60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin . bende 1.68cm ve 66 kiloyum. Belki bizimle zayıflarsın az çok veriyoruz

18 yaşındayım ve inanır mısın en çok istediğim şey böyle tunik altına tayt birde uzun çizme ama benim için çok zor çünkü basenler bir türlü gitmiyor
67 yi göreceksin inşallah çok emek veriyorsun :)

merhaba arkadaslar. ben bugun kayıt oldum bu sıteye ılk gırdıgım baslıkta burası. bende cok zayıflamak ıstıyorum ama hırsım hemen gecıyor en fazla 2 gun. yazıları okudumda bende cok ıstıyorummm tayt gıyınmeyı ınsallah allahım nasıp eder. boyum 1.55 kılom 63 .. 3 sene oncesıne kadar 52 kıloydum ancak unıversıte hayatı cok kılo aldırdı yazın sözum olacak zayıflamak ıstıyorum benımle baslamak ısteyen lutfen mj atsın. hep bırlıkte zayıflayalım paylasımlarınızı beklıyorum

giyeceğiz giyeceğiz bende seneye üniversiteli oluyorum orada zaten kilo alacağım için gidebileceğim en zayıf şekilde olmaya çalışıyorum inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın :)

Herkese merhaba..
Ne zamandır sessiz sedasız takip ediyordum ama ben de artık zayıflamak istiyorum.Beni de alın lütfen aranıza
Boy 1.65 kilom 69. 61 ya da 62 olsam bana yeter..Kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan..

hahaaa hayalimiz aynı... ama sen biraz fazla çıtırsın ve bunu başarmalısın..... aahhh o kadar çok yağ bağlkamışım kki vücut ne kadar dirense hakkı yani... olmazsa bayram sonrası platese yazılayım diyorum.... ayyy kafayı yemek üzereyim....

yavrucum katıl sende bize işte ayrılmayalım... burda birlik halinde motive edicez birbirimizi...

giyeceğiz giyeceğiz bende seneye üniversiteli oluyorum orada zaten kilo alacağım için gidebileceğim en zayıf şekilde olmaya çalışıyorum inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın :)

aman verdikten sonra llütfen alma.. hele ünide hiç almaa....

Herkese merhaba..
Ne zamandır sessiz sedasız takip ediyordum ama ben de artık zayıflamak istiyorum.Beni de alın lütfen aranıza
Boy 1.65 kilom 69. 61 ya da 62 olsam bana yeter..Kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan..

hoş geldiiin.... 55 olsan fena mı olur.... wuuu.... lütfen şu ceee eee deyip kaçanlardan olma... katıl sohbetimize ki iletişim halind eolursak amacımızı unutmayız...

betüüllll naaptın? haydi 67.7 çıktım de bağaa :)

sabah ne olduğuna inanamıcaksın bir çıktım tartıya 67.5 nasıl zıplıyorum evin içinde anlatamam... piyangodan para çıksa anca böyle aptal hareketler sergileyebilirdim.... kurbiş evliya mısın diye sorucaktım... biraz yatışınca dur dedim kendime bir daha çıktım tartıya ve taa taa 68 cim olduğu yerde duruyordu... dayanamadım 6 kere daha tartıldım arayla ve anladım ki tartım bile benle dalga geçmeye başladı.. malesef hala 68.... pazartesi tekrar lahanama dönücem ben...

sex and the city izlemeyen varsa tavsiye ediyorum hatunların hepsi fit çuval giyseler yakışıyo..... böhöhöööö.... baktığım her filmde fit hatun görüyorum.... sanki dünyadaki tek şişman ben mişim gibi ......

ya benim tartına olan güvenim sarsıldı betülcüm :) bi daha niye çıkıyon ki sanki, o gazla nasıl güsel giderdin bugün :) ama bence gerçekten ya 67.5sun ya da çok ani bir şekilde 67.5 olacaksın... o kadar direndikten sonra pıtır pıtır gidecek kilolar merak etme pes etmeeee... gerçi inatçısın sen :)

pes etmek yoook... bu kez başarmak zorundayım yoksa kendimden nefret ederek bir ömür geçirmiş olucam... eskimiş kıyafetlerimden kurtulmamın tek yolu zayıflamak..... aa tabi bunu birilerinin gözüne sokmanın keyfi de paha biçilemez

yaptıgınız diyetler neler :) paylasırmısınızz cok ıhtıyacım var:26:

ben aburcuburu hayatımdan çıkardım.... acıktıkça ya lahana ya elma yiyiyorum.... buna diyet denemez gerçi...diyet sağlıklı beslenmek demek olduğuna göre kendi yaptığım şeyi tasvip etmiyorum ve menü diye adlandırmadığım için paylaşmıyorum...

müthiş bir şey keşfettim balık metabolizmamı çalıştırdı... her hafta sonu balık sefası yaparak vücudumun ihtiyacı olan protein midir neyse onu almasını sağlıycam ve kiloda almıcam nasıl fikir arkadaşlar...hafta içi sebzee... hafta sonu balık.... böylelikle hem meyve hem sebze hem et hepsi bünyeme giriş olucak....

doğuşun çilekli form çayı süpermiş... tadı kokusu ben bayıldım denemeyenlere tavsiye.... maydanozlusuda var.... hem bardak hediyelydi hem indirimdeydi... evde her boy ve ebatta form içecek bardağı oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…