hadi motive olun ayda 2 kg vericez.....
pamukskr ve cicisko 58 olacak.... ben 62......
kızllaaaar aman bir mecalim vaar... 67.888888888 evin dört bir köşesinde tartıldıım.... bu kez gerçeekkk......
çok tatlısın sen ya
yürü betüş kimse tutamaz seni
günaydın kıslar ben sağlıklı beslenmeye iiice alıştım tartı 65 i göstermişti gerçe ama hastalık şişkinliği gitti benden bugün sanki biraz inclmişim kıyafetler hoşdurdu.
cuma ya tartılacam bakalım
akşam şöyle bir hesap yaptım kafadan 3 kg göbekte var 2 kg sırtta 250 gr bir kolda 250 gr diğer kolda.... bende toto yok malesef... bacağımın birinde 3 kg diğerinde 3 kg fazla var...göbek ve bacakların gitmedi için 9 kg vermem şart.... bacaklarım o kadar korkunç ki... göbek ayaktayken düzduruyo eski pörtlekliği yok en azından göğüslerimi geçmiyo :)) ama bacaklar korkunççç..... asla etek giyilmez bu bacaklarla ve acayip selülitli... çok çalışmam gerekiyo çoook....
çook sağool.... oldu nihayet :)) geldi gitti derken bir hafta mı yedi hain 67... sırada 66 var bakalım o ne zaman görünecek...
evet o dalgalanmalar kötü oluyor... hedefimizden 2 kg düşükte durmalıyız ki kaçamaklarda dalgalanmalar moralimiizi bomasın.... rejim süreci ömür boyu sürecek... verdim kurtuldum diye bir şey yok hep kontrollü olmalıyız... almamak ta çaba gerektiriyo..... indikten sonra bir kaç yıl o kiloda kalmalıyız ki vücut hah bu benim kilom desin... offf çok zor işler...
ne yedin mesela dün dökül bakalım....
bende sabah kemiksuyu çorbamı içtim bakalım vücut nasıl tepki verecek..... yarın görecez... ağğyy 68 görürmüşüm gene Allah ım sen koru....
Canım ben jillian shred yapıyorum ve bacağa acayip faydasını gördüm... çok net bir sıkılaşma var... kilomda bir değişiklik olmamasına rağmen hiç bir şekilde giyemediğim 2 pantalonumu giymeye başladım... bacaktan yukarı çıkmıyodu düşün:)
Dün çok fazla kuru meyve ve kuruyemiş kaçırdım... sabahım öğlenim akşamım gayet güsel kaçırdıklarımı söyliyeyim... akşam eve gittiğimde eşimi beklerken artık dayanamadım bayat bir dilm ekmeği boş boş yedim... karnım o kadar kazındı ki bütün gün... muhtemelen gastritim de arttı ama hiç doymadım dün... hastalanıcam ya heralde metabolizma da çok çalışmaya başladı... hiç doymadım.. yemesem ölecek gibiydim... neyse dün söylemesi ayıp akşam ciğer yedim yanında incecik yufkalardan vardı.. onlardan bir tane yedim... yememem gerekiyodu ama ciğer de boş boş gitmiyo ki gözünü seveyim :)
öğlende de yemekten sonra yarım avuçtan daha az barbekü soslu fıstık yedim... bir avuçtan daha az elma kurusu yedim ama doğal baya. bir arkadaşım kendi elleriylen dilimleyip kurutmuş... ama dediğim gibi bütün gün böyle ıvır zıvır yedim işte... sonra minik bir muz yedim öğle yemeğinden sonra... o arası çok kaçtı işte
yemişinde yemişin.... olmaaz.... soslu fıstık ekstra kalorili... fıstık zaten kalorili ben onu kahvaltı niyetine yiyiyorum.... tı tıı tıı... ciğer tek başına daha güzel yenir... kurutulmuş elma iyi bir seçim ona lafım yok... olmamış menü gibi bile değil oturup bir tabak bir şey yeseydin daha eyiydi kanımca.... neyse bir güncük olabilir.... napacaktım malum günleri kara çevirecektik..... gözüm üzerinde bahane üretmek yok azim var direniş var
ben bale hareketleri yapmaya çalışıyom... bale yapan fil misali oluyo ama olsun :))) nerden biliyon dersen youtube ta videsuna baktım iki üç bacak hareketini yapıyom.... düzenli yaparsam faydasını göreceğime inanıyorum.....sürat değil süreklilik önemli diye düşünüyorum... uyduruyoda olabilirim... :))
bakalım bugün daha azimli başladım... daha erken kalkıp yumurta haşladım kendime ve peynirle onu yedim sdc... onun dışında şu zamana kadar hiç bişi yemedim ki yanımda zencefilli tarçınlı yoğurt getirmiştim onu yicektim arada öğleden sonraki araya yicem artık. sdc az önce kuru erik yedim (10kalori). öğle yemeği için zati yemekhanede ne çıkarsa şeklinde yiyorum ama makarna pilav çok sık çıkıyo onlara hiç dokunmuyorum... arada tatlı börek çıkıyo... direk almadan geçiyorum... bakalım bu öğlen ne çıkacak. çorba fiks oluyo aslında onu içmemem gerek nasıl yapıldığını bilmiyorum muhtemelen bol unlu ve yağlı oluyo ama napiyim bu sıcak kış gününde de çorba içimi ısıtıyo resmen...
şu an bir tavşan gibi lahana yiyiyorum kart kurt... si napıyonuz bakalım....
Canım ben jillian shred yapıyorum ve bacağa acayip faydasını gördüm... çok net bir sıkılaşma var... kilomda bir değişiklik olmamasına rağmen hiç bir şekilde giyemediğim 2 pantalonumu giymeye başladım... bacaktan yukarı çıkmıyodu düşün:)
Dün çok fazla kuru meyve ve kuruyemiş kaçırdım... sabahım öğlenim akşamım gayet güsel kaçırdıklarımı söyliyeyim... akşam eve gittiğimde eşimi beklerken artık dayanamadım bayat bir dilm ekmeği boş boş yedim... karnım o kadar kazındı ki bütün gün... muhtemelen gastritim de arttı ama hiç doymadım dün... hastalanıcam ya heralde metabolizma da çok çalışmaya başladı... hiç doymadım.. yemesem ölecek gibiydim... neyse dün söylemesi ayıp akşam ciğer yedim yanında incecik yufkalardan vardı.. onlardan bir tane yedim... yememem gerekiyodu ama ciğer de boş boş gitmiyo ki gözünü seveyim :)
öğlende de yemekten sonra yarım avuçtan daha az barbekü soslu fıstık yedim... bir avuçtan daha az elma kurusu yedim ama doğal baya. bir arkadaşım kendi elleriylen dilimleyip kurutmuş... ama dediğim gibi bütün gün böyle ıvır zıvır yedim işte... sonra minik bir muz yedim öğle yemeğinden sonra... o arası çok kaçtı işte
iyi bu günkü menün güzelmiş..... çorba iç yahu bu soğukta iyidir... ekmekten kork sen... çorbayı ekmeksiz içiyosan sıkıntı yok...
lahana hangi lahana betül, şu haşlanıp da sarması yapılan beyaz lahanayı mı diyosun? sen niye onu yiyosun?kiloya bir fayda sağlıyo muymuş?
ühühü öyle deme yaabebem bide beni yeseydinşaka şaka pazar akşamı bende öle oldum elime geçeni biraz kaçırdım hastalıktan o arada olacak napacaz dayanacaz.
çok mu kalabalık olduk mu ne
bebem bide beni yeseydinşaka şaka pazar akşamı bende öle oldum elime geçeni biraz kaçırdım hastalıktan o arada olacak napacaz dayanacaz.
çok mu kalabalık olduk mu ne
ahaaa itiraflar itiraflar.... gözüm üzerinizde....
kalabalığız ama en çok ben konuşuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?