60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse şimdilik betül kaçar az para kazanayım ben... hayırlı bereketli bol kazançlı cumalar... Allah hepimize gönlümüzdeki sağlıklı zayıflığı nasip etsin inşallah Amin....

anaa ben de 4 gündür yoğurt zerdeçal tarçın zencefil yapıyorum günde 2 kez... sen ne zamandır yapıyosun? sence faydası oluyo mu? ben henüz bir etkisini görmedim sanırım :)

al benden de o kadar tuvaletten önce tuvaletten sonra. yatmadan kalkınca, su içince... bir de tahminde bulunmayı çok seviyorum... 60.7 geldim bakalım pantalonu çıkarıncaaa 60,2 olacak mı???

Neyse kızlar ben geçen hafta 60,2 idim bu hafta 60,4 çıktım ama mutluyum :) 2 gün veya 3 gün sonra hasta olucam... kesin şişim şuanda. yani bence bu hafta bu şartlar altında olmasaydım 59,9u görürdüm bence :)

yavru kuşum insanın arada hatta hergün 2 dilim ekmek yemeside lasım bak tam buğday yemişin en sağlıklısı bende arada yiyorum.
iii yapmışın aferin sana

yoh artık yahu be ne yok ben bir hafta dayandım sabahda soğuktan unutmuşum işe gelirken

ilkdefe ydim tatlım bu akşam gene yapacam belki faydası olur
4 gündür diyorsun faydası olmadımı daha kıs

ilkdefe ydim tatlım bu akşam gene yapacam belki faydası olur
4 gündür diyorsun faydası olmadımı daha kıs

valla bana olmadı canım ya... insanlara bunu yiyince ateş falan basmış ki ben de çok üşürüm belki öyle de faydalanırım dedim ama hiç öyle bir şey olmadı, sonra yiyenler zor tuvalete yetiştim valla çok hareketlendirdi bağırsaklarımı demiş ben de bir ümit o yüsden başladım ama yine bir etki göremedim kiloya da bişi yansımaması normal bence bu sebeplerle...

ben bu kabızlık olayı için akapunktur denicem sanırım kızlar ya. var mı bi bilginiz? çünkü benim kronik ben bildiğimden beri hep böyleyim ve çok sıkıldım artık hep bir uyarıcı ile bu işi tamamlamaktan... kendi hali ile olsun istiyorum...

bendede hiç etkisi olmadı 1 kez diye herhalde düşündüm belki ilerde olur.
kabızlık için öneride bulunmak isterdim ama hiç bir fikrim yok açıkçası. allah yardımcın olsun.

her gun mutlaka wcye gıderım bır yada ıkı kez bagırsaklarım calısmıyor dıye hatta test bıle yaptırdım doktora gıttım ama cok guzel calısıyor dedı doktor 2 lıtreye yakın su da ıcıyorum arrtık benı hep komsular kılo aldırıyor bugun sunu yaptık yarın sunu yapacaz ılla gel gıtmesen olmuyor gıtsen yemeyınce duramıyorsun bırde ıkısıde hamıle yapmayın dıyorum onlarında canı ıstıuyor AMA ben bu aralar zayıflamaya karar verdıgım için az görüşyorum bır kahveye gıdıyorum artık bırde kavıtasyon yaptıracam pazartesı baslıyorum sızce nasıl olur 3 setı 90 tlye aldım ındırım vardı

anladığım kadarıyla ev hanımısın.... kavitasyon ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşım pek bir memnundu... madem evdesin çık sokakta yürü bence.... kavitasyon mavitasyon bilmediğim şeyden korkarım korkmak insanı korur... her yer pıtırcık gibi kanser kaynıyor... nerene iyi geliyo nerene kötü geliyo bilemezsin ben karşıyım böyle şeylere... yok saçlara ozon yağı bilmem ne... işim olmaz....

ceviz aldım sabah yediğim fıstıkları cevizle değiştiricem... ve arada kkeelle paça çorbası içicem canan karatay çok güzel anlatmış... bi de düdüklüden korkmasam ne güzel olcak... düdüklüye tencere muamelesi yapıyorum :))) düdüklünün üzerine tencere kapağı kapayan tek insan benimdir herhalde....

haftaya iş gereği istanbula gidilcek... biraz daha verbilsem o güne kadar....biraz derken biraz fazla 66 felam... 67 yi görmeden 66 istiyorum yalnız.... tabee canım tabee....

merhaba tebrik ederim merak ettim özel birşey mi uyguladın. Neler yaptın?

ben diyetisyen eşliğinde yaptım bana saatler vedi ve bir kaç sınırlamalar yaptı ne yiyeceğimi ben seçtim ve hiç acıkmadım tabi bazen çok yoruldum çünkü canım makarnalar pilavlar çekti ama tuttum kendimi ilk önce hayatımdan nescafeyi ve şekeri tamamen çıkardım beyaz ekmeği kestim tam buğday yedim salata hariç hiçbir yemekte tuz kullanmadım makarna pilav ve çorbayı yasaklarım toplam 6 öğün yedim :))

ben 9 seans yaptırdım bi cacık olmadı bide şuan adını hatırlamıyorumda iğneli bir işlem var bacaklara felan sıkıyorlar onuda sana önerecekler o zamanlar 50 liraydı sakın yaptırma yani sen bilin daha ne diyeyim. ben hayal kırıklığı yaşamıştım.

bayılırııııııım canım çekti kıs ha böle arada faydalı şeyler de ye miden bayram edecek.

Kilom aynı bişey değişmemiş geçen hafta 1.3 gitmişti belki o yüzden dinleniyodur vücut. Bu hafta daha çok kasıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…