60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kurbiş boy kaç kilo kaç
boy 168-yaş 32-kilo 60.4

anam çok merak ettim ben bunu ve gayet de tok tutucu gibi görünüyor. kaç günlük yapmalı ki? bayramdan sonra yapabilirim ancak...yapanlar var mı ki? ne kadar vermişler acaba?

günaydın kıslar corolla benim değil oğlumla kocamın hayali vardı sattım geçen sene şimdi sabah öğle akşam kafamın etini yiyorlar malesef ben hayal bile kuramıyorum. çocuğa bak sana ne aldım desem misal oyuncak yada aburcubur birşey çocuk toyotamı anne diye zıplıyor yaaaa işte böle inşallah ilerde hayal kuracam bende

önce borçlarını bitir şekerim... araba sonra... o büyük iş aaa... terazi var tartı var her şeyin bir vakti var çok taa bilirim :)))

motivasyon amaçlı küçük ama cazibeli bir ödül koymalısın hedefinin yanına...

kıızzlar ben izne çıktım ama anlaşmalı.... bir kaç iş var bunları bitirmem şartıyla.... yani tek fark evden çalışıcam :) neymiş efendim tatilmiş....

şimdi bir yürüyüşe çıkma vakti.... uzun ve tempolu.... şu giymeye kıyamadığım spor ayakkabılarımı sanırım artık yere değdirme vakti.... spor salonu için saklıyordum ama nerdeee.... uzun süre gidemeyeceğim kesin o yüzden bana yollaaaaar gözüktü yaar aah yaaar.... şeyda coşkunda zengin ama yürüyo... nabalım bu işler böyle demekki yürüces...

harbi yaşlanmışım ben... caaanım ayakkabılar şehrin pis sokaklarında harab oldu.... 2008 den beri aynı yerdeyim ve o caddede her sene belediyemiz hizmet veriyor... senede bilmem kaç kere o cadde boydan boya deşilir bir daha yapılır bir daha deşilir bir daha yapılır.... belediyemiz mütemadiyen çalışıyor.....her yer toz toprak taş... köy yolları yüremek için daha elverişlidir eminim.... at arabasıyla gezecen bu şehirde yada atla dehhh oğlum dıgıdık dıgıdık.....

Yürüyüş yapabileceğin park tarzı bi alan yok mu :44:
At arabasıyla gezme fikrine çok güldüm

Yürüyüş yapabileceğin park tarzı bi alan yok mu :44:
At arabasıyla gezme fikrine çok güldüm

var ama oraya gitmem içinde yürümem gerekiyor ve çok ta büyük bir park değil zaten 200 metre çevresi... o yüzden up uzuuun yokuşlu inmeli çıkmalı bir caddeyi takip etmek daha iyi bir fikir diye dşündüm.... 2 km lik bir yol yürüdüm ben... o parkı 10 kere turlamaktansa yokuşlu bir yol daha mantıklı geliyor....

Öyle düşününce mantıklı tabi ki benim bulunduğum şehir daha düz olduğu için ( en azından benim yürüyebildiğim kısım) düşünmedim yokuşu :)

yarın sabah erkenden 2 saatlik bir yürüyüşş yapıcam inşallah....gelincede perde yıkayıp cam silecem... şeyda coşkun nere ben nere :)))

Merhaba.. Ben de yeni üye sayılırım =) şu an 62 kiloyum hedefim 52 olmak =) Haftada 1 kilo verip 2,5 ayda 10 kilo vermeyi umuyorum =) Gerçi henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum ama :44:

yarın sabah erkenden 2 saatlik bir yürüyüşş yapıcam inşallah....gelincede perde yıkayıp cam silecem... şeyda coşkun nere ben nere :)))

Yaptın mı yürüyüşünü. Ben 1 saat yürüdüm oğlum uyanınca babası aradı dönmek zorunda kaldım

Merhaba.. Ben de yeni üye sayılırım =) şu an 62 kiloyum hedefim 52 olmak =) Haftada 1 kilo verip 2,5 ayda 10 kilo vermeyi umuyorum =) Gerçi henüz nasıl yapacağımı bilmiyorum ama :44:

hoş geldin beybi... yaş kaç boy kaç....

Yaptın mı yürüyüşünü. Ben 1 saat yürüdüm oğlum uyanınca babası aradı dönmek zorunda kaldım

tebrik ederim beybi.... bende yaptım bebem şimdi girdim eve... 11 buçukta çıktım saat 13 :))) vur deyince öldürmüşüm.... diyom niye perte çıktım... dönüş yolunda nakavt oldum zaten.... bir şeyda coşkun kolay yetişmiyor anladım hatunun hakkını vermek lazım.....aaayyhhh ölüyom galibaa... beygir gibi çatlıcaktım...

Hahaha alemsin 1.5 saat iyi kalori yaktırır

Son düzenleme:

Hoş buldum.. Yaş 27 boy 161 =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…