60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm çok pahalı kıyafetler alma çünkü seneye iki beden küçüleceksin....
Yenilerini alman gerekecek....

Bu Bayram en güzel bayramımdı çünkü oğlum yanımda :)

Bakalım Bayram çikolatalarından kimler yemiş :) kilolar ne durumda kızlar

Bu Bayram en güzel bayramımdı çünkü oğlum yanımda :)

Bakalım Bayram çikolatalarından kimler yemiş :) kilolar ne durumda kızlar

Cnm gule gule büyüt bebişini.
Ben Emine. Yeni katıldım. Bayram da dikkatli olmaya çalıştım ama benim de başka sorun var.
Sinirsel bi ilaç kullaniyorum. O da iç kıyılması yapıyor bilirsiniz.
Keşke ihtiyaç olmasa da kullanmasam
Yavaş yavaş kilo vermeye çalışıcam

Hoşgeldin aramıza cnm. Yavaş verilen kilolar en sağlıklısı ve geride alınmıyor. Cnm acıktıkça salatalık ceviz vs. ye elinin altında hep sağlıklı arıştırmalıklardan bulundur. Eminim verirsin buraya gelen (kk) vermeden gitmiyor

merhaba bende katilmak istiyorum adIm birsen bir tane oglum var 2010 dogumlu dogumdan önce 63 kiloydum 82 ile doguma gittim .
$imdi ise 69 70 68 arasinda gidip gelmeler yapiyorum bu aralar ilk kez 71 e ciktim karar verdim diyete giriyorum. ama önce ödem atmaliyim ödem atarak baslamaliyim alerji durumum var toza karsi sprey kullaniyorum ve hap antialerji icin bana destek olursaniz mutlu olurum önerileriniz varsa bekliyorum .. boyumda 1,70 ((

selam beybiler... çok şükür bayram bitti... oohhh be... bayramda zıvanadan çıktım resmen.... bu haftayı yaşanmamış sayıyorum.... haftaya cumaya kadar tartıyla yüzyüze gelmesem bile ++larımla burada olacağım....

evet günah çıkarmak isteyenler toplansın toplansın toplansın......

nasıl yedim çukulata anlatılcak gibi değil... yemekten midem bulandı gene yedim... tek kaçamağım aşırı aşırısı yediğim çukulatalar oldu... tam evdekiler bitti ohh be derken eve gelenlerde getirdi... hay bin kunduz....ooffff offfff.... ama olmaz ki... yani bu eziyete yürek mi dayanır... şeker komasına girip nalları dikmediğim için beni tebrik edebilirsiniz.....

haftaya lahanamla günah çıkarıcam... kanımda şekerin ş si kalmayıncaya kadar ş li ç li şeyleri hayatıma almıyacağım.... ne güzel gidiyodu kilolar kötü oldu bu bayram....

yeaaapp... i am here..... valla dukan yaptım bir ay iflas ettim bildiğin....

Ben de katilmak isiyorum kizlar

sende gel oyna susam sokağında :)) dostluk ve sevgi sarıyor her yeri sen de gel oyna susam sokağında :))

yaşın boyun kilon başlangıç hedef acaba nedir nedir.....

İyi bayramlaar, ben de katılmak istiyorum aranıza
Eklerseniz sevinirim.
Yaş 35
Boy 1.61
Kilo 69.8

Grup icinde kilo vermekte zorlanmıyordum geçmişte

tabe kulak çekiyoz burda ve itiraf ediyoruz yediğimiz naneleri... ohaaa o da yenir mi felam diyoruz... sanki diyen hiç yapmıyomuş gibi felam işte :)) grup candır....listeye ekledimm....

Hayırsız çıktım hatunlarrrrr :)
Bi geldim bi kayboldum hep YGS LYS yüzünden
Tekrardan herkese merhaba ben ezgi :)

hee cee ee ci... yaa bende ygs yi istiyorum....

Listeli diyetler masraflı oluyor bazen.
Biftekler, somonlar işin içinde olursa

halk diyeti yap hacı biftek neymiş somon neymiş.... balıksa hamsii etse ayda bi :)))

anaamm börekte yedim ben.... şimdi kendimi kesesim geldi.....

Araniza Katlmak istedim kizlar ama irade sifir bende . Napicam?

uslu duracan nabacan mecbuur....

evveettt sevgili topikcanlar listenin yeni gelenlerin eklendikten sonraki hali

sevgili 67 ne olur affet beni... sana bunu yapmak istememiştim lütfen geri dön çok pişmanım... çok pişmaniyeyim hatta... geriii döön geriii döön ne oluur geriii dönnn... bu bizim şarkımız olsun... sevipte kavuşamıyanlara gelsin.... beste güfte yada köfte bendenize aittir..

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım ve yeni gelenler hoşgeldiniz :))) şimdi bende itiraf vakti bayramda bir yedim tam yedim sanki yıllardır yemiyormuş gibi çikolatalara saldırdım ama son pişmanlık neye yarar (( tartılmaya korkuyorum valla karar verdim 2 hafta sonra tartılacağım yoksa göreceğim,rakamlar kalbime inebilir

ben +2 kg (küsuratına hiç girmeyelim) gördüm dostum daha kötü ne olabilir.......... korkunun ecele faydası yok... hızlı gelen hızlı gider kuralına göre bu hafta sıkarsak kendimizi anca gelenin gitmesini sağlarız.... bu haftadan ekstra bir beklentim olmayacak. fifti fifti olalım yeter.....ki onu bile olamayacağıma eminim iki hafta ara mantıklı bir seçim....ama yinede cuma sizi bekliyor olacağım.... ne olursan ol gene gel... löp löp mideye indirmiş olsan bile çukulataları gene gel.... ooğğffff.....

Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle :) bayramda evlenme teklifi aldım ondan olacakki bütün millet bayramda kilo alırken ben 2 kilo verdim çok mutluyum :) sizlerle paylaşıyım dedim

Son düzenleme:
:2::2:
okunmadI galiba hedefim eski kilom 65e bile raziyim ( TE$ekkür ederim ho$budum buraya hep di$ardan di$ardan bakiyodum neden üye olmuyorum dedim kendim kendime dün üye oldum bugün diyetime basladIm kendime yesil elmali kompostumu yaptim sekersiz ...

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnm yokluğun belliydi

Ben phalanx phalanks değil :)
+2 yapmışsın bu hafta. bize de getirdiler lokumları çikolataları ben yiyince oğlumda enerjik oluyo :)

ismini düzelttim beybi... sorma sapıttım bu hafta... +2 kg birde küsuru var (

Kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle :) bayramda evlenme teklifi aldım ondan olacakki bütün millet bayramda kilo alırken ben 2 kilo verdim çok mutluyum :) sizlerle paylaşıyım dedim

ayyy ben bayram bayram kutlamadım... selamsız sabahsız daldım :)

bayramınız mübarek olsun....

ooo topikte güzel haberler vaaar... hem -2kg hem de evlenme teklifi wuuuu.... tebrik ederim beybi... bu arada kaybettiğin 2 kg bana geldi sanırım

aaa bunu okuduuum halbuki ama kaybettim sonra :) yaş bilgin yok....

Yasim 29 kilom 70 tesekkur ederim hepimize kolay gelsin hatunlar bakalim neler olacak :d diyet yapmadim hic insallah yapabilirim duzenli ..

Teşekkür ederim :) öyle olmuş galiba ama hedefleri bırakmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…