itiraf ediyorum peder kaçırdım afta sonu biraz
bende çok konuşuyodum biras sustum
susma bee.... susunca noluyomuş....
susma susdukça sıra gelirdi dimi konuşak o zaman
nooldu ikiniz de susuverdiniz gari
ben öğleni de fena atlatmadım sanırım... yayla çorbası vardı... köfte vardı ama islim kebabı gibi bir köfte üzerinde patates üzerinde domates ve bir kürdan şeklinde. patatesini yemedim ki azıcık bişiydi, aman yesem nolur diye düşünmedim direk yemedim :) o sadece bir köfte ne kadardır bilemem tabi ama kızartma da değildi sanırım... sulu mulu fırında pişirilmiş gibiydi... yanında da minik fasülyelerden yapılmış piyaz vardı... minik bir kasedeydi onun yarısını yedim... ve daha bitmediii onun da yanında kaymaklı ekmek tatlısı vardıııevet yanlış duymadınızzz... töbe yarebbim irademi deniyolar resmen yemedimmm
o zamandan bu zamana da hiç bişi yemedim :)
nooldu ikiniz de susuverdiniz gari
ben öğleni de fena atlatmadım sanırım... yayla çorbası vardı... köfte vardı ama islim kebabı gibi bir köfte üzerinde patates üzerinde domates ve bir kürdan şeklinde. patatesini yemedim ki azıcık bişiydi, aman yesem nolur diye düşünmedim direk yemedim :) o sadece bir köfte ne kadardır bilemem tabi ama kızartma da değildi sanırım... sulu mulu fırında pişirilmiş gibiydi... yanında da minik fasülyelerden yapılmış piyaz vardı... minik bir kasedeydi onun yarısını yedim... ve daha bitmediii onun da yanında kaymaklı ekmek tatlısı vardıııevet yanlış duymadınızzz... töbe yarebbim irademi deniyolar resmen yemedimmm
o zamandan bu zamana da hiç bişi yemedim :)
bende birascık menemen patlıcan yemeee havuç salatası birascık bulgur pilavı akşama gene çorba salata çok mu kine
kiloma bak ne komik 67.8 illaa bi 8 var içinde .... bir de 6 7 8 sıraya girmiş.... kafayı yiyiyorum galiba....
bence süfer... pilavın bulgur oluşu ve öğlen yenmesi gayet kabul edilable...bende birascık menemen patlıcan yemeee havuç salatası birascık bulgur pilavı akşama gene çorba salata çok mu kine
menü sğalammış yalnız... ben yerdim hacı..... yemişim diyetini :))) Allah a şükür ben fazla dış etkene maruz kalmıyorum.... yoksa irade zor....
demek hacı haa :))
sırf seni öğrenmek için girdim buraya kendim ncecik olmuş gibi sevindimşimdi patır patır gidecek gözün aydın
hadi bakalım gazan mübarek olaa..
yaaa sabah karatayla başladım ama öğlen okulda mecburen tost yedim(
gitti benim karatay
niye yoksun yaaben yarın yokum uslu durun gözüm üzerinizde...
öfff ne giycem ben.... hiç bir şey ühühühüüüü..... bi tane etek vardı olur mu ki bu soğukta etekte bilemiyorum neyysee... artık bakıcez....
MErhaba ben de aranıza katılabilir miyim _? çok motive oluyorum bu sekılde.. daha once 70-79 kılo aralıgındakılerdeydım. orada 65e kadar düştüm.. şu an 63 kıloyum ve motıvasyonum düştü.. nasılsa kılo verdım yeter artık dıye.. bır de ınsanlar yeter bu kadar cok zayıflamışsın deyınc şımardım sanırım =) ben de gelem mi buraya _??
olsun yarın gene başla... bu günde aa bozdum nasılsa deyip ipin ucunu kaçırma.... akşamı yopurtla neyim geçir hafif olsun... azda spor yaptınmı gider o tost...bırakmak rajona ters....
MErhaba ben de aranıza katılabilir miyim _? çok motive oluyorum bu sekılde.. daha once 70-79 kılo aralıgındakılerdeydım. orada 65e kadar düştüm.. şu an 63 kıloyum ve motıvasyonum düştü.. nasılsa kılo verdım yeter artık dıye.. bır de ınsanlar yeter bu kadar cok zayıflamışsın deyınc şımardım sanırım =) ben de gelem mi buraya _??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?