60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa.s.
umarım sizler de bir merhaba deyip gidenlerden olmazsınız:)

kızlar meraba bnde 66 kiloyumm 59 olmak istiorummm bnide içinize alır mısnızz???? motivasyona çok ihtiyacım war kilo vermm duraksadııı artık eskisi gibi veremiorum...
sen de hoşgeldin tegoa.s.
ama 102 kilodan 66 kiloya inmeyi başarmış biri olarak,bence sen bizi motive etsen çok daha iyi olur...:))))))))))))))))))

LUNAAAAM,kıyamam sana...noldu böyle???nazara mı geldin sen ne

Vallahi ne bileyim benekcim,yasminden sanırım.Bana kilo yapmadı ama psikolojimi berbet etti diyebilirim..Kendimi tanıyamıyorum...Ağrım-sızım yok (gerçi reglim tam başladı denemez) ama ruh halim berbat...:çok üzgünüm:

((canım beniiiim...bu gibi durumlarda;mis kokulu sıcacık bir banyo,bir bardak tarçınlı ya da muzlu süt ve güzel bir kitap en iyi ilaçtır..(en azından bana iyi geliyor diyeyim...)

SARACIIIM sakın vazgeçme..ilk başladığımda ben de saçma sapan bir CIA ve ajanlık hikayesi diye düşünmüştüm...ama sonraaaa, farklı ve özel bir insan olabilmenin güzelliğini bir kez daha keşfettim...kaydirigubbakcemile3

canım müsait olunca bakarsın, ben zaten ümitlerimi kaybetmek üzereyim

amin canım darısı başımıza

çok geçmiş olsun, bende bu berbat ruh halimden kurtulmak istiyorum kendimi yemeğe verdiğim için tartıda gördüğüm 500 gr fazlalık ruh halimi daha da beter yaptı

Günaydın kıslarr...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

tatlım iş görüşmen nasıl geçti???

yok ablam vazgeçmem zaten ne kadar sıkıcı olursa olsun bitirmeden kenara attığım bi kitap olmadı

Günaydın kıslarr...opuyorumnanaktan

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar . . .
Dün destur aldım sizden lakin çıkmak zorunda kaldım acil pc bile açık kalmış . . .
Burada denizcilik bayramı etkinliklerine gittim . . .
Hoptekler kaydirigubbakcemile2 horonlar kaydirigubbakcemile2 tabi leziz ikramlar . . .
Hatta gece bittiğinde o kadar rahatsız oldum ki yediklerimden 4 şişe sodayı devirdim . . .
Sabah uyanamadım şişmiş her yedim . . .
Bu sağlıklı beslenme hali tüm yaşama etkili hanımlar bunu anladım . . .
Çok çok uzun zamandır bu kadar fazla abartmamıştım yemeği ve o gecenin sabahı uyanamadım . . .
:1ninca: bu kadar etkili demek ki yeme-içme alışkanlıkları :1ninca:
gerçi belki metabolizmamı hızlanırır bu kaçamak . . . :Saruboceq:
biraz dikkat etmeye karar verdim toparlayacağım vaziyeti bakalım . . .
Bu sabah bol su 1 kupa kayısılı form 1 kupa 1 şekerli çay . . .
12 gibi 2 yumurta 2 eti form ekmeği biraz labne düşünüyorum . . .
Akşam ise sadece meyve delikafadulden dünün acısı anca böyle çıkar . . .

cokacimcoook oohh maşallah afiyet olsun tatlım.inşallah metabolizmanı hızlandırır.:Saruboceq:
ben bu sıralar fındık fıstık,pekmez,böbrek dalak yiyorum.yani annemle babam zorla yediriyolar.rengim solmuş öle diyolar.sürekli hayalet gibi dolaşıyorum ya ondandır.kilo veremiyorum da kızlar.

Herkeze Günaydınlaarrr

Kızlar şu sirke ve bal kombinasyonu ben onu sadece ılık bir bardak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi olarak uyguluyorum hani balda da kalori vardır diye bide Elma Krom da da sirke var ve ben günde iki tablet alıyorum sizce fazla olabilirmi ???

canım balı koymamızdaki amaç sirkenin içindeki mideye zarar verebilecek şeyleri engellemek.ama zaten hem elma krom hem sirkeli su bilemedim CADIARZU

cicim ihmal etme bizi . .

canım şimdi dr macerandan ötürü tab itedirgin ailen . . . bi müddet bu sürer böyle . . .
miktarlarına çok dikkat et özellikle kuruyemişin cicim benim . . .

günaydın bajı . . .

bal midene zarar vermesini engellemek için kullanılıyor diye biliyorum sabah sabah asitli bir şey miğdeye dokunur uzun vadede . . . balı ihmal etme . . . :1ninca:

Günaydın kızlar..yine yeniden ben..artık diyet programı uygulamıyorum..yediklerime dikkat ediyorum ve egzersiz yapıyorum..dün uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım beni görünce ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşun dedi..ay nasıl motive oldum anlatamam..üstüme alttan çıtçıtlı olan bi body giymiştim dar..altımda da kot pantolon..göbeğim hiç yok artık sadece pantolunun düğme kısmının altında kalan bölgede ayva göbeğim var..onuda egzersizlerle halledicem inşallah..bi kaç ayda 55 e düşerim inşallah..şimdilik 58 kiloyum..hamile kaldığım kilodayım yani..

canlarım,benim üst katımda oturan bir komşu ablam var...ne zamandır kilo vermek için uğraşıyor(yaş 49,kilo 83)..benden yardım istedi(bir diyet koçluğu yapmadağım kalmıştı!o da oldu:roflol:)pazartesi şu benim salata diyetine başladık birlikte...hatta ana öğün için yaptığım salataları ikiye bölüp yarısını ona götürdüm yani birebir aynı şeyleri yedik:)
bu sabah mutluluktan uçarak üç günde 1200g verdiğini söyledi(onun baskülü elektronik)
o gazla ben de basküle koştum amaaa bir gram bile verememişim((aynen 56 kilodayım((anladım ki ben artık ayda bir kilo ancak verebilirim:1no2::1no2:
ama olsuuuun..komşumun mutluluğu ve duaları yeter bana...

CANIM Birilerini sevindirip duasını almak ne kadar güzel şu salata diyetini banada verirsen bende dua ederim sana kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…