60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın
başlangıç 65
geçen hafta64,5
bu gün 64 uuuuuuuuuuuuuuuuu

haydi kızzlar nerdesiniz canlanın biraz......

size günün sorusuuuu....

istediğiniz kiloya geldiğinizde kendinize nasıl bir kıyafet hediye edeceksiniz.... ve eşinize sevgilinize ne aldırtacaksınız :))) aaaaa belirlemediyseniz lütfen hemen manitalarınızla müzakerelere başlayın....... kuru kuru olmaz bu işler karşılarına ivana sert koyucaz...

valla bacım ben toyota corolla alacam yeter mi

valla bacım ben toyota corolla alacam yeter mi

haaaaaa woaavv.... ben güzel bir restoranda yemek ve uzuun bir elbise bir topuklu ayakkabı neyim hayal etmiştim.... sen baya uçmuşun hacı... gerçekleştirebileceğin bir hayalin olsun beybi...

benim hayalim şöyle tam böyle borcumun harcımın bittiği döneme denk gelecek tabi devamı gelirse zayıflayabilirsem... şöyle çoook şık kullanbileceğim bir elbise alıcam süper ayakkabılar alıcam.... saçlarımı boyatıcam biraz daha uzamış olacaklar muhtemelen azcık uçlarını kestircem... woaawww süpper olucak..... şu yandaki pembeli abla kadar seksüü olana kadar durmak yok yola devam....

ben de kızım doğduğundan beri yeni kıyafetler almadım hep zayıflıcam diye aynı kıyafetleri giyiyorum ceza olarak..
Yeni kıyafetler almak olacak ilk işim.
Eşimden de güzel bir yerde yemek isteyebilirim. Yada başka bişey
şimdilik 4 kilo gitti

wuuuuuuu süper profesyonel bir çalışma olmuş tebrikler :*

Allah tan başka bir şey isteseymişim olcakmış laa.... aklımda hep karabuğday var bu gün alsamda kurtulsam kendimden derkene önüme çıkan tarif....

KARABUĞDAY DETOKSUNU DUYDUNUZMUUUUU Bütün gün aynı şeyi yiyeceğiniz için sabahtan pişirip hazırlayabilirsiniz.

Sabah:
Karabuğday ve elma

Malzemeler:
1 orta boy elma
3 kaşık karabuğday
1 çay kaşığı tarçın

Yapılışı: Karabuğdayı diri kalacak şekilde haşlayın. Sonra elmayı kabuklarıyla rendeleyin. Üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave ettikten sonra karışımı karabuğdaya ekleyin.

Öğlen:
Sabahki öğünün aynısı

Ara:
2 küçük salatalık ve yağ yakıcı çay

Akşam:
Sabah ve öğlenki öğünün aynısı

Ara:
2 küçük salatalık ve uyku çayı

Metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız yeşil çay için
Yeşil çay kalorisi sıfır olan bir bitkidir. Kilo vermenizi hızlandırır, ince olmanızı sağlar. Ayrıca vücut için de yararlı pek çok antioksidan içerir. Kalp sağlığınızı destekler, sindirime yardımcı olur, kan şekerini dengeler.

Yazar: Şeyda Coşkun

bir an önce zayıflasam şöyle kafam bi rahatlasa artık..... beynim sürekli kilolarımı düşünüyor...

çizelgenin son haliii.....

haftanın birimcisi 0,9 ile phalanks........:128::128::128::128:

girimeyenlerede bir çift lafım var ....

şuan da ellerimle hazırladığım portakal, nar, elma ve havuç suyu karışımını içiyorum. bugün kabuklu fındıkta aldım. sağlıklı beslenmeye gönül verdim resmen
:)))

aa benim tabloda yaşım yazmıyomuş. daha önce söylemiştim ama artık bir sonraki hafta için söyleyim 30.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…