kahverengi güneşte açılıyo rengi :)) ama ben sarı seviyorum onları şu an yarısı röfleli bayram öncesi ayarlayabilirsem boyatmam lazım.... senin ne renk :)
kahverengi 12 sene röfle kullandım eşimde bende bayılırdık önceki yaz ışın tedavisi gördüm yarısı döküldü ne yapacağımı şaştım kına yak dediler röflenin üstüne iğrenç olur diyen oldu neyse eşime daha boyatmam kel kalacam dedğim önemli değil sen bilirsin dedi veeee kına yaptım 1,5 yıldır kına yaparım hem başta hiçte iğrenç olmadı gören bayıldı balyaj gibi durdu ve sıkı dur dökülen saçlarım geri geldi beni birazdinlerden uyguladım tarifi vereyim sende yap bak zaçların bile seni motive edecek.
özel mesaj attım bak bii..... kına hiç hazetmem... ben burda avrupai diyorum sen neneme çevircen beni :)))) şaka bebişim... onu ileriki yıllarda denerim... şimdi buna hazır değilim :)) şimdi tek derdim ivana sert....
bende bio lu bi şampuan kullanıyom dökülmeye karşı etkili diyo o baya etkili oldu ama evet boya mahfediyo... boya değilde röfle için oryel denen bi nane kullanıyolar ya asıl o mahfediyo.... bal köpüğü mü yaptırsam acep bu sefer...
ben nene mi olmuşum kız aaaa
keşke dinleseydin. neyse o dediğini yapcam da bende yok ki....
telefonumu versem
telefonda göremeyizki birbirimizii:))) ben kursa kaydolmaya gidiyom tabi kursu bulana kadar kaybolmazsam :)) kaybolmalarımla meşhurum ben...
yemem ben bunları istediğin bişi oldumu evdekileri yer bitirir çatır çatır alırsın bizde geçtik o yollardan.... :))
kesinlikleee... içtiğin su bile fazl gösterecektr seni...
ahh ben bu kızçeleri anlamıyom... arkadaşının kilo problemi yok mu... hem hepimiz kilomuzdan şikayetçiyiz hemde bir araya gelince hayatımızı berbat edecek şeyleri çok keyifle yiyiyoruz... neyse gençlikte olur dicem ama bak geleceğin benim.... artık tercih sana kalmış... 30 una geldiğinde hala kilonla mı boğuşmak istersin....
ayyy çok kıskandıığğğğm.... neysee... hadi çabuk zayıfla yoksa yakalıcam seni....
dondurduğum bi tene vardı hayata geçireyim bari
Evet sanırım benimki biraz bahane oldu :)) ama benim evimde tartı olursa ben her gün tartılır ve sonunda kafayı yerdim herhaldeson hızla devam devam sen de güzel güzel verirsin inşallah ama beni geçme
ayyy kuzum dün giremedim siteye acayip yoğun bir gündü ama bu yoğunlukta akşam platese gitmeyi ihmal etmedim.
hemen kilo bildirimi yapıyorum sadece 500 gr verdim. 63,5 çıkıyorum.
Selam kızlar bende sizle oynayabilir miyim :) cuma yarışması 8. Gruptayım aynı Zamanda :)
hoşgeldiiin boyun kaç kilon kaç yaşın kaç de hele bakalım :)
yeni gelen kızlar hoşgeldi. bu sabah kahvaltıya dışarı gittiğimizden bir simit yedim yanında peynir zeytin. az öncede küçük bir kasede k fleks yedim. akşama köfte var.bu tempoyla pek kilo veremem gibi
Hoşbulduk cnm. 3 köfte ile sınırlandırır yanında yoğurt veya salata ile yersen olur
plan öyle zaten kuzum :) inşallah azıtmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?