60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sabah ve öğlen yediklerimi yazıyım sabah kalktığımda elma sirkesi ballı su içitim 25 dak.egzersiz yaptım. kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir parça peynir 1 bardak çay şekersiz arada eti formun mısır gevreği var böyle büyük bi yuvarlak ondan yedim öğlende 5 dak hazır çorbalar varya onlardan hazırladım ve bi dilim daha çavdar ekmeğiyle yedim akşamada sadece salata ile idare edicem herhalde birde aranızda pirinç lapası yapan oldumu hiç pazar günü bende yapmaya çalışıcam

benim kısmetse ekim gibi düğünüm olacak ve belimin kalınlığından şikayetciyim tam 81 cm incelmesi için sabahları egzersiz yapıyorum akşamlarıda çok yorgun olmazsam eğer ip atlıyorum sopa çeviriyorum sizin bel bölgesi için yaptığınız özel şeyler varmı

prınç lapası ne ıse yarıyor

pirinç lapasıyla ilgili bir çok kişinin deneyimini bu sitede okudum dün bütün gün ödem attığından bahsetmişler 2 gün boyunca pirinç lapası yiyipte 1-2 kilo arasında kilo verdiklerini yazanlar var vucüttaki su atmaya yarıyormuş ve kişi bu pirinç diyetinden sonra daha hızlı kilo verebiliyormuş

ah canım çok güzelsin maşallah eminim çok güzel bir gelin olacaksın belin için youtube da egzersizle ilgili videolar var çok işe yarıyolar onları dene

hosbulduk canım bu 5 kılo bana tosun bı oglan verdı ordan kalma

Allah bağışlasın oğlun çok datlu görünüyo,
5 kilocuk hemen verirsin canım, sabahları ılık suyunu ihmal etme, saat 19:00 dan sonra meyve dışında bişey yeme bak gör nasıl gidio
hamur işinden de uzak durursan ve biraz hareket edersen kim tutar seni,

valla ben ilk üç haftada 4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı ama yine hızlancak biliorum şakkıdı

hoşgeldin aramıza

saracım bende merak ettim bu ekmeği, kalori değeri üzerinde yazıyor mu?

süpeerrrr

KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKI lmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL

eğer diyet yapmak istiyorsan poğçadan kaçınmalısın

ben yaptım lapa diyetini sabah kahvaltıyı normal yedim öğlen ve akşama doğru lapa yedim

merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu

herkes katılabilir hoşgeldin aramıza

kızlar günah çıkarmaya geldim
hepiniz dövseniz beni yeridir yaniiiiiiiiii

bu sabah b, tartıldım aldığım 500 gr görünce nevrim döndü

hemen 2 tane albeni yedim

oda yetmezmiş gibi öğlende kornet yedim hemde en kalorilisinden

sonra tabi tahmin ettiğiniz gibi vicdan azabııııı
hemen poşetlerimi giyinin durmadan 5 mil yaptım
akşam üzeri acıkırsam kavun yemeyi düşünüyorum
başka hiçbişey yemiycem affettirirmiyim kendimiiii

tesekkur ederız teyzesı bal topum o benım

canım cık artık su ruh halınden aaaa...

((canım beniiiim...bu gibi durumlarda;mis kokulu sıcacık bir banyo,bir bardak tarçınlı ya da muzlu süt ve güzel bir kitap en iyi ilaçtır..(en azından bana iyi geliyor diyeyim...)
off ya ben gene regl olamıyorum 30 günü gectı... catlayacagım şişkinlikten... -tatlicadiarzu-
tatlım iş görüşmen nasıl geçti???

bitanem,
yok ablam vazgeçmem zaten ne kadar sıkıcı olursa olsun bitirmeden kenara attığım bi kitap olmadı

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

bitanem,
dünkünden baslayayım.. ortamları güzel,calısma arkadasları iyi,onlarla oldu ilk mulakat,bu elemeden gecenler genel müd. ile görüsecek,ücret konusulmadı,yada sosyal haklar...
proje sorumlusu arıyorlar; bir organizasyonu alıp finansından,sponsorundan,satın almasından ...bla bla bla ..herseyınden sorumlu olacak bırı lazım bunlara..iş cazip gözüküyor ama kötü yönleri; ev yasamını,düzeni unut,ömrüm seyehatta gecer...evlilik yapma kısa zamanda falan filan dedıler.. yanı düzenli mesai saatleri yok..düşünücem bu durumu..tabi onlarda düsünecek..ama ambians iyiydi..
bugunki de iyiydi..kuzenımın calıstıgı yer zaten.. bıldıgım ,aşina oldugum yer..bu da ithalat işi ..iyi gectı.. hem ingilizce hem türkce mulakat oldu ama bu iş zaten dönemsel.olsa da olmasa da cok üzmez..
ben en cok pazartesi gününkine kilitleniyorum..henuz firmayı tanıma fırsatım olmadı ama iş tanımı olarak falan en cazip o.. bakalım orayı da görunce anlatırım.

amma da yaptın ama abalcım, senin kılonla onun kılosu,senın verdıgınle onun verdıgı bır mı? abla manken olmus kendını kıyasladıgına bak hele...ama yine de keske ona daha kalorili bir liste verseydın.. yada senın yedıklerının ıkı katını yesınkı hemen durmasın metabolizması...

canım benım bildiğim bu wasanın kalorisi 30 cal.dir. üzerinde öyle yazıyor.

bu aksam hiçbişi yemezsen yarın sabah kurt gıbı ac olursun..hafif ye ama atıstır canım..bu arada yenı geldım eve ..pcyı actım.. sımdı senın özgecmıse bakıcem canım

Canım elma krom alıyosan sirke içmene gerek yokkiiii...yerimseniben

Hoşgeldin Hazana.s.

züpper cicim..zemuszemus

kızlar öğle yemeğinde koca bi tabak mantı yedim.aferin bana dimi 1 hafta durmadan koşsam yakarmıyım ki.

abbooooowwwwlaelaelaelaelae

olsun tatlım olur arada böle yarın telafi edersin..yerimseniben

KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKI lmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL

Hoşgeldina.s. Pek sağlıklı bir menü olduğunu söyleyemicem.. Poğaça ve lokum yerine daha fazla hatta bolca sebze meyve tercih etmelisin kanımca...a.s

merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu

Katıldın bile.. Sende hoşgeldin..a.s.

tesekkur ederız teyzesı bal topum o benım

Hakkaten bal topu.. Maşallah.. Allah bağışlasın canm.. Çok tatlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…