kızlar öğle yemeğinde koca bi tabak mantı yedim.aferin bana dimi1 hafta durmadan koşsam yakarmıyım ki.
hoşgeldin a.s.
akşamları salata yiyerek en doğrusunu yaparsın canım
prınç lapası ne ıse yarıyor
dahada sısmeyelım
benim kısmetse ekim gibi düğünüm olacak ve belimin kalınlığından şikayetciyim tam 81 cm incelmesi için sabahları egzersiz yapıyorum akşamlarıda çok yorgun olmazsam eğer ip atlıyorum sopa çeviriyorum sizin bel bölgesi için yaptığınız özel şeyler varmı
ah canım çok güzelsin maşallah eminim çok güzel bir gelin olacaksın belin için youtube da egzersizle ilgili videolar var çok işe yarıyolar onları dene
8 dakika Karın Egzersizi bunu tıkla ben yapıyorum ölüyorum yorgunluktan
hosbulduk canım bu 5 kılo bana tosun bı oglan verdı ordan kalma
Selam kızlarr, bende sizdenim. Aranıza alırmısınız?
24 yaşındayım 1,71 boy kilom 63.
58 kg olmayı hedefliyorum. Bu yaz sonu düğün düşünüyoruz çünkü.
Önerileriniz varmı? Elma sirkesini duymuştum faydasını gördünüzmü?
evet ablam aynen öyle.ve şöylede bişey var bu kadar kaçamağa ve rejimi boşvermişliğe rağmen gayet güzel kilo veriyoruz.kilo veremesek bile çevremizden aldığımız tepkiler yetiyo zaten bize zemuszemus
bide ablam sen eti form kızarmış ekmek yiyodun hala dimi.latinşekerimizin önerdiği bi ekmek vardı vasa diye.ben şimdi ona başladım 2 haftadır onu yiyorum.büyük marketlerin hepsinde var tadi çok güzel ve öyle çok pahalı değil ablacım.hemdeee latinimşekerim söledi 1 dilimi sadece 19 kaloriii veee 2 dilimle sanki 1 ekmek yemiş gibi şiş oluyo insan tavsiye ediyorumm :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam kızlar,
napıosunuz bakem keyifler nasıl?
17 temmuz da tatile gittiğim için sıkı bir rejime başladım
yediklerimi yazayım:
sabah 1 bardak ılık su, sonra bir bardak kıraz sapı çayı :)
ofise gelince 2 kayısı
sonra 2 dilimden yapılmış wasa ekmeği sandwich (labne peyniri ve marul ile)
arada 12 kiraz
öğlen 2 haşlanmış pattis yicektim ama canım istemedim bir aktivia yedim
arada yine 12 kiraz yicem
akşam da tavuklu salata
nasıl sizce?
KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKIlmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
bende sabah ve öğlen yediklerimi yazıyım sabah kalktığımda elma sirkesi ballı su içitim 25 dak.egzersiz yaptım. kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir parça peynir 1 bardak çay şekersiz arada eti formun mısır gevreği var böyle büyük bi yuvarlak ondan yedim öğlende 5 dak hazır çorbalar varya onlardan hazırladım ve bi dilim daha çavdar ekmeğiyle yedim akşamada sadece salata ile idare edicem herhalde birde aranızda pirinç lapası yapan oldumu hiç pazar günü bende yapmaya çalışıcam
merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
Allah bağışlasın oğlun çok datlu görünüyo,
5 kilocuk hemen verirsin canım, sabahları ılık suyunu ihmal etme, saat 19:00 dan sonra meyve dışında bişey yeme bak gör nasıl gidio
hamur işinden de uzak durursan ve biraz hareket edersen kim tutar seni,
valla ben ilk üç haftada 4 kilo verdim sonra biraz yavaşladı ama yine hızlancak biliorum şakkıdı
canım müsait olunca bakarsın, ben zaten ümitlerimi kaybetmek üzereyim
amin canım darısı başımıza
çok geçmiş olsun, bende bu berbat ruh halimden kurtulmak istiyorum kendimi yemeğe verdiğim için tartıda gördüğüm 500 gr fazlalık ruh halimi daha da beter yaptı
günaydın kızlar
off ya ben gene regl olamıyorum 30 günü gectı... catlayacagım şişkinlikten... -tatlicadiarzu-((canım beniiiim...bu gibi durumlarda;mis kokulu sıcacık bir banyo,bir bardak tarçınlı ya da muzlu süt ve güzel bir kitap en iyi ilaçtır..(en azından bana iyi geliyor diyeyim...)
tatlım iş görüşmen nasıl geçti???
bitanem,
yok ablam vazgeçmem zaten ne kadar sıkıcı olursa olsun bitirmeden kenara attığım bi kitap olmadı
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
amma da yaptın ama abalcım, senin kılonla onun kılosu,senın verdıgınle onun verdıgı bır mı? abla manken olmus kendını kıyasladıgına bak hele...ama yine de keske ona daha kalorili bir liste verseydın.. yada senın yedıklerının ıkı katını yesınkı hemen durmasın metabolizması...canlarım,benim üst katımda oturan bir komşu ablam var...ne zamandır kilo vermek için uğraşıyor(yaş 49,kilo 83)..benden yardım istedi(bir diyet koçluğu yapmadağım kalmıştı!o da oldu:roflol:)pazartesi şu benim salata diyetine başladık birlikte...hatta ana öğün için yaptığım salataları ikiye bölüp yarısını ona götürdüm yani birebir aynı şeyleri yedik:)
bu sabah mutluluktan uçarak üç günde 1200g verdiğini söyledi(onun baskülü elektronik)
o gazla ben de basküle koştum amaaa bir gram bile verememişim((aynen 56 kilodayım ((anladım ki ben artık ayda bir kilo ancak verebilirim:1no2::1no2:
ama olsuuuun..komşumun mutluluğu ve duaları yeter bana...
evet ablam aynen öyle.ve şöylede bişey var bu kadar kaçamağa ve rejimi boşvermişliğe rağmen gayet güzel kilo veriyoruz.kilo veremesek bile çevremizden aldığımız tepkiler yetiyo zaten bize zemuszemus
bide ablam sen eti form kızarmış ekmek yiyodun hala dimi.latinşekerimizin önerdiği bi ekmek vardı vasa diye.ben şimdi ona başladım 2 haftadır onu yiyorum.büyük marketlerin hepsinde var tadi çok güzel ve öyle çok pahalı değil ablacım.hemdeee latinimşekerim söledi 1 dilimi sadece 19 kaloriii veee 2 dilimle sanki 1 ekmek yemiş gibi şiş oluyo insan tavsiye ediyorumm :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin aramıza
saracım bende merak ettim bu ekmeği, kalori değeri üzerinde yazıyor mu?
süpeerrrr
eğer diyet yapmak istiyorsan poğçadan kaçınmalısın
ben yaptım lapa diyetini sabah kahvaltıyı normal yedim öğlen ve akşama doğru lapa yedim
herkes katılabilir hoşgeldin aramıza
kızlar günah çıkarmaya geldim
hepiniz dövseniz beni yeridir yaniiiiiiiiii
bu sabah b, tartıldım aldığım 500 gr görünce nevrim döndü
hemen 2 tane albeni yedim
oda yetmezmiş gibi öğlende kornet yedim hemde en kalorilisinden
sonra tabi tahmin ettiğiniz gibi vicdan azabııııı
hemen poşetlerimi giyinin durmadan 5 mil yaptım
akşam üzeri acıkırsam kavun yemeyi düşünüyorum
başka hiçbişey yemiycem affettirirmiyim kendimiiii
Herkeze Günaydınlaarrr
Kızlar şu sirke ve bal kombinasyonu ben onu sadece ılık bir bardak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi olarak uyguluyorum hani balda da kalori vardır diye bide Elma Krom da da sirke var ve ben günde iki tablet alıyorum sizce fazla olabilirmi ???
Selam kızlarr, bende sizdenim. Aranıza alırmısınız?
24 yaşındayım 1,71 boy kilom 63.
58 kg olmayı hedefliyorum. Bu yaz sonu düğün düşünüyoruz çünkü.
Önerileriniz varmı? Elma sirkesini duymuştum faydasını gördünüzmü?
Selam kızlar,
napıosunuz bakem keyifler nasıl?
17 temmuz da tatile gittiğim için sıkı bir rejime başladım
yediklerimi yazayım:
sabah 1 bardak ılık su, sonra bir bardak kıraz sapı çayı :)
ofise gelince 2 kayısı
sonra 2 dilimden yapılmış wasa ekmeği sandwich (labne peyniri ve marul ile)
arada 12 kiraz
öğlen 2 haşlanmış pattis yicektim ama canım istemedim bir aktivia yedim
arada yine 12 kiraz yicem
akşam da tavuklu salata
nasıl sizce?
kızlar öğle yemeğinde koca bi tabak mantı yedim.aferin bana dimi1 hafta durmadan koşsam yakarmıyım ki.
KIZLAR BENDE 64 KILOYUM 5 KILO FAZLAM VAR
BEN BUGUN SABAH 1 ADET POAÇA YEDIM AMA 45 DK YURUDUM
OGLEN 5 TANE KAYISI VE 2 TANE LOKUM O LOKUMU YEMESEM OLURUM SANKIlmaz:
AKSAMADA SALATA YIYECEM SIZCE NASIL
merhaba ben de 62 kiloyum siz bir grup musunuz yoksa herkes katılabiliyor mu
tesekkur ederız teyzesı bal topum o benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?