60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba bende 20 yasinda 1.70 boyunda ve 68 kiloyum
bugune kadar hic vermisligim yok hep kilo alirim
bogazima duskunum tatli severim, anne taraf baba taraf kilolu
kisacasi hem genlerde var hemde yemeyi seven bir kisi

diyet kattiyen yapamiyorum cunku tatlisiz gunum zaten gecmiyor, spor desen istikrarli degilim yani bugun baslarim 10 gun sonar aklima gelir

benim gibi tembele ne yapmali:))))

Merhaba... ben geldim yine... ayy bu bayram falan, yok okul kaydi derken hic giremedim... beslenmeye de dikkat edemedim... az once de kendi yaptigim wafflei kaydirdim... madem şimdi girebildim tanisalim... ben zaten sizleri zamanla tanirim... 1986 izmir doğumluyum, 2yildir evliyim ve 1 yaşına 6 gün kalan oglum var... ege üniversitesi sosyoloji bölümünde akademisyenim... hamileligimde 25 civari kili aldim sonra da veremedim derken oglum 2,5 aylikken diyetisyene gittim ilk 4 ay guzel kilo verdim hamilelim öncesi kiloma 69a döndüm... sonraki 4 ay 62-63 e inip korumaya gectim... ancak hala regl olmadığım icin artık kilo veremiyorum... burada dedim belki motive olarak kilo veririm... daha once de 70ler grubunda iyi gidiyordum çünkü.. ayy rahatladım anlatinca... .

Keşke sabaha 55 kilo olarak uyansam. Geçen sene bu ayda 55tim ama oğlum yoktu o zamanda neyse vericem artık 3-4 ayda

Hahaha alemsin 1.5 saat iyi kalori yaktırır

pişmaniyeyle yaktıklarımı telafi ettim

Hoş buldum.. Yaş 27 boy 161 =)

listeye ekliyorum.... ve hep bekliyorum.... heheee çok şair ruhluyumdur.....

sopa atmalı dicem ama hepimiz aynıyız :)) en azından boyun uzun şükret.... hadi bakalım hoş geldin.....

biii ara cee ee deyip kaçtındı... hoş geldin bakalım....

Keşke sabaha 55 kilo olarak uyansam. Geçen sene bu ayda 55tim ama oğlum yoktu o zamanda neyse vericem artık 3-4 ayda

bende istiyom bende bende...... olsun en azından oğluşun var benim gibi koca göbüşünle yalnız değilsin :)

yeni gelenler hepinizi listeye ekliyorum.... bayram haftasından sonraki haftalarda her cuma kilo bildiriminizi yapın... arada da sohbete katılın ki motivasyonumuz atsın....

ayyy iş güzel bişi arkadaşlar evde boğazımı tutmak çok zormuş... bu hafta artılara geçip tekrar 68 e dönebilirim diye korkuyorum... ki belki de geçmişimdir tartılmaya korkuyorum....

neyse şimdi öğlen yemeğimi yiyip saçımı boyatmaya gidiciğim....seksü oluciğim... yürüyüş yaparak dönüciğim.... metabolizmam durdu.... 4 gündür tık yok çok rahatsız edici göbeğim şiş şiş dolaşıyom..... kesilikle tatlıyla alakalı bir durum.... ahh pişmaniyeler... tmm artık yok bitmiştir.... birileri gelsede ikram etsem....

afiyt olsun tatlım ama artık kaldır onları bayramda gelenlere ikram et yediklerınden vijdan azabı duyma ama dikkati elden bırakma bu arada cumartesiden bu yada hastayım bağırsaklarım bozuldu mdem bulanıyor fenayım neyse işteyim ve çalışıyorum çok fena ya çocuk braonşit olmuş iğne oluyor evi temizlemem lazım oooooooooof ooooof hiç yemek düşünemiyorum açıkçası

oooo geçmiş olsun cümleten.... ne bayram ne bayram diyosun....

Iyi geceler herkese... diyet yapamiyorum... ama bayramda full baslicam artik... eşim hep yemek istiyor ama kış sebzelerini ağzına sokmuyor... cok zor cok... diyet biraz maddi olarak da destek istiyor...bugun sabah tarhana corbasiyla actim günü, oglen döner olayı bozdu.. aksam da mantar sote salata noktayı koydu.. kendine gel duyguuuu.. bu grupta Betül ve pamuk şeker aktif galiba..

İyi bayramlaar, ben de katılmak istiyorum aranıza
Eklerseniz sevinirim.
Yaş 35
Boy 1.61
Kilo 69.8

Grup icinde kilo vermekte zorlanmıyordum geçmişte

Herkese iyi bayramlar kızlar
Tüm gün bi fırsat bulamadım mezarlık ziyareti büyüklerdi derken anca fırsat bulabildim. 3 aylık çocukla çok zormuş dışarda olmak valla tövbe ettim. Oğlumda perişan oldu yemeyide abarttım hep sevdiğim yemekler vardı aaa bizde yemezsen darılırımlar sabah yürüyüş yapıcam artık

diyetin maddi destekle ne ilgisi var anlamadım.. yemeyeceksin, dolayısıyla masrafın az olacak....

iyi bayramlar cnm bebişi öperim bende bayramdan beri yazamamıştım gerçekten bayramda böreklere tatlılara dayanmak zor birde malum döneme denk gelince kilomu anlayamıyorum ama sanırım almadım. bakalım 3 gün sonra belli olur.

Almamışsındır cnm bu dönemlerde 1-2 kg fazla çıkılıyor tartıda. Gündüz kaçırınca akşamına yemek yok :) ben öyle yapmaya çalışıyorum tabiki sütüm etkilenmeden.

Araniza Katlmak istedim kizlar ama irade sifir bende . Napicam?

Cnm iradeli olacaksın başka türlü gitmez kilolar.

Yazı düşün önünden geçtiğin vitrinlerin hangisinden istersen alışveriş yapabildiğini oh mis
Yemenin sonu yok. Yemek 5 dk ama istediğini giymek bir ömür :)

Kızlar yardım edin ya . Ben kışlık alışverişimi yapıcam ama yaza kadar inşallah 7 8 kilo verme gibi bi planım var (bu zamana kadar 13 kilo verdim:)) aldıklarım öbür kış bol mu gelir ne olur düşünüyorum ya ne yapayım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…