Slm kızlar. Aranıza yeni katıldım.
Kısaca hakkımda bilgi vereyim. Boyum 1.68 kilom 66 yaşım 34. Geçen şubat ayında 74.5 kiloydum temmuzda 66 oldum. yazın bıraktım rejimi tatilde 68 oldum. hemen 66 ya tekrar düştüm. ama bir kaç haftadır tekrar rejimdeyim fakat 66 altına düşemiyorum. Bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim.
selamlar beybiler,
nasıl soğuktur arkadaş ellerim mosmor oldu...
en çok ne istiyorum biliyo musunuz.... uzuun triko altına tayt... bazıları için çok banal olsada artık ben hiç yapamadım içimde ukde kaldı... şu bacaklar böyle lömbür lömbürken hiç aklımdan bile geçirmedim... bi zayıflıyayım hep etek giycem.....
bu sabah 68 kg idim sinirden gülmek tuttu... bir 100 gr eksik olsam görcem 67 yi.... ne inatmış arkadaş... spor yapmadım dün ondan oldu yapaydım görürdüm belki... ama evi temizledim yetmemiş demek....
merhaba arkadaslar. ben bugun kayıt oldum bu sıteye ılk gırdıgım baslıkta burası. bende cok zayıflamak ıstıyorum ama hırsım hemen gecıyor en fazla 2 gun. yazıları okudumda bende cok ıstıyorummm tayt gıyınmeyı ınsallah allahım nasıp eder. boyum 1.55 kılom 63 .. 3 sene oncesıne kadar 52 kıloydum ancak unıversıte hayatı cok kılo aldırdı yazın sözum olacak zayıflamak ıstıyorum benımle baslamak ısteyen lutfen mj atsın. hep bırlıkte zayıflayalımpaylasımlarınızı beklıyorum
Herkese merhaba..
Ne zamandır sessiz sedasız takip ediyordum ama ben de artık zayıflamak istiyorum.Beni de alın lütfen aranıza
Boy 1.65 kilom 69. 61 ya da 62 olsam bana yeter..Kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan..
18 yaşındayım ve inanır mısın en çok istediğim şey böyle tunik altına tayt birde uzun çizme ama benim için çok zor çünkü basenler bir türlü gitmiyor
67 yi göreceksin inşallah çok emek veriyorsun :)
merhaba arkadaslar. ben bugun kayıt oldum bu sıteye ılk gırdıgım baslıkta burası. bende cok zayıflamak ıstıyorum ama hırsım hemen gecıyor en fazla 2 gun. yazıları okudumda bende cok ıstıyorummm tayt gıyınmeyı ınsallah allahım nasıp eder. boyum 1.55 kılom 63 .. 3 sene oncesıne kadar 52 kıloydum ancak unıversıte hayatı cok kılo aldırdı yazın sözum olacak zayıflamak ıstıyorum benımle baslamak ısteyen lutfen mj atsın. hep bırlıkte zayıflayalımpaylasımlarınızı beklıyorum
giyeceğiz giyeceğiz bende seneye üniversiteli oluyorum orada zaten kilo alacağım için gidebileceğim en zayıf şekilde olmaya çalışıyorum inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın :)
Herkese merhaba..
Ne zamandır sessiz sedasız takip ediyordum ama ben de artık zayıflamak istiyorum.Beni de alın lütfen aranıza
Boy 1.65 kilom 69. 61 ya da 62 olsam bana yeter..Kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan..
betüüllll naaptın? haydi 67.7 çıktım de bağaa :)
sex and the city izlemeyen varsa tavsiye ediyorum hatunların hepsi fit çuval giyseler yakışıyo..... böhöhöööö.... baktığım her filmde fit hatun görüyorum.... sanki dünyadaki tek şişman ben mişim gibi ......
ya benim tartına olan güvenim sarsıldı betülcüm :) bi daha niye çıkıyon ki sanki, o gazla nasıl güsel giderdin bugün :) ama bence gerçekten ya 67.5sun ya da çok ani bir şekilde 67.5 olacaksın... o kadar direndikten sonra pıtır pıtır gidecek kilolar merak etme pes etmeeee... gerçi inatçısın sen :)
giyeceğiz giyeceğiz bende seneye üniversiteli oluyorum orada zaten kilo alacağım için gidebileceğim en zayıf şekilde olmaya çalışıyorum inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın :)
yaptıgınız diyetler neler :) paylasırmısınızz cok ıhtıyacım var:26:
ben de 168im ve 60.5 falanım sanırım. şu ara adet olacağım için sabah tartıldığımda 60.5 geldim ama ben en fazla 60 olduğuma inanıyorum inşallah öyledir...
ya 60 olsam mutluluktan havalara uçardım herhalde :)))
ben de 168im ve 60.5 falanım sanırım. şu ara adet olacağım için sabah tartıldığımda 60.5 geldim ama ben en fazla 60 olduğuma inanıyorum inşallah öyledir...
ya 60 olsam mutluluktan havalara uçardım herhalde :)))
kandırma kendini... o zamanda 59 olsam dersin :)))
kandırma kendini... o zamanda 59 olsam dersin :)))
aynen öyle biz bayanların her zaman vermesi gereken 2 kilosu vardır
kabızlıkta son noktadaydım bugün laksatif bişiler içtim bakalım etkisi olacak mı
aynen öyle biz bayanların her zaman vermesi gereken 2 kilosu vardır
kabızlıkta son noktadaydım bugün laksatif bişiler içtim bakalım etkisi olacak mı
ne içtin mesela....çilekli form çayında ısrar ediyorum...
ne içtin mesela....çilekli form çayında ısrar ediyorum...
ne çileği ne böceği canım benim son noktadayım diyom :)
baya bildiğin ilaç içtim ki geçen hafta da içmiştim tık yoktu...
ben form çaydır ısırgan otlu çaydır, kayısıdır incirdir sirkedir geçtim o aşamaları malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?