.58 kilom tickerımda gördüğün gibi :)

Afiyet olsun.... Amin amin gelsin eksiler...

cumartesi eşimin yüzünden akşam 7 ye kadar sabah içtiğim çorbayla kaldım ve sinir küpü oldum derken ucu kaçtı 11 e kadar yedim ama pazar bozmadım çok yorucu bi hafta sonu geçirdim .nanın 1 dk oturmadım yahu

günaydın güzel yurdumun güzel insanları,

hayırlı bereketli bol eksili bir hafta olsun inşallah hepimiz için...

67i göremedim kiii :)) 68.3 ü gördüm.... bunada şükür... bakalım bu cumaya kadar 67.00 ı görebilcezmi hatta hedef 66.9.... kalbimden geçen budur.. Allah yardımcımız olsun beybiler... hadi sizde bu cumaya hedef koyun... ve hücuma geçin... tek başıma aç kalmak işime gelmiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…