60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) kendine arkadaş bulmak güzel... ne kadar sürede verdin canım kilonu ve neler yapıyosun ya da faydasını gördüğün şeyler var mı?

Aynen cnm :)
Temmuz 12 de doğum yaptım ve Ağustos ta diyet yapmaya başladım.
süt olacak diye habire yemeyi bıraktım. En önemlisi gece yemelerini bıraktım ve akşam en geç 7 de yedim.
Balık çok zayıflatıyor beni. Arada akşam yemeği yerine bol salata yedim.

kızlar midem çok kötü... bozuk yumurta tadı oluyor ağzımdan gaz çıkışı olduğunda ve reflü gibi yemek borum çok kötü yanıyor... su bileiçemiyorum o kdar yakıyo ki... 2 tane rennie aldım ama fayda emedi ne yapmalıyım ki?

geçmiş olsun. arada benimde oluyor rennie iyi gelmiyor gavıscon şurup içiyorum o toparlıyor baya. tabi yoktur evde şekerli su denesen belki iyi gelir.

günaydın mutlu haftalar kıslar.
mutlu zayıflamalar...

geçmiş olsuun heç anlamam o işlerden....

günaydın mutlu haftalar kıslar.
mutlu zayıflamalar...

Amiiin amiin....

haydi kızlar uyanın artık!!! atı alan üsküdarı geçti

iyi haftalar olsun herkese

ne uyumasııı.... bayram öncesi suyumuz çıkana kadar çalışırız artık.....

selamlar seksüü hatunlar,

naısl gidiyor diyet.... ben hala 68 lerdeyim.. hafta sonu yediğim balıklar sağ olsun 68.7 oluvermişim.... bu hafta daha da sıkıyorum bakalım bu sefer 67 ile görüşmek nasip olacak mı.... yılan hikayesine döndü valla :)

neyse bu gün çok yoğun aralarda uğrarım... mucckksss. öpüldünüz... gözüm üzerinizde kaçamak yapmayın....

nasıl yaa yok yok başka bir şey vardır balığa suç atma... balık süper bir besin... protein artı faydalı yağ daha ne olsun... ya adet günün yaklaşıyor yaödemin var ya da bağırsakların senin de iyi çalışmıyor...
ama bak daha da sıkıyorum diyosun ya beni korkutma... lütfen günde 1000 kalorinin altına düşme... sıktıkça kilo vermen durur emin ol yağ oranını artık... salatalarına bol zeytinyağı dök... yumurtanın üstüne bile bir y.k. zeytinyağı koyup ye... bir hafta da benim dediğim gibi beslen ne kaybedersin ki?

yok yok problem yok... kontrol bende.... bağarsaklar bende sorunlu malesef... kafasına göre takılıyo...

sabah bir büyük parça diyet peynir yedim arada fındık ve ceviz.... bunlar yeterince kuvvetli... öğlen marul ve iki erik.... akşama kadar da üç elma hakkım var .....

yarına kemik suyuna tarhana çorbası yapıcam çok güçlü bir besin kızlar sizde için.... kemik suyu bayanların tüketmesi gereken bişi.... ilikli ilikli..... dizlerimiz ilerde ağrımasın diye.... benim teyzeler çok çekti bu dizlerden.... genlerim benziyorsa akıbet belli... tırsıyorum valla.... şimdiden alt yapısını hazırlıyayım diyorum....

benim kilo verimim biraz hızlı oldu bu sefer çok şükür... bu duraklama normal aradan 500 gr artı çıkması da normal.... zamanla bunlar gidecek başka çaresi yok :) ahh 65i göreydim bayrama kadar süpper olurdu... bakalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.... bu hafta asılacaz küreklere.....

haydi kızlar kaçamakları alalım.... hafta sonu ne ödüller verdiniz bakalım kendinize....

kemik suyu için kasaptan direk kemik mi alıyosun canım? valla 1 yıllık evliyim ve fakat hala habersizim böyle şeylerden :) nasıl yapılıyo ben de tarhana çorbasını severim ben de öyle yapayım madem. hatta canan karatay bol bol paça çorbası için diyo ama çocukken bana çok içirmeye çalışmışlardı hiç iyi hatırlamıyorum malesef

şaypadan aldım ben....kuzu kemik aldım 2 saat haşladım köpükleri çıkınca toplayıp köpüklerini attım ... bir de ben cesaret edemiyom edebilsem düdüklüde bi saat haşlansa yeter ben tencerede 2 saat haşladım mecburen....

şimdi ben teyzemleride hergün taciz ediyorum yapın için diye.... eskiden de çok duyardık bebekler hızlı gelişsin güçlü kemikleri olsun diye içirirlerdi unuttuk gitti hep o adetleri....

şifa niyetine iç boşveer gerisini... bende 30 yaşındayım ama yeni yeni öğreniyom yemek yapmayı.... çok geç kaldım bu işlerde :)) ama güzel oluyo tutturuyom yani.... her yemek yapışımda önce internette tarif arıyorum :))

halarken birde tuz atıyolarmış ben atmadan haşlamıştım sen öyle yapma emi :)) ben artık çorbaya atarım tuz... tuzu da sevmiyorum ben ....

aynen ben de çok geç kaldım...ilk evlendiğimde eşimin asistanlığını yaptım uzunca bir süre... getir götür işleri işte :) şimdi şimdi ele aldım ama ben de her yapışımdan önce baya bi tarif araştırıyorum... evde ne varsa onlarla kafama göre yapmaya başlamam benim bi 5 yılımı daha alır heralde :)

öff ne zor dimi... bi misafir gelcek oluyo panik oluyodum ilk evime taşındığımda şimdi iyi kötü bir şey kıvırtıp yapıyorum dahaa da böğk diyen çıkmadı :)) yaşasın internet diyorum... sarmayıda ordan öğrendim pilavıda.... birde ben patlıcanı çok severim... közler dururum.... rejim bloğundan çıkardık burayı :)) neyse diyet diyoduk dimi.... patlıcan rejime ters mi rajona ters mi... ühühüüü.....

şu yandaki gülen kıza bayılıyorum ya çok içten katılıyo di mi :) neyse ya patlıcanın her türlü yemeğini seviyorum ben de amma genelde kızartılarak yapılıyor ya ondan kelli zararlı oluyor zanlımca... kızartılmadan yapıldığında da çok bi hoşuma gitmiyo tadı sankim :44:

fırında müthiş oluyo bide saçta közleyincede onnumara oluyo ben kırzartmayı hayatımdan çıkaralı çoook oldu.... herse ımmhhh... sonra beğendi ımmmhh.... nım nım nım.... bi tane daha bişi vardı adı neydi babagannuş mu ne...

kızartma deyince patates gelir aklıma daha da bişi gelmez :))) bizim yolumuz yol değil... konuşurum ama yemem kiiii... şurda 250 gr vermek için neler çekiyom yermiyim hiiiç yemem been.... psikolojik geri beslememizide yapalım dimi :) bende gülen kız yok ayol..... twitterın kuşu var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…