1237. sayfaya bakıver canım...CANIM Birilerini sevindirip duasını almak ne kadar güzel şu salata diyetini banada verirsen bende dua ederim sana kaydirigubbakcemile2
Günaydın hanımlar . . .
Dün destur aldım sizden lakin çıkmak zorunda kaldım acil pc bile açık kalmış . . .
Burada denizcilik bayramı etkinliklerine gittim . . .
Hoptekler kaydirigubbakcemile2 horonlar kaydirigubbakcemile2 tabi leziz ikramlar . . .
Hatta gece bittiğinde o kadar rahatsız oldum ki yediklerimden 4 şişe sodayı devirdim . . .
Sabah uyanamadım şişmiş her yedim . . .
Bu sağlıklı beslenme hali tüm yaşama etkili hanımlar bunu anladım . . .
Çok çok uzun zamandır bu kadar fazla abartmamıştım yemeği ve o gecenin sabahı uyanamadım . . .
:1ninca: bu kadar etkili demek ki yeme-içme alışkanlıkları :1ninca:
gerçi belki metabolizmamı hızlanırır bu kaçamak . . . :Saruboceq:
biraz dikkat etmeye karar verdim toparlayacağım vaziyeti bakalım . . .
Bu sabah bol su 1 kupa kayısılı form 1 kupa 1 şekerli çay . . .
12 gibi 2 yumurta 2 eti form ekmeği biraz labne düşünüyorum . . .
Akşam ise sadece meyve delikafadulden dünün acısı anca böyle çıkar . . .
canlarım,benim üst katımda oturan bir komşu ablam var...ne zamandır kilo vermek için uğraşıyor(yaş 49,kilo 83)..benden yardım istedi(bir diyet koçluğu yapmadağım kalmıştı!o da oldu:roflol:)pazartesi şu benim salata diyetine başladık birlikte...hatta ana öğün için yaptığım salataları ikiye bölüp yarısını ona götürdüm yani birebir aynı şeyleri yedik:)
bu sabah mutluluktan uçarak üç günde 1200g verdiğini söyledi(onun baskülü elektronik)
o gazla ben de basküle koştum amaaa bir gram bile verememişim((aynen 56 kilodayım ((anladım ki ben artık ayda bir kilo ancak verebilirim:1no2::1no2:
ama olsuuuun..komşumun mutluluğu ve duaları yeter bana...
gününüz aydın olsun fıstıklaaaaar...opuyorumnanaktan
canlarım,benim üst katımda oturan bir komşu ablam var...ne zamandır kilo vermek için uğraşıyor(yaş 49,kilo 83)..benden yardım istedi(bir diyet koçluğu yapmadağım kalmıştı!o da oldu:roflol:)pazartesi şu benim salata diyetine başladık birlikte...hatta ana öğün için yaptığım salataları ikiye bölüp yarısını ona götürdüm yani birebir aynı şeyleri yedik:)
bu sabah mutluluktan uçarak üç günde 1200g verdiğini söyledi(onun baskülü elektronik)
o gazla ben de basküle koştum amaaa bir gram bile verememişim((aynen 56 kilodayım ((anladım ki ben artık ayda bir kilo ancak verebilirim:1no2::1no2:
Selam kızlarr, bende sizdenim. Aranıza alırmısınız?
24 yaşındayım 1,71 boy kilom 63.
58 kg olmayı hedefliyorum. Bu yaz sonu düğün düşünüyoruz çünkü.
Önerileriniz varmı? Elma sirkesini duymuştum faydasını gördünüzmü?
bu konuda diğer arkadaşlarım daha iyi yardımcı olurlar sana hazancım..Hoşbuldum canım, Çalıştığım için anca akşamları evde spor fırsatım oluyor.
Basen ve karın bölgesini eritecek egzersizler hakkında bir önerin varmı tatlım?
hoşbuldum ablasının güzeliiiopuyorumnanaktanhoşgeldin ablammmm opuyorumnanaktan
ablam ilk zamanlarda sende öle 3 günde 3 kilo veriyodun.ama bünye fazla alıştı bizim rejime çok doğal bu bende 2 haftadır gram oynamıyorum mafoldumben
hoşgeldin canım a.s.
hoşbuldum ablasının güzeliiiopuyorumnanaktan
öyle tabiki...ne yapalım,bundan sonra kilo verince değil gram verince mutlu olucaz bizde..vereliniortakalkisalkisalkis
hoşgeldin ablammmm opuyorumnanaktan
ablam ilk zamanlarda sende öle 3 günde 3 kilo veriyodun.ama bünye fazla alıştı bizim rejime çok doğal bu bende 2 haftadır gram oynamıyorum mafoldumben
hoşgeldin canım a.s.
hop tek hop tek yediklerini yakmışsındır ciciş
sende hala ilk kilonda olsaydın sende o kadar verirdim aplacım sen incesin o yüzden çok daha zor
evet ablam aynen öyle.ve şöylede bişey var bu kadar kaçamağa ve rejimi boşvermişliğe rağmen gayet güzel kilo veriyoruz.kilo veremesek bile çevremizden aldığımız tepkiler yetiyo zaten bize zemuszemus
bide ablam sen eti form kızarmış ekmek yiyodun hala dimi.latinşekerimizin önerdiği bi ekmek vardı vasa diye.ben şimdi ona başladım 2 haftadır onu yiyorum.büyük marketlerin hepsinde var tadi çok güzel ve öyle çok pahalı değil ablacım.hemdeee latinimşekerim söledi 1 dilimi sadece 19 kaloriii veee 2 dilimle sanki 1 ekmek yemiş gibi şiş oluyo insan tavsiye ediyorumm :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim.
Sizin rejim nasıl? Neler yapıyorsunuz da 3 günde 3 kg verebildiniz kızlarkafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan
nerdeeee hoptekno bilmiyorum ki anca seyrettim olanları . . . :ecrin_bebek:
vasa ekmeğini bende denemek istiyorum sara senin yediklerinde hep dikkatimi çekiyo . . .
bu arada öğlen 2 dilim etiform kızarmış ekmek ve labne ve 1 yumurta yedim . . .
Selam kızlar,
napıosunuz bakem keyifler nasıl?
17 temmuz da tatile gittiğim için sıkı bir rejime başladım
yediklerimi yazayım:
sabah 1 bardak ılık su, sonra bir bardak kıraz sapı çayı :)
ofise gelince 2 kayısı
sonra 2 dilimden yapılmış wasa ekmeği sandwich (labne peyniri ve marul ile)
arada 12 kiraz
öğlen 2 haşlanmış pattis yicektim ama canım istemedim bir aktivia yedim
arada yine 12 kiraz yicem
akşam da tavuklu salata
nasıl sizce?
gayet sıkı latinateşim . . .:1ninca:
KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKIlmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?