60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahverengi güneşte açılıyo rengi :)) ama ben sarı seviyorum onları şu an yarısı röfleli bayram öncesi ayarlayabilirsem boyatmam lazım.... senin ne renk :)

kahverengi 12 sene röfle kullandım eşimde bende bayılırdık önceki yaz ışın tedavisi gördüm yarısı döküldü ne yapacağımı şaştım kına yak dediler röflenin üstüne iğrenç olur diyen oldu neyse eşime daha boyatmam kel kalacam dedğim önemli değil sen bilirsin dedi veeee kına yaptım 1,5 yıldır kına yaparım hem başta hiçte iğrenç olmadı gören bayıldı balyaj gibi durdu ve sıkı dur dökülen saçlarım geri geldi beni birazdinlerden uyguladım tarifi vereyim sende yap bak zaçların bile seni motive edecek.

özel mesaj attım bak bii..... kına hiç hazetmem... ben burda avrupai diyorum sen neneme çevircen beni :)))) şaka bebişim... onu ileriki yıllarda denerim... şimdi buna hazır değilim :)) şimdi tek derdim ivana sert....

bende bio lu bi şampuan kullanıyom dökülmeye karşı etkili diyo o baya etkili oldu ama evet boya mahfediyo... boya değilde röfle için oryel denen bi nane kullanıyolar ya asıl o mahfediyo.... bal köpüğü mü yaptırsam acep bu sefer...

ben nene mi olmuşum kız aaaa
keşke dinleseydin. neyse o dediğini yapcam da bende yok ki....
telefonumu versem

ben nene mi olmuşum kız aaaa
keşke dinleseydin. neyse o dediğini yapcam da bende yok ki....
telefonumu versem

telefonda göremeyizki birbirimizii:))) ben kursa kaydolmaya gidiyom tabi kursu bulana kadar kaybolmazsam :)) kaybolmalarımla meşhurum ben...

Evet sanırım benimki biraz bahane oldu :)) ama benim evimde tartı olursa ben her gün tartılır ve sonunda kafayı yerdim herhalde son hızla devam devam sen de güzel güzel verirsin inşallah ama beni geçme

Selam kızlar bende sizle oynayabilir miyim :) cuma yarışması 8. Gruptayım aynı Zamanda :)

bana bakın hafta sonu diye cozutmak yok.... konrtol elinizde olsun.... sporlar yapılsın ekşın ekşın.... pazartesi günü tartılın bacılar... cuma günü herkes pazartesi gördüğü rakamdan daha azını görecek ok mi....hadi bakalım ivana sert adayları gösterelim kendimizi....

hoşgeldiiin boyun kaç kilon kaç yaşın kaç de hele bakalım :)

Hoşbulduk bacım

Boy :168 kilo:66 Yaş:25. 2,5 aylık bi oğlum var. Hamilelik kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Hamilelikte 27 kilo aldım :S
55 ten 82 ye çıktım. Doğumdan sonra 76 oldum ve başladım dikkat etmeye.

yeni gelen kızlar hoşgeldi. bu sabah kahvaltıya dışarı gittiğimizden bir simit yedim yanında peynir zeytin. az öncede küçük bir kasede k fleks yedim. akşama köfte var.bu tempoyla pek kilo veremem gibi

yeni gelen kızlar hoşgeldi. bu sabah kahvaltıya dışarı gittiğimizden bir simit yedim yanında peynir zeytin. az öncede küçük bir kasede k fleks yedim. akşama köfte var.bu tempoyla pek kilo veremem gibi

Hoşbulduk cnm. 3 köfte ile sınırlandırır yanında yoğurt veya salata ile yersen olur

SELAM KIZLAR
DÜN DİYETİMİ süper yaptım sporumuda yaptım bugun sabah kalkar kalmaz spor yaptım aç karnına 40 dk yürüdüm koştum kahvaltıda kaşarlı omlet bol yeşilbıber zeytın ve2 dilim ekmek yedim

öğlen dışardaydım 1 tane lahmacun yedim boll salatallı ve yanında ayran

ara:1 tane muz

akşama ne yerım bılemıyorum puftek olabılır

Merhaba arkadaşlar... Ben ayın 2'sinden beri sıkı bir rejim yapıyorum ve şuan da yoruldum sanırım. Aklım çok fazla abur cubura
veya fast food a filan kayıyor biraz daha dayanabilmek için gruptan destek almayı umarak sizlere yazıyorum
Boyum 1,65 rejime başladığımda tartı da 61 62 kilo arasında gidip geliyordum. İlk başlarda 6 öğün azar azar az kalorili beslenmeye çalışıyordum. Ve de sabah akşam öğünlerim de sadece bi kase çorba içiyordum. Doyuruyor mu demeyin sıcak çorbanın karnınızda nasıl bir doygunluk hissi yarattığını görünce vazgeçemeyeceksiniz. Ara öğünlerde de mesela ya bir avuçiçi ceviz badem fındık karışımı ya da iki tane kuruincir veya kayısı tüketiyordum. Öğle yemeklerinde bir kepekli ekmek yanında domates salatalık patlıcan olursa peynir filanla yiyordum. Doyduğumu hissettiğimde bırakıyordum yemeği. Ve de diyetime eşlik olarak gıda takviyesi olan bir çay kullandım. Gel zaman git zaman iştahım iyice kapanmaya başladı ve acıkmayı unuttum. Bir bardak çorba ile günü kapattığım oluyordu ve sabah 8 gece 12, 1 gibi uyuyordum. 3 güne bir de yarım saatlik spor yapmaya çalıştım. Ve dün kilomu ölçündüğümde çektiğim zahmetlerin karşılığını aldığımı görünce yaşadığım mutluluğu anlatamam 56.6 kilo çıktım ayrıca vücudumda ki yağ değerlerimde azalmıştı :13:
Bu kadar emek vermişken şimdi her şeyi bırakmak istemiyorum. Biraz daha vermek istediğim kilom var. Okullar açıldı evden ayrılmak zorunda kaldım burada da istediğim düzeni oturtamıyorum ve şu an spor da yapamıyorum. Umarım tekrardan geri gelmez lanet kilolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…