60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçamağımı söyleyim dün bi tane bira içtim

Şimdi gördüm bu mesajını. Diyet zor iş. İlla aynısı olmak zorunda değil fikir veriyo sadece sen 3.gündeki gibi beslen en azından akılda örnek bir beslenme oluyo

canım ya önceleri yaptığım tüm listelere aynan uymaya çalıştım fikir veriyor evet şimdi öle düşünüyorum bende ama gençken 19 20 li yaşlarda aynısı olacak olmazsa olmaz diye düşünüyordum çoğu gençkız böle yapmaya çalışıyor o nedenle benim tepkim

deprem olduu Yerin 2,3 kilometre altında meydana gelmiş... totomun altında yane.... hayat ne basit bir kaç saniyede kimler kimler öldü gitti dimi... silindi gitti...

leeynnn çok hızlı ilerlemişiniz anca okudum :)
nerede deprem olmuş bu arada ya? ciddi boyutta mı?
listelere ben de karşıyım, sağlıklı beslenmeyi öğrenemediğim sürece rejim yapmaya depresyona girmeye mecbursun...
arkamdan da konuşmayın ayrıca, gelebildiğim kadar gelcem dedim
komiksiniz ha bu arada eğlenceli yani :)
benim kaçamağım 1 saat önce gerçekleşti: bir elmalı kurabiye

ben de 3 güne adet olacağım için gayet şişim ve şişmeye de devam ediyorum... nefret ediyorum bu dönemlerden... doğru kilonu da göremiyosun ama tartılmadan da duramıyosun ama fazla çıkıyosun ve de moral yerlere düşüyor gibi bir kısır döngü oluyor

bursada oldu yok bebem hasar yok öyle bir hatırlatma yaptı 3.2 ...

regl sürecini kara dönüştürebilirsin... en güzel kilo verilen dönem... bende öyle oluyo tabi biraz halsizliğe tahammülün varsa ....

yarın tartı günü gelebildiğiniz kadar hafif gelin ben anlamam....

aahhh ahhhh koca yaz lökkadısı gibi oturdum.... keşke yürüyüş yapsaydım.... şeyda coşkun ünlüleri 8km yürütüyomuş... 8 km ne kadar ediyo onu bile bilmiyorum.... leslie 8 il 8 km mi demek acaba....

herkes nereeeee face ye takılana kadar burda durun da birbirimizi tutak yemeyek içmeyek

herkes nereeeee face ye takılana kadar burda durun da birbirimizi tutak yemeyek içmeyek
siz çalışmıyosunuz sanırım? :) valla sürekli burada olamıyorum, face e hiç bakamadım bugün misal... ama ben de bişi yememek için kendimi zor tutuyorum... betülün dediği gibi bu adet dönemi hiç yoktan 200 kalori daha fazla yaktırıyor, krizi fırsata çevirmem lasım ama inan içimde zorla tuttuğum bir %50 var
aahhh ahhhh koca yaz lökkadısı gibi oturdum.... keşke yürüyüş yapsaydım.... şeyda coşkun ünlüleri 8km yürütüyomuş... 8 km ne kadar ediyo onu bile bilmiyorum.... leslie 8 il 8 km mi demek acaba....

8 km çok bencegereği yok... hergün düzenli 3 km bile yürüsen yeter aslında... mile- km çeviricileri var ordan bakabilirsin, şimdi üşendim ben bakamıcam :)

vay betüş gördün mü bacım siz çalışmıyorsunuz herhalde dedi
ama biz hem yazarıs hem çalışırız neyse ağzı bal yesin o güzel günlerde gelecek inşallah.

vay betüş gördün mü bacım siz çalışmıyorsunuz herhalde dedi
ama biz hem yazarıs hem çalışırız neyse ağzı bal yesin o güzel günlerde gelecek inşallah.

çalışıyom % 50 si bitti... bu gün çalışıyo olmayı istedim ne yalan söliyeyim gıp gri yağmurlu soğuk hava... heç bbana göre değil.. benden kutup ayısı olmazmış...

çalışıyom % 50 si bitti... bu gün çalışıyo olmayı istedim ne yalan söliyeyim gıp gri yağmurlu soğuk hava... heç bbana göre değil.. benden kutup ayısı olmazmış...

şuan kutup ayısı kıvamındayım buz gibi odada sıcacık evimde olmak isterdim. demlikte çayım ne bilim duygulandımm

şuan kutup ayısı kıvamındayım buz gibi odada sıcacık evimde olmak isterdim. demlikte çayım ne bilim duygulandımm

aynen yaaa oturunca kan da devran etmiyo daha bi üşüyo insan... canımda nasıl nescafe 3 ü bir arada istiyo var yaa..... çekmecemde de var açıp açıp bakıyom vazgeçiyom bu gün hep potadan döndüler.... sade içince bişi anlamıyom saman gibi... neyse.... pis kimyasal uzak dur benden... ben yeşil çayımı içiiim iyisimi.... şimdi bende duygulandım bak....

at onları bacım at at tahrik etmesine izin verme

normalde ben sade kahve severim hem e nescafe falan değil baya filtre kahve americano gibi sert kahveler severim ama rejim olayına girdim ya ben de gittim 2si 1 arada aldım iyi mi? :) normalde zorlasalar içmem ama psikoloji insanı böyle şeylere yönlendiriyor işte, beynin oyunları bunlar hep...

ben de donuyorum var ya... bende kansızlık var, klasik hemen hemen her bayanda olduğu gibi... kan ilacı kullanıyorum 1 aydır ama henüz tık yok :) o da kabız yaptı mı? yaptı... neler denedim neler ama o sorunu çözemedim bi türlü... bu durumda kilo vermemi zorlaştırıyor doğal olarak...

bastın mı beni :) ben burlardaki arkadaşlıkları sefiyorum... o yüsden katılabildiğim kadar çok foruma katılmak istiyorum... nesi kötü ki bunun :44:

2si bir arada da aynı derecede yasaklı listesinde bilesin... bende sadeyle nefsimi körletiyorum yarım bardak içiyom kalanını döüyom zehir gibi böö....

wc problemi olmasa zaten hepimiz fit olurduk :)) gelen gitse gelen gitse kilo olmazki....

tabi cnm 2si 1 arada da aynı pis bişi işte ben de onu diyorum normalde hiçsevmem hiç içmem de ama diyet moduna girince bünye zararlı şeyler istiyo heralde lanet olası :)

valla benim eşime gelen gidiyo yaa... çokk kıskanıyorum baya yemek yiyo tuvalete kahvaltı yapıyo tuvalete... günde en az 3 desem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…