Hoşbulduk bacım
Boy :168 kilo:66 Yaş:25. 2,5 aylık bi oğlum var. Hamilelik kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Hamilelikte 27 kilo aldım :S
55 ten 82 ye çıktım. Doğumdan sonra 76 oldum ve başladım dikkat etmeye.
yeni gelen kızlar hoşgeldi. bu sabah kahvaltıya dışarı gittiğimizden bir simit yedim yanında peynir zeytin. az öncede küçük bir kasede k fleks yedim. akşama köfte var.bu tempoyla pek kilo veremem gibi
Merhaba , bende size katılabilir miyim ? :)
Merhaba arkadaşlar... Ben ayın 2'sinden beri sıkı bir rejim yapıyorum ve şuan da yoruldum sanırım. Aklım çok fazla abur cubura
veya fast food a filan kayıyor biraz daha dayanabilmek için gruptan destek almayı umarak sizlere yazıyorum
Boyum 1,65 rejime başladığımda tartı da 61 62 kilo arasında gidip geliyordum. İlk başlarda 6 öğün azar azar az kalorili beslenmeye çalışıyordum. Ve de sabah akşam öğünlerim de sadece bi kase çorba içiyordum. Doyuruyor mu demeyin sıcak çorbanın karnınızda nasıl bir doygunluk hissi yarattığını görünce vazgeçemeyeceksiniz.Ara öğünlerde de mesela ya bir avuçiçi ceviz badem fındık karışımı ya da iki tane kuruincir veya kayısı tüketiyordum. Öğle yemeklerinde bir kepekli ekmek yanında domates salatalık patlıcan olursa peynir filanla yiyordum. Doyduğumu hissettiğimde bırakıyordum yemeği. Ve de diyetime eşlik olarak gıda takviyesi olan bir çay kullandım. Gel zaman git zaman iştahım iyice kapanmaya başladı ve acıkmayı unuttum. Bir bardak çorba ile günü kapattığım oluyordu ve sabah 8 gece 12, 1 gibi uyuyordum. 3 güne bir de yarım saatlik spor yapmaya çalıştım. Ve dün kilomu ölçündüğümde çektiğim zahmetlerin karşılığını aldığımı görünce yaşadığım mutluluğu anlatamam 56.6 kilo çıktım ayrıca vücudumda ki yağ değerlerimde azalmıştı :13:
Bu kadar emek vermişken şimdi her şeyi bırakmak istemiyorum. Biraz daha vermek istediğim kilom var. Okullar açıldı evden ayrılmak zorunda kaldım burada da istediğim düzeni oturtamıyorum ve şu an spor da yapamıyorum. Umarım tekrardan geri gelmez lanet kilolarrrr
bebişim madem simit yedin kflexi niye yedin... o öyle kilo vermene yardımcı olmaz kiii...... bende iki bardak ayran içtim 3 kaşık bulgur yedim.... nabayım misafir vardı.... gitti benim lahana diyetiiim...
Naptın uslu durdun mu :) yoksa yedin mi
hahahahah ilahi :))
simit kahvaltımdı. öğle yemeği yerine kfleks yedim. akşamda 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.
bende size katiliym mi kızlar 69 kiloyum 59 olmka istiyorum
ooyy oyyy minnakmış daaa.... yee ısır onu benim yerime.... boyun var iyide vermişsin daha da verirsin inşallah... çok erken başlamışsın rejime helal olsun .... işte ivana sert adayı arkadaş...
durdum durdum kuzucum 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim :))
senin nasıl geçti?
durdum durdum kuzucum 2 köfte 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim :))
senin nasıl geçti?
ayy çok güzel kilo vermişşsin ama sağlıksız vermişsin... benimde yapmadığım şey değil... çok dikkat et iştahın bir açılırsa verdiğinin iki katını alırsın tecrübe konuşuyor...azar çeşitli ve çok az yee... vermesende olur denebilecek bir kilodasın ama alma.....
ooo anne sporu :) valla anne olmak en büyük kas sebebi herhalde :))) kötü alışmış kuzenimi oğlu da öyle hatta sırf kucak yetmiyor bide ayakta gezceksin.Çok güzel tutmuşsun kendinivalla ben en son 4 te yiyebildim oğlum durmadı bi türlü. Sadece kucak istiyo yere bıraksam kıyamet koparıyo. Başkasının kucağına da gitmiyo kollarım kas yaptı :)
Bu arada hedefine çok az kalmış cnm. 3 kilocuk :)
69 kiloyum ama zayiflayamiyorum gasatrit var
Hiç bi kıyafetim olmayınca mecbur başladımforma gibi aynı şeyleri giyiyordum. İnş. veririm cnm.
Oğlum çok yaramaz sadece benim kucağımda duruyor.
Senin boyun ve kilon kaç ? Toplam kaç kg verdin
Sağlıksız biliyorum ama başka türlü de kurtulamıyor, bünyeme şok lazım zayıflamak için, tekrardan ve hızla verdiklerimi almaktan korkmuyor da değilim tabi ama elimden geldiğince buna engel olmaya çalışıyorumben de sabah çorbamı içtim bakalım günün kalanında durum ne olacak. Herkese tartı da bol eksili güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?