http://www............../tag/mankenlerin-yaptigi-egzersizler/ ivana sertin sırrını buldum arkidişler artık sırtımız yere gelmez...
hata veriyor canım link
kızlar kilo bildirimi yapıyorum değişiklik yok 63,5
walla benim aynı kilodaki 2. haftam bitti gerçekten sinir bozucu
çok az yediğimi söyleyemem ama baya dikkat ediyorum. illa 3günlük şok diyet mi yapcaz ya
valla bulursan bir püf noktası bana da söyle zira şok diyet yapıyorum şuan ona rağmen tık yok...üstelik sporda yapıyorum suyumuda içiyorum...akşamları açlıktan geberiyorum.... ama yok bitti durdu.... çıldırıciğim....26 sına kadar 65 altını görmek rüya oldu... rüyamda görürüm herhalde... kolaymış gibi gözüküyo 3 kg vermek ama namussuz gitmiyoki... açlığa her şeye razıyım yeterki gitsin şu kilolar yaaa....
valla bulursan bir püf noktası bana da söyle zira şok diyet yapıyorum şuan ona rağmen tık yok...üstelik sporda yapıyorum suyumuda içiyorum...akşamları açlıktan geberiyorum.... ama yok bitti durdu.... çıldırıciğim....26 sına kadar 65 altını görmek rüya oldu... rüyamda görürüm herhalde... kolaymış gibi gözüküyo 3 kg vermek ama namussuz gitmiyoki... açlığa her şeye razıyım yeterki gitsin şu kilolar yaaa....
kızlar bir de canan hoca vr malum biliyosunuzdur sürekli çıkıyor bir yerlere :) o diyor ki muhakkak yağ alın eğer kilo vermeniz durduysa veya çok yavaşladıysa yeterli yağ almyosunuzdur... benim başka bir siteden arkadaşım bir hafta boyunca yağ alımını ciddi oranda artırdığını ve bu bir haftada bir kilo verdiğini yazmışbence denenebilir bir hafta için ne dersiniz? yağ ama iyi tereyağı veya zeytinyağı olacak... ayçiçek riviera felan deel..
tatlım biraz internetten sağlık sayfalarından araştırdım doktorların dediği şu ki vücut az kalori almaya alışıyormuş ve kendini korumaya alıyormuş. bir sitede (sağlık sitesi yine) diyetisyen bir kaç gün diyete ara verip sonra devam edin diyo. bilmiyorum işe yarar mı tabi ara verip abanmamak lazım. ben kuzenimin düğünü için istanbula gidiyorum yarın hafta sonu zaten sıkı bir diyet yapmam imkansız kilo almadan döneyim istiyorum sadece ama pazartesi bakalım sıkayım biraz diyorum.
bu arada hafta sonu bu sebeple giremicem. inşallah sizler kilo vermiş olursunuz döndüğümde
kızlar bir de canan hoca vr malum biliyosunuzdur sürekli çıkıyor bir yerlere :) o diyor ki muhakkak yağ alın eğer kilo vermeniz durduysa veya çok yavaşladıysa yeterli yağ almyosunuzdur... benim başka bir siteden arkadaşım bir hafta boyunca yağ alımını ciddi oranda artırdığını ve bu bir haftada bir kilo verdiğini yazmışbence denenebilir bir hafta için ne dersiniz? yağ ama iyi tereyağı veya zeytinyağı olacak... ayçiçek riviera felan deel..
tatlım biraz internetten sağlık sayfalarından araştırdım doktorların dediği şu ki vücut az kalori almaya alışıyormuş ve kendini korumaya alıyormuş. bir sitede (sağlık sitesi yine) diyetisyen bir kaç gün diyete ara verip sonra devam edin diyo. bilmiyorum işe yarar mı tabi ara verip abanmamak lazım. ben kuzenimin düğünü için istanbula gidiyorum yarın hafta sonu zaten sıkı bir diyet yapmam imkansız kilo almadan döneyim istiyorum sadece ama pazartesi bakalım sıkayım biraz diyorum.
bu arada hafta sonu bu sebeple giremicem. inşallah sizler kilo vermiş olursunuz döndüğümde
evimde tek kullandığım yağ zeytin yağıdır zaten....
kilo almadan dööön....başının etini yerim haa.....
beynim rejimi bırakmayı reddediyor bende kararına saygı duyuyorum :))... acele etmeyi bırakmak daha mantıklı... uzzuun bir süre 68 olmuştum vücut alışkın olduğu kiloda daha çok bekliyor.... sabır sabır sabır...
tartıldım 65 çıktım bilmiyorumda canım sıkıldı neysem regl döneminden galiba
acıkmıyorum ama midem bu standarda alıştı
Slm kızlar. Aranıza yeni katıldım.
Kısaca hakkımda bilgi vereyim. Boyum 1.68 kilom 66 yaşım 34. Geçen şubat ayında 74.5 kiloydum temmuzda 66 oldum. yazın bıraktım rejimi tatilde 68 oldum. hemen 66 ya tekrar düştüm. ama bir kaç haftadır tekrar rejimdeyim fakat 66 altına düşemiyorum. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim.
Slm kızlar. Aranıza yeni katıldım.
Kısaca hakkımda bilgi vereyim. Boyum 1.68 kilom 66 yaşım 34. Geçen şubat ayında 74.5 kiloydum temmuzda 66 oldum. yazın bıraktım rejimi tatilde 68 oldum. hemen 66 ya tekrar düştüm. ama bir kaç haftadır tekrar rejimdeyim fakat 66 altına düşemiyorum. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim.
selamlar beybiler,
nasıl soğuktur arkadaş ellerim mosmor oldu...
en çok ne istiyorum biliyo musunuz.... uzuun triko altına tayt... bazıları için çok banal olsada artık ben hiç yapamadım içimde ukde kaldı... şu bacaklar böyle lömbür lömbürken hiç aklımdan bile geçirmedim... bi zayıflıyayım hep etek giycem.....
bu sabah 68 kg idim sinirden gülmek tuttu... bir 100 gr eksik olsam görcem 67 yi.... ne inatmış arkadaş... spor yapmadım dün ondan oldu yapaydım görürdüm belki... ama evi temizledim yetmemiş demek....
ben de 168im ve 60.5 falanım sanırım. şu ara adet olacağım için sabah tartıldığımda 60.5 geldim ama ben en fazla 60 olduğuma inanıyorum inşallah öyledir...
ya az kalmış işte yarına 67sin merak etme:) bugün en az 3 lt su iç ve 2 kupa da yeşil çay... protein ye... yarın kesin 67.8 olcaksın bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?