60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin beybi...

ben geldiiim....

gör totom yolları misali istanbula gittim geldim... neyseki kaçamaksız :)

siz neler yaptınız bakalım....başım çatlıyo bütün gün susuz kaldım....

betüş nassın ben çok mutluyum kurban byramında kurban kesecemmmm (borç buldumda ona seviniyom)

Allah kabul etsin canımcıım.... borçla kurban oluyo mu gıı anlamıyom ben bu işlerden.... olsun olsun oğluşun var yapman lazım....

bu da cee ee cilerden çıktı desene....

galiba hayatım buda ceee dedi gitti.
yavru kuşum benim herişim borç ama sağlam olduğum için zorla veriyorlar çok ısrar etti kıramadım allah razı olsun eniştemden
öderim be ne yapayım ...

galiba hayatım buda ceee dedi gitti.
yavru kuşum benim herişim borç ama sağlam olduğum için zorla veriyorlar çok ısrar etti kıramadım allah razı olsun eniştemden
öderim be ne yapayım ...

ödenir ödenir.... ben borçla bu yıl tanıştım... ömrümü tüketti...

kızlar acayip yorucu bir günün sonunda burdayım. herkes online görünüyo ortaya bir selam göndereyim dedim artık bu cuma 63 yazcam buraya söz.

merhaba arkadaşlar;

bende sizi takip ediyorum okuyorum yazdıklarınızı

ben de 64 kiloydum dum diyorum çünkü adet dönemim bir çıktım tartıya +2 yani 66 yi gördüm yaa çok moral bozucu...ne zaman 63 ü görürüm acaba???

adet bitiminde 64 ü tekrar görürsün :)
yalnız canım onu istiyo bunu istiyo diye dönemden istifade çok yeme

kızlar acayip yorucu bir günün sonunda burdayım. herkes online görünüyo ortaya bir selam göndereyim dedim artık bu cuma 63 yazcam buraya söz.

Selam beybi... yorulmak eyidir...63 ü bekliyoruz az kaldı cumaya....

+2 kg biraz fazla.... su tutmuşda olabilirsin kiloda almış olabilirsin... eğğer bizi takip ettiysen biz bu günler kara dönüştürmeye çalışıyoruz... az halsizliğe çokça şeker krizlerine tahammül ederek bol eksiyle çıkılabiliyo bu günlerde... en çok değerlendirilmesi gereken hafta bence....

Sabah : Menemen - bal kaymak - 1 dilim ekmek - kavurma

Öğlen : bulgur çorbası - cacık

Ara : 2 kaşık nutella - 1 minik köy armutu

Akşam : fırında tavuk

Ara : sade soda

cnm o nutella ne orda listen çok güzelde nutella yakışmamış :)

güzel menü.....

cnm o nutella ne orda listen çok güzelde nutella yakışmamış :)

olur o kadar behhh arada :)) çok sert ollmaa... bi gün seni pastaların arasında buluveririz sonra :)))

Günaydın beybiler, seksüüü leydiler, avrupai hatunlar , ivana sert adayları,

Nasılsınıııııızz.....

Zıpkın gibi fişşek gibi bir günde daha benimle berabersiniz... Wuuuu sevinç çığlıklarını duyuyor gibiyim... aman tamamm sustum...

beynimin içinde farklı bir dünya var kusura bakmayın....

eee neler yapıyorsunuz bu gün bakalım....

ben sabah kemik suyu çorbamı içtiiim...

dün anladım ki ben şuan 42 bedenim... 40 beden düşmek ilk hedefim... sonra 38.... en son da 36 wuuuuu..... gel 40 beden geel geel geelll.....

dün 40 beden bir pantalon giyerek toplantıya gittim... nasılmı önü açıktı üstte düğme kapalıydı ama fermuar kapanmamakta ısrar etti... ben kapadım o açıldı ben kapadım o açıldı en sonunda peki sen bilirsin dedim... onu kamufule edecek uzun bir kazak üstüne yelek giydim.... 40 beden den sonra kıyafet almayı kesmiştimde toplantılık bir o uygundu.... 2 tanede eteğim vardı da onlarla aşırı seksü göründüm ap aşırı :))) elbise şişkoluktan kalıbımı çıkarıyordu benim :)) anladınız siz onu bütün hatlar meydanda... wuuu beybi beybii.... o etekle aşağıki mahalleye kadar bile gidemem herhalde :))

neyse şükür atlattık.... ama bir daha kine biraz daha kilo vermem şart... terminalden pişmaniye almıyaydım iyidi... oofff ooooofff.... günde bi tane yerim artık.... gelen giden olursa onlarada ikram ederim...

acayip bir kahvaltı yaptım sölimmi sölimmi sölemiyim çok kızarsınız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…