60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa enteresan victoria secret mankenleri egzersizleri diye arart videolarda görürsün şekercim... güzel egzersizler var...

deneme link

kızlar kilo bildirimi yapıyorum değişiklik yok 63,5
walla benim aynı kilodaki 2. haftam bitti gerçekten sinir bozucu
çok az yediğimi söyleyemem ama baya dikkat ediyorum. illa 3günlük şok diyet mi yapcaz ya

kızlar kilo bildirimi yapıyorum değişiklik yok 63,5
walla benim aynı kilodaki 2. haftam bitti gerçekten sinir bozucu
çok az yediğimi söyleyemem ama baya dikkat ediyorum. illa 3günlük şok diyet mi yapcaz ya

valla bulursan bir püf noktası bana da söyle zira şok diyet yapıyorum şuan ona rağmen tık yok...üstelik sporda yapıyorum suyumuda içiyorum...akşamları açlıktan geberiyorum.... ama yok bitti durdu.... çıldırıciğim....26 sına kadar 65 altını görmek rüya oldu... rüyamda görürüm herhalde... kolaymış gibi gözüküyo 3 kg vermek ama namussuz gitmiyoki... açlığa her şeye razıyım yeterki gitsin şu kilolar yaaa....

neden 26sı? hayırdır
bir zamanlar diyetisyene gitmiştim bana öğle ve akşam yemem için sdc ıspanak vermişti... içine pirinç koymadan kırmızı biber kimyon koydurarak yememi söylemişti. 2 gün boyunca... işe yaramış mıydı hatırlamıyorum ama :44:
bir de pirinç lapası mı ne onun diyeti var 2 günlük yine? belki hafta sonu için denenebilir? bence bol yoğurt da yenebilir...

kızlar bir de canan hoca vr malum biliyosunuzdur sürekli çıkıyor bir yerlere :) o diyor ki muhakkak yağ alın eğer kilo vermeniz durduysa veya çok yavaşladıysa yeterli yağ almyosunuzdur... benim başka bir siteden arkadaşım bir hafta boyunca yağ alımını ciddi oranda artırdığını ve bu bir haftada bir kilo verdiğini yazmış bence denenebilir bir hafta için ne dersiniz? yağ ama iyi tereyağı veya zeytinyağı olacak... ayçiçek riviera felan deel..

tatlım biraz internetten sağlık sayfalarından araştırdım doktorların dediği şu ki vücut az kalori almaya alışıyormuş ve kendini korumaya alıyormuş. bir sitede (sağlık sitesi yine) diyetisyen bir kaç gün diyete ara verip sonra devam edin diyo. bilmiyorum işe yarar mı tabi ara verip abanmamak lazım. ben kuzenimin düğünü için istanbula gidiyorum yarın hafta sonu zaten sıkı bir diyet yapmam imkansız kilo almadan döneyim istiyorum sadece ama pazartesi bakalım sıkayım biraz diyorum.
bu arada hafta sonu bu sebeple giremicem. inşallah sizler kilo vermiş olursunuz döndüğümde

benim okuduğumda buna benzer bişeydi. diyete ara verme olayı.

bu çok bilinen bir gerçek zaten... ben daha önce de söyledim... 1000 kalorinin altına düşüldüğünde vücut kıtlık moduna geçiyo ve vücuda giren her şey depolamaya başlıyor ve yağlarına bunlar benim kara gün dostum diyip sıkı sıkı tutunup bırakmıyor... karatay diyorki; düşününki hergün su varken aklınıza su doldurup bir kenarda bekleteyim demezsiniz ama sular birkaç gün kesildiğinde ve sular azar azar her geldiğinde illaki önlem almak için su depo edersiniz her aktığında... vücudun işleyişi de buna benzer diyor... ve bunu herkes söyler aksini iddia edene hiç rastlamadım... % bir milyon doğrudur :)

Benim önceki şirketimde 2 arkadaş karatay la zayıfladı. Biri 13 diğeri 20nin üzerinde kilo verdi. İskender bile yiyorlardı öğlen ama ekmeğini koydurmuyorlardı üstüne bol tereyağını da döküyorlardı

evimde tek kullandığım yağ zeytin yağıdır zaten....

kilo almadan dööön....başının etini yerim haa.....

beynim rejimi bırakmayı reddediyor bende kararına saygı duyuyorum :))... acele etmeyi bırakmak daha mantıklı... uzzuun bir süre 68 olmuştum vücut alışkın olduğu kiloda daha çok bekliyor.... sabır sabır sabır...

tartıldım 65 çıktım bilmiyorumda canım sıkıldı neysem regl döneminden galiba
acıkmıyorum ama midem bu standarda alıştı

selamlar beybiler,

nasıl soğuktur arkadaş ellerim mosmor oldu...

en çok ne istiyorum biliyo musunuz.... uzuun triko altına tayt... bazıları için çok banal olsada artık ben hiç yapamadım içimde ukde kaldı... şu bacaklar böyle lömbür lömbürken hiç aklımdan bile geçirmedim... bi zayıflıyayım hep etek giycem.....

bu sabah 68 kg idim sinirden gülmek tuttu... bir 100 gr eksik olsam görcem 67 yi.... ne inatmış arkadaş... spor yapmadım dün ondan oldu yapaydım görürdüm belki... ama evi temizledim yetmemiş demek....

tartıldım 65 çıktım bilmiyorumda canım sıkıldı neysem regl döneminden galiba
acıkmıyorum ama midem bu standarda alıştı

sakın aburcubura dadanma.... ceviz neyim bulundur elinin altında da gözün sağa sola kaymasın....

Slm kızlar. Aranıza yeni katıldım.

Kısaca hakkımda bilgi vereyim. Boyum 1.68 kilom 66 yaşım 34. Geçen şubat ayında 74.5 kiloydum temmuzda 66 oldum. yazın bıraktım rejimi tatilde 68 oldum. hemen 66 ya tekrar düştüm. ama bir kaç haftadır tekrar rejimdeyim fakat 66 altına düşemiyorum. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim.

hoşgeldiin... az yazdıklarımızı okuyaydın eyiydi... bizde kitlendik kaldık kımıldamıyo :)) hani demişler ya kelin ilacı olsa... ama bak burda abur cubur yenmiyo en azından böyle bir kuralımız var :))

ben de 168im ve 60.5 falanım sanırım. şu ara adet olacağım için sabah tartıldığımda 60.5 geldim ama ben en fazla 60 olduğuma inanıyorum inşallah öyledir...

ya az kalmış işte yarına 67sin merak etme:) bugün en az 3 lt su iç ve 2 kupa da yeşil çay... protein ye... yarın kesin 67.8 olcaksın bak gör

haydiii elliilere az kalmış.... burda da dğn mü vardır nedir millet akın akın camımın önünden geçiyo :))

67 bilemiyorum balık aldım uzun zamandan beri ilk defa adam gibi bir şey yicem haliyle biraz artı bile çıkabilirim yarın... şimdi yiyesim kaçtı bak sen böyle deyince.... bir haftadır istiyordu canım.... belli mi olur bee belkim gene olur dediğin gibi.. hafif bişi zaten balık... az yerim....

doğadan form zencefilli limonlu bir şey çıkarmış onu aldım pahalı gereksiz bir şey denemelik aldım... şeker varmış içinde o zencefili nasıl bastırcak başka türlü.... çok matah bir şey değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…