60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda işte şuan çok acıktım... direnbetül.....

öff çamaşırları makinede unutmuşum ne kötü kokuyo üstümdeki kazak kendimden tiksindim.. sabahta kokuyodu ama bütün kışlıklar aynı durmdaydı mecbur giydim.... herhalde dışarı asarsam daha hayırlı olcak benim için... içerde asıyom diyemi böyle oluyo var bi gariplik.... randıman alamıyorum yumuşatıcılarımdan bir çözümünüz varsa banada süüleyin... zayıflasamda atsam keşke hepsini öfff....

geldiiiiiiiiimmm ve kilo almadım ama 2 gün gayet yedim daha doğrusu bu sabah 64 düm evden 63,5 ile çıkmıştım. yol sonrası tartılmak doğru değil vücutta ödem oluyo birde taktir edersiniz ki tuvalet sıkıntım oldu. ondam yarın düzeleceğini düşünüyorum.

canım kendine yeni birşeyler almak için zayıflamayı beklemek bence hata yapma böle hafif toplu bayanlar içinde çok şık kıyafatler var. zayıflamayı beklerken eskilerle daha kötü görünüp kendimizden tiksiniyoruz arada yenilik güzeldir.
kızma bende aynı hatayı yaptım da ordan biliyorum.

tebrikleer.... aynen devam... almadıysan kaldığın yerden aynen devam..... ahh aaahh ayramda nasıl yapçaz asıl... hafta sonu çok zorlandım boğazımı tutmakta....9 gün evde napılır acep....

bu aralar maddi sıkıntımda var malesef istesemde alamam.... ocakta kredim bitmiş olacak ferahlıcam bir ohh dicem avmlere atacam kendimi... o zamana kadar mecbur katlancam kendime... o arada da zayılarsam piyango vurmuş gibi olur... yoksa her şeyim berbat ötesi... en yenisi 4 yıllık... hep zayıflayınca alırım diye erteledim bu yılda ben sıkışığım :)) 3 ayda ne versem kar yani... 62 lere insem kendimi dünyanın en seksü hatunu ilan ederim :))) hayaller olmasa nasıl yaşanır acaba.... hayalimde bile atmaya kıyamıyorum eski kıyafetlerimii.... aaa diyom taş gibi kazak yenisini de alsam atmam ben bunu... kıtlık psikolojisi beynime işlemiş artık

yani ayda iki kilo versem ocakta 62 wuuuuu.... olsa dimi... hepimizin aylık hedefi 2 kg olsun.... olmaz mı.....yapılabilir bir rakam.....

hadi motive olun ayda 2 kg vericez.....

pamukskr ve cicisko 58 olacak.... ben 62......

Bende varım ki yılbaşında 60. Mart'ta en azından 57 bu baharada 55 :)

ewett yapabiliriz bu basit iki kilo verebiliriz... biraz motivasyon... olcak inşallah.... hadi zayıflayıp fotopaylaşacaz... baharda da ivana sertiz wuuuuuuuu

hadi motive olun ayda 2 kg vericez.....

pamukskr ve cicisko 58 olacak.... ben 62......

oyyy 58 olsam kocam boşar hahahah benimki çok zayıf sevmiyor ama 60 bende süper olur
acaba şu karatay diyetine mi başlasam biraz araştırıyım internetten hemen bakıyorum

oyyy 58 olsam kocam boşar hahahah benimki çok zayıf sevmiyor ama 60 bende süper olur
acaba şu karatay diyetine mi başlasam biraz araştırıyım internetten hemen bakıyorum

aaaaa yok zaman 60 ta kal.... enişte ne diyosa o... bir 58 e in iki kilo alırsın baktın olmadı yani o yemeği çok kaçırma payı olsun...

ben yarından itibaren karatay yapmaya başlıcam sabah 2 yumurta peynir ve zeytin ile açılışı yapıcam sizide haberdar edicem durumdan

1-
Soğuk algınlığını önler ve tedavi eder: Antioksidanlarla dolu olan sarımsağı her gün yerseniz bağışıklık sisteminiz güçlenir. Eğer soğukalgınlığına yakalandıysanız sarımsak çayı içmeyi deneyin. Doğranmış ya da kıyılmış sarımsakları birkaç dakika sıcak suda bekletin ve sonra süzgeçten geçirip için.

2-
Kilonuzu kontrol edin: Bazı uzmanlar sarımsağın kilo kontrolünde yardımcı olabileceğini söylüyorlar. Bir araştırmada, bol sarımsak tüketen farelerin kilosunun ve vücutlarında yağ depolanmasının azaldığı belirlendi. Lezzetli ve bel çevresini koruyan yemekler için her gün sarımsaklı yemekler pişirmeyi deneyin.

ewett yapabiliriz bu basit iki kilo verebiliriz... biraz motivasyon... olcak inşallah.... hadi zayıflayıp fotopaylaşacaz... baharda da ivana sertiz wuuuuuuuu

Cnm ben spor yapabilsem hemen zayıflarım. Şu 6. Ayımın dolmasını bekliyorum. Hepimiz incecik olucaz yeni yıla kadar kaçamak yapmayalım kendimize söz verelim

kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... bu kez gerçeekkk......

Cnm ben spor yapabilsem hemen zayıflarım. Şu 6. Ayımın dolmasını bekliyorum. Hepimiz incecik olucaz yeni yıla kadar kaçamak yapmayalım kendimize söz verelim

eee yap o zaman spor bebişim... yap seni engelleyen ne neyin 6. ayı bu.... spor yapamıyosan yürüüyüş yap... hareketsiz olmaz olsada hoş durmuyo sarkıyo öyleside böğğk oluyo....

eee yap o zaman spor bebişim... yap seni engelleyen ne neyin 6. ayı bu.... spor yapamıyosan yürüüyüş yap... hareketsiz olmaz olsada hoş durmuyo sarkıyo öyleside böğğk oluyo....

Sezaryenin 6. Ayı şimdi yaparsam dikişlerim açılır. Oğlum 3 aylık olacak nasıl bırakıp yürüyüşe gideyim

kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... bu kez gerçeekkk......

betüş kırdın inşallah zincirini :))) bu hafta pıtır pıtır gide kilolar inşallahh..
ben haftasonundan beri toparlanamıyorum dün de kötü beslendim kötü dediğim çok yedim yani... bu sabah da 61.5 çıktım... hasta olmam lasımdı dün ama henüz tık yok... onun etkisi muhtemelen ama insan bu kadar fark görmek istemiyor. bir de 2 gün kaçırmayla da hemen kilo artışı görmek istemiyorum ben tartıda ya... sonuçta sağlıklı kilo verdim ve sporumu da yaptım... dalgalanmalardan bu kadar çok etkilenmemeli

çook sağool.... oldu nihayet :)) geldi gitti derken bir hafta mı yedi hain 67... sırada 66 var bakalım o ne zaman görünecek...

evet o dalgalanmalar kötü oluyor... hedefimizden 2 kg düşükte durmalıyız ki kaçamaklarda dalgalanmalar moralimiizi bomasın.... rejim süreci ömür boyu sürecek... verdim kurtuldum diye bir şey yok hep kontrollü olmalıyız... almamak ta çaba gerektiriyo..... indikten sonra bir kaç yıl o kiloda kalmalıyız ki vücut hah bu benim kilom desin... offf çok zor işler...

ne yedin mesela dün dökül bakalım....

bende sabah kemiksuyu çorbamı içtim bakalım vücut nasıl tepki verecek..... yarın görecez... ağğyy 68 görürmüşüm gene Allah ım sen koru....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…