60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

göreceğine yürekten inanıyorum... süper bir irade var çünkü sende :) peki sen ne zamandan beri diyet yapıyosun? ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

göreceğine yürekten inanıyorum... süper bir irade var çünkü sende :) peki sen ne zamandan beri diyet yapıyosun? ne kadar zamanda kaç kilo verdin?

1 ay 1 hafta oldu herhalde tarih tutmadım ama... evde bir yere yazmıştım.... 6.1 kg çizelgemdeki gibi.... ama ilk zamanlar ödemler gider ya... bir daha böyle gitmesi mümkün gözükmüyor....

dumanın albümünü aldım.... yaaa süper bir grup... gece gündüz dinliyorum.....

5 haftada 6 kilo süper... ödem de ne kadar ödem olur canım benim... daha uzun bir süre olmadığı için de bıkkınlık gelmez hemen öyle :) o yüsden yavaş yavaş güselce verirsin inanıyorum buna...

bu arada 5 hafta önce bu topik baya ölüydü o zaman öyle mi? :) çünkü bu topiğin kaptanı gibisin :) senden öncesi yokmuş gibi...

5 haftada 6 kilo hadi bi daha bi dahaaa bi dahaaa olsun :)) insan farkı görünce gaza geliyo...

ben geldğimde cicisko burdaydı bi tek..... sonra pambık geldi iyi bi sohbet kurduk... sonra siz geldiniz işte güzel oldu... katılım olursa paylaşım olursa anlamı var burların....

kızlar şu kara buğday nedir.... deneyen kullanan var mı....

karabugday.com.tr/yemek-tarifleri/

kızlar şu kara buğday nedir.... deneyen kullanan var mı....

karabugday.com.tr/yemek-tarifleri/

ya bugün bir arkadaşım ya dedi size kara buğdaylı bilmem ne yapmış getirecektim ama unuttum dedi. o çölyak hastası olduğu için normal un kullanamıyor, kara buğday unu ona dokunmuyomuş dolayısıyla kara buğdayı da kullanıyor yemeklerinde pirinç bulgur gibim bişi çünkü onları da tüketemiyor arkadaşım...

ben de bugün yulaf kepeği aldım bir heves ama nerede kullancağımı bilmiyorum bir de betülcüm kapuska yaptım bugün :)

kızlar günaydın 62.8 uyandım güne :) çok az kaldı hatta boyum 1.70 olduğundan şu an baya iyiyim bence.
haftasonu istanbula giderken inşallah kilo almadan dönerim demiştim hakkaten de kilo almadan döndüm ve 3 haftadır durmuş olan kilo vermem şak diye açıldı demek ki kilo vermeniz durunca yağ alımını arttırın diyorlar ya doğruymuş. istanbulda kokoreç, sushi, simit gibi bir sürü kalorili şey yedim. kilo almadığım gibi ankaraya dönüp dikkat etmeye başladığımdan hemen kilo verdim. kilo vermesi duran arkadaşlara 2 gün yağlı besinler tüketmelerini (kilo almayacak kadar) tavsiye ediyorum bilerek olmasa da deneyip görmüş oldum.

anacım ne hastalık uydurcaklarını şaşırdılar.... noluyomuş unlu bir şey yiyince...

yulaf kepeği dukan döneminde tükettiğim bişi.... sabah krep yapardım kekini yaptım her bir şeyi yapılıyor.... ben sevmiştim kendisini hala açılmamış 5 pakete yakın var..... arada dukanlı rejim günü yapmayı planlıyorum....

kapuska iyi seçim....

bu kara buğdayı şeyda coşkun çok anlatmış... burlarda bulamadım mecbur hafta sonu bir migrosa gitmem lazım.... belki bu akşam giderim....

yaa ben çok uyku düşkünü oldum kendimden çok şikayetçiyim... saat kaç olursa olsun kafamı yatay pozisyona getirdiğim gibi gözümü sabah açıyorum sanki taş taşımışım koca gün.... hiç anlamıyorum kendimi....bi öneriniz var mı ne kahve ne bilmem ne hiç etki etmiyo....

Kısslar

aşağıdaki formatta yazar mısınız... geçen hafta kimse doğru düzgün girmediği için çizelgeye kaydetmemiştim şimdi geçmişte aramıyayım....

Geçen Hafta :
Bu Hafta :

zeynooo sobe.... evet hafta sonu bildirimini alalım .... sen yaş ve boy bildirmemişsin ya da ben görmemişim... başlangıç kaç hedef kaççç....

bu haftadan itibaren bende kilo bildirimi yapıyorum
bu sabahki kilom 65.4
boy 163
yaş 30
ilk hedef 60

Son düzenleme:

ben yulaf kepeğini bugün kullandım... peki nasıl mı? :))) aldım bir tatlı kaşığı kepeği attım ağzıma üzerine de su içtim :)) gayet tok tutuyormuş gerçekten... hiç bişi yapamasam böyle yapıcam... bol suyla tüketilince de bağırsakları çalıştırıyomuş diyolaaa..

bu çölyak hastalığında gluten içeren şeyler yediğinde ki hamurişi olan herşeyde var ekmekte falan o gluteni bağırsaklar sindiremiyor ve alerjik reaksiyon veriyor... dehşet ağrı yapıyor ve şişkinlik oluyor... bende de olabilir diye şüphelendiler baya testleri falan yapıldı... çünkü ben de bu tarz şeylerden rejim diye uzak durduğum zaman çok rahatladım gerçekten... bir de alerjik bir bünyem de var... normal süt tüketemem laktozsuz olması lasım falan... neyse öyle bir hastalık işte. zor bişi ama... çok ciddi derecede ilerlemiş olanlar hiç bir şey yiyip içemiyolar... hep kendi özel şeylerini yanında taşımak zorunda falan

kara buğday alıp deneyip tadını da seversem bi haber et ben de merak ediyorum ben de alayım olmadı...

geçen hafta :60.6
bu hafta: 60.4

kısss hileci

Neyse kızlar ben geçen hafta 60,2 idim bu hafta 60,4 çıktım demişin geçen hafta cuma......

yemem ben bunları aaa benim adım kül yutmaz....

girmeyenlerinkinide toparlıyayım dedim de buna denk geldim hangisini doğru kabul edelim....

ahahaha ben geçen haftamı hatırlamıyodum arada bir 200 gram fark vardı ama ne yönde 200 gramdı hatırlayamadımdı o yüsden fazla olandır heralde diye düşündüm
ama 60.4müşüm geçen hafta zira ben 14. takımdayım ya orada tutuluyor bilgiler... 60.4 yayınlanmıştı orda da ama ona da inanmamıştım :) 60.6 olduğuma o kadar inandırmışım ki kendimi :))))

neyse son kararım şudur ki
geçen hafta:60.4
bu hafta: 60.4
çok istikrarlıyım :)
ama hala regl olamamanın verdiği bir durum diye düşünüyorum o yüsden moralleri bozuyorum

olur öyle vakalar betül gelir yakalar :)

bende 200 gr vermişim vere vere.... bakalım 67 lerden ne zaman kurtulucam....

niye suyla içtin bebişim boğazına yapışçak... yoğurda katıp ye ben öylede yapıyordum ilk zamanlar... sonra bir kaşık yulaf kepeği bir yumurta biraz sütü karıştırıp krepte yapabilirsin... ben bayılıyordum buna şahsen... araya peynirde at ye mis...

bir deniyeyim bakayım şu kara buğdayı millet kısırını falan yapmış bende kısırını yaparım herhalde .... canım istiyo bayadır....salata gibide olur... bakalım alayım haber ederim sana....

3. haftamızın günah çizelgesi aşağıdaki gibidir;

yanlışım varsa düzeltin bacılar....

.

Eklentiler

• $hafta3.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $hafta3.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…