anam ben konuşmayınca kimse konuşmuyo..... pambıkta yok ortalarda aaaaaa..... hadi bakalım kaçamaklarınızı alalım hanımlar.... dün neleri kaçırdınız... bu hafta neyi yapmamalıydınız yazın bakalım dökülün bakalım..... yanlışlarımızı görelim haftaya tekrar etmeyelim dimi ama....
Şimdi gördüm bu mesajını. Diyet zor iş. İlla aynısı olmak zorunda değil fikir veriyo sadece sen 3.gündeki gibi beslen en azından akılda örnek bir beslenme oluyo
kaçamağımı söyleyim dün bi tane bira içtim
kıs okusana bağrınıyom burada aaaaaa
leeynnn çok hızlı ilerlemişiniz anca okudum :)
nerede deprem olmuş bu arada ya? ciddi boyutta mı?
listelere ben de karşıyım, sağlıklı beslenmeyi öğrenemediğim sürece rejim yapmaya depresyona girmeye mecbursun...
arkamdan da konuşmayın ayrıca, gelebildiğim kadar gelcem dedim
komiksiniz ha bu arada eğlenceli yani :)
benim kaçamağım 1 saat önce gerçekleşti: bir elmalı kurabiye
ben de 3 güne adet olacağım için gayet şişim ve şişmeye de devam ediyorum... nefret ediyorum bu dönemlerden... doğru kilonu da göremiyosun ama tartılmadan da duramıyosun ama fazla çıkıyosun ve de moral yerlere düşüyor gibi bir kısır döngü oluyor
siz çalışmıyosunuz sanırım? :) valla sürekli burada olamıyorum, face e hiç bakamadım bugün misal... ama ben de bişi yememek için kendimi zor tutuyorum... betülün dediği gibi bu adet dönemi hiç yoktan 200 kalori daha fazla yaktırıyor, krizi fırsata çevirmem lasım ama inan içimde zorla tuttuğum bir %50 varherkes nereeeee face ye takılana kadar burda durun da birbirimizi tutak yemeyek içmeyek
aahhh ahhhh koca yaz lökkadısı gibi oturdum.... keşke yürüyüş yapsaydım.... şeyda coşkun ünlüleri 8km yürütüyomuş... 8 km ne kadar ediyo onu bile bilmiyorum.... leslie 8 il 8 km mi demek acaba....
siz çalışmıyosunuz sanırım? :) valla sürekli burada olamıyorum, face e hiç bakamadım bugün misal... ama ben de bişi yememek için kendimi zor tutuyorum... betülün dediği gibi bu adet dönemi hiç yoktan 200 kalori daha fazla yaktırıyor, krizi fırsata çevirmem lasım ama inan içimde zorla tuttuğum bir %50 var
8 km çok bencegereği yok... hergün düzenli 3 km bile yürüsen yeter aslında... mile- km çeviricileri var ordan bakabilirsin, şimdi üşendim ben bakamıcam :)
vay betüş gördün mü bacım siz çalışmıyorsunuz herhalde dedi
ama biz hem yazarıs hem çalışırız neyse ağzı bal yesin o güzel günlerde gelecek inşallah.
çalışıyom % 50 si bitti... bu gün çalışıyo olmayı istedim ne yalan söliyeyim gıp gri yağmurlu soğuk hava... heç bbana göre değil.. benden kutup ayısı olmazmış...
şuan kutup ayısı kıvamındayım buz gibi odada sıcacık evimde olmak isterdim. demlikte çayım ne bilim duygulandımm
aynen yaaa oturunca kan da devran etmiyo daha bi üşüyo insan... canımda nasıl nescafe 3 ü bir arada istiyo var yaa..... çekmecemde de var açıp açıp bakıyom vazgeçiyom bu gün hep potadan döndüler.... sade içince bişi anlamıyom saman gibi... neyse.... pis kimyasal uzak dur benden... ben yeşil çayımı içiiim iyisimi.... şimdi bende duygulandım bak....
aynen yaaa oturunca kan da devran etmiyo daha bi üşüyo insan... canımda nasıl nescafe 3 ü bir arada istiyo var yaa..... çekmecemde de var açıp açıp bakıyom vazgeçiyom bu gün hep potadan döndüler.... sade içince bişi anlamıyom saman gibi... neyse.... pis kimyasal uzak dur benden... ben yeşil çayımı içiiim iyisimi.... şimdi bende duygulandım bak....
normalde ben sade kahve severim hem e nescafe falan değil baya filtre kahve americano gibi sert kahveler severim ama rejim olayına girdim ya ben de gittim 2si 1 arada aldım iyi mi? :) normalde zorlasalar içmem ama psikoloji insanı böyle şeylere yönlendiriyor işte, beynin oyunları bunlar hep...
ben de donuyorum var ya... bende kansızlık var, klasik hemen hemen her bayanda olduğu gibi... kan ilacı kullanıyorum 1 aydır ama henüz tık yok :) o da kabız yaptı mı? yaptı... neler denedim neler ama o sorunu çözemedim bi türlü... bu durumda kilo vermemi zorlaştırıyor doğal olarak...
2si bir arada da aynı derecede yasaklı listesinde bilesin... bende sadeyle nefsimi körletiyorum yarım bardak içiyom kalanını döüyom zehir gibi böö....
wc problemi olmasa zaten hepimiz fit olurduk :)) gelen gitse gelen gitse kilo olmazki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?