anaa ben de 4 gündür yoğurt zerdeçal tarçın zencefil yapıyorum günde 2 kez... sen ne zamandır yapıyosun? sence faydası oluyo mu? ben henüz bir etkisini görmedim sanırım :)ben tartılmayı unuttum sabah valla unuttum gerçi değişiklik olacağını sanmıyorum regl şişkinliği var bende neyse yemeden olmaz arkadaşlar akşam 1 kase yoğurt 1 k tarçın zencefil ve zerdeçak yarım saat sonra ton balıklı salata yedim.
ama işte tartılmayı unuttum yarın artık
yaaa nasıl unutuyonus yaa... ben nerdeyse tartıyla dolaşçam.... spordan önce spordan sonra pantalon giymeden önce giydikten sonra tişörtlü tişörtsüz saçımı taramadan önce taradıktan sonra ha bire tartılıyom ben :))) işe getirebilsem getircem yani....
bu sabah bir dilim tam buğday ekmeğiyle peynir yedim pişmanım..... hemde ekmek şöyle uzun olanlardan.... içim yanıyooooo çoook pişmanııııım..... neyse ekmeği kapının önüne astım biri alsın diye.... hep ablamların yüzünden giderken alın ekmeğinizi dedim almamışlar.... böhöhüüüü... sabah masum görünmüştü bana....
yaaa nasıl unutuyonus yaa... ben nerdeyse tartıyla dolaşçam.... spordan önce spordan sonra pantalon giymeden önce giydikten sonra tişörtlü tişörtsüz saçımı taramadan önce taradıktan sonra ha bire tartılıyom ben :))) işe getirebilsem getircem yani....
anaa ben de 4 gündür yoğurt zerdeçal tarçın zencefil yapıyorum günde 2 kez... sen ne zamandır yapıyosun? sence faydası oluyo mu? ben henüz bir etkisini görmedim sanırım :)
al benden de o kadartuvaletten önce tuvaletten sonra. yatmadan kalkınca, su içince... bir de tahminde bulunmayı çok seviyorum... 60.7 geldim bakalım pantalonu çıkarıncaaa 60,2 olacak mı???
Neyse kızlar ben geçen hafta 60,2 idim bu hafta 60,4 çıktım ama mutluyum :) 2 gün veya 3 gün sonra hasta olucam... kesin şişim şuanda. yani bence bu hafta bu şartlar altında olmasaydım 59,9u görürdüm bence :)
yoh artık yahu be ne yok ben bir hafta dayandım sabahda soğuktan unutmuşum işe gelirken
ilkdefe ydim tatlım bu akşam gene yapacam belki faydası olur
4 gündür diyorsun faydası olmadımı daha kıs
valla bana olmadı canım ya... insanlara bunu yiyince ateş falan basmış ki ben de çok üşürüm belki öyle de faydalanırım dedim ama hiç öyle bir şey olmadı, sonra yiyenler zor tuvalete yetiştim valla çok hareketlendirdi bağırsaklarımı demiş ben de bir ümit o yüsden başladım ama yine bir etki göremedimkiloya da bişi yansımaması normal bence bu sebeplerle...
ben bu kabızlık olayı için akapunktur denicem sanırım kızlar ya. var mı bi bilginiz? çünkü benim kronik ben bildiğimden beri hep böyleyim ve çok sıkıldım artık hep bir uyarıcı ile bu işi tamamlamaktan... kendi hali ile olsun istiyorum...
hoş geldiin... boyuna laf etme burda 1.58 lik ben varım... aaaaa.... senin beybi sana en iyi spor koş peşinden götür parklara havalar iyice soğumadan peşinde koştururken verirsin... şahsen spor salonunu beceremedim ben işten çık oraya git hadi o kadar para verdin diye yırtın dur gram vermedim bir yılda ama yalan yok çok sağlam kas yapısı edindim...
iş spor da da değil sporu sağlığın için yap ona evyallah tabikki sıkı görünüme katkısı oluyor onada eyvallah.... ama kilo vermek için yemeyi azalt.... ben yiyeerek vermeyi beceremedim şimdi de durdu zaten uyuz oluyorum.... yani vücudundan atabildiğinden fazlasını yememek olay.....eğer wc de problem yaşıyorsan önce onun çaresini bulman lazım....
her gun mutlaka wcye gıderım bır yada ıkı kez bagırsaklarım calısmıyor dıye hatta test bıle yaptırdım doktora gıttım ama cok guzel calısıyor dedı doktor 2 lıtreye yakın su da ıcıyorum arrtık benı hep komsular kılo aldırıyor bugun sunu yaptık yarın sunu yapacaz ılla gel gıtmesen olmuyor gıtsen yemeyınce duramıyorsun bırde ıkısıde hamıle yapmayın dıyorum onlarında canı ıstıuyor AMA ben bu aralar zayıflamaya karar verdıgım için az görüşyorum bır kahveye gıdıyorum artık bırde kavıtasyon yaptıracam pazartesı baslıyorum sızce nasıl olur 3 setı 90 tlye aldım ındırım vardı
merhaba tebrik ederim merak ettim özel birşey mi uyguladın. Neler yaptın?17 gündür rejim yapıyorum ve 66.6 dan 62.2 ye düşmüşüm çok şükür
merhaba tebrik ederim merak ettim özel birşey mi uyguladın. Neler yaptın?
her gun mutlaka wcye gıderım bır yada ıkı kez bagırsaklarım calısmıyor dıye hatta test bıle yaptırdım doktora gıttım ama cok guzel calısıyor dedı doktor 2 lıtreye yakın su da ıcıyorum arrtık benı hep komsular kılo aldırıyor bugun sunu yaptık yarın sunu yapacaz ılla gel gıtmesen olmuyor gıtsen yemeyınce duramıyorsun bırde ıkısıde hamıle yapmayın dıyorum onlarında canı ıstıuyor AMA ben bu aralar zayıflamaya karar verdıgım için az görüşyorum bır kahveye gıdıyorum artık bırde kavıtasyon yaptıracam pazartesı baslıyorum sızce nasıl olur 3 setı 90 tlye aldım ındırım vardı
ceviz aldım sabah yediğim fıstıkları cevizle değiştiricem... ve arada kkeelle paça çorbası içicem canan karatay çok güzel anlatmış... bi de düdüklüden korkmasam ne güzel olcak... düdüklüye tencere muamelesi yapıyorum :))) düdüklünün üzerine tencere kapağı kapayan tek insan benimdir herhalde....
bayılırııııııım canım çekti kıs ha böle arada faydalı şeyler de ye miden bayram edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?