60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hastalık dershane sınav derken burayı çok takip edemedim yazamadım :/ Benim diyetim sıkıntılı geçiyor hiçbir kaçamak yapmadım ama sanki durmuş gibi hissediyorum yarın sabah eczanede tartılacağım bakalım

Sabah : Menemen - zeytin - salatalık - kıvırcık - peynir - az bal - 2dilim ekmek - rezene çayı

Öğle : karnıyarık - yoğurt - sade soda

Akşam : bol meyve ( çeyrek elma,armut,mandalina , üzüm)

Ara : beyaz leblebi

erkekler o konuda şanslı.... çoğu arkadaşımdan duydum bunu....

sorma bu hafta bende öyleyim.... dikkat ettim ama tık yok.... resmen yarı aç dolaştım... yarın için hala umutluyum belki sabaha 67.9 u görürüm... sporumuda yapıyorum noluyo anlamadım ki....

çok güzel.... tam rejimlik.... yakında açlıktan nalları dikicez grupçanak hadi hayırlısı.... şu an midem kendini sindiriyo garibim... guurrkkk guuurrkk inleyen nağmeler....

Açız ama tartıda bişey değişmiyo şimdi tartıldım bişey değişmemiş

bu hafta her sabah 67.9 u göreceğim hayalini kurarak uyudum uyandım.... aahh ahhh... yenibir gün yeni bir umut...

kızlar bu karabuğday nedir.... aşurelik buğday oluyomu?

bu hafta her sabah 67.9 u göreceğim hayalini kurarak uyudum uyandım.... aahh ahhh... yenibir gün yeni bir umut...

rejimlerde duraklama dönemi oluyormuş 2 hafta ile 8 hafta arasında değişiyormuş bu dönem bu dönem bittiğindeyse daha hızlı bir şekilde veriyormuşuz inşAlah 2 haftalıktır bizimkisi daha fazlası değil

Ah keşke ya 1 hafta sonra birden gitse kilolar. Yeni yıla en azından 59.9 bile olsa 5li sayıları görüp girmek istiyorum

bastın mı beni :) ben burlardaki arkadaşlıkları sefiyorum... o yüsden katılabildiğim kadar çok foruma katılmak istiyorum... nesi kötü ki bunun :44:

kim kötü dedi ki şekercim.... geziniyodum sayfaları gördüm takıldım sadece :)

bu günkü kg 68.1 gide gide 200 gr gitmiş....

neyse başlarken hızlı gittiği için bu hali normal sayıyorum....direnmeye devam edicem.... biraz kilo veriince ben bu işi çözdüm sandım ama her zamanki gibi evdeki hesap çarşıya uymadı gene... ilelebet çözemicem ben bu işi anladım.... vücut gayet kafasıına göre takılıyor... şunu yaparsam zayıflarım diye bir şey demek mümkün değil öyle bir formül yok varsa da henüz benim bulamadığım kesin... dün koca gün 2 elma yedim 1 kase yoğurt yedim... belki 67.9 u bu gün görürüm diye.... vücudum benden daha inatçı çıktı...

Ama az yersen olmaz ki tatlım. Yankış yaptığın nokta bu bence. 1000 kalorinin altına düşmemeye çalışmalısın. Böyle gidersen hem kilo veremezsin hem de çabuk bıkarsın benden söylemesi:)

yok kurbişçim sen benim ne inatçı olduğumu tahmin dahi edemezsin... eninde sonunda gidecek bu kgcikler....

günaydınlar efem...

hadi bakalım dökülün kiloları yeni gelenler başlanıgç kilosunuda yazsın lütfen....

yok kurbişçim sen benim ne inatçı olduğumu tahmin dahi edemezsin... eninde sonunda gidecek bu kgcikler....

ben tartılmayı unuttum sabah valla unuttum gerçi değişiklik olacağını sanmıyorum regl şişkinliği var bende neyse yemeden olmaz arkadaşlar akşam 1 kase yoğurt 1 k tarçın zencefil ve zerdeçak yarım saat sonra ton balıklı salata yedim.
ama işte tartılmayı unuttum yarın artık

yaaa nasıl unutuyonus yaa... ben nerdeyse tartıyla dolaşçam.... spordan önce spordan sonra pantalon giymeden önce giydikten sonra tişörtlü tişörtsüz saçımı taramadan önce taradıktan sonra ha bire tartılıyom ben :))) işe getirebilsem getircem yani....

bu sabah bir dilim tam buğday ekmeğiyle peynir yedim pişmanım..... hemde ekmek şöyle uzun olanlardan.... içim yanıyooooo çoook pişmanııııım..... neyse ekmeği kapının önüne astım biri alsın diye.... hep ablamların yüzünden giderken alın ekmeğinizi dedim almamışlar.... böhöhüüüü... sabah masum görünmüştü bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…