tabi cnm 2si 1 arada da aynı pis bişi işte ben de onu diyorum normalde hiçsevmem hiç içmem de ama diyet moduna girince bünye zararlı şeyler istiyo heralde lanet olası :)
valla benim eşime gelen gidiyo yaa... çokk kıskanıyorumbaya yemek yiyo tuvalete kahvaltı yapıyo tuvalete... günde en az 3 desem?
Hastalık dershane sınav derken burayı çok takip edemedim yazamadım :/ Benim diyetim sıkıntılı geçiyor hiçbir kaçamak yapmadım ama sanki durmuş gibi hissediyorum yarın sabah eczanede tartılacağım bakalım
Sabah : Menemen - zeytin - salatalık - kıvırcık - peynir - az bal - 2dilim ekmek - rezene çayı
Öğle : karnıyarık - yoğurt - sade soda
Akşam : bol meyve ( çeyrek elma,armut,mandalina , üzüm)
Ara : beyaz leblebi
erkekler o konuda şanslı.... çoğu arkadaşımdan duydum bunu....
sorma bu hafta bende öyleyim.... dikkat ettim ama tık yok.... resmen yarı aç dolaştım... yarın için hala umutluyum belki sabaha 67.9 u görürüm... sporumuda yapıyorum noluyo anlamadım ki....
çok güzel.... tam rejimlik.... yakında açlıktan nalları dikicez grupçanak hadi hayırlısı.... şu an midem kendini sindiriyo garibim... guurrkkk guuurrkk inleyen nağmeler....
Açız ama tartıda bişey değişmiyoşimdi tartıldım bişey değişmemiş
insan benide çağarır yaa :))
bu hafta her sabah 67.9 u göreceğim hayalini kurarak uyudum uyandım.... aahh ahhh... yenibir gün yeni bir umut...
ağğyyyy ağlarım bak.... benimde öyle.... bir gün daha 68 li rakama tahammül edemicem ben artık yaaaaaaa....
rejimlerde duraklama dönemi oluyormuş 2 hafta ile 8 hafta arasında değişiyormuş bu dönem bu dönem bittiğindeyse daha hızlı bir şekilde veriyormuşuz inşAlah 2 haftalıktır bizimkisi daha fazlası değil
bastın mı beni :) ben burlardaki arkadaşlıkları sefiyorum... o yüsden katılabildiğim kadar çok foruma katılmak istiyorum... nesi kötü ki bunun :44:
bu günkü kg 68.1 gide gide 200 gr gitmiş....
neyse başlarken hızlı gittiği için bu hali normal sayıyorum....direnmeye devam edicem.... biraz kilo veriince ben bu işi çözdüm sandım ama her zamanki gibi evdeki hesap çarşıya uymadı gene... ilelebet çözemicem ben bu işi anladım.... vücut gayet kafasıına göre takılıyor... şunu yaparsam zayıflarım diye bir şey demek mümkün değil öyle bir formül yok varsa da henüz benim bulamadığım kesin... dün koca gün 2 elma yedim 1 kase yoğurt yedim... belki 67.9 u bu gün görürüm diye.... vücudum benden daha inatçı çıktı...
yok kurbişçim sen benim ne inatçı olduğumu tahmin dahi edemezsin... eninde sonunda gidecek bu kgcikler....
ben tartılmayı unuttum sabah valla unuttum gerçi değişiklik olacağını sanmıyorum regl şişkinliği var bende neyse yemeden olmaz arkadaşlar akşam 1 kase yoğurt 1 k tarçın zencefil ve zerdeçak yarım saat sonra ton balıklı salata yedim.
ama işte tartılmayı unuttum yarın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?