- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
3. haftamızın günah çizelgesi aşağıdaki gibidir;
yanlışım varsa düzeltin bacılar....
Eki Görüntüle 829016
betül harikasın sen yaaa... bu nasıl bir profesyonellik :) bu çizelge daha da motive etti bak şimdi beni:)
.
boy 168-yaş 32-kilo 60.4kurbiş boy kaç kilo kaç
Allah tan başka bir şey isteseymişim olcakmış laa.... aklımda hep karabuğday var bu gün alsamda kurtulsam kendimden derkene önüme çıkan tarif....
KARABUĞDAY DETOKSUNU DUYDUNUZMUUUUU Bütün gün aynı şeyi yiyeceğiniz için sabahtan pişirip hazırlayabilirsiniz.
Sabah:
Karabuğday ve elma
Malzemeler:
1 orta boy elma
3 kaşık karabuğday
1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı: Karabuğdayı diri kalacak şekilde haşlayın. Sonra elmayı kabuklarıyla rendeleyin. Üzerine 1 silme çay kaşığı tarçın ilave ettikten sonra karışımı karabuğdaya ekleyin.
Öğlen:
Sabahki öğünün aynısı
Ara:
2 küçük salatalık ve yağ yakıcı çay
Akşam:
Sabah ve öğlenki öğünün aynısı
Ara:
2 küçük salatalık ve uyku çayı
Metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız yeşil çay için
Yeşil çay kalorisi sıfır olan bir bitkidir. Kilo vermenizi hızlandırır, ince olmanızı sağlar. Ayrıca vücut için de yararlı pek çok antioksidan içerir. Kalp sağlığınızı destekler, sindirime yardımcı olur, kan şekerini dengeler.
Yazar: Şeyda Coşkun
Merhabaaaaa ben yeni üye oldum başlığı gördüm kendimi burda buldum
hoşgeldiin.... boy kaç yaş kaç başlangıç kilon kaç hedefin kaç.... amma soru sordum bee.....
günaydın kıslar corolla benim değil oğlumla kocamın hayali vardı sattım geçen sene şimdi sabah öğle akşam kafamın etini yiyorlar malesef ben hayal bile kuramıyorum. çocuğa bak sana ne aldım desem misal oyuncak yada aburcubur birşey çocuk toyotamı anne diye zıplıyor yaaaa işte böle inşallah ilerde hayal kuracam bende
harbi yaşlanmışım ben... caaanım ayakkabılar şehrin pis sokaklarında harab oldu.... 2008 den beri aynı yerdeyim ve o caddede her sene belediyemiz hizmet veriyor... senede bilmem kaç kere o cadde boydan boya deşilir bir daha yapılır bir daha deşilir bir daha yapılır.... belediyemiz mütemadiyen çalışıyor.....her yer toz toprak taş... köy yolları yüremek için daha elverişlidir eminim.... at arabasıyla gezecen bu şehirde yada atla dehhh oğlum dıgıdık dıgıdık.....
Yürüyüş yapabileceğin park tarzı bi alan yok mu :44:
At arabasıyla gezme fikrine çok güldüm
var ama oraya gitmem içinde yürümem gerekiyor ve çok ta büyük bir park değil zaten 200 metre çevresi... o yüzden up uzuuun yokuşlu inmeli çıkmalı bir caddeyi takip etmek daha iyi bir fikir diye dşündüm.... 2 km lik bir yol yürüdüm ben... o parkı 10 kere turlamaktansa yokuşlu bir yol daha mantıklı geliyor....
yarın sabah erkenden 2 saatlik bir yürüyüşş yapıcam inşallah....gelincede perde yıkayıp cam silecem... şeyda coşkun nere ben nere :)))
Merhaba.. Ben de yeni üye sayılırım =) şu an 62 kiloyum hedefim 52 olmak =) Haftada 1 kilo verip 2,5 ayda 10 kilo vermeyi umuyorum =) Gerçi henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum ama :44:
Yaptın mı yürüyüşünü. Ben 1 saat yürüdüm oğlum uyanınca babası aradı dönmek zorunda kaldım
hoş geldin beybi... yaş kaç boy kaç....
tebrik ederim beybi.... bende yaptım bebem şimdi girdim eve... 11 buçukta çıktım saat 13 :))) vur deyince öldürmüşüm.... diyom niye perte çıktım... dönüş yolunda nakavt oldum zaten.... bir şeyda coşkun kolay yetişmiyor anladım hatunun hakkını vermek lazım.....aaayyhhh ölüyom galibaa... beygir gibi çatlıcaktım...
hoş geldin beybi... yaş kaç boy kaç....
tebrik ederim beybi.... bende yaptım bebem şimdi girdim eve... 11 buçukta çıktım saat 13 :))) vur deyince öldürmüşüm.... diyom niye perte çıktım... dönüş yolunda nakavt oldum zaten.... bir şeyda coşkun kolay yetişmiyor anladım hatunun hakkını vermek lazım.....aaayyhhh ölüyom galibaa... beygir gibi çatlıcaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?