korkunun ecele faydası yoktur döküll bakalım....
Günaydın beybiler, seksüüü leydiler, avrupai hatunlar , ivana sert adayları,
Nasılsınıııııızz.....
Zıpkın gibi fişşek gibi bir günde daha benimle berabersiniz... Wuuuu sevinç çığlıklarını duyuyor gibiyim... aman tamamm sustum...
beynimin içinde farklı bir dünya var kusura bakmayın....
eee neler yapıyorsunuz bu gün bakalım....
ben sabah kemik suyu çorbamı içtiiim...
dün anladım ki ben şuan 42 bedenim... 40 beden düşmek ilk hedefim... sonra 38.... en son da 36 wuuuuu..... gel 40 beden geel geel geelll.....
dün 40 beden bir pantalon giyerek toplantıya gittim... nasılmı önü açıktı üstte düğme kapalıydı ama fermuar kapanmamakta ısrar etti... ben kapadım o açıldı ben kapadım o açıldı en sonunda peki sen bilirsin dedim... onu kamufule edecek uzun bir kazak üstüne yelek giydim.... 40 beden den sonra kıyafet almayı kesmiştimde toplantılık bir o uygundu.... 2 tanede eteğim vardı da onlarla aşırı seksü göründüm ap aşırı :))) elbise şişkoluktan kalıbımı çıkarıyordu benim :)) anladınız siz onu bütün hatlar meydanda... wuuu beybi beybii.... o etekle aşağıki mahalleye kadar bile gidemem herhalde :))
neyse şükür atlattık.... ama bir daha kine biraz daha kilo vermem şart... terminalden pişmaniye almıyaydım iyidi... oofff ooooofff.... günde bi tane yerim artık.... gelen giden olursa onlarada ikram ederim...
dün akşam yani genelde her akşam ki gibi eltim gene yapmış bu sefer baton pasta ya içinde birascık pudingli ev pastası işte akşam çorba yapmaya üşendim eee pasta dolapta atılsın mı akşam yemedim koydum dalaba sabah getirdim işyerine kocamla onu yidik niye çorba yapmadın dedi adamda alışmış ama işte atmaya karşıyım.yidik pastayı sabah sabah midem çok kötü oldu işte öle
günayddıınnzzz.... kemik suyuna çorbayı sadece kahvaltı niyetine mi içiyosun cnm? başka bişi yemiyo musun? eğer yemiyosan seni tok tutuyor mu?
100 gram sade pişmaniye 120 kaloriona göre hesap et artık yer msn yemez msn:)
kızlar başıma neler geldi bu arada benim :)
adet düzenim çok düzenlidir, fiks 28 günde bir yani.. ve hep derdim ki bir gün bile geciksem ben hamileyim diyebilirim, maşallah o derece düzenlidir yani... pazartesi olmam gerekiyordu olmadı, salı olmadı artık salı akşamına test aldım bugün sabah da olmazsam yapıcam diye :) nitekim bugün de olmadım :) sonra hemen teste sarıldım ama elim ayağım titriyo... o heycan çok fena bişi... neyse çok şükür negatif çıktı... çok şükür diyorum çünkü tek bir duam var Allah isteyene istediği zaman verir inşallah ama ben hiç hazır hissetmiyorum henüz... neyse işte öyle stresli bir haftaya başladım... sanırım hava değişimi artı diyet artı biraz da stres beni bu yönde etkiledi...gel gelelim kilomaaa... bugün tartıldım veee 60.8'im :) regl olamadım henüz... kesin ödemim var... bu durumda en en en kötü 59,9'u görürdüm regl durumum olmasaydı diyorum
merhaba ben de aranizda olmak istiyorum.bu sabah ac ama tuvalete
cikmadan 62.6 ciktim!acilem diyete baslamaliyim!yardiiim lutfen.
güzel menü.....
olur o kadar behhh arada :)) çok sert ollmaa... bi gün seni pastaların arasında buluveririz sonra :)))
Di mi ama can bu da
Betulüm tek başına topiği kurtarıyorsun valla
üstü kapalı olarak geveze diyosun aldım mesajı :)))
yok canım pamuskr - cicisko - kurbis - birde sen varsın birde kucukkiz var... diğerleri cee eee ci.... adlarını bile ezberleyemedim....
haydi hedeflerinizi yazın.... kasım sonunda kaç kg olucaksınız.....
burnumda uçuk çıktı... insanın burnunda uçuk çıkar mı arkadaş...kırmızı koca burnum var...
haydi hedeflerinizi yazın.... kasım sonunda kaç kg olucaksınız.....
güzel menü.....
olur o kadar behhh arada :)) çok sert ollmaa... bi gün seni pastaların arasında buluveririz sonra :)))
burnumda uçuk çıktı... insanın burnunda uçuk çıkar mı arkadaş...kırmızı koca burnum var...
Hayır cnm ne gevezesibiz zayıflamadan gitmicesssss
Başladığımda 21 kilo vermem gerekiyodu nasıl gözümde büyüyordu oyda şimdi 65 oldum 10 kilom kaldı
62 olcammmmmm sen?
anam yeri kötü olmuş be yaww.. ama benim de dudağımda ve dudağımın ortasında çeneme yakın alt kısmında (bu nasıl bir betimleme yarebbim) var 2 tane kocaman ve benim 15 günden önce geçmez... çok zor iyileşiyor yaralarım
kasım mııı?? ımmm ekim sonunda 59 olayım... fiksleyebilmek çok önemli... şimdi sürekli 60-61 arasında gidip geliyorum. net 60 kiloyum diyemiyorum o sebeplen anca 59u fikslerim heralde ekim sonuna... kasım sonu daaa 57 dicem kasmıcam... çünkü çok zor veriyom ben kilo. hafata 0,5 gramcık çok mu şey istiyorumm
hahaha sert mi? sen beni sert görmedin :))) bi arkadaşıma diyet yaptırıyorum askeriye gibi hahahah
ama sayemde güzel zayıfladı diyetteyim diyip sabah ayvalık tostu yiyodu :) şimdi adam oldu zayıflıyo
bu aradaaa ben bugüne 63 uyandımmmm yarına yaz bana bi 63 yarın bütün gün internete giremeyebilirim. bende hemen tablomu değiştiriyorum :*
olabilüü.... günün geri kalanını kurtar... sen yeme kocana yedir.... atmaya bende karşıyım Allah biliyor ya... ama yemeyede karşıyım...
evet bebişim kahvaltı niyetine... tok tutuyor evet... yer misin yemez misin demişin yerim valla :)) ama dengelerimde ....
doğur kııss bana verirsin....
hoş geldiin.... ben de geldim diyenler bir daha gelmiyo nedense heheee :) boy kaç yaş kaç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?