Kızlar yardım edin ya . Ben kışlık alışverişimi yapıcam ama yaza kadar inşallah 7 8 kilo verme gibi bi planım var (bu zamana kadar 13 kilo verdim:)) aldıklarım öbür kış bol mu gelir ne olur düşünüyorum ya ne yapayım sizce ?
Bu Bayram en güzel bayramımdı çünkü oğlum yanımda :)
Bakalım Bayram çikolatalarından kimler yemiş :) kilolar ne durumda kızlar
Cnm gule gule büyüt bebişini.
Ben Emine. Yeni katıldım. Bayram da dikkatli olmaya çalıştım ama benim de başka sorun var.
Sinirsel bi ilaç kullaniyorum. O da iç kıyılması yapıyor bilirsiniz.
Keşke ihtiyaç olmasa da kullanmasam
Yavaş yavaş kilo vermeye çalışıcam
Iyi geceler herkese... diyet yapamiyorum... ama bayramda full baslicam artik... eşim hep yemek istiyor ama kış sebzelerini ağzına sokmuyor... cok zor cok... diyet biraz maddi olarak da destek istiyor...bugun sabah tarhana corbasiyla actim günü, oglen döner olayı bozdu.. aksam da mantar sote salata noktayı koydu.. kendine gel duyguuuu.. bu grupta Betül ve pamuk şeker aktif galiba..
Ben de katilmak isiyorum kizlar
İyi bayramlaar, ben de katılmak istiyorum aranıza
Eklerseniz sevinirim.
Yaş 35
Boy 1.61
Kilo 69.8
Grup icinde kilo vermekte zorlanmıyordum geçmişte
Hayırsız çıktım hatunlarrrrr :)
Bi geldim bi kayboldum hep YGS LYS yüzünden
Tekrardan herkese merhaba ben ezgi :)
Listeli diyetler masraflı oluyor bazen.
Biftekler, somonlar işin içinde olursa
iyi bayramlar cnm bebişi öperim bende bayramdan beri yazamamıştım gerçekten bayramda böreklere tatlılara dayanmak zor birde malum döneme denk gelince kilomu anlayamıyorum ama sanırım almadım. bakalım 3 gün sonra belli olur.
Araniza Katlmak istedim kizlar ama irade sifir bende . Napicam?
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım ve yeni gelenler hoşgeldiniz :))) şimdi bende itiraf vakti bayramda bir yedim tam yedim sanki yıllardır yemiyormuş gibi çikolatalara saldırdım ama son pişmanlık neye yarar(( tartılmaya korkuyorum valla karar verdim 2 hafta sonra tartılacağım yoksa göreceğim,rakamlar kalbime inebilir
neden benide almiyorsunuz araniza(
merhaba bende katilmak istiyorum adIm birsen bir tane oglum var 2010 dogumlu dogumdan önce 63 kiloydum 82 ile doguma gittim .
$imdi ise 69 70 68 arasinda gidip gelmeler yapiyorum bu aralar ilk kez 71 e ciktim karar verdim diyete giriyorum. ama önce ödem atmaliyim ödem atarak baslamaliyim alerji durumum var toza karsi sprey kullaniyorum ve hap antialerji icin bana destek olursaniz mutlu olurum önerileriniz varsa bekliyorum .. boyumda 1,70((
Hoşgeldin cnm yokluğun belliydi
Ben phalanx phalanks değil :)
+2 yapmışsın bu hafta. bize de getirdiler lokumları çikolataları ben yiyince oğlumda enerjik oluyo :)
Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle :) bayramda evlenme teklifi aldım ondan olacakki bütün millet bayramda kilo alırken ben 2 kilo verdim çok mutluyum :) sizlerle paylaşıyım dedim
:2::2:
okunmadI galiba hedefim eski kilom 65e bile raziyim ( TE$ekkür ederim ho$budum buraya hep di$ardan di$ardan bakiyodum neden üye olmuyorum dedim kendim kendime dün üye oldum bugün diyetime basladIm kendime yesil elmali kompostumu yaptim sekersiz ...
Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle :) bayramda evlenme teklifi aldım ondan olacakki bütün millet bayramda kilo alırken ben 2 kilo verdim çok mutluyum :) sizlerle paylaşıyım dedim
ayyy ben bayram bayram kutlamadım... selamsız sabahsız daldım :)
bayramınız mübarek olsun....
ooo topikte güzel haberler vaaar... hem -2kg hem de evlenme teklifi wuuuu.... tebrik ederim beybi... bu arada kaybettiğin 2 kg bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?